Nadmerné vypadávanie vlasov

rozpravkovo51
18. jún 2023

Ahojte,prosím vás,má niekto skúsenosť s nadmerným vypadávaním vlasov? Po korone a strese? Užívam Vlasimo tablety,používam aj šampón a kondicionér tejto značky,ale vlasy už 2 mesiace veľmi padajú.Bola som aj na krvných vyšetreniach a rôznych steroch- že je všetko v norme...Čo by ste mi ešte poradili ? Ďakujem 🤗

januelik
18. jún 2023

tiež po covide u mňa veľká strata vlasov. Nič nezaberalo, drahé značky vodičiek, liekov a ja neviem čo všetko. Zabrali jedine Biosil tabletky. Po dvoch týždňoch už boli viditeľné malé vlasy.

rozpravkovo51
autor
18. jún 2023

Ďakujem,snáď zaberú vitamíny aj u mňa 🙏

lucinika
18. jún 2023

Ja si umývam vlasy Alpecinom, párkrát do týždňa aplikujem aj tonikum do vlasov od tejto značky. Do toho beriem vitamíny. Zistili mi však zle výsledky krvi (znížená funkcia štítnej žľazy a ťažká anemia). Vlasy mi už začínajú pomaly rast.

taktotedanie
19. jún 2023

Skuste inu znacku pouzivat
Po covide je to uz snad bezny priznak
Este by som skusila ocne vysetrenie
Znamej nepohlo nic az si zaolatila tyzdenny pobyt v kupeloch tam jej “usili procedury” na padanie vlasov a az to pomohlo

veuska2
24. sep 2023

@taktotedanie fiha a to sú prosím ta aké kúpele ze tam riešia padanie vlasov??

hrabovo
24. sep 2023

@taktotedanie dobry deň. Kde prosím tie kúpele? Syn má tiež problém s padanim, skúšame kadečo, aj očné, aj štítnu žľazu ma v poriadku. Mal kovid predminulý rok v decembri a hneď koncom januára znova.

taktotedanie
24. sep 2023

@veuska2
@hrabovo bola v bardejovskych kupeloch

hrabovo
24. sep 2023

@taktotedanie ďakujem