Nervozita a trasenie rúčkami po druhom očkovaní

29. nov 2023

ahojte, dcéra 5,5m bola včera na druhom očkovaní plus druha dávka rotarixu...od rana ma teploty, najviac 39.5, po paralene klesla a vyšla zase mierne hore...papa, pije, cika, spi, to v pohode, ale je strašne nervózna, hrozne podráždená, trasie rúčkami, ked sa snaží nieco chytiť sem-tam, vkuse mrnci...aj ked sa zasmeje, furt sa nervaci...je to bežne? Je to prve dieťa, tak neviem, co je normálne a co nie...plánujem sa ráno ozvať pediatrovi... Moze to byt z očkovania, z teploty, z paralenu? Alebo sa mam bat? Ďakujem za kazdu reakciu...som nesvoja z toho

jaroe
29. nov 2023

očkovanie je okrem iného "kladivo" na nervový systém. Neočkujúci rodičia naozaj nie sú padnutí na hlavu, že sa rozhodli neočkovať svoje deti, lebo nevedia, čo od dobroty. Ale neboj sa. Drvivá väčšina detí to zvládne. Moja mala neskutočné revy, na nejaký čas sa zabudla pretáčať, "rozprávať", potom sa jej tie, na čas zabudnuté zručnosti, našťastie vrátili.

janettdamian
29. nov 2023

Prečítaj si príbalový leták k vakcíne, čo sa píše v nežiadúcich účinkoch. Súhlasím z názorom vyššie, je to zaberák na nervový systém dieťaťa.

autor
29. nov 2023

@janettdamian
@jaroe napadlo mi to, ale citat to nejdem, lebo ma šľak trafí od strachu

janettdamian
29. nov 2023

No teraz je už neskoro sa báť. Ak máš pocit, že to má súvis s očkovaním, treba to čo najrýchlejšie riešiť. Ako prvú pomoc skús detox pomocou homeopatie. Aj na MK je skupina, kde je certifikovná poradkyňa, určite má z detoxom po očkovaní skúsenosti. Treba to riešiť rýchlo, aby boli škody čo najmenšie.

lentilka
29. nov 2023

Rotarix by sa nemal dávať naraz s hexou... aj bez toho je to zaberák pre dieťa.

beata_k
29. nov 2023

A ty by si sa ako citila s teplotou 39,5? Ja by som bola feeest nervozna a podrazdena.