Haluxy - operácia

majaky
19. júl 2017

Ahojte, rada by som vás poprosila o zdieľanie skúseností s opreráciou Haluxov. Už dlhšie sa odhodlávam na operáciu, len by som chcela zistiť, či neexistuje aj iná metóda na odstránenie haluxov, ako tá ktorá sa používa klasicky v nemocniciach. Počula som o súkromnej klinike v Skalici, ale všetky diskusie sú staršieho dáta, tak by som vás poprosila, kebyže tam niekto bol v nedávnej dobe na operácii, aby mi napísal svoje dojmy. Keďže mám 2 detičky tak hľadám najlepší spôsob, ako sa po operácii postaviť čo najskôr na nohy. Vopred ďakujem za všetky odpovede.

kluska
19. júl 2017

nepouzivat uzke topanky, noha sa nema prisposobit topanke,a le topanka nohe, mozno si precitaj nieco o barefoot

majaky
autor
19. júl 2017

to nemá s topánkami nič spoločné, nikdy som nenosila úzke a ani vysoké topánky, u mňa ide o dedičný faktor.

viera77
19. júl 2017

presne, toto nie je o topankach, hlavne u tych, ktory nosia siroku a pohodlnu obuv...tiez sa u mna jedna o dedicnu zalezitost, koli sirokym chodidlam nosim len sirsiu obuv a opatky nehrozia ani koli krcovym zilam a vlastne pohodlne siroke lodicky ani nekupis...mamina bola prave teraz postupne na oba haluxy + kladivkove prsty, ci ako sa presne nazyvaju, operacia v BB nejakou novou metodou a velmi si pochvaluje, ona mala chodidla a prsty uz v otrasnom stave, nevedela uz kupit ani vhodne topanky, haluxy jej doslova z boku prederavili topanky.

zankaj
19. júl 2017

Ja mam od mlada problemy s tymto. Mne moja dr. vravela ze aj ked pojdem pod noz aj tak to za par rokov bude zase rovnako. Takze sa snazim na nic sixatory a fakt len na boso alebo siroku obuv aj ked bohuzial nejde to stale.

cicka33
26. sep 2020

@viera77 ahoj, kde bola presne?