Trhanie koreňov zubov

cucoca
29. aug 2022

Prosim vas ...ked vam trhaju korene zubov...ako to zvladate tie ktore ste to zazili.Boli to alebo je to iba taky dost neprijemny tlak ked vam to vydlabava .Ja sa trosku bojim.

mogaa
29. aug 2022

@cucoca záleží aký máš prah bolesti a akú silnú injekciu na umŕtvenie ti dajú.....

janetinka27
29. aug 2022

@cucoca tak vacsinou to poriadne boli. najlepsie je dat injekciu. ked je silny zapal, injekcia nemusi zabrat. mne trhali viacero zubov so zapalom, ale poslednykrat inj nezabrala a bol to masaker. ale inokedy s inj pohodicka.
ak myslis ale vyberanie nervov, to sa da zvladnut bez inj, ale kludne si ju daj

slovakboy
29. aug 2022

@cucoca nebolelo to vôbec. Oni to nevydlabávajú ale dlátom ho oddelí od kosti tak vyvyklá ho dookola nebol to ani veľký tlak. A to som už mal iba koreň v sánke. Potom vzala kliešte a iba ho vybrala ako guličku z jamky. Oni sa nepustia alebo by sa nemali pustiť do zákroku, na ktorý nemajú. Potom treba ísť na chirurgiu.

kiki68
29. aug 2022

@cucoca tak ono sa to uplne umrtvi, citis iba nejaky tlak. Mne trhali pred tyzdnom osmicku, za par minut hotovo, nebolelo to vobec. To bola naozaj polka tvare uplne necitliva. Oni to skusaju tak, ze dobnu do jazyka trosku a na nejake miesta.

kiki68
29. aug 2022

@mogaa injekcia je rovnaka v tomto pripadne, to su take korenove anestezy, tie posobia minimalne dve hodiny. ( mne to lekar vysvetloval minule) a s tym sa robia tie vacsie zakroky. To aj vidis na tvari, ze mas spadnutu par hodin polovicu tvare, ked sa usmejes, tak polka ust ostane ako je. Samozrejme sikovny odbornik to presne vie pichnut tu anestezu.

cucoca
autor
29. aug 2022

@kiki68 ma aj nejake vedlajsie ucinky ta anesteza?Napr.ak je niekto na srdce ma to nejaky vpliv ?Alebo nie

kiki68
29. aug 2022

@cucoca nie, viem ze treba vopred informovat lekara , ale moze sa aj v tehu, pocas kojenia ( moj pripad )