Priateľ si písal s inou ženou

7. máj 2021

Dobrý deň žienky mohla by mi niektorá poradiť ako mám opäť dôverovať priateľovi ? Sme.spolu dva roky ja mám z predchádzajúceho manželstva 2 deti o ktoré sa príkladne stará ako o svoje dokonca teraz už čakáme svoje bábo milujem ho najviac aj on mňa máme príkladný vzťah .. Nikdy som mu do mobilu nechodila nie som ten typ stíhačky .. no cca pred pol rokom sa mu mala hrala s mobilom a omylom šla na instagram kde som zbadala správy ktoré som nikdy vidieť nechcela (ležala som vedľa malej) začala som si ich všetky čítať písal si s dotycnou omnoho dlhšie pred násim vzťahom a aj počas nášho vzťahu rozhodoval sa medzi nami dvoma keď zbadal že to vidím rozbil mobil a keď som chcela vidieť viac a konfrontovala som ho nech mi dá heslo od instagramu a FB povedal že ich nevie so teraz neviem o čo sa tam jednalo na koľko ona mala tiež priateľa no tomu môjmu posielala nahé fotky.. úplne full nahá keď som sa ho pýtala či sa niekedy aj stretli či už pred naším vzťahom aleboo čas hovoril že ju nikdy nevidel len si písali a teda že vybral si mňa že ma miluje a pod. Ukončil to omnoho skôr to písanie ako som ja na to prišla .. pýtal sa ma či mu môžem odpustiť pretože ma miluje aj deti že to v živote neurobí spravil si nový FB kde má len mňa rodinu a najbližších priateľov proste sa od vtedy snaží a dokonca som ostala aj tehotná ... No ja neviem či mi len hormóny búchajú na mozog alebo čo ale stále si myslím že to urobí znova tie správy čo si písali si neviem viniť z hlavy vedeli by ste mi povedať ako sa mám prekonať zabudnúť ? Keďže som mu odpustila a on sa ozaj snaží len ja to neviem prekusnut

panelacikova
7. máj 2021

ty si ostala s ním tehotná PO TOM, čo si to zistila? ty si sprostá alebo čo?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. máj 2021

Takto aby som to vysvetlila my sme sa dali dokopy v januári a on si s ňou do augusta písal ... A tehotenstvo nebolo plánované .. no stalo sa a nie som ten typ ženy ktorá podstúpi interupciu

autor
7. máj 2021

Od augusta už teda nič ... No ja stále bludim potom ako sa dostať na ten instagram a FB
.. lebo chcem vedieť čo vsetko v tom bolo 😏

panelacikova
7. máj 2021

autorka: a to spolu žijete?

panelacikova
7. máj 2021

no ja by som ho nechcela, ani keby zlatý bol. ale ja by som s ním isto dieťa nečakala. navyše nie potom, čo mám dve deti s iným mužom, kde mi to tiež nevyšlo :(

autor
7. máj 2021

Áno ja som mu dála druhú šancu od vtedy sa veľmi snaží príkladne sa stará aj o mňa aj o deti všetko je v poriadku .. len mne to stále behá po rozume .. aj keď mi furt hovorí lebo to na mne vidí neboj sa ja som to oľutoval a budem si to vyčítať furt nikdy ti to už neurobím atď atď ..

ewelinka21
7. máj 2021

no... vies... ked si ten typ cloveka ktory tazko prezuva/ prehltne (nazvi si to ako chces) taketo veci, tak preco si mu davala druhu sancu? tym, ze si mu dala druhu sancu a este si aj otehotnela si vam dvom dala uplne iny smer zivota...
on kludne moze mat xyz profilov na FB a ty na to nemusis prist...

nika_val
7. máj 2021

Kriste pane to je ale podpora od žien 🤦‍♀️
Spravil chybu ak si bola ochotná a schopná mu odpustiť tak mu musíš iba začať znovu dôverovať, veriť tomu čo hovorí a ak sa naozaj lúbite, vychádzate spolu, on s deťmi tak nehľadať zbytočné dovôdy stresovať samú seba (hlavne aj keď si teraz tehotná)

autor
7. máj 2021

@nika_val ďakujem pekne takéto niečo som potrebovala počuť 🤗

pinaofina
7. máj 2021

Nechcem nejak obhajovat muzov, ale obcas su to telata co nevedia, co chcu a co robia. Niekedy robia blbosti bez myslienia na dosledok. Ak mas pocit, ze sa snazi a ze sa to zmenilo, skus mu trochu doverovat. Nie je nic horsie, ako ked niekto spravi chybu a druhy do toho stale rype, aj ak sa to snazi napravit. Zazila som to v rodine a ma to katastrofalne dosledky.

autor
7. máj 2021

@pinaofina ďakujem ja sa veľmi snažím montáž za čas na to prepadne keď si na to spomeniem a potom mi to je cele ľúto a teraz aj to tehotenstvo tak hormóny prúdia

jana_eyre_2
7. máj 2021

Stat sa bohužiaľ môže každému... Poznám to, ide o to ako sa k tomu muž postaví.. dôvera už nikdy nebude taká ako predtým, ale obnoviť sa môže časom, AK sa muž naozaj snaží a už nechybi.. trvá to dlho, kým sa s tým človek zmieri ale ak sa naozaj snaží a bolo to defacto na začiatku vášho vzťahu, tak sa to dá pokladať za chybu ktorú sa snaží napraviť..

autor
7. máj 2021

@jana_eyre_2 áno bolo to na začiatku práve preto som odpustila

autor
7. máj 2021

A preto že ho ozaj milujem

panelacikova
7. máj 2021

@nika_val osobne si myslím, že to robí doteraz, akurát to dobre kamufluje. možno to robí z práce, možno má iný, náhradný mobil s iným číslom, iný účet na sociálnych sieťach a podobne... nerozumiem totižto, načo si nechal od nejakej mindže posielať nahaté fotky, keď už bol vo vzťahu s autorkou? ja som si s mužom tiež dopisovala a v tom čase sme si dopisovali s viacerými ľuďmi, ale po 1. - žiadne fotky neboli v obehu ani z jednej strany a po 2. akonáhle sme sa stretli a usúdili, že to "skúsime", tak ani jeden z nás už na žiadne takéto siete nešiel. preto tomu vôbec nerozumiem, že boli už 1,5 roka spolu a on si stále vypisoval s nejakou šťandou a nechával si poslať nemorálne fotografie 🙂 mne to rozum neberie. záver? robí to doteraz, len to dobre kryje. aby mu na to už nijak neprišla. o to viac sa doma hrá na chrumkavého. veď má full servis, dieťaťom si autorku navyše poistil, aby mu tak skoro s 3 deťmi nezdrhla. ja to vidím, bohužiaľ, takto. muž, ktorý si ženu vybral a miluje ju, by si nevypisoval a nenechal 1,5 roka posielať hanbaté fotky od inej

panelacikova
7. máj 2021

@jana_eyre_2 na začiatku? 1,5 roka! sú spolu 2 roky a pred asi polrokom to našla! no ako sorry, ale 1,5 roka nie je 1,5 mesiaca, keď už sa ideme mužíčka zastávať 🙂

autor
7. máj 2021

@panelacikova oni si písali na začiatku nášho vzťahu len ja som to našla neskoro keďže som mu do mobilu nechodila

sima338
7. máj 2021

Achh tieto telefóny, smartfóny, vychytávky, soc. siete, zoznamky...Som moderná žena, ale niekedy je toľko možností aj na škodu, viď u tvojho priateľa, ktorý má IG, kde si zjavne píše aj s inou ako s tebou či s blízkou rodinou...môj bývalý muž nemal jedinú soc. sieť a aj tak si mladú žabku ulovil a písali si cez správy, hold, kde je vôľa, tam je cesta...Keď som raz tie správy ,,omylom" otvorila, skoro som odpadla, rozumiem tvojím pocitom, náš vzťah vtedy už bol viac-menej ukončený, no i tak ma prekvapilo, čo všetko bolo v tom chate, o čom si písali, aká dôvera cez správy...Našla si v tých správach aj niečo erotické/fotky/dvojzmyselné hlúposti či len kamarátske správy? Teda, ak nepočítam tú o rozhodovaní medzi tebou a ňou, ktorú spomínaš.

autor
7. máj 2021

@sima338 áno našla ale len ona jemu posielala ... On jej nie .. aj keď sa ho pýtala či sa stretnú povedal nie

jana_eyre_2
7. máj 2021

@panelacikova vravela že boli spolu od januára a ona to zistila v auguste toho istého roka.. nehnevaj sa, ja sa nikoho nezastavam a naozaj nerozumiem prečo si taká podráždená namna takmer v každej diskusii čo sa stretneme..

A len tak pomimo minule sa tu rozčuľovali nad slecnou čo po 1,5r vážneho vzťahu sa cítia dotknutá že ju priateľ obišiel z výbere postele a to ju tu zase každý vysmial že čo očakáva keď sú spolu tak krátko.. tak je to asi relatívne čo tu kto berie ako dlhý vzťah..

autor
7. máj 2021

@jana_eyre_2 áno presne tak takto aby tu nevznikol náhodou kvôli mojmu zlému vysvetleniu konflikt oni sa poznali dávno predomnou no my sme sa dali v januári dokopy a do augusta si písali potom to môj priateľ ukončil a ja som na to prišla o. Pol roka neskôr ...

sima338
7. máj 2021

Autorka, ak tvoj muž nepísal dvojzmysly, neposielal fotky, rôznu erotiku, odmietol stretnutie, tak to je dobré znamenie, že očividne v realite nič nechce a už vôbec nie podvádzáť, každopádne, nechápem, o čom toľko diskutujú v tých správach, navyše očividne sa v živote nevideli ( podľa toho, čo píšeš ), tak z reálneho života byť priatelia nemôžu, takže nechápem, o čo mu ide, lebo jej očividne o to, zbaliť ho.

sima338
7. máj 2021

Aha, už čítam, že sa poznali dlho pred tým...

nika_val
7. máj 2021

@panelacikova to je váš názor že to stále robí ale nie všetci muži sú taký.. možno si naozaj uvedomil svoju chybu, uvedomil si že mu žena, deti, rodina stojí za to aby s takým niečím prestal.
Autorka chcela počuť podporu, radu a nie osočovanie či je sprostá keď s ním otehotnela.
Každý robíme chyby, či menšie alebo väčšie. Vy ste nikomu nidky neklamala? Ale ked ich človek úprimne olutuje a snaží sa a chce ich napraviť tak nevidím dôvod na to prečo by autorka mala mať pochybnosti..
Neviem prečo by nemohli chodiť na žiadne socialne siete keď sú vo vztahu už.. 🤦‍♀️ to je blbý názor nenavštevovať soc. siete hneď ako sa dá človek do vztahu..
Prečo proste ženy nemôžu navzájom podporovať iné ženy, dať im dobrú radu, podporiť sa aspoň písomne ale musia hneď na seba útočiť a dávať zbytočne "chrobáka" do hlavy žene ktorá chce mať funkčný milujúci vzťah ??

jana_eyre_2
7. máj 2021

Keď to ešte aj sám utal, tak zrejme to naozaj prestal robiť.. je to naozaj vec ktorá sa ženy dotkne, zabolí ale to neznamená, že muž čo to urobil musí byť automaticky hajzel čo v tom pokračuje..

samozrejme je tu aj šanca že v tom pokračuje, ale nie je to jediná možnosť.. snáď naozaj je verný a milujúci.. ty ho poznáš a zijes s ním, verím že tvoja intuícia ti napovie správne..

autor
7. máj 2021

@sima338 oni to už dávno ukončili len ja sa s tým neviem vysporiadať ... Ono to bolo podľa mňa tak že kým priateľ nemál mňa tak si písaním s ňou vypĺňal voľný čas a už keď sa dal so mnou dokopy nevedel ako to ukončiť pretoze ona mu vypisovala vkuse Non stop a on jej len nezmyselné odpovedal napr áno nie a pod. A potom mu poslala fotku môjho profilu a položila otázku či je so mnou povedal že áno že aj on má právo byť šťastný a tým to haslo... Ja som sa prednedávnom dozvedela že má slečna problém s políciou na koľko mala problém s drogami a keď som mu to povedala tak mi povedal že vďaka Bohu že som s tebou a deťmi len ja sa bojím že to urobí znova ..

sima338
7. máj 2021

Fuu, to vyzerá na psychopatku skôr, ja som myslela, že skôr nejaká zamilovaná, trošku šibnutá baba, čo píše zadanému, ale ona očividne ako osobnosť má problémy v prvom rade sama so sebou...

21anjelik19
7. máj 2021

Na rovinu mu ppvedz že ta to žere a že hneď teraz chceš vidieť aj fb aj insta .....ja by som urcite urobila toto .... dôveruj ale preveruj...... tiež si môj chlap písal s bývalkami (dvomi..jedna bola málo) keď už chodil so mnou a ešte ich aj obe volal na kávu a na lyžovačku (a mňa nevolal a bola som jeho frajerka) .... mali sme dlhý rozhovor, hádali sme sa, chcela som ukončiť vzťah ..... ale pred mojimi očami ich odstránil z priatelov a ked mu aj ony písali tak správu ani neotvoril a stále je neotvorená a už prešli 2 roky a za tie 2 roky sa nič podobné nestalo a prístup do jeho mobilu mám a skontrolujem si kedykoľvek chcem......ano kontrolujem pretože mu neverím na 100% ale na 90% .... ale verím tomu že znovu začnem veriť na 100% ...už to začínam brať že to bol "úlet" nedospelého chlapca ktprý si chcel týmto dokazať že je nejaký borec alebo čo ....

autor
7. máj 2021

@21anjelik19 on ten FB a insta od vtedy nemá ako som sa to dozvedela zrušil ich a na Tom novom má len rodinu a najbližších známych a samozrejme ju bloknutu a je prihlásený na mojom mobile sám sa prihlásil aby som všetko videla