Ako sa odpútať od chlapa?

19. mar 2023

Baby ako sa citovo odpútať od chlapa? Manžela? Máme deti, odísť od neho nemôžem ..aj z iných dôvodov ..stále má uráža
Rozpráva ,že keby nebolo jeho tak nemám nič (som z dobrej rodiny, financií sme mali bohato 🤷)..Rozpráva mi ,že mi kúpil firmu , pričom ju celú zafinancovali moji rodičia,a ja im ju splácam .ale nejde len o to
Ja už neviem ,on si je mnou veľmi istý a už som z toho na nervy, niekedy mu vadí aj ,že sa ho niečo opytam ,že kam ide a kedy sa vráti napríklad..vidno ,že celá mu leziem na nervy.
Ako na to ,aby ma to nesralo všetko,rozvádzať sa zatiaľ NEJDEM.

luccija
19. mar 2023

To je už začiatok konca hádky, urážky, ide preč...ako sa odpútať neviem asi len pochopiť, že je koniec, keď sa nestane zázrak.Venovat sa deťom, firme, robiť si plány výlety, víkendy bez neho.

viestta
19. mar 2023

Tak ber svoje manzelstvo ako obchodny vztah zalozeny na zaklade uctovnicstva. A mozes zacat spisovat pod sibenicu Dal, Ma dat.

autor
19. mar 2023

@viestta nechápem 🤷😄

viestta
19. mar 2023

Vsak chces sa odputat, chces byt v manzelstve ale v manzelstve kde uz asi nie su city. Co to je? Len obchodny vztah, z ktoreho plynu iste vyhody pre zucastnene strany.

luccija
19. mar 2023

Už nepríde zmena, že zase budete sudrzna rodina.Tak či tak k rozvodu asi prídete.Len on možno vie, že to nepodás, lebo deti, lebo lebo...a budeš žiť roky v strese, alebo si tiež začneš robiť po svojom a budete spolubývajúci.Skor či neskôr si jeden z vás niekoho nájde, alebo či si muž už nenašiel.Kolko máte rokov?Niekedy to je lepšie utat a nepredlzovat agoniu.

autor
19. mar 2023

@luccija nenašiel si ,okrem roboty je stále s nami

slovakboy
19. mar 2023

On si je tebou veľmi istý a ovláda ťa cez pocity viny. Zvýši hlas, cítiš sa vinna. Nevšíma si ťa, cítiš sa vinná. Urazí ťa a cítiš sa vinná. Z tohto musíš ísť von tým spôsobom, že sa prestaneš obviňovať za to čo robí, alebo hovorí on. Prečítaj si knihu - Umění mít všechno u prdele. A začni tvojim manželom. Bude zúriť ale tebe to bude u …Prestaň odpovedať na neúctu úctou. Máš právo na úctu. Nemusíš byt neúctivá ale nemusíš si ho všímať. Aj nezáujem je spôsob komunikacie. A najsilnejším spôsobom komunikacie je skutok. Nemusíš čitat tu knihu. Nauč sa mat rada samú seba. A nájdi si iné zdroje radosti ako je tvoj muž. Nemusí to byt koniec vzťahu. Možno ho to nakopne k zmene, keď zistí že nie si na ňom závislá, že ho nepotrebuješ, že sú ti jeho slová putna.

mira0611
19. mar 2023

Ahoj, akoze ak mas nejaky papier, dokaz napr.bankovy prevod, ze tvoji rodicia zafinancovali firmu, tak pri rozvode mu beries aj firmu!
Mne sa zda, ked ti taketo rozprava, ze ma pocit menejcennosti a ked uraza teba tak je mu lepsia. Toto je typicky narcizmus.
Prepac, ale financie mas, resp.tvoja rodina ma, nechapem preco chces zostat v takomto vztahu, predpokladam, ze kvoli dietatu, ale uvedom si prosim, ze ak mas doma chlapca, tak po case sa chlapec s tebou tak isto bude bavit ako jeho otec a aj s inymi zenami.
Ak mas doma dievca, tak bude prenu uplne prirodzene, ze sa chlap takto rozprava so zenou.
Toto musis, jednoducho zastavit.
Skus aspon s nim ist do poradne. Povedz, ze bud podas ziadost o rozvod a to okamzite, alebo pojdete na partnersku poradnu.

77daniela77
19. mar 2023

Postaraj sa hlavne o seba a deti,zabesoec si prijem,venuj sa tomu co ta bavi,nemozes byt na nom zavisla.Snaz sa nevsimat si co tara,ved hovoris ze to nie je pravda.....zbytocne si mysli ze ma uspech a zranuje ta tym ze na neho reagujes.....

livia124
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tykat
19. mar 2023

Najdi si milenca. Stupne ti sebavedomie, budes sa mat na koho tesit, kde a za kym ide muz ta uz nebude zayjimat... a mozno muz necha teba.
Nechapem preco si s nim. Len nenapis ze kvoli detom 🙏

danica2711
19. mar 2023

život na h..o, ale ty sa rozvádzať NEJDEŠ, tak čo chceš od ná počuť?

moonlight1210
19. mar 2023

Manzelstvo su spojene nadoby.
Kedy ta manzel najviac odtiska a ignoruje? Ked na nom visis.
Kedy si vsimne, ze ak robi hluposti, tak ta strati? Ked na nom nevisis.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. mar 2023

@zoro9836 firma je moja ,on má svoju , nie je jeho zásluhou pretože tam nepracuje

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
19. mar 2023

Možno si idete na nervy, že ste stále spolu ani to nie je dobre.Ked chlap chce nájde si aj vo firme frajerku.Dari sa mu v práci?