Ako 1,5 r. syna zbaviť zlatého stafylokoka v nose?

martina0303
25. sep 2019

Prosím poraďte mi ako sa zbaviť zlata v nose u 1,5r synčeka opakovny uz 5 vyter stale ho ma bral aj antibiotika no žiaľ nepomohli a Dr ho chce očkovať mam veľký strach ho dať zaočkovať ked ma toho bacila

nikuskik
25. sep 2019

@martina0303 ja som to mala u 3 mesaného bábetka a brali sme uniflox a plus som mu striekala materske mlieko do nosteka aa druhy výter bol už negatívny

martina0303
autor
25. sep 2019

@nikuskik vybral aj antibiotika a aj tak ho stále ma 😢

limetka69
26. sep 2019

@martina0303 skúsila by som koloidné striebro určite

kalutka
26. sep 2019

koloidne striebro odporucam. nielen striekat do nosteka, ale pokojne trosku nalacno vypit. treba kupovat v sklenenej flasi, ja bezne pouzivam hustotu 25ppm.

limetka69
26. sep 2019

@kalutka mas skusenost? ja mam zs v uchu a neviem sa ho zbavit a intenzivne premyslam, ze ho kupim, lebo mi nic na neho nepomohlo, donesla som si ho z pôrodnice.

carmenuska
26. sep 2019

Baby ti dobre píšu,kúp to koloidne striebro.Je moc účinné.Alebo biorezonanciu,tá ho zničí zaručene.Na ATB môže byť imúnny ,až napokon sa stane rezistentnym a žiadne mu už nikdy nezaberú.Ja mám takú skúsenosť .

tinka_21
26. sep 2019

Mne kolegyňa poradila citrónový esenciálny olej. Do aromalampy dať v izbe a nechať odparovať, že sama si tak vyliečila a zbavila sa ho. Tiež sme sa ho nevedeli zbaviť na jar. Stačí na hodinku denne a potom vyvetrať poriadne, pozabíja to všetky potvory vo vzduchu. Odvtedy pri každej chorobe v izbe zapálim hodinu pred spaním a vyvetrám. A ešte bylinka kapucínka (sú čaje, kvapky, tinktúry...) je na to super, ale na všetkých preparátoch píšu od troch rokov, lebo na menších deťoch to ani neskúšajú, čiže treba popozerať čo by bolo OK. Ja som malej aj v 1,5 r. dávala bylinky kadejaké a vyriešili sme tým mnohé problémy, ktoré lekári len liekmi chceli riešiť, takže s bylinkami treba opatrne ale sú lepšie ako hneď lieky. Inak toho zlatého stafylokoka tam môže mať aj normálne, keď nerobí problémy, môže tam pokojne "bývať", a nerieši sa to, keď robí šarapatu, vtedy treba zakročiť.

kalutka
26. sep 2019

@limetka69 mam skusenost, ale s inym virusom. davam to 4r dcere, odkedy to uziva, je uplne ine dieta. ja to uz kupujem na litre, a pouzivam na vsetko, na prechladnutia, anginy, na vyrazky.... treba striekat do nosteka, ty si davaj do ucha, uzivajte vnutorne, netreba sa toho vobec bat. podstatne je, aby bolo skladovane vo flasi, v tme. a podavat zo skleneho hrnceka, nemalo by prist do kontaktu s kovom a najlepsie, keby ani s plastom. skus si o tom pogooglit, ludia si s tym poriesili kadeco. ak sa uziva dlhodobejsie, je dobre popri tom aj probiotika, ale s 2h odstupom aspon.

tinka_21
26. sep 2019

@kalutka koloidné striebro je aj v spreji alebo to treba nejak špeciálne pripraviť do flaštičky?? veru by sa nám obom s dcérou dačo zišlo, lebo my všetko schytáme a práve nosom...

limetka69
26. sep 2019

@tinka_21 existujú aj s rozprašovačom do nosa

limetka69
26. sep 2019

@kalutka dakujem velmi pekne 🙂

kalutka
26. sep 2019

@tinka_21 dievky ja to kupujem tak, ze hodim nazov na heureku, tam si kludne popozerajte, ku niektorym flasiam davaju aj rozprasovat. ale ked som nemala, tak som kupila normlane vincentkovy sprej do nosa v lekarni, vincentku vyliala a nacapkala tam to striebro.

frederica955
26. sep 2019

Skúste plazmovanie, atb by som už určite nedávala.