Mám upchatý mliekovod. Ako pomôcť?

prvomamicka
19. jan 2011

Ahojte, vsade sa pise, ze ked je na bradavke biela bodka tak ide o upchaty mliekovod, ja som si to objavila dnes, ale nevyzera ta ako opar uz skor take ako keby zaschnute(splostene), skusala som to prepichnut vyvarenou ihlou ale nic, mozem do toho pichat kolko chcem a nic ☹ ,skusam aj ine polohy pri kojeni aj som ten prsnik pomasirovala a stale nic, mate s tym niektora z vas skusenosti?

ichbinich
19. jan 2011

@prvomamicka:
Skusenost nemam, ale napis si v teme Dakujeme annag - vsetko o dojceni. Tam su laktacne poradkyne, ony ti poradia. Upchayt mliekovod je pokial viem spojeny este s dalsimi prejavmi. Vsetko dobre!

andrea487
19. jan 2011

moja má 20mes. kojím,ju raz sa mi to stalo,ráno som mala takisto bodku,bolelo ma prso,masírovala som si ho,a aj ked som dávala malej pila z toho,pri pritlacení mi islo mlieko,,,počass dna sa mi urobila vzadu skor na boku hrudka,volne nahmatatelná,isla som s tým spat,a v noci moj nočný cickoš nastúpil na "šichtu" 😀 a rano som vstala akoby nic 😀
bez bolesti..naschvál som jej dávala v noci to prso ktoré ma bolelo..

ludka140281
19. jan 2011

aj ja som to mala cca pred mesiacom a ten prsnik ma aj pobolieval....doki kazal nahriat pod sprchou,masirovat smerom od tela k bradavka,tak akoby stahovat,posuvat mlieko a poriadne vykojit a este odsat ten prsnik..urobila som to asi trikrat: teda tri kojenia a bolo po vsetkom 😉

miskap
20. jan 2011

Nepíšeš, či máš bolesti a hrčku. Ak nemáš bolesti, je zbytočné niečo na bradavke prepichovať. Mohla by si si zaviesť infekciu.