Zášklby v svaloch

7. jan 2024

Ahojte.

Posledné dni som mal trošku stresovejšie, bola tam aj mierna úzkosť, ale to už zmizlo. Ostali mi ale zášklby v svaloch, ktoré pocitujem už takmer týždeň. Zášklby mám hlavne na stehnách a lýtkach, ale aj pod ľavým okom. Netrvajú stále, skôr počas dna prídu a trvajú pár sekund, taký kolobeh. Mám ich hlavne keď som v pokoji, sedím alebo ležím.

Beriem magnerot a vitamínový komplex od gymbeam. Čo možno pomohlo vám na to? Prípadne ako dlho ste to mali kým vám to zmizlo?

akyia
7. jan 2024

Mne to zmizlo krátko po tom čo som začala brat 2-3x denne magnosolv ale predtým som už brala nejaké magnezko jednu tabletu denne

marticka85po
7. jan 2024

Davaj si Bkomplex.ten je dobry na zasklby. Ja mavam zasklby v oku a vtedy viem ze mi chyba B vitamin

ren6
7. jan 2024

Treba ešte viac magnézia - obyčajného, čistého, vlastne toho najlacnejšieho v bielo-modrom obale. Kľudne 2 až 4 tablety. Tie ostatné značky obsahujú aj iné pomocné vitamíny, ale o to menej magnézia. Tie úzkosti spolu so zášklbmi mohol byť slabší tetanický záchvat (naštuduj tetánia). Ospravedlňujem sa, ak straším. Ten stres sa snažiť nejako vypudiť - myslieť na niečo iné, alebo zamestnať mozog niečím iným, pustiť si hudbu, veselú reláciu, alebo sa s niekým rozprávať o niečom veselom.