Bolesť bruška u trojročného synčeka

werciatko04
17. aug 2015

Ahojte maminky poradte mi mame taky problem od včera večera šli sme dom večer autom s vyletu a syn sa sřažoval na bolesř bruška a že ide vracař ale nič nevracal hned zaspinkal bol uplne malatny strmo dychal ... zdalo sa mi že ma teplotu teplomer vsak nič neukazoval dala som mu paralen pre isto tu som mu dala paralen že ak hlavka ho boli polepšilo sa ... vela pil celu noc ... a samozrejme aj cez den vela pil ... celu noc som ho sledovala a rano ked sme vstali cely čas polihuje ked vstane je unaveny a sem tam povie že ho boli bruško od včera nič nepapal ani ho neprehana ani nevracal neviem čo to može byř! ako by som mu pomohla aby bol fit . Ešte 2 týždne do zadu mi vracal poradili mi že aj probiotika BIO GAYA mu mam dař dala som viac nevracal a bolo fajn davam mu ich odvtedy az ich doberie a teraz toto ... nechapem tomu lebo citala som že su aj na lepšie travenie aj odbolesti bruska neviem co sa deje . Za každú radu dakujem vopred .

anuskaaprazko
17. aug 2015

ja by som sla k lekarovi

martina2001
17. aug 2015

@werciatko04 išla by som k lekárke nech mu urobí vyšetrenie, tiež by som poprosila nech urobí glukotest

bonaqa2013
17. aug 2015

bruško bolieva aj pri parazitoch. Lekár to zistí krvným vyšetrením. My to zrovna riešime.....

werciatko04
autor
17. aug 2015

@bonaqa2013 nasli vam nejake parazity alebo nieco ? napiste mi nieco viac o tom ....dakujem

bonaqa2013
17. aug 2015

@werciatko04 áno našli 7 roč. dcére. Sťažovala sa na bruško, ale niekedy je ťažko dieťaťu veriť. Náhodným predoperačným vyšetrením sa zistili vysoké hodnoty ero. a dostali sme sa na infekčné. Lekárka mi povedala, že neskoro liečené parazity môžu spôsobovať veľa problémov. Ešte aj zhoršenie zraku.... 😒

werciatko04
autor
17. aug 2015

@bonaqa2013 uffff uz sa dnes nedostanem k dr ale zajtra pojdem ak mu nebude lepsie zda sa mi ok momentalne hra sa santi ako predtym ale hovoril ze ho boli hlavka tak som mu dala paralen tak neviem ci to preto a ci to nebude dokym bude ucinkovat .