Neviem, či mám veriť manželovi

10. apr 2022

Muž bol na služobnej ceste celý minulý týždeň.
Samozrejme píšeme si vždy čo a ako večer keďže máme dieťa pýta sa, aj voláme spolu. V piatok prišiel domov a bol iný celý čas mi vravel ako ma má rád, jasné že si vravíme že sa máme radi ale toto bolo zvláštne. Jednoducho som cítila že niečo nie je ok. Povedal mi ze sa musíme pozhovárať a povedal mi že s kolegyňou niečo vypili a vraj si len pamätá že sa pobozkali a vraj ho ona chcela do postele.
Prisahal mi že sa s ňou nevyspal, samé "dristy" že si spomenul že má nás. Pohádali sme sa a odišiel, vraj bol u kamaráta celú noc. Celú noc mi písal smsky ako ma miluje a ráno prišiel domov na čo sme sa znova pohádali a horšie je že nás počula aj malá a opýtala sa nás či od ocka odídeme e ( má 6 rokov) a nech nekricime, na čo priznám sa som na ňu skrikla že to nie je jej vec a nech ide do izby.
Muž je super otec a manžel doteraz nebol žiadny problém, snáď to nie je chaoticky napísané.

Ešte dodám že mužje ochotný zavolať kolegu ale to sa mohli dohodnúť.

sasa1310
10. apr 2022

úprimne? Také výčitky, že kvôli nim taká zmena správania, by určite nemal kvôli jednému bozku.

majusikk
10. apr 2022

@sasa1310 myslím si to iste

dajana19
10. apr 2022

Daj na svoju intuíciu....

tenerifka
10. apr 2022

Vobec nechapem, preco ti take veci vesia na nos, nech si spytuje svedomie sam, co mas teraz akoze robit? Pochvalil sa ti, ze ina samica prejavila oñho zaujem, citi sa teraz viac ako chlap?

gladys_07
10. apr 2022

Ja by som mu verila. Keby sa s nou vyspal a planoval popripade dat repete, asi sa ti nepriznava.
Ale nechala by som ho dlllllho vydusit

pribinak
10. apr 2022

Ja by som mu verila, ak by sa niečo naozaj udialo, tak by bol ticho ako mucha a ani by nepipol.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patka06
10. apr 2022

Verila by som mu a navyše ocenila, že ti to vôbec povedal, žiadne scény by som nerobila.
Ak by sa naozaj niečo stalo, isto by ti o tom nerozprával

stanulienkat
10. apr 2022

Nemala si robit scenu a tu druhu uz vobec. V klude vydiskutovat. Je blb, ze ti to spomenul. Mozno ho fakt hryzlo svedomie kvoli puse. Hystericke vyciny tomu nepomozu.

luccija
10. apr 2022

@zoro9836 tiež sa čudujem, že sa priznal aj k tým bozkom a alkoholu zbytočne si zavaril...Ale naopak ja by som mu neverila je to taká situácia, že chlap musí mať obrovský charakter, aby nepodľahol ktovie koľko bolo alkoholu...neviem možno ho ťažilo svedomie preto sa správal inak...tak či tak pravdu asi nezistis

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
10. apr 2022

Mam pocit ze sa snou vyspal lebo clovek pod vplyvom alkoholu nema zabrany. Keby bola “ len “ pusa tak by ti to nepovedal., ale Proste kolegyna sa mu zas za triezva az tak nepaci tak bol znechuteny citil vinu a chcel si ulavit. Keby sa mu to snou pacilo nepovie nic a pokracuje dalej v aferke, . Uz nekric a vydiskutuj si to snim Ked bude mala spat.

miadi
10. apr 2022

Uz je to len na tebe ci vies odpustit neveru.

zuzana2299
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavinis
10. apr 2022

Nabuduce sa ti neprizná, ak bude cakat takuto reakciu. Prestan hystercit, ocividne to lutuje, hadam si kvoli tomu neznicite dobre manzelstvo

annamarin
10. apr 2022

Prepáč, neviem sa vyjadriť k tomu ci ta podviedol alebo nie, ale nevybijaj si to na malickej. 🥺 Úprimne ona to znáša rovako ako ty - ste predsa jej rodičia a deti to nenesú lahko, ked sa mamka s ockom hadaju, nie to este takto vážne. Je to aj jej vec, čo sa deje medzi Vami lebo to ovplyvní dosť jej život. Pohovorila by som si s nou o tom a ospravedlnila sa, ze mamka bola len nahnevana a nemyslela to tak. ❤️🥺

kandelabra
10. apr 2022

pekné od neho že je aspoň úprimný. To či sa v skutočnosti niečo stalo alebo nie sa asi s istotou nikdy nedozvieš. Ja by som mu verila jeho verziu, ale čo by mňa štvalo viacej je, že stačí trochu alkoholu a už robí blbosti. Nikto ti nezaručí, že nabudúce sa to nebude opakovať alebo to prípadne zájde aj ďalej.

marca12
10. apr 2022

@patka06 Never tomu. Su chlapi,ktori s pravdou vyrukuju v domneni,ze sa im to prepecie.

marca12
10. apr 2022

@stanulienkat Uz sa vidim ako by som ja s usmevom pobadala muza,nech si teda sadneme k stolu a prediskutujeme jeho aferku. Kazda normalna zena by asi reagovala ako autorka. Chce to cas,aby sa vedeli rozumne porozpravat bez emocii.

stanulienkat
10. apr 2022

@marca12 tak ano..emocie sa burcuju. Ale autorka zrejme spravila riadne rosambo. Neviem ako by som ja reagovala(urcite nie usmevom), len by som sa snazila vynechat dieta z toho. Nie je to prijemna situacia, ani pre jedneho.

madeline1
10. apr 2022

Kolegyňu do toho neťahajte. Je to vec teba a tvojho muža. Mohol sa s ňou iba bozkať ako aj povedal a aj nemusel...je na tebe čomu veríš, hlavne nechci riešiť ten večer ty s kolegyňou...v horšom prípade jej sám povie, že sa to doma rieši...najlepšie by bolo keby zmenil prácu, ale to sa asi nedá... skús mu veriť, na druhú stranu, prečo ti to hovoril, ak to bol len bozk? Mal výčitky svedomia...možno aj kvôli bozku...skús dať na svoje vnutorné pocity...

zuzana9393
10. apr 2022

Keby toto urobil moj chlap, ze by nieco popil a bozkaval sa s.koleginou myslim, ze by sa spraval presme rovnako. Chapem, ze si hrozne nastvana ale asi ho to ozaj mrzi. Ved ti to nemusel hovorit vobec. Bud rada, ze mas dobreho chlapa aj ked spravil blbost, povedzme si uprimne, ze maloktory chlap odmietne ked mu zena ,,ponukne". Bud rada, ze mal rozum. Keby sa s nou vyspi poxhybujem, ze by ti povedal o bozkavani

panelacikova
10. apr 2022

prefikol ju. a ešte sa tvári ako neviniatko a že len bozk... robí si vopred aliby, keby po ňom kolegyňa aj naďalej šla, prípadne sa mu vyhrážala, že povie tebe, že s ňou spal, tak on ti potom môže povedať: to nie je pravda, vravel som ti, že sme sa len bozkávali a ona na mňa potom tlačila, že ma chce, a ja ju odmietam, tak si vymýšľa, že som s ňou spal :(

toto je čisto len môj názor. tiež mi totiž nejde do hlavy to, že zrazu obrovská zmena správania. tiež si myslím, ako niektoré, že bozk by hodil za hlavu a tváril by sa v budúcnosti, že si to fakt nepamätá. jednoducho okúsil inú a teraz nevie, ako z toho von.

1duchess
10. apr 2022

Keby mi moj spravil to iste, asi tiez spravim scenu. Ale nejako intenzivne by som to neriesila. Ludia nie su monogamne nastaveni, alkohol odburava zabrany, mohli mat roznu diskusiu, mozno mu zalichotila. Keby to bolo vazne, neprizna to takto…ked som bola mlada a bezdetna, jasne ze kazda nevera rozchod. Dnes sa na veci pozeram inak. Kvoli takejto neprijemnosti si neznicim rodinu. Ak by sa to opakovalo, to je uz ina pesnicka.

lilyianka
10. apr 2022

Nerozumiem tomu, načo ti to hovoril.

sasa1310
10. apr 2022

@lilyianka jednoducho. Aby nemal výčitky, z toho čo bolo aj z toho, čo bude pokračovať.

miadi
10. apr 2022

@panelacikova tiez mam taky pocit ze to poveda Lebo kolegyna moze byt klebetna a on sa boji ze sa to dostane k zene.. Keby to bola neznama z baru urcite by mlcal. A kto vie co je to za zensku isto po nom uz isla v robote a je schopna najst si jeho zenu na fb ak je drbnuta a chce ho silou mocou taka nema problem sa jej ozvat “a pochvalit” sa .. ci uz z pomsty ak ju odmietne nabuduce alebo aby ho mala pre seba . ..

ildiko36
10. apr 2022

@pribinak to neni také isté, aj môj sa pochválil že by ju daaka chcela aj fotku jej ukazal a vypital môj názor že je aká baba, bola taka že ju mal skoro cele mesto😏a nakoniec ta baba sama sa mi priznala že on chodil za ňou a mali niečo spolu, On chcel asi svoje svedomie uľahčiť , aj mi niečo prezradil ale predsa nepovedal..Dnešnej dobe sa dá ťažko veriť chlapom, česť výnimkám.

retatka
10. apr 2022

Neverím,že to bol len bozk,to by ti nevešal na hlavu,tam bolo viac...ktovie,či aj v práci už spolu niečo neriešili.Potúžení obaja alkoholom a už to šlo..máloktorý muž by odolal.Má výčitky svedomia,čo spravil,no uhral to,že to bol ,,len ,,bozk.Je už len na Tebe,či mu uveríš....

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz