Jemné špinenie v 17. týždni

smajlik082
13. apr 2019

Dobrý deň 🙂
Chcela by som sa spýtať, v štvrtok som si našla ráno jemne hnedý výtok s tým, že som sa sledovala počas celého dňa a nebolo už nič. Tak som nešla ani k lekárovi. Na druhý deň v piatok som sa išla ráno vycikat a po utretí (len na wc papieri) som mala jemne ružové. Tak som si zašla už k lekárke. V moči mi tiež našli krv. Bábätko je ale v poriadku, srdiečko bije aj je otočne hlavičkou hore a som aj uzatvorená. 😉 čiže som si vydýchla 🙂 Predpísala mi lieky Progestanelle 200mg - vkladať si ráno a večer. Užívam ho len od včera - tak neviem kedy začne účinkovať. Hovorím take jemné špinenie mám len ráno a večer keď sa vycikam a utriem - čiže len na papieri inak nekrvacam vôbec. Chcem sa spýtať teda Vás že či ste sa s tým stretli už niektorá? Môže to byt aj z prechladnutia? A že keď ste brali tento liek aj Vám ustúpilo to špinenie alebo trvalo to nejaký čas? Ďakujem za každú odpoved 😉 pekný deň

masenkamedvedova
13. apr 2019

Ja som krvacala ale vyslovene od 5 t do 12t. Potom ešte hnedý výtok v 28t. To som ale ležala v nemocnici na pozorovaní.

magnolia555
14. apr 2019

@smajlik082 ahoj ja som tiež 17tt a pred pár dňami som spinila,ale iba na papieri som mala hnedé s krvou a hrozne som sa zľakla. Môj lekár ma poslal do nemocnice a odtiaľ ma poslali domov, že krvácanie nevidí a nemá dôvod ma hospitalizovať, len že mám stále ležať a v domácom prostredí mi bude lepšie. Mám nízko placentu. Inak bolo všetko ostatné ok.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre