Očkovanie Synagisom - vedľajšie účinky

nanka888
16. feb 2023

Prosim vas je tu niekto koho dieta malo vedlajsie ucinky po synagise? Chcela by som sa opytat ci sa to zlepsilo po case alebo tie nasledky aj zostali. Nas ma 3 mesiace, sme 3 dni po ockovani a od vtedy ked spi vkuse myka s nohamy, rukamy a vcera ked zaspal asi mal epilepticky zachvat. Som z toho velmi nestastna.

taktotedanie
25. feb 2023

@nanka888 okamzite ste to mali riesit s pediatrom alebo utekat na pohotovost

nanka888
autor
25. feb 2023

@taktotedanie samozrejme ze sme to riesili hned s dr, ale tak nasledky ma to uz nezmenime. preto da pytam ci ma niekto skusenost

dominikakubiculka
11. feb 2024

@nanka888 dobrý deň prajem. Ako to dopadlo? Zlepšilo sa to?

nanka888
autor
14. feb 2024

@dominikakubiculka Dobrý deň, trvalo to cca mesiac, ale neprajem to nikomu ten stres okolo toho. My sme hneď volali do nemocnice, do ambulancie nahlásiť vedľajšie účinky ale úplne sme zostali prekvapený lebo vôbec to nechceli počuť. Povedali že máme ísť potom na detskú neurológiu hovorím ok jasné to je základ potomto ale ja chcem nahlásiť vedľajšie účinky a odbili nás tým že nám pošlú papier Ktorý máme vyplniť a poslať naspäť. Poslali mám tlačivo že odmietame dať očkovať malého a o vedľajších účinkoch nikde ani slovo nebolo. Mali ste tiež vedlajšie účinky?

dominikakubiculka
15. feb 2024

@nanka888 zaujímavý prístup... Nám maly ochorel, kašle už vyše týždňa a dosť nepekne, okolo nikto nie sme chorí a nikde sme s ním neboli, len v kočíku na prechádzke.. A ochorel do týždňa po podaní. Okrem toho kašľa bol taký spavejsi, podráždený.. Ja nevravím na 100 % že to je z toho, ale v mojich očiach tomu všetko nasvedčuje.
Čakajú nás ešte 2 dávky, tiež neviem ako sa k tomu postaviť. Samozejme, že pre dieťa chce každý to najlepšie.. Len čo si teraz vybrať.