Posilnenie imunity u dospelých

13. nov 2022

Ahojte,msm doma dieta co zacalo chodit do skolky tento rok a ja pracujem tiez s malymi detmi,vkuse sme obaja chori. Co by ste mi odporucili brat na posilnenie imunity? Beriem lactoseven probiotika, C,zinok,A, betaglukan,oreganovy olej. Pijem denne caj z cerstveho zazvoru,chcem skusit aj med so skoricou. Rozmyslam aj nad imunoglukanom,ma zmysel brat aj imunoglukan aj betaglukan? Poradte,nebavi ma kazde dva tyzdne byt chora...

stellarstar
13. nov 2022

Moc toho užívaš naraz, skus len jedno. Mne na imunitu pomohlo kozie kolostrum alebo multi od A po Z zn centrum

minenkas
13. nov 2022

Otužovanie

surama
13. nov 2022

Pokial mas krvne vysledky ok, tak ti staci len max C,D, pravidelne sa otuzovat a byt psychicky v pohode. 🙂 Ludia z mojho okolia, co sa nonstop dopuju vitaminmi, imunoglukanom, kolostrom, kolagenon a vsetkym, co krici z reklamy, ze zarucene musis uzivas, tak su paradoxne nonstop chori.

mogaa
13. nov 2022

Imunoglukán je len značka a sú to tiež betaglukány....dôležité je množstvo betaglukánu to je v 1tbl Imunoglukánu 100mg, čo je dosť málo....Račej si kúp Betaglucan 240+ alebo Betaglucan 500

arabellka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ewuska001
14. nov 2022
Používateľ ewuska001 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ewuska001.

Môžte užívať čokoľvek ale ak nemáte dobrú priepustnosť bunkových membrán tak všetko ako dáte do seba tak vylúčite močom von.
Ak chcete pomôcť s imunitou a viac info, kľudne napíšte 🙂

miriam11
14. nov 2022

My celá rodina užívame výživové doplnky prírodné z Nutrilite niekoľko rokov. Nebyvame chorí, máme 2 detí, do škôlky chodili bez vynmeskavania. Radšej si priplatim doplnky kvalitné,ako nechodít kvôli chorobám do práce a mať znížený príjem. Kvalitná strava, zelenina a ovocie už v dnešnej dobe nestačia. Ak chces, napíš mi správu.

miriam11
14. nov 2022

@surama lebo na dobre vitamíny nie su reklamy, ani ich nepredávajú v lekárňach. To su chemicky upravené nejaké "látky"