Manžel je domased

20. nov 2021

Môj manžel.je úplný domased..nikde nechodím ani pred covidom,žiadny kamaráti len doma je to normálne? Úplný introvert bja úplný opak.som divná keď mi to vadí?

jana_eyre_2
20. nov 2021

Tak keď ti to nevadilo predtym a začalo až teraz, tak je to zvláštne, lebo ľudia sa v takýchto zásadných veciach moc často nemenia.. čiže si vedela už predtým že je taky, ťažko teraz chcieť aby bol iný.. to je akoby on od teba chcel aby si bola domased.. skúste nájsť kompromis..

ja som tiež introvert, ale nie domased sme stále mimo domu, môj muž je ako ja.. ak by bol úplne odlišný ako ja, asi by sme spolu neboli tak dlho ako sme..

panelacikova
20. nov 2021

áno, si. keď sa ti to nepáči, nemala si si ho brať.

dskjhfdlkdjhl
20. nov 2021

A kedy si to zistila? Pred svadbou bol extrovert?

deti95060810
20. nov 2021

pred manželstvom bol iný? Vymetal bary, chodil po kde akých túrach, výletoch , zájazdoch, dovolenkách , neobsedel ani hodinu doma? Tak potom je to zvláštne ....😉

pribinak
20. nov 2021

Pred manželstvom bol aký?

savanna
20. nov 2021

Nie je divne, ze ti to vadi, ale je divne, ze ti to vadi az teraz. Asi bol taky vzdy. Ja by som napr. nevedela doma vystat extremneho extroverta. Nie je to nic osobne, ale jednoducho to nevydrzim pocuvat, ked niekto do mna stale husti a neskutocne ma to unavuje. Len teda do manzelstva by som s niekym takym nesla. Je to vec osobnej preferencie, kazdy nejaku mame. Ale teda zmenit ho asi nezmenis, je to vrodene.

matafich
20. nov 2021

Svadba na prvý pohľad?🙂

konikkon
20. nov 2021

Je to úplne ale uplne normálne, že je človek introvert. Divne je, že ty to riešiš až v manželstve 😅

autor
20. nov 2021

Tak určite chodil viac...teraz vôbec

retatka
20. nov 2021

Bude ta tahať dole.Bez kompromisov a prispôsobovaniu sa Vám to dlho nevydrží.Tak by ste sa mohli doplňať.Ved protiklady sa priťahujú...vraví sa.Povahu nezmeníš,no to si mala rozmýšlať ked si si ho brala.

konikkon
20. nov 2021

Tak teraz je covid uz druhým rokom, všetci chodia von oveľa menej.

retatka
20. nov 2021

Ale rozumiem ti ,mňa by tiež porazilo z takého chlapa,čoby mi vkuse sedel pri zadku.Bez hobby,záujmov,kamošov,ved on len prežíva a nežije...

siska53
20. nov 2021

A vy ako rodina chodite?
A ty chodievas a je s tym ok??

U nas je tiez muz domased, ako myslim tak, ze s kamosmi nikdy nejak nechodil, fakt vynimocne, este aj na stretavku som ho vyhnala ja..
Ale zas s nami na vylety chodi, ako ako rodina ideme..

Ja som tiez opak, rada chodim takto do spolocnosti, ale jemu sa to velmi nepaci.

autor
20. nov 2021

@siska53 s nami chodí jasné,musí🤣ja chodím aj má púšťa

ursula22
20. nov 2021

teš sa ušetríš peniaze, môže si najsť brigadu na počítači z domu, ešte aj zarobí

luccija
20. nov 2021

Lepšie ako, keby treskol dverami a išiel za kamošmi či na pivo🙂

sari24
20. nov 2021

Ja som tiež introvert. Zrovna včera sme boli na návšteve a keďže som vedela, že sa skoro neskončí, tak som šla domov skôr. Bola som unavená a nemám rada, keď príliš dlho okolo mňa ľudia hučia. Partner ale ostal, neťahala som ho. Treba vedieť robiť kompromisy.

vanda323
20. nov 2021

Keď som začala chodiť s mojím mužom, nikdy nebol doma. Stále niekde s kamošmi po celom SK ....ako náhle sme začali spolu žiť odstrihol kamošov celkom. Tiež je domased ako občas niekde ide ale veľmi malo. Mne to nevadí veď čakám už naše štvrté bábo a keď.neni v práci, tak mi veľa pomáha doma

janickacrazy
20. nov 2021

No tak si skús predstaviť, že každý deň po práci je v krčme s kamošmi, keď potrebuješ, tak nikdy nie je doma, pomina kopu peňazí na pivo, no nie je lepšie, keď sedí doma? 😉

7lenka11
20. nov 2021

Ono sa to zvycajne rokmi meni, pretoze aj kamosi ubudaju. Kazdy si zaklada rodiny, ma svoj zivot, povinnosti, starosti. Ja by som tiez najradsej travila kazdy vikend s kamoskami, ale realne sa mi to podari parkrat do roka, lebo maju svoje zivoty a inak tiez casto sedim doma, aj ked mi to nie je po chuti. Preto sa treba pozriet na to, aky je skutocny dovod toho, ze sedi len doma. Navyse, pandemia vo velkom zmenila ludi. Mnohi si zvykli na to, ze nikam nepotrebuju chodit, vyhovuje im domaca pohoda.
Inak kombinacia introvert a silny extrovert je dost narocna, drzim vam palce. Budete sa musiet naucit robit vela kompromisov.