Dovolenka - výlet bez detí

mirkakab
28. máj 2012

ahojte, chodíte z manželom niekam bez detí? myslím tým dovolenku alebo nejaký výlet. mám pocit že by mi niečo take pomohlo (trocha by som si oddýchla) no na druhej strane mám výčitky nechať deti babke alebo starkej. napíšte či chodíte niekam sami a ked ano, tak kam.?

bodka13
28. máj 2012

@mirkakab názor iných ťa zaujímať nemusí...1/2 bude za a druhá 1/2 by svoje deti nikdy neodložila 😉 ...musíš s tým byť vysporiadaná hlavne ty ,aby si nemala počas celej dovolenky výčitky svedomia...to,že ti budú detičky chýbať je normálne 🙂

jankaborka
10. jún 2012

@mirkakab ja som vzdy hovorila ze si neviem predstavit ist niekam bez deti,starsia bude mat 7 a mladsia 3 a rozmyslame s manzelom ze by sme si sli oddychnut,stacil by nam tyzden,mozno bulharsko ale bojim sa ze budem mat vycitky ked tam budu male deti ☹ vzdy som toto odsudzovala ked mi niekto povedal ze deti nechal u babky ale uz si potrebujeme aj my oddychnut,pred vcerom sme boli po 8 rokoch prvy krat sami,boli sme s manzelom v tatralandii a sme si oddychli bolo fakt super ako za mlaaadi 🙂))

zuzana76
10. jún 2012

@mirkakab ked sme mali len starsieho, tak sme ho uz ked mal rok a pol nechali u babky aj cely den, teda od nejakej 10.00 do 18.00 a my s manzelom sme sa isli vyvencit, nebolo to kazdy vikend, ale mozno raz- 2x do mesiaca pomohlo. My sme zasli na veceru, nakupy, alebo sme doma nieco porobili - napr sme vymalovali byt. Mladsi bude mat 2 roky a toho nechavame maximalne 3-4 hodinky, nejako este nie je pripraveny na dlshie, starsi -5 rocny tam uz spava aj cely vikend. Zatial by som nesla bez nich an dovolenku, teda oboch - 5 rokov a 2 roky nechat u babiek, to by som nedokazala, mladsieho este aj dojcim, takze by som mu chybala. Zavisi aj od veku deticiek, myslim,ze v skolskom veku by som ich uz nechala u babiek aj na tyzden.