Najúčinnejšia modlitba za uzdravenie

5. júl 2023

Ahojte, prosím Vás aká je najlepšia modlitba za uzdravenie. Mám nádor, sme veriaci. Modlíme sa ruženec sv. Charbela. Poznáte nejakú modlitbu ktorá dokáže zázraky a dodá nádej?

marca12
5. júl 2023

My sme sa modlili tiez ruzenec. V modliacej knizke som nasla aj ine modlitby. Neviem poradit konkretne,ja az taky veriaci nie som,ale ked sa v rodine vyskytla rakovina,vtedy som sa vela modlila. Drzim palce,nech aj u teba vsetko dobre dopadne a uzdravis sa.

maminkadeticiek
5. júl 2023

Sukromna poboznost sv.Marty.Najdes na nete.

annazozelenehodomu1
5. júl 2023

Modlitby na orodovanie sv. Peregrína a sv. Júdu Tadeáša

petronelag
5. júl 2023

Ruženec je modlitba, ktorá sa môže modliť aj v chorobe, napr. desiatok "ktorý nech nás lieči svojou všemohúcou láskou" alebo "ktorý nech posilňuje nádej našu".

janinah
5. júl 2023

Chod do skupinky veriace mamičky

ildiko36
5. júl 2023

Aky mate problem? Napiš mi ip..Niedy stačí najst liečbu a nie tlmiť priznaķy.Dcera skoro oslepla, už vydela len 5%, dostavala chemoterapiu čo som jej ja našla,lekari sa ju vzdali, teraz vydí 100%.

mell27
5. júl 2023

Sv. Rita a Juda Tadeáš sú veľkí orodovníci. Veľa síl ti prajem 🥲

melany444
5. júl 2023

Pompejska novena jednoznačne ❤️

msnesquik
5. júl 2023

Charbel je zazrak, ked som bola chora, tiez na rakovinu, tak mi ho ukazala spolubyvajuca z nemocnice, bola som dlho v nemocnici, zacala som sa modlit devatdnovu novenu, presne na 9.den ma prepustili domov po 36 dnoch ❤️ okrem Charbela mam velmi rada aj Patra Pia, tiez velky orodovnik, cez internet sa da napisat i do San Giovanni Rotondo, kde sa mnichovia modlia na umysly, ktore clovek napise, skuste
Mala som doma pocas liecby aj relikviu sv. Gemmy Galgani

terezka1947
5. júl 2023

Modlitba dodáva silu na boj v ťažkostiach...nie je jedna "najlepšia" modlitba. Veľa síl a odovzdaj sa do božích rúk.

vsicka036
5. júl 2023

Novena k Janovi Pavlovi II

mariaveronikag
5. júl 2023

Uprimna modlitba srdcom je topka. A všetko, čo Ti napísali predo mnou, noveny, svätí, ruženec. Ak chceš, napíš mi ip. Pomodlim sa za Teba 🙏❤️

lucyluska
5. júl 2023

Modlidba je rozhovor s Bohom Otcom, Pánom Ježišom, svätou trojicou. Treba si vytvoriť s Ním vzťah a Jemu predkladať starosti, slzy, strach...Boh zosiela potom dar pokoja a treba si pýtať odpovede na otázky. Budovať vieru a to čítaním sv.pisma a veriť tomu čo je tam napísané : Jeho ranami sme boli uzdravení.
Pompejska novéma prinesie pokoj.

zmrzlinka2021
5. júl 2023

Je fajn sa modliť aj za uzdravenie, ale oveľa dôležitejšie je modliť sa za prijatie Božej vôle, nech je akákoľvek

panonia
5. júl 2023

https://www.martinus.sk/?uItem=1134979 Tam nájdeš čo potrebuješ.

autor
5. júl 2023

@zmrzlinka2021 So smrťou sa zatiaľ zmieriť nechystám, to by som sa úplne opustila a bola na tom čoraz horšie, ak narážaš na to.

vorkola
5. júl 2023

Ja sa momentalne modlim novenu k Boziemu milosrdenstvu.Modlim sa uz 5 za uzdravenie

vorkola
5. júl 2023

Az ked si povies nech s stane vola Bozia,az potom Pan Boh zacne ucinkovat,Viem to podla seba,akonahle poviem ,nie moja, ale tvoja vola nech sa stane ,tak sa mi vzdy polahci,Alebo poviem,Jezis ty sa postaraj,Mozes aj deviatnik odovzdanosti.,alebo k duchu Sv, aby ta mudr spravne liecili

evkano1402
6. júl 2023

Ahoj,
nemyslim si, ze zmrzlinka2021 nararazala na zmierenie sa so smrtou, to vobec nie.
Tiez si myslim, ze najdolezitejsie je, a vobec to nie je jednoduche, pokorne a s vierou doverovat Bohu. Urcite poznas..."nase myslienky nie su Jeho myslienky a nase cesty, nie su Jeho cesty", teda povedat Bohu, ze tuzis po tom, aby si mohla spoznat Jeho myslienky, Jeho cesty, Jeho volu ohladne tvojej choroby, velmi tuzis po uzdraveni a ak ta ma cokolvek tato tazka skuska naucit s pokorou a vierou v srdci to prijimas.
Velmi ti prajem, aby si mohla byt uzdravena a mohla sa tesit z Jeho vedenia.

lenkakravcova
6. júl 2023

"V mene Boha milostivého, v moci ktorého je milosť. Vďaka Bohu, Pánovi tvorstva, Milostivému, v moci ktorého je milosť. V moci ktorého je Deň zúčtovania. Teba uctievame a Teba o pomoc prosíme. Správne nás usmerni na cestu rovnú. Na cestu tých, ktorým si dary Svoje podaroval, nie tých, na ktorých je hnev zoslaný, ani tých, ktorí zblúdili.

Boh neukladá žiadnej duši nič iné, než to, čo zvládne. Bude mať, čo získala a bude zaťažená tým, čoho sa dopustila. „Pane náš, neber nás na zodpovednosť, ak by sme zabudli alebo sa zmýlili. Pane náš nezaťažuj nás ťažkými úkonmi, tak ako si nimi zaťažil tých, ktorí boli pred nami. Pane náš a neukladaj nám to, na čo sily nemáme, prepáč nám, odpusti nám a zmiluj sa nad nami. Ty si naším ochrancom, tak nám pomôž a podpor nás proti ľuďom
odmietajúcim vieru.

S ťažkosťou prichádza aj uľahčenie. S ťažkosťou prichádza aj uľahčenie. Keď teda skončíš, tak sa vzpriam a k Pánovi svojmu spieť chci."

zuzka565
6. júl 2023

Keď bola na tom zle moja mamina. Má chronickú lymfaticku leukémiu a keď jej to vypuklo už do akútnej tak bola veľmi zle na sebe. Do nemocnice už prišla nie v hodinu 12stu ale po nej. Ja som veriaca ale neovládam modlitby,neviem sa modliť ruženec...ale za to každý večer sa modlím a to svojimi slovami ,dôverujem Bohu . No a keď sa to stalo mame tak som strašne plakala a prosila som Boha,Ježiša nech ju uzdravia. Bola to prosba od srdca. A mamine sa za pár dní polepšilo. Výsledky už má ako normálny zdraví človek.

elmivelmi
6. júl 2023

modli sa len k Bohu,on ti pomoze nie svati a maria a ruzenec,Ked chces tak jemu venuj modlitby .

miriam11
6. júl 2023

Skús sa modliť k sv.Filomene❤️🍀

termartom
6. júl 2023

Tento stream pozerám každý večer, veľmi, veľmi silná modlitba stačí pozerat každý deň ❤️

zbruna
6. júl 2023

Božia vôľa JE naše uzdravenie. Diabol je ten, ktorý kradne, zabíja a ničí. Ježiš Kristus prišiel, aby maril skutky diablove. On prišiel, aby sme mali život a mali ho v hojnosti. Uzdravenie prijmem od Otca vierou, vierou v Jeho vernosť, že plní Svoje slovo. Ako sa píše v Prísloviach 4: Jeho slovo je uzdravením pre celé ich telo a v Žalme 103: On uzdravuje všetky moje nemoci. Ježiš Kristus niesol naše bolesti, nemoci, boli sme uzdravení v jeho krvavých ranách. Ukončená záležitosť - bolo dokonané. Ak by si sa chcela dozvedieť viac a duchovne porásť v tom, čo to znamená prijať uzdravenie vierou, ako v tom stáť a zvíťaziť, napíš mi IP a pošlem Ti linky na vyučovania, vlastné svedectvo o uzdravení Božou mocou, prípadne aj kontakt na túto modlitebnú službu.

mell27
6. júl 2023

@melany444 Pompejská novéna je naozaj silná modlitba. Ja som sa ju začala modliť pri veľmi ťažkej zdravotnej komplikácií, .... prežila som, nezabudnem, ako lekári na čele s primárom krútili hlavami a nechápali, že sa mi podarilo utiecť hrobárovi z lopaty, nedávali mi šance, môj stav bol kritický. Dnes veľmi ďakujem p. Márii, že mi vyprosila u Boha druhú šancu na život 😊 Narodky oslavujem dvakrát v roku 😊

mell27
6. júl 2023

@elmivelmi svätých a P. Máriu sa iba prosí o orodovanie u Boha. Iba Boh je jediný všemohúci...

elmivelmi
6. júl 2023

@mell27 ale to nedava zmysel ak mas prosbu popros rocno boha netreba to sprostredkovat je to naozaj nesmysel.Orodovat ludi aby sa prihovorili u Boha ked to mozes urobit sam.

melany444
6. júl 2023

@mell27 ja som sa ju tiež modlila ❤️
Zatiaľ sa navonok nesplnilo to o co som prosila ,ale som veľmi rada že som sa ju modlila a cítila som pokoj.