Dokáže psychológ odhaliť manželovu neveru?

8. sep 2021

Ahojte . S manželom sme v začarovanom kruhu . Ja mám naňho konfrontácie že ma podvádzal a on stále tvrdí že nie, stojí si za tým . Snažím sa to z neho dostať už veľmi dlhu dobu ale nič nepovie , tvrdí si to svoje a na všetko ma obhajobu . No ja mu aj tak neverím . Ak by sme šli spoločne k psychologovi / manželskej poradne , a všetko si tam povedali tak ako doma bez cenzur, dokáže psycholog zistiť že manžel klame a prekuknut ho že naozaj bol neverný ?

nyusika
8. sep 2021

staci, ked tam pojdes sama.
co by si tym chcela dosiahnut ??
akoze co spravis, ked tu enveru odhalis - rozvedies sa ?
a ked neopdhalis, ostanes s nim ?
ty mu neveris, je uplne jedno, co ti on povie...ty si uz teraz presvedcena o tom, ze ti klame. tak sa zariad tak, ako keby ta naozaj podvadzal

autor
8. sep 2021

@nyusika pretože mame dieťa , a neodídem a nerozbijem si rodinu ak to nie je pravda . Potrebujem sa presvedčiť že to pravda nie je . Keďže to na 100% neviem tak nemôžem ani ostať ani odist

nyusika
8. sep 2021

tak potom ver tomu, co ti povie.
aku inu odpoved cakas ??

ivanka12311
8. sep 2021

Nevyrabaš si zbytočne problém tam kde nie je? aký máš na to dôvod vôbec že ťa podvádzal...nedomyšlas si?

ella_price
8. sep 2021

A máš teda vôbec nejaký dôkaz o tom, že ťa podvádza, alebo sa ti to len vytvorilo v hlave?

ave_eva
8. sep 2021

Úplne tá chapem ako sa cítiš. Potrebuješ vedieť na čom si...

diewcatqoo
8. sep 2021

A ak ti psycholog povie nie, budes mat uz dusu na mieste? Co by sa psycholog mylil?
Ty si nerozbijes rodinu, ak to nebude pravda. Ale to, ze svojim doterajsim pristupom si rozbijas rodinu uz teraz, to ti neprekaza?
Co ak ta muz neklame a ty do neho hustis a hustis. A budes hustit aj napriek tomu, ze by vam psycholog povedal, ze je cisty (to mi pride inak strasne smiesne, ze to cakas od psychologa). Co myslis, ako dlho bude muz znasat od teba taketo podozrievanie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
darkswan
8. sep 2021

myslim, ze uz len to ze muzovi neveris a nechces verit je tiez dost...mne by sa s takymto stresom v partnerstve zit nechcelo

brrrrrciatko
8. sep 2021

Este ma napadol sukromny detektiv

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
spadnutaslivka
8. sep 2021

neveríš mu, takže sa rozídete skôr alebo neskôr. Takto bez dôvery sa proste fungovať nedá.

vanda323
8. sep 2021

Aj keby ju odhalil tak určite ti to nepovie...

ivanka12311
8. sep 2021

Riadna stíhačka 😌 už aj to že svojmu chlapovi neveríš a stále si myslíš že ťa podvádza svedčí... popracuj na svojom sebavedomí... otázka času koľko to on stebou ešte vydrží nebavilo by ma žiť v takom vzťahu čo by ma upodozrieval partner s stále si tliachal svoje..

autor
8. sep 2021

Trva to rok . Rok zatĺka . Bolo tam veľa signálov , schovávanie telefónu , atd atd . Potom som na to zabudla . No teraz sa to zrazu z ničoho nič lu mne dostalo od kamosky. Zevraj to pravda je lebo sa o tom rozpráva . No nechce mi povedať kto jej to povedal . Takze asi tak . Dokázal by rok zatĺkať keby som doňho vkuse hustila? Vydržal by ten nátlak odomna a naďalej by to aj tajil ?

rawmamka
8. sep 2021

Ak by to nebolo celé také smutné (že si vo vzťahu buď neveríte alebo tvoj muž ťa vedome klame, neviem čo je horšie...), tak by som ti poradila, že jedine detektor lži by dokázal potvrdiť alebo vyvrátiť tvoje podozrenia. Žiaden psychológ by do toho z etických princípov nešiel a takisto žiaden by ti nemohol na 100% povedať, či ti tvoj muž zahýba alebo nie.

luccija
8. sep 2021

Vydržal by to tajiť pravdaže, lebo vie, že ide oveľa A bol by hlúpy, keby to vyklopil u psychológa a psychológ sa nebude hrať na detektíva🙂Skôr Tá naučí ako nepatrat, zmieriť sa s tým.Rok si ničis život načo to je dobre uzavri to.Ak to vedia aj ostatní asi to tak bolo...a na mieste chlapa ani tam nejdem.Preco chces hodiť zodpovednosť na niekoho iného?

salome123
8. sep 2021

pozri, ak niekoho ma a ty mu robis peklo zo zivota, tak ho len posuvas k tej druhej. ak nikoho nema, tak to kvoli "duseniu" z tvojej strany nevydrzi s tebou dlho a niekoho si najde. Neviem co chces vlastne docielit.

mimochodom, mame v rodine pripad, ked zena upodozrievala muza z nevery, vsade s nim chodila, presviedcala samu seba o "dokazoch" nevery, robila mu peklo zo zivota a ten ju kopol do zadku. Ostal aj on sam, aj ona. Na co to bolo dobre?

sense
8. sep 2021

Ak máš dôkaz nepotrebuješ jeho priznanie, dôkazom ale nie je ze kamarátka povedala. Ak dôkaz nemáš, len ho podozrieva à neveríš mu tak potom vás vzťah nemá význam keď tam nue je dôvera.

nyusika
8. sep 2021

ty mu rok robis sceny a tvaris sa, ze ti ide o rodinu ??
sama si ju nicis, len tak dalej.

ella_price
8. sep 2021

@viestta Fuh, no ako to tu tak človek číta, tak za chvílu si asi chlapec poberie veci a sa za tou druhou presťahuje 😀

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ertlovik18
8. sep 2021

Neveris muzovi, tak potom o com je vlastne ten vztah? Chapes, to potom nema cele nijaky zmysel a je jedno aka je realita.

adka176
8. sep 2021

Kašli na to...na čo to bude dobré... lepšie nič nevedieť...za minulosťou daj bodku a pozeraj sa na to ako sa správa k tebe a dieťaťu...
Ale ak mu neveríš a silou mocou mu chceš niečo dokázať tak sa rozíď a nebudeš sa musieť celý život zaoberať tým či áno podviedol alebo nie nepodviedol...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_price
8. sep 2021

V jednom českom filme bolo povedané - Není důležitý za kterou ženskou chlap běhá, ale ke které se vrací. 😁😁😁

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella_price
8. sep 2021

@viestta Pri tomto to má prašť jak uhoď. Buď sa prizná a bude mať peklo, alebo bude ticho a aj tak bude mať peklo 😅 Vlastne ma udivuje, že išiel na poradňu. To je celkom obdivuhodné 😀