Spoločnosť má ničí

25. júl 2022

Poslednú dobu mam pocit,že som na tomto svete zbytočná. V praci ma nikto neberie vážne a to pracujem na vysokom poste, partner si o mne myslí,že som decko ( len preto,že mám rada animované filmy) a dobrá som mi iba keď niečo potrebuje. Rodina ma nikdy nebrala vážne. V živote sa snažím posúvať ďalej ale mam pocit,že asi nechápem túto dobu. Nechápem prečo ma nikto nedokáže rešpektovať. Nechápem prečo ma ľudia neznášajú? To ozaj mi závidia že som v živote niečo dosiahla a chcem ešte dosiahnuť? Cítim sa v tomto svete opustená sama. Nikto mi do hlavy nevidí ale ja sa naozaj snažím byť ku každému milá ústretová ale keď vidím tu faloš a pretvarku ničí ma to po psychickej stránke. Neviem ako to vysvetliť ale keď ma niekto z niečoho obviní co ani není pravda je to pre mňa proste zle to znášam. Mam pocit ze asi potrebujem doktora ale ani ten ma asi nedokáže pochopiť. Som pre túto dobu zbytočná 😔.
Niekedy sa zamýšľam,že načo vlastne žijem keď nič zo života nemám?

autor
25. júl 2022

Všetci ma len kritizujú. Ako sa obliekam koľko vážim.

3009
25. júl 2022

Máš sa málo rada. Vykašli sa na to čo si kto o tebe myslí, lebo to nevieš zmeniť. Čo vieš zmeniť je tvoj pohľad na svet a ľudí okolo. Tak pracuj na tom. Ak si myslíš, že to nezvládneš sama tak smer psychológ.

sissy27
25. júl 2022

Práca: minimálne tvoji nadriadení ti dôverujú a berú ťa vážne, ak ti zverili vysoký post. Ako si vybudovať rešpekt u podriadených / kolegov netuším, to podľa mňa buď človek v sebe má alebo nemá.
Priateľ: vymeň ho. Načo ti je niekto, kto ťa nevie podporiť a len ťa zhadzuje a využíva? Nie ste zrastení, nemusíš ho trpieť.
Oblečenie, hmotnosť, výzor: si ty sama so sebou spokojná? Ak áno, tak nerieš. Ak ty sama cítiš, že by si chcela trošku schudnúť / pribrať, zmeniť štýl obliekania, účes, tak nie je nič ľahšie, ako si zaplatiť fitko, trénera alebo nájsť nejaký šport, ktorý ťa bude aspoň trošku baviť - plávanie, tanec, joga, pilates, iné skupinové cvičenia, čokoľvek... trošku prídeš aj medzi iných ľudí... na obliekanie a vizáž sú zase odborníci, ktorí majú cit pre tieto veci a budú ti vedieť poradiť, čo sa ti hodí.
Osobne si nemyslím, že je problém v tvojom okolí, ale v tvojom sebavedomí a v tom, ako vnímaš samu seba ty. A z toho potom vznikajú domnienky, čo si kto o tebe myslí...

komplikovana
25. júl 2022

Co potrebujes k tomu, aby si mala pocit, ze zijes? Tvoj zivot si tvoris sama.

martinkatinka
25. júl 2022

Co to je vysoky post? Kolko mas rokov? Mas nejake zaluby? Zrucnosti?
Podla tohto sa vies posunut dalej....

autor
25. júl 2022

@martinkatinka r9bim vedúcu pozíciu. Mam skoro 37 nemám rodinu nič proste som sama. Nechcela som deti ale túžim mat aspoň po boku muža co sa o mňa v živote postará. Ale asi som v tom naivna

mondolina
25. júl 2022

a ty si sama seba vážiš? Okolie zrkadlí tvoj postoj k sebe.

emasss111
25. júl 2022

pfuuu....napíšem ti úprimne, že z tvojich riadkov mi pripadáš ako veľký pesimista a zároveň človek. ktorý si vôbec neverí..... a ver mi, že pesimisticky zmýšľajúci človek pôsobí na svoje okolie dosť zle....takže začni od seba...jednoducho kašli nato, čo si kto myslí a začni sa mať rada, taká aká si....a uvidíš, že sa začnú diať zmeny aj v tvojom okolí ;)
možno by som ešte zvážila návštevu dobrého psychológa, resp. ešte pred tým si prečítať nejakú motivačnú knihu 🙂 držím palce ❤

sona110
25. júl 2022

Motivačná kniha Miluj svoj život

beataxxx
25. júl 2022

Verim, ze toto je len momentalna depka🙂 urob si zoznam veci, ktore Ta potesia a sustred sa na ne, dopraj si drobne radosti a maj sa rada🙂

viestta
25. júl 2022

Ty nehľadaj muža, ktorý sa o teba postará. Ty hľadaj muža, ktorý ti bude rovnocenný partner a postarajte sa o seba navzájom, ak bude treba.
Autorita u podriadených? Alebo ju máš, alebo nemáš. Autorita sa buduje správnymi rozhodnutiami, vedomosťami a hlavne tým, že vieš jednať s podriadeným ako so sebe rovnými, máš k nim ako k osobám ale aj ako zamestnancom uctu, vieš im poradiť, vieš ich podržať ale aj "zdrbat" ak treba a si spravodlivá. Potom ta autorita príde sama, netreba ju vynucovať.
A co je najdôležitejšie, prestaň sa ľutovať. Nie je na to dôvod. Nauč sa mať sama seba rada a nauč sa zlepšovať sa. Všetko ostatné príde. Začať treba od seba.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milagros77
25. júl 2022

Mňa zarazilo že kto ťa kritizuje za oblečenie, váhu? To čo má akože byť? Na mňa pôsobíš ako šikovná, bystrá žena. Len ten partner asi nebude pre teba správny 🤔 Aj ja milujem animaky, mám 38r a čo? 😉 Ktokoľvek by ma za to zosmiesnoval, tak nemá pri mne čo robiť.

luccija
25. júl 2022

Preco nechces dieta?v akom zmysle myslis partnera, ze sa o teba postara?Mozno tak ako Ta nedocenovala rodina, takeho mas aj partnera.
Podla mna Ti chyba dieta

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
25. júl 2022

Malokedy je sef oblubeny v kolektive kamaratov nehladaj iba vynimocne su vztahy dobre.