Kyretáž alebo samovyčistenie

25. dec 2020

Ahojte. Som v 6tt,dnes som začala krvácať a mam bolesti. Dr videl len prázdny gestacny vak, ale povedal, že ešte počkáme,ci sa objaví plod. Ja však v to už neverím, lebo krvacam dosť silno. Môže sa telo samo vyčistiť tým krvácaním? Gestacny vak mal už vyše 1cm, Dr hovoril o kyretazi ale rozmýšľam, či je aj takáto možnosť.

prdlosko
25. dec 2020

Ahoj, ja som bola na kyretazi pred dvoma dňami.. vôbec som predtým nekrvacala takze doktor nechcel čakať.. uspia ťa takze nič necitis a po prebudení sa cítiš ako keby si dostala menštruáciu, menšia bolesť krížov (ja som tak mala) .. prišla som ráno o pol 7 a pol druhej poobede nás púšťali .. doktor vravel že to je lepšie ako čakať či sa spustí krvácanie a vyčistí sa to samo ..

luci_ba
25. dec 2020

áno, môže. Hlavne v takom skorom štádiu, u mna to tak bolo.. držím palce, nech to máš čím skôr za sebou

iritka
25. dec 2020

ak uz krvacas tak je mozne ze sa telo cisti, mne sa ale nepodarilo uplne vycistit tak mi skusali injekcie na cistenie este a az potom nasledovala kyretaz.

nelca0510
25. dec 2020

Môže, bud rada, že už krvacas. Mne na to prišli v 7tt,cakali sme do 13tt, kedy som začala veľmi krvácať, skončila som na pohotovosti, ale aj tak to nestačilo už a musela som na kyretaz.

evkamotka
26. dec 2020

Kyretaz je jednodnovka, resp par hodinovka. Narkoza slabucka, 10 minutova. Isla som, lebo ked zacne nekrotizovat nejake zabudnute tkanivo co sa nevyplavilo, je to velmi nebezpecne

luci_ba
26. dec 2020

@nelca0510 to vážne? 😪 to musel byť zahul na psychiku, och to je mi ľúto

nelca0510
26. dec 2020

@luci_ba áno. V TN kraji sa čaká. Takže ešte ďalší mesiac to bolo ok, potom som spinila a potom sa to spustilo. Sanitka ma brala do nemocnice, tam mi dali lieky, že keď už sa to spustilo, tak sa tomu pomôže, aby som sa sama vyčistila. Bohužiaľ, nevydalo a o 2 mesiace kyretaz.

mirkabbb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre