Numerológia - veríte jej?

stelak
1. aug 2018

Ahoj baby, potrebujem poradit... Vzdy som bola poverciva, nastala situacia, ze by sme sa mali s rodinou stahovat do domu na ulici cislo 40. Tu nastala moja dilema.. dom je za super cenu, moj muz ho chcel kupit uz pred 10 timi rokmi. Vystriedali sa tam uz dvaja majitelia. Jeden odisiel, lebo zena chcela ist k mame, druhy tam zil so zenou, ktora naliala do kotla benzin, utrpela tazke popaleniny a v nemocnici zomrela. Teraz k veci: dom ma cislo 40, vraj je velmi nestastne, verite tomu?

merkelica
1. aug 2018

som hlboko veriaca

pribinak
1. aug 2018

Nie. Minule som dostala pokutu za prekročenie rýchlosti, ta odteraz nebudem jazdiť po cestách, kde je 50tka??

montemotherone
1. aug 2018

@stelak "stane sa vám podľa vašej viery"... Čomu uveríš, k tomu speješ... Čím skôr by som svoju vieru uberala iným smerom.

stelak
autor
1. aug 2018

@montemotherone vdaka, potrbujem naliat trocha rozumu;)

zuzinapipina
1. aug 2018

@stelak o cisle 40 som este nepocula musim povedat, ale numerologii verim. V tom dome (a teraz ta nechcem strasit, da sa to všetko krasne vyrisit) môže byt nejaká zomrela dusa, ktora si nepraje aby tam niekto iny bol, niekto kto ten dom napr postavil, moze tam byt negativna energia po zomrelých, po hadkach, všetko to tam medzi 4 stenami stale je a preto sa tam neda spraviť domov, alebo respektivne sa tam ludia, ktorý dom kupia necítia ako doma ale naopak, cítia tam niečo nepríjemné dokonca az zle. Odporučila by som ti zistit viac o tim dome, alebo teda pozemku, na ktorý môžu byť vsetko to isté co son spomínala hore nadviazane.

stelak
autor
1. aug 2018

@pribinak 🙂 vdaka za racio odpoved

prevenar
1. aug 2018

@stelak nie . neviem si predstavit , akoby to realne mohlo fungovat. ak by to fungovalo , vsetci by sme sa podla toho riadili na maximalizaciu svojich financnych ziskov. kedze to nefunguje , tak je vsetko presne tak, ako to je. napriklad ..take zlato funguje ..kto ma viac zlata je bohatsi, ako ten kto nema ziadne. myslim ,ze dokaz mas priamo v dennej realite zivota.

cislo 40 je kvalitativne rovnake ako akekolvek ine cislo. + "cisla" vlastne neexistuju , nie su to fyzikalne objekty , je to len mentalny koncept vymysleni ludmi pre lepsiu komunikaciu medzi sebou. moc na tymto neriad 😉

stelak
autor
1. aug 2018

@prevenar velmi pekne Ti dakujem🙂

mpg
1. aug 2018

@stelak Numerologia funguje, ale treba mať o nej viac informácií a tiež je na tom niečo pravdy, že v dome zostávajú energie po ľuďoch, ktorý tam žili. Ale aj ľudia sú rozdielní, niektorým tie energie dokážu uškodiť a niektorým silným, vyspelým menej. Takáto história domu je negatívna a môžu sa tam objaviť problémy.

gir
1. aug 2018

Dajte ho vysvätiť kňazovi, budeš mať lepší pocit.

savoya
2. aug 2018

@stelak Ahoj ja ti neodporucam kupit dom s cislom 40.Je to negativne cislo a ukryva v sebe to ,ze ako majitelia tohto domu budete casto chori a budete mat nevysvetlitelne fobie a pocity tazoby.

savoya
2. aug 2018

A dom ma vo zvyku svoju historiu opakovat!

prevenar
2. aug 2018

@stelak pozri , tak dom nekupuj , ale si ho prenajmite na 6 mesiacom s predkupnym pravom na dohodnutu sumu 🙂 .. po 6 mesiacoch zistis , ci sa ta chyta hroza, alebo nie 😉

popripade , skus dat dom precislovat a si zahojena uplne :D

savoya
2. aug 2018

@stelak Tu ti teraz podrobnejsie napisem co som o cisle 40 zistila.Je to cislo strát vo vsetkych oblastiach.Tazky zivot s nevyditelnymi okovami a zhoršujucim sa zdravim.Cislo 40 predstavuje narušenie fyzickeho zdravia,pravdepodobnost nehôd,havarii a podobne.Ako cislo domu posobi velmi tazivo a nepriaznivo.Cloveka pridrza ku zemi,sposobuje mu problemy a ma casto nevysvetlitelne fobie.Je to nebezpecne cislo ohrozujuce zdravie a zivot.

prevenar
2. aug 2018

@savoya to znie fakt desivo ! 👽

laila22
2. aug 2018

Ako z amerického hororu...

vvia
2. aug 2018

🙈😄 prepacte 😄 ....Vobec sa nad tym nezamyslajte, ziaden piatok 13, cierne macky ci 40tkovy dom...a bude sa vam lespie spat ;) a co tak nieco pozitivne na tom dome? Inac suhlasim s komentom vyssie: dala by som ho vysvatit a hotovo.

vvia
2. aug 2018

A uprimne, aby to nevyzeralo zle. Len ma nikdy nenapadlo sa zamyslat nad cislami. Bolo mi to smiesne aj ked mi zahlasili nech sa nevydavam na vela 8miciek a ostatne ani nepisem 😂 len tolko co si clovek pripusta. A samozrejme za mna ako veriaci, by som dom dala vysvatit. Bezohladu na cislo domu, ten s mojim pocitom by nemam nic spolocne. Zajst na ktorukolvek faru a informovat sa.

sampo
2. aug 2018

@stelak nad cislom by som sa az tak nezamyslala, ale dom by som urcite dala vycistit, ak tam uz predtym niekto zil.

dharmasanata
3. aug 2018

Ano 40 je negatívne číslo ale ono sa to v numerológii počíta inak berie sa na vedomie aj meno, dátum narodenia atď...

dharmasanata
3. aug 2018

A dokonca aj názov ulice- každé písmeno má" hodnotu " neberie sa len samotná 40tka

12barbora
3. aug 2018

@dharmasanata od numerológie ruky preč . Aj od všetkých výkladov.

lapersefona
3. aug 2018

Ja som bývala v bloku s číslom 13 a ti poviem, to boli najlepšie časy 🙂 naozaj

Skôr by mi nesedela ta minulosť domu...než nejaké číslo, kto si niekto vymyslel, že ma takú a onakú energiu...
Numerológia nie je exaktná veda

buxus24
3. aug 2018

Podľa mňa všetko má svoj význam a logiku.... Môže byť že tam je nejaká dušička,ktorá nevie odísť ... Viem o čom vravím,kúpili sme dom a mali sme tu dušičku,ktorá prekladala manželovi veci.Sledovala nás čo a ako robíme,no nechcela ublížiť.... No mám skvelého človeka ktorý nám s ňou pomohol a odprevadil ju preč.....

Ináč čo sa čísel týka verím že nám chcú niečo povedať.... Už odmalička má sprevádzajú cisla2,6
Bývali sme na sídlisku 2/poschodie 6
Trieda na strednej 206
Trolejbus do práce 206
Prvá práca 2 interná klinika,6poschodie.
Druhá práca číslo dverí 26
Vydávala som sa 22-ho
Manžel sa narodil 22-ho
Náš dom má číslo 222
Takže sa teším čo príde ďalej 😉

dadka_bb
3. aug 2018

@buxus24 ja sa zase kazdy den pozrem na hodinky 21.47 az ma ide drbnut fakt. uz som aj anjelske cisla pozerala ,nechapem co to ma znamenat.ale vzdy ma ide vykotit proste nieco robim atd,stuknem mobil a drb 21.47. alebo pridem do kuchyne a oci padnu na mikrovlnku a tam 21.47. samozrejme ze ked si lahneme skor tak spim,nezobudim sa. ale ked sme hore, tak fuuurt just sa pozrem vtedy. bojim sa,lebo napr.ma napadlo ze moj ocino umrel 46 rocny,a ja som mala 20.ze v ten rok by sme mali 21,a 47 rokov. tak sa bojim,ze ci to nie je znamenie ze ja umrem 47 rocna,lebo dcerka ma tiez taky casovy rozostup ze ked ja budem mat 47,ona bude mat 21 🙈 je to hruza. neviem furt nad tym dumam.

a k veci. NIKDY by som nebyvala v dome kde by sa dakto upalil, ja by som ani po nikom cudzom v starom dome nebyvala.nech tam je aj cislo 777

savoya
3. aug 2018

777 ?Toto trojcislie vytvara korunu maga a sucet je 21 ,co je dobre cislo.

anina37
11. aug 2018

numerologia má čosi do seba ale...to by som ja napr. narodená 21,8, v určitom roku musela mať dokonalú kópiu všetkých tých čo sa v danej hodine, minúte roku atď narodili? alebo ako to mám rozumieť? tak ho daj vysvatiť aspoň pre ten pocit...a uvidíte

petka3012
14. máj 2019

@stelak uz je to vyse roka, co si sa na to pytala, ako ste sa nakoniec rozhodli?
Ja osobne sa numerologii venujem, ale v tomto pripade by som vyznam cisel nechala stranou. Numerologia sa vztahuje vacsinou na datumy, ako "len" na cisla.
V takom pripade by bolo vhodnejsie, ak si poverciva, patrat po tom, kto v dome byval, ci tam "nieco" nezostalo po niekom, na akom mieste stoji dom, co tam bolo pred vystavbou domu. A najhlavnejsie, ako sa tam citis, aku energiu tam vnimas.