Priateľ nechce dieťa

6. jan 2023

Ako to mam riesit, on stale ze si nie je isty, ze on nechce aby sme potom zili od seba, nie je si isty mnou…. on ma 40 ja 32, parkrat som mu aj povedala, ze ja uz nemam cas stracat cas.
Sme spolu rok, zijeme spolu.
Bojim sa, ze potom neotehotniem :(
PS mam len jeden vajecnik

dzulli1980
6. jan 2023

No tak pokiaľ nechce deti, Ty deti chceš, tam je len jedno riešenie, a to rozchod, či? ... roky Ti bežia, hľadaj muža, ktorý bude deti, rodinu chcieť.

viestta
6. jan 2023

Keď si nie je istý tebou, tak načo je s tebou a ty s nim? Jasne, iste sú len dane a smrť, ale či má taký vzťah zmysel musíš vedieť hlavne ty, či budeš čakať kým si bude istý.

heln
6. jan 2023

sama si to napisala, on si nie je isty, nie je si isty tebou... ty chces, on nechce....
ste spolu rok, keby ze desat, tak je nad cim uvazovat, ale radsej odist z kratsej cesty ako naozaj stracat cas a potom lutovat.

joesvk
6. jan 2023

Keby mal 25 rokov,tak pochopím. Ale 40 ročný a furt váha,že možno ho čaká niečo lepšie, alebo možno mu nevyjde vzťah...Neviem,je toto človek, s ktorým by si chcela dieťa?

stanulienkat
6. jan 2023

Ste spolu IBA rok. O dalsi rok, ked ti padnu ruzove okuliare zistis, ze si nevyhovujete. Netlac na pilu, alebo sa rozidte. Mas cas este aj 5 rokov.

zmrzlinka2021
6. jan 2023

@viestta poskytuje frajerovi sex, upratuje mu a to mu stačí. Manželstvo a deti s ňou on nechce

stanulienkat
6. jan 2023

@zmrzlinka2021 na to, aby chceli obidvaja to isté, musia si vyhovovať a mať spoločné ciele. To, že on nechce dieta, zato nemusi byt vyvrhel. Aspon jej to povedal. Nemá zmysel nasilu si robiť dieťa zato, že niekto chce, alebo mu tikajú biologické hodiny. Dieťa nie je pes, ani škrečok, je to záväzok na celý život. A že ju má na sex?? Veď aj ona jeho.😉

viestta
6. jan 2023

@zmrzlinka2021 nechcela som to tak prikro napisat

tosomja
6. jan 2023

Len aby si o rok neplakali, že máš dieťa s mužom, ktorému ste ľahostajní. Netlač na to. Nie je od neho ani pekné, ako ti povedal, že si tebou nie je istý. Ani by som s ním nestrácala čas, nie kvôli deťom, ale kvôli sebe. On má už 40, ty si ešte stále môžeš nájsť muža, s ktorým budeš mať deti. On keď ich nechce, asi vie prečo.

liusa82
6. jan 2023

No radšej utekaj už teraz od neho.Lebo ak s ním zostaneš náhodou tehotná a on sa vyjadril ako sa vyjadril a tipujem že zdúchne ako gáfor ak by si ostala v tom a tak si koleduješ o to že rozšíriš rady dalších slobodných matiek a to chceš?

kiwi3
6. jan 2023

tak podla mna blba situacia z oboch stran. byt tlaceny po roku do dietata nie je bohvieco. priamo povedal, ze si nie je isty, mozno by si aj pri normalnom vyvoji po case zacal byt... lez pre neho uz je tam tento sram, ze ho chcu dostat do niecoho nasilim... tazko radit, ci ma zmysel cakat. to vie najlepsie autorka

jamimo
6. jan 2023

mám takú kamarátku, priateľ si stále nebol istý (po ôsmich rokoch chodenia), ona sa chcela posunúť... Tak sa s nim surovo rozišla. Všetci krútili hlavou. O dva roky? Bingo! S iným chlapom svadba, potom dom, dnes 3 detičky. Ak by tak nespravila, možno dodnes by sedela pri bývalom a čakala kým by sa šuhajko rozhýbal. Vlastne by nečakala, už by len pozerala na posledný vagón, ktorý jej ušiel 🙄

stanulienkat
6. jan 2023

@jamimo ale osem rokov a jeden rok je predsa rozdiel. Po jednom roku človek ani nepoznáš.

nikpa
6. jan 2023

Urči si priority a rozhodni sa. Ak chces deti tak najvyšší čas sa posunúť ďalej.

anjelicek26
6. jan 2023

Ked sa nezhodnete v takejto dolezitej veci, tak bohuzial... poznam taky ukazkovy zime svoj zivot parik, kde on nechcel, pockame, mame cas, chceme cestovat, dieta nas obmedzi a vies co? Rozisli sa, zena tesne po 40ke, on chytil druhy dych a nabuchal prvu 25 rocnu babu, co mu prisla pod ruku... on je otcom, jej to uz nikdy nevyslo...

jamimo
6. jan 2023

@stanulienkat súhlasim, môže to byť aj tak, dotyčná však vidí a vie že chlapovi sa proste nechce. Vo veku 40 rokov by mal byť chlap vyrovnaný sám zo sebou a realitou, vedieť nahlas pomenovať, Áno, Nie. Z príspevku autorky mi tak trochu vychádza že nevie či vôbec chce....

kingstonka
6. jan 2023

... on si nie len nie je istý ci chce dieťa ale si aj nie je istý tebou.... a tu by som už teda rozmýšľala, ci ostávam vo vzťahu....

stanulienkat
6. jan 2023

@jamimo možno nechce, čo mu vôbec nemám za zlé. Možno autorka sa ho dokola pýta a už chudák nevie, čo má povedať. Ale áno, mal by na rovinu povedať, že nie, aby sa ona mohla podľa toho zariadiť. Na druhú stranu, keby mi po roku partner povedal že chce dieťa, tak asi otočím panenky.🙄

slecnazkosic
6. jan 2023

@stanulienkat veď nechce teraz hneď ale žiť s tým vedomím v ich veku, že po roku nechce, nechcela by som.

stanulienkat
6. jan 2023

@slecnazkosic Áno, tú otázku by mali mať zodpovedanú, či ich nechce len teraz momentálne, alebo či ich nechce vôbec, alebo či ich nechce len s ňou.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
44janica44
6. jan 2023

Kamoška to ťahala 10 rokov s chlapom co deti nechce lebo dúfala ze zmení názor. Nezmenil. Rozišli sa

jamimo
6. jan 2023

@stanulienkat áno, sú chlapi, ktorí sa vyjadria, že raz chcú mať deti a prečo: napr. zachovanie rodu, potomstva, niečo chce do nich vložiť, vychovať, miluje partnerku a chce sa s ňou "spojiť navždy". ..ak by som vedela že má takýto postoj k ďeťom všeobecne, tak nemám pochybnosti. Ak by sa však vyjadroval prečo nie, napr.. strach o prácu, strata istoty, dobu, vojnu, peniaze, svoje zaužívané stereotypy, silný pocit zodpovednosti, kľud, má na to plné právo. Potom sa ale nezhodne s partnerkou ktorá túži po potomstve a má gynekologický problém. V tomto prípade je to na vážnejšiu debatu o tom, ako si skutočne predstavujeme svoje životy v budúcnosti.

autor
6. jan 2023

on sa nevyjadril, ze dieta nechce. On ho chce, len este nie a ja troška tlacim ze chcem hned, lebo sa bojim, ze som stara a ze mam len jeden vajecnik, z toho vznikaju hadky.
Inak vo vsetkom si dokonale rozumieme.
Mame spolocne zaujmy. Viem ze ma lubi, nema ma len na sex a upratovanie. Dokazuje mi to, len si este nie je isty dietatom a mnou, vzdy tvrdi, ze rok je este kratka doba. Ze sa musime lepsie poznat, len ja sa bojim, ze potom dieta mat nebudem.
Mala som zhubny nador na vajecniku, lekari mi zatial druhy nechali, ale nikde nei ej nápisane ze sa mi to nevrati.

jamimo
6. jan 2023

tak fajn keď si rozumiete. .. skúste sa ešte uistiť u gynekológa aké máte možnosti do budúcna s jedným vaječníkom, vajíčkami... držím päste do budúcna

autor
6. jan 2023

gynekolog sa vyjadril, ze deti mat mozeme ale ziaden gynekolog sa nevyjadri na 100% ci sa nador moze vratit aj na druhy vajecnik.

tykat
6. jan 2023

Ma 40r, ma nejaké deti z predch.vzťahov?

zuzka102
6. jan 2023

A je až taky problém pockat povedzme polroka, (max. rok)? A ak sa ani potom nerozkyve, tak bye-bye. Akože iba 1 rok je podľa mna krátka doba (hlavne na chlapa), aby si bol úplne istý, či práve s danou ženou chce mať rodinu. Je to na tebe, no obávam sa, že prílišným tlačenim, že HNED.., ho akurát od seba odozenies.

botafogo1991
6. jan 2023

Ahoj.. za prvé 1rok je skoro na dieťa z tohto pohľadu ho chápem a za druhé pokiaľ by aj po x rokoch dieťa nechcel a ty áno treba ho kopnúť do zadku asi tak v krátkosti..

majka4555
6. jan 2023

Tak ak uz teraz zvazuje, ze keby su deti a mali by ste byt od seba, tak to co je za vztah? Nestracaj nim cas...najdi si rozumnejsieho