Váš názor na flirtovanie

vsetkyloginituuzsu
27. okt 2015

Dobry den zelam,

pred par dnami som diskutovala s kolegynou o niecom, o com premyslam este teraz - ci som z ineho sveta v pozitivnom alebo negativnom svetle.
Budem sa snazit byt strucna:
Mam po 30, single..trochu sme sa s kolegynou o tom rozpravali a zacala mi opisovat svoje single casy → flirtovanie s muzmi ktori sa jej nepacili a nechcela s nimi nic mat, len aby si podporila sebavedomie a dokazala sama sebe, ze keby chcela, dopyt po nej by bol. Ja takto ocividne flirtovat ani nechcem, nechcem nahanat muzov ani si na inom posilnovat sebavedomie. Na to mi odpovedala, ze s takym pristupom este dlho single zostanem. Chcem dodat, ze na druhej strane sa k muzom nespravam odmerane, usmev, zartovanie (v ramci moznosti) dokazem.
To flirtovanie jej zostalo doteraz - ak ide s kamoskami von, tieto hranice uz neprekroci. Ide vlastne len o posilnenie sebavedomia, ze "na to este ma".
Rada by som vedela vas nazor ...je to cudne, alebo je to v poriadku, kedze tym nikomu neublizuje.
DAkujem.

slnecnica174
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu Flirtuje s muzmi, ktori sa jej nepacia len aby si posilnila sebavedomie=ona je sibnuta, ty si normalna.

sardinka335
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu tak ja zase poviem takto...iste zenu poteší ak ,,ešte,, o nu je zaujem....mna to poteší čo by nie, nebudem klamat ze som z kamena. Je tu ale jedno velke ALE...poteší a tam to u mna hasne, mam doma fungujuci vztah takze dalej ti nikdy nerozvijam, neriešim. Mysím si ze ty sa spravaš uplne normalne a tak to ma byť. Čo ma prist to pride, treba byt sama sebou.

sissy27
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu ja osobne by som nevedela flirtovať s niekým, kto sa mi nepáči 😅 zdravo sebavedomá žena si určite nepotrebuje dokazovať, že "na to má" a hlavne nie pri niekom, koho svojím spôsobom považuje za "nižšiu triedu" alebo ako to nazvať... proste ide na istotu, vyberá si pre ňu neatraktívnych chlapov, lebo taký, ktorý by sa jej reálne páčil, by o ňu ani nezakopol... možno sa mýlim, ale to je môj dojem z toho, čo si napísala 🙂
a či je to čudné alebo v poriadku - neviem, kto určuje hranice toho, čo je ok a čo už nie? 🙂 sama si napísala, že tým nikomu neubližuje, tak by som to neriešila... ak jej len toľko stačí ku šťastiu...

mima4
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu no ked clovek ma slabe sebavedomie, neciti svoju hodnotu a chce aby vôbec po nom "bol dopyt",..tak asi nie je vsetko OK v jeho zivote.

moj nazor na taky typ zeny: jednoducho cundra... Ak sa najde normalny fajn chlap a bude vidiet ako sa chova..tak sa na nu vydlabe este skor, ako by nieco cakal...

a potom taka zena bude dedov nahanat v kupeloch 😀

vsetkyloginituuzsu
autor
27. okt 2015

Ok baby, dakujem za nazor. Chcela by som povedat, ze neriesim ju ako taku, nestaram sa o nu, medzicasom je vydata a viem, ze svoj kriz si nesie....iba niekedy ma prepadnu "cierne myslienky" ze co ak sa zbytocne hrajem na "chrumkavu", lebo byt ohladuplny a uprimny sa medzicasom neoplati byt.

slnecnica174
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu Su vselijaky exoti, zeny aj muzi. Je vydata, ide s kamoskami von a flirtuje s druhymi chlapmi 😲 Ked idem von zabavam sa s kamoskami a cudzi chlapi su mi ukradnuti 😝 Keby som bola single flirtujem, ale s potencionalnymi partnermi 😀

0silvia0
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu ja si myslím, že je to povahová črta tvojej kolegyne a nie nejaké podvihovanie si sebavedomia, hoci možno to vníma ako zdvíhanie si sebavedomia. Jednoducho je rada v mužskej spoločnosti, robí jej dobre pozornosť, flirtovanie, je to také správanie sa samičky.
Neviem, prečo sa vôbec nad tým zamýšľaš. Ty si jednoducho iná povaha a nepotrebuješ sa správať tak ako tvoja kolegyňa, neviem prečo by si sa mala hrať na niekoho, kto nie si. Načo by to bolo dobré?

miriam11
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu bud sama sebou. Ked sa ti flirty nepacia, tak to nerob. Ten pravý pride v spravny cas. A rady niektorých kamosiek si neber príliš k srdcu. Ludia toho vedia nakecat.

seahorse27
27. okt 2015

Kazda sme orginal a kazda potrebujeme pre dvihanie sebavedomia nieco ine a niektore si ho neporebujeme dvihat vôbec, lebo sme si vedome svojich kvalit aj bez toho, aby po nas slintal nejaky obtlstly pupkaty panko 😝 V zasade to, co robi/robila tvoja kamoska je neskodne...ak ju to urobi stastnou 😉 Normalna si, samozrjeme aj ty, len si "z iného cesta". Ja sa tiez casto zamyslam nad tym, aki sme ludia odlisni a som rada, ze je to tak...inak by to bola nuda, nie?

sorciera24
27. okt 2015

ja si azs myslim, ze ak si slobodna, tak flirt je fajn, ale preco s uzmi, kt. sa mi nepacia? 😕 sebavedomie sa da zdvihnut aj inak......ak uz flirtovat, tak aspon s tym, kto sa mi apci, ci mi je sympaticky, nie?....... (aj ked mam pocit, ze mozno aj flirt si kazdy definuje inak....ja si tak par pohaldov a usmevovo vybavim 😀 )

mawka
27. okt 2015

zena, ktora sa paci chlapom flirtovat nemusi a nemusi si ani masturbovat ego na chlapoch, ktori sa jej nepacia. totiz chlapi daju najavo zene, ze sa im paci. a vedia to dat najavo aj inak nez blbymi narazkami a flirtom.
ano, kamoska ma sebavedomie v prdeli, lebo si ho potrebuje dvihat. sebavedomu toto ani nenapadne lebo vie, ze sa muzom paci aj tak 🙂

a samotny flirt je umenie. lebo nie je flirt ako flirt. je tam dost tenka hranica medzi neskodnym flirtom a medzi "pozvankami" do postele. nie je nic horsie, ked zena nevie flirtovat, chova sa ako stetka a pritom si mysli ake je to cool. ojjjj

mawka
27. okt 2015

@mima4 vies ze ja mam taky pripad v okoli? zena vydata, rodina v pohode, ona je uspesna, je kocka na svoj vek, stara sa o seba, ale s nou ist na kafe, to nepocuvas nic ine iba ako s tym a hentym a ako, detaily, chce se mi blejt. a kazdy rok ide do kupelov na mesiac a opat len kde s kym bola a aki tam boli chlapi, no mne to pride dobre pritiahnute za vlasy. ale to je asi uz z roztopase. lebo skutocne ma vsetko. karieru, financie, zazemie. dokonca ma skveleho chlapa. nechapem ju proste, nechapem.

natalym
27. okt 2015

@mawka Bolo koze dobre, išla na ľad tancovať............. 😀

guinevre
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu flirtovanie s muzmi ktori sa jej nepacili, len aby posilnila sebavedomie ... mna napada len jedno slovko - "trapne".

guinevre
27. okt 2015

@mawka aj ja mam taku znamu, este ke som bola single, a ona o 15rokov odo mna starsia, skusenejsia, vydata - dokola mi rozpravala ako je to normalne, ako sa ludia podvadzaju, "tak funguje svet, blabla". Vraj ani nevie preco sa vydala, ze uz bolo na case, aby nezostala nevydata, a vraj bola by rada keby si aj jej muz nejaku bokovku nasiel "aby z nej uz zliezol" :D No, neviem, ja mam kriteria a postoj uuplne inde, a taky zivotny styl by ma nenaplnal, praveze naopak, bola by som asi velmi nestastna, keby som doma mala muza o ktorom si myslim, ze ma len obtazuje.

alaguema
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu prirodzený a vkusný flirt je ok. Nemyslím, že by musel byť nevyhnutne smerovaný iba k niekomu, kto sa dotyčnej nejak extra páči. Naopak, je to žartovná, nezáväzná komunikácia so sexuálnym podtónom, ktorá je preto flirtom, že je bez reálnej perspektívy naplnenia. Ja ani nepamätám, kedy som naposledy flirtovala, proste mi to už nejde prirodzene, tak to nerobím, ale mám kamošku, ktorá poflirtuje aj so starým dedkom 😀 , proste v rámci zábavy. Je vtipná a zábavná, nikto to neberie vážne, nič zlé na tom nevidím. Je to zas a opäť o povahe a schopnosti podať veci tou správnou formou. V komunikácii asi nie je väčší trapas, než nepodarený a kŕčovitý pokus o flirt 😎 A fakt, že to robí na posilnenie sebavedomia...no, neviem...asi robí, čo môže 😀 Jej vec.

alaguema
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu ešte dodám - JE to v poriadku, keďže tým nikomu neubližuje a ty nie si čudná, ak to nerobíš. Sme rôzni a to je v poriadku tiež.

jeannna
27. okt 2015

Schopnost flirtovat na urovni by som povysila na umenie, ktore ovlada asi len ten, koho je to prirodzena povahova crta a dokaze flirtovat s lahkostou, ma cit pre slova a dobre pozorovacie schopnosti. Inak moze flirtovanie sklznut az k nechutnosti 😖 Flirt vedome nevyhladavam, skor pozitivne reagujem na kompliment zlozeny od muza, ktory sa mi aj paci 😎

alaguema
27. okt 2015

@jeannna dokonale vyjadrené 🙂 Mám to podobne.

mawka
27. okt 2015

@jeannna
@alaguema ale aj vediet prijat kompliment nie kazdy dokaze. na jednej strane to zeny ocakavaju a kde dostanu kompliment, tak sa v tom momente zrazia odpovedou v style Ale ved neprehanaj...kecas... neverim a podobne. pritom staci len podakovat, nie? ;)

jeannna
27. okt 2015

@mawka Zas nie je kompliment ako kompliment 😎 Aj ten musi mat - aspon pre mna - svoje grady, muzovi, ktory ich rozdava prilis casto a pridu mi lacne, sa mi nechce dakovat 🙂
Ale v podstate s tebou suhlasim, ze aj kompliment treba vediet prijat, niekedy staci sa len pekne usmiat a nie hned kompliment vracat, hlavne ak to nie je uprimne. Mame kolegynu, ktora komplimenty vobec nemusi a vzdy sa narovinu opyta, co ten dotycny od nej potrebuje 😎

alaguema
27. okt 2015

@mawka tak to neviem...ja s tým problém nemám 🙂

alaguema
27. okt 2015

@jeannna a to je zas o tom, ako je človek nastavený...zmysel pre humor je základ 🙂

alaguema
27. okt 2015

a ešte by som upresnila...kompliment, nie je flirt. Môže byť jeho súčasťou, alebo fungovať úplne mimo neho. Ja napr. bežne kamoške poviem, že vyzerá pekne, alebo že jej to pristane, že je pekná. To je kompliment, vždy myslený úprimne a vždy dobre prijatý 🙂 , ale určite s ňou neflirtujem 😀
Zatiaľ čo flirt sa kľudne odohrá aj bez komplimentov.

jeannna
27. okt 2015

@alaguema presne tak, flirtovanie nerovna sa hned zvadzanie. U mna flirtovanie predstavuje energiu motyla, ktory si lieta z kvietka na kvietok a uziva si lahkost bytia, aj o tom by zivot mal byt 🙂 A este len dodam, muzi, ktori mali o mna vaznejsi zaujem, so mnou takmer nikdy neflirtovali.

alaguema
27. okt 2015

neviem definíciu flirtu a nechce sa mi hľadať, ale pokiaľ sa dobre pamätám, je to proste pikantná konverzácia za účelom zábavy bez vyhliadky na reálny sexuálny akt. Obaja účastníci by mali mať jasno 🙂 Akonáhle je podozrenie, že jeden to berie vážne, treba buď ukončiť flirt, alebo prejsť k veci 😀 ...už podľa individuálneho želania 😎 Ale flirt tou druhou alternatívou končí a začína pomer a to vieme všetci, že je sakra rozdiel 😎

vsetkyloginituuzsu
autor
27. okt 2015

@alaguema mozno len nechapem hlbku tvojich prispevkov, ale k comu presne sa z möjho prispevku vyjadrujes?

alaguema
27. okt 2015

@jeannna občas mi je aj ľúto, že ma táto motýlia schopnosť opustila...ale človek nikdy nevie 😎

alaguema
27. okt 2015

@vsetkyloginituuzsu vyjadrujem sa k téme. Alebo nie? 🙂

jeannna
27. okt 2015

@alaguema Túto motýliu schopnost v nas obvykle prebudzaju takto naladeni jedinci ( a nemam teraz na mysli motyle v bruchu ) 😀