Manžel popiera neveru, aj keď sa predtým priznal

ciarra66
15. júl 2021

Ahojte,chcem sa informovat ci niektora z vas ma skusenosti s niecim takym.Muz mi bol neverny,neveru prinzal ale akonahle sa blizilo k sudu tak mi napisal aby som nemala ziadne dalsie dokazy ,ze som si to cele vymyslela,ze mi neverny nebol.Ako dopadol sud vo vasom pripade? Mam z toho dost depku ,kedze mam dost dokazov ale z neho sa stal chronicky klamar a viem ze na sude klamat bude.Mame spolocne male dieta.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1201
15. júl 2021

@ciarra66 podľa mňa je jedno čo na súde povie keď máš dôkazy. Chces sa rozviesť? Raz ťa rozvedu. Síce možno nie na prvom pojednávaní, ale raz určite ak sa nerozhodneš stiahnut žiadosť o rozvod.....

zuzi364
15. júl 2021

@ciarra66 Presne to chce, aby si mala depku. Ignoruj ho.

pribinak
15. júl 2021

Ale veď ty nie si policajný vyšetrovateľ, na súde nemusíš mat žiadny dôkaz. Kľudne mizes uviesť že ste sa citovo vzájomne odcudzili a vaše manželstvo nemá zmysel
Rozvedu Vás, ak máte deti tak mizno nie na 1. pojednávaní, ale rozvedu

tosomja
16. júl 2021

Dôvod na rozvod nie je len nevera, ale aj vzájomne odcudzenie, rozdielne záujmy, nezdieľanie spoločnej spálne a veľa iných veci.

dadis
16. júl 2021

U nas to bolo spisane iba v navrhu na rozvod, manzel sa k tomu vyjadril vo vyjadreni, kde tusim neveru zamietol (ale suhlasil s rozvodom). Ja som dokazy nemala. Pri pojednavani sa sudca vobec tymto nezaoberal, len sa spytal, ci trvame na rozvode. Myslim, ze to je jedno. Davno neplati, ze ten, co je "menej" vinny, ma lepsiu vyjednavaciu poziciu pri rozvode. Aj keby mal 1000 mileniek a mas mega dokazov, tak vzdy ide len o deti, aby pre nich bolo dobre.

anig
16. júl 2021

@ciarra66 ja si tým práve prechádzam,mňa pred mesiacmi vyhodil muž z domu,do návrhu uviedol úplne blbosti,mne tvrdil,že sa nevhodne a zle správam...napriek tomu som mu deti dávala,aj pomimo čo ich mal mať,snažila som sa,aby sme fungovali ako rodičia....až ...som neprišla na to,že on ma vyhodil z domu kvôli rozvedenej susede, zatĺkal, zatĺkal,pod váhou dôkazov sa priznal,ale že s ňou nie a bla bla bla...prišla som ku nemu aj a deťmi,bo mu chceli dať darček na narodeniny a milá pani suseda u neho sedela a ani mňa ani deti nepozdravila,keď som sa jej opýtala,že prečo do vzťahu s mojím manželom ťahá naše i jej deti (bo začala sa tam vláčiť aj so svojimi deťmi keď sú tam aj moje,ktoré to veľmi zle nesú,chceli by byť aspon chvíľu samé s ockom),tak len nahnevane odišla a kvôli tomu mi môj muž zakázal vstup do domu a mieste trvalého bydliska, čím si riadne pritazil... advokátka mi povedala,že stačí povedať na súde,že bol neverný,ja som sa to dozvedela až neskôr,teda v návrhu na rozvod klamal a že kvôli milenke mňa vyhodil z domu a neskôr mi dokonca zakázal Don vstup a to už súd,že bude zaujímať,nakoľko porušil moje práva.Ja dôkazy ako fotky či správy nemám,ale na vlastné oči som videla a aj to,že tá žena je u nás doma už odkedy mňa vyhodil...On sa ku nevere mi tiež priznal.skôr možno súd bude prihliadať,že ako to ovplyvňuje deti,bo moje veľmi,muž si nedal povedať,že je to pre ne skoro,nie sú vyrovnané ešte s rozvodom,nakoľko ich otec psychicky ničí....držím ti palce,aby si sa dokázala obhájiť....

minimie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
desore
16. júl 2021

@ciarra66 Si slavna filmova hviezda, ked potrebujes taketo veci rozoberat na sude?
Staci, ak jedna osoba nechce pokracovat v manzelstve a rozvedu vas. Hlavne sa budu na vas dobre vsetci bavit, ked im tam urobite divadielko.

elizabet173
16. júl 2021

@ciarra66 a na čo potrebuješ dôkazy? Ak s ním nechceš byť, uvedieš, že máš k nemu neprekonateľný odpor, žiť s ním ďalej nebudeš bez ohľadu na to, ako dopadne súd a na dôkazy mužovej nevery sa môžeš vykašľať. Náš rozvod trval päť minút a to sme mali dieťa, aj keď už veľké. Ani jeden z nás nemal chuť prepierať špinavé prádlo pred cudzími osobami.

ciarra66
autor
16. júl 2021

@ciarra66 dakujem za vase nazory a informacie.Kedze to bude moj prvy sud a este kvoli takej citlivej veci, tak netusim ako a co prebieha.Kedze vsetky okolnosti su este cerstve tak som z toho dost mimo a stale som sa este nespamatala z jeho nevery.