Zaparenina u dievčatka

veronikaaaaaaaa
7. nov 2021

Dobrý večer viete mi niekto pomôcť z hroznou zápareninou u dievčatka ? Skúšala som všetko rybaciu masť imazol bepanten sudokrem Ialugen pomôže ale po čase to mame znova plienky sme vymenili všetko aj servítky a stále som zúfalá

karhu
7. nov 2021

vlhcene nepouzivat vobec a jednorazove plienky na par dni vynechat..

pribinak
7. nov 2021

@veronikaaaaaaaa ísť ukázať doktorke, kľudne to mize byt aj nejaká infekcia

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
galioska
7. nov 2021

@veronikaaaaaaaa neviem koľko má ale aj jedlo ako kontrolovať, niečo jej môže vadiť, aj mliekom..

miselar
7. nov 2021

No my bojujeme tiež s týmto mala má tretí deň hnačky .Vlhčené nepoužívam pretože jej to len zhoršilo .Umývam len vodou a trošku detským mydlom keď je pokakana .Urobila som to tak že som roztrhla legíny medzi nohami aby mala dieru takže nohy má v teple a zadok a susku má holú.Natrela šok pytiolom a takto mi behá celú deň .dcéra má dva roky .neviem ako staré más dieťatko ale najlepšie je aby sa vetralo .

majamat
7. nov 2021

mpja dcera tiez mavala opakovane zapareniny. vadili jej plienky Pmapers, Huggies, ale Lidlovske, z DM a pod sme pouzivali a boli v pohode. teda zaparena bola tiez,a le nei tak.

ako baby radili, umyvat cstou vodou, dokladne vysusit, vetrat kolko sa da, natriet mozno Bepanthenom. pudrove maste mozu pokozku susit. pripadne skusat prestriedavat.
este je moznost do plienky vlozit nejaku bavlnenu latku, najlepsie malo farbenu. napr, z rozstrihane tricko svetlej farby. takto sa nebudu plienky dotykat pokozky. moze to trosku pomoct.

stanislava29
7. nov 2021

@veronikaaaaaaaa určite smer DR,tiež som sa takto trápila s dcérou, všetky mastičky som vyskúšala, zhoršovalo sa to každým dňom. A to už bola bez plienok. Nakoniec nám niečo predpisala, a pomohlo