Kedy ste zaznamenali prvé príznaky tehotenstva?

6. feb 2024

Ahojte dievčatá, kedy ste zaznamenali prvé príznaky tehotenstva ? Koľko dni DPO a kedy potom ste mali pozitívny test? Hlavne ma zaujímajú príznaky som cca 5dpo a dnes som mala kovovú chut v ústach a boľavé kríze aj podbruško. Beriem duphaston 🙂 ďakujem za odpovede

snazilka_bio_mamka
6. feb 2024

cca tyzden dva po vymeškaní prišli nevoľnosti a kovovú chuť som nemala. som v 11 tt. keby toto bábo nie je plne plánované tak ani neviem, že som tehotná. ja som si robila test 11 dpo, kedze som vedela kedy som ovulovala. 5 dpo som nemala žiadne priznaky a ani nemozes mať, priznaky prichádzajú s tehotenským hormonom, je to reakcia tela.

autor
6. feb 2024

@snazilka_bio_mamka keď som mala biochemické mala som príznaky ešte pred testom na 10-11dpo presne som vedela kedy bola ovu tak preto sa pýtam že či aj niekto iný mal takto skoro 🙂

snazilka_bio_mamka
6. feb 2024

10-11 je trocha iné ako 5 dpo. je to naozaj skoro, som zvedavá, čo povedia iné baby ale ja si stojím za tým. Biochemické ani nerátam, lebo som mávala pozitívny test a potom prišla ms ale to bola moja chyba lebo som bola nedočkavá. potom so mala MA v 8tt a pred tým roky dozadu som mala umelé prerušenie kvoli zlému vývoju. takže to nie je prvý krát. a snazili sme sa po tom MA asi 2 roky a kazdy mesiac som mala príznaky od výmyslu sveta. a az ked som reálne otehotnela som zistila , aké sú naozaj tehotenské príznaky a tie nastupujú naozaj az po istom čase ked HcG rapídne začne rásť. thats all... moje skúsenosti aj názory a naozaj to nepíšem v zlom, len to , ako to prebieha.

magic08
6. feb 2024

pozitivne testy som mala na 10 DPO ale príznaky začali az v 6 tt.

stvura
6. feb 2024

no ja skor ako mi to test odhlalil...zacala ma hrozne napinat, smrdelo mi skoro vsetko...gynekologicka sa mi smiala ked som jej prisla povedat ze som tehotna a ona nic nevidela, o dva tyzdne na teste jasny dokaz 🙂

ivkav5
6. feb 2024

5 dni pred očakávanou menštruáciou som mala šialene pms 😅 vedela som, že takéto extrémne silné príznaky nemávam nikdy a teda že som tehu..bolo to tak .)

deti95060810
6. feb 2024

testy som nerobila nikdy
ale pri dvoch tehu som mala veľkú únavu a veľmi sa mi chcelo spať... to že som tehu som nevedela. - dievčatá sa podobajú.

snowflakenel
6. feb 2024

Myslela som, ze distanem menzes- v termine ms hnedy vytok.....ked sa ms nerozbehla, myslwla som ze hormony....o par dni mi smrdela chladnicka, umyvacka, parfem.
7 dni po vynechani jasny test

autor
6. feb 2024

Ďakujem všetkým 🙂 jasne možní sú len namyslení, ale podbruško ma väčšinou boli len pri ovu a cez ms a teraz ma zvykne trosku pichat. Uvidím za pár dni čo z toho bude 🙂

domcavesel
6. feb 2024

Som v 5 týždni a príznaky nemám žiadne 🤷🏼‍♀️

snowflakenel
6. feb 2024

@domcavesel to pride este, okolo 7-8 tt 🙂)

sofia1979
6. feb 2024

Jeden dva dni po vymeškaní zimnica plus citlivé prsia

domcavesel
6. feb 2024

@snowflakenel dúfam 😅 lebo vôbec sa necítim tehotno 🙄

snowflakenel
6. feb 2024

@domcavesel
Ja som tiez,chodila.vysmiata, ze.ved mi nic nie je. A potom to zacalo....umyvacka smrdela, chladnicki a vlastne aj celu kuchynu som obchazdala, vonavky schovala, najhorsia bola.pre.mna.sprcha a avivaz na uteraku. Cez leto upoteni ludia v rade v obchode- des.....Trvalo to do cca 20tt. Potom v priebehu mesiaca postipne bolo ok.

katarina092
9. feb 2024

Priznaky tehu som vzdy zaznamenala pred spravenim teh.testu cca v 5/6tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre