Zlé prietoky v 34. týždni + 6 dní

vierkainka
26. okt 2022

Ahojte, prosím o radu.Dnes som bola na poradni a vysli mi na sone zlé prietoky.Babatko váži nieco cez 2 kg,zajtra nastupujem do nemocnice.Rodit budrm sekciou kvoli zdravotným diagnózam ( astma,glaukom)
Mate niekto skúsenosť,ze sa tie prietoky zlepšili, dieťa začalo priberať a všetko bolo nakoniec ok? Ďakujem za rady,som prvorodička tak mám zo všetkého obavy.

vierkainka
autor
26. okt 2022

🌼🌼🌼

werony_n
26. okt 2022

@vierkainka tiež som mala zle prietoky, išla som do nemocnici, pichali mi magnezko, fraxiparine (ten som si potom pichala do konca tehotenstva) po 8mich dňoch ma prepustili a malinka sa narodila s váhou 3650g, čiže všetko super dopadlo . Nie je to nič neobvyklé , mnoho žien má s prietokmi problém.

matulka537
26. okt 2022

@vierkainka Včera som komentovala jednej kočke tiež príspevok ohľadom zlých prietokov . Tak to rovno skopčím tebe/ Vám . 😉
Ja som mala v cca 34 - 35 TT prietoky, ale už patologické. Malička kúsok zaostávala presné miery si už, ale nepamätám. Pustili ma samozrejme len na otočku domov a hneď na príjem. Držali ma v nemocnici 2 týždne. Tak isto do mňa liali magnezko glukózu a všeličo možné. Každú chvíľu denno denne kontrola srdiečka na pásoch a ultrazvuky. Po 2 týždňoch sa to zlepšilo a poslali ma domov. S tým, že každý deň som potom chodila na kontroly. Malička sa narodila presne v deň vypočítaného termíny, prirodzene bez akýchkoľvek komplikácií. Je to naše živé striebro 🙂 Držím silno palčeky, aby Vám všetko dobre dopadlo 😘

mon895
26. okt 2022

Ja som mala zle prietoky od 28tt maly sa narodil v 33tt ale prietoky boli stale rovnake (porod kvoli zmiznutiu plodovej vody) davali mi magnezium a 3x denne kontrola na pasoch. Drzim palce 😊

deni9
26. okt 2022

@vierkainka Mala som zle prietoky od 27tt...bola som v nemocnici všetko možné mi dávali nič sa nezlepsovalo...nakoniec som rodila 29 tt

christie11
26. okt 2022

Prietoky sa mi do porodu dva tyzdne pred terminom nezlepsili. Dva mesiace som bola hospitalizovana, na vysokych davkach magnezia.neustale ma sledovali : ultrazvuk, pasy. Doma by som nevedela reagovat rychlo,keby sa nieco stalo.v nemocnici to bolo bezpecnejsie,hoci tazke na psychiku. Dcera sa narodila 2300 g, ale uplne zdrava, domov sme sli po tyzdni.

vierkainka
autor
26. okt 2022

Ďakujem za komentáre 🌼🌼🌻

martul
26. okt 2022

@vierkainka kamoška bola v poradni, prietoky zlé, okamžite to nemocky nastup, na druhý deň sekcia, malý mal 1,9kg chvíľu si tam polezali, ale chlapec je zdravý. Taká vychrtlina, samé kosti ale všetko ok.

ankare
26. okt 2022

@vierkainka prajem Ti zdravé a krásne dieťatko! ❤️

vierkainka
autor
26. okt 2022

@ankare srdečne ďakujem ❤️

vierkainka
autor
27. okt 2022

@matulka537 ďakujem 🌻🙂

pietrula
24. feb 2024

@werony_n Akú dávku fraxiparinu ti dali?

3petka
24. feb 2024

@vierkainka vidíš a mne napr tvrdili že mám dobre prietoky no syn začal chudnúť. Pri prijme mal vraj 1800 a narodil sa 1600. Ja som rodila v 34 tt s preeklampsiou. Ja som mala ale clexane od začiatku tehotenstva a magnezia som zjedla toľko že už mi z neho zle bolo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre