Chlap z minulosti

31. máj 2022

Ahojte. Ani neviem čim začať. Možno sa chcem len vyrozprávať, poradiť, neviem..
Som vydatá žena, s manželom mame dva deti. Je úžasný muž, otec, vo všetkom si rozumieme.. Milujem ho.
Niekedy dávno, asi 13r dozadu na začiatku vzťahu s mojim manželom som "niečo riešila" s jedným mužom.. Vzťah medzi nami nebol, sex jeden krát..(manžel o tom vie, sama som mu to povedala aj ked vtedy sme spolu boli v začiatku vzťahu).. Tento muž ma veľmi priťahoval, ale keďže v tom čase som ja chodila už s manželom a on mal priateľku, nikdy sme sa ďalej ako jeden sex ne posunuli. Vtedy sme boli kamarati, po tom co sa stalo sa všetko skoncilo. Odvtedy sme sa nevideli, nepočuli.. Asi tri roky sme si nepisali, ani nic. Až raz sme si napísali a Povedali sme si, ze ak by sme neboli obaja zadany tak by to vtedy islo.. Ale nadelej sme mali kazdy svojho partnera a teda dalej nase pisanie nepokračovalo. A vlastne takto to skoncilo..obcas sme si len na sociálnej sieti nieco okomentovali, nič viac.. . Lenze nebolo by takmer dňa co by som si nanho nespomenula.. Roky isli dalej, uz to bude takmer 13r.. Medzi tym on uz tu priateľku nema.. Tak pol roka dozadu sa ozval, najskor len taka klasika ako sa mam a pod až to prerástlo k takému "podpichovaniu", obcas sme prehodili vetu ake to bolo ked sa to medzi nami stalo a ako na to rad spomina, jeden aj druhy... Potom uz nenapisal, já teda tiez nie.. S jeho strany mi to ale príde ako flirt, kedze je sam.. S mojej je problem inde. Celych 13r som taka ze si spomeniem, myslim nanho, mam ho v snoch, predstavujem si to s nim, cakam celý ten cas ci sa neozve, neokomentuje niečo.. Cítim sa ako 15r zamilovane dievča.. Cely cas to v sebe dusim, ale uz neviem co mam robiť. Svojho muza velmi milujem, viem ze tento muz, to by nebol vztah pre mna a ze by to bol len ulet.. Ale cely cas rozmyslam nad tym, ake by to bolo keby sme spolu, proste stale ma k nemu nieco priťahuje..

solange7
31. máj 2022

Staci jedna chyba a znicis si stabilne manzelstvo. To je len take male strucne pripomenutie.

ninkaam
31. máj 2022

Ja nechápem.. prečo vždy tieto príspevky začínajú s tým že "môj manžel je úžasný, skvelý otec..."
To sa tak veľmi niektoré nudíte v stabilnom manželstve, že už musíte nad takýmito vecami rozmýšľať a nebodaj aj rovno manžela podviesť?

judit47
31. máj 2022

Zijes z nostalgie na pecenu klobasku,ktora ti sice chutila raz lebo bola ,,spravne namarinovana a prepecena,, ale ver ze keby si ju skusila druhy treti x uz by to bola len obycajna safalatka z tesca!

Mas prijemne spomienky ale ak si nechces pokazit zivot a zahodit to co mas nechaj to stale v tejto rovine!

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bajka16
31. máj 2022

Nakoľko si už dospelá žena a nemáš tých 15r. Musíš vedieť že buď ideš alebo ostaneš. Nedá sa mať v hlave jedného muža a vedľa druhého každý večer zaspávať. Tebe by sa to opačne tiež nepáčilo keby tvoj muž mal v hlave inú ženu.
Ako ho dostať z hlavy nato musíš prísť sama. Ty musíš vedieť či miluješ vôbec svojho muža. Nevadí že je dokonalý otec aj manžel. Miluješ ho ešte vôbec?
No a ak nie tak sa zober a odíď. Takto by som naozaj nevedela žiť. Pozerať sa do očí mužovi.. 💔

marcellka32
31. máj 2022

Noooo zrejme až tak svojho nemiluješ, keďže máš v hlave iného, priznaj to sama sebe ;) neznič si manželstvo pre jeden úlet, ešte k tomu keď si uvedomujes, že by si s ním nevedela žiť

h2
31. máj 2022

Prepáč, ale vôbec ti neverím, že svojho muža veľmi miluješ.

bilancia
31. máj 2022

to je nejaky spomienkovy optimizmus alebo jak to nazvat, nieje to realne, mas to idealizovane, nieje to realita tak sa prebud a nekaz si to

zorkahorka
31. máj 2022

Nenaplnena a kratka laska vzdy v nas ostava horieť. Lebo sme s nou stihli zazit len to dobre a pekne a to je na tom to steklive. Keby ste spolu chodili, bolo by to o inom. Zi v reali, nepokusaj. Mozno vobec nie je tak perfektny ako si myslis a snivas.

maranta_leuconeura
31. máj 2022

Tak si dajte trojku 👍
Teraz vazne, su to len sny, prebud sa. Alebo chod do toho, ale potom nes za svoje ciny aj zodpovednost.

komplikovana
31. máj 2022

Vola sa to sexualna pritazlivost, ktoru mozes zazit za svoj zivot s viacerymi ludmi a s laskou to nema nic spolocne. A je mozne, ze v partnerskom spolunazivani by ste boli nekompatibilni.

minimie
31. máj 2022

Mysli na neho záporne. Niečo tam musí byť. Napríklad, že vždy keď si na neho spomenieš, si k tomu dodaj, že podviedol priateľku. Je to podvodník. Bude to chcieť možno aj mesiace výhradne negatívneho myslenia v spojitosti s ním, ale časom by to malo zabrať. Neviem akú inú radu chceš. To aby si zničila fungujúcu rodinu s deťmi ti tu neporadí nikto. A samozrejme, že sa ti ozýva, nemá nikoho, chce si s niekým vrznúť. A u teba sa to kedysi podarilo, dúfa že manžela podvedieš zas, keď si to už raz spravila.

panelacikova
31. máj 2022

hovno miluješ svojho muža. keby si ho milovala, ani by ti na um neprišli také drbnuté myšlienky.... ty sa zjavne nudíš a tvojho manžela si nectíš ani len toľko, čo sa za necht vojde... nechápem tvoju potrebu neustále naňho myslieť a nebodaj to aj "skúsiť"... buď ti nefunguje manželstvo a ty si to len naivne nahováraš alebo jednoducho manžel je skvelý a bla bla, ale ty ho nemiluješ.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nnnuuunnn
31. máj 2022

Kľudne si s ním uži. Si svojprávna a žijeme len raz. 😀 Radšej zažiť a byť v kľude ako nezažiť a ľutovať 😀 Ešte dnes sa mu ozvi 👍

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sella38
31. máj 2022

Davno si mala prerusit kontakt. Znicit fungujuce manzelstvo a ublizit dobremu chlapovi... spamataj sa.

jaskolka
31. máj 2022

Nezda sa mi, ze miluješ svojho muža, tak ako opisujes.Keby to tak bolo, nemyslíš celé roky na iného a nečakás kým sa náhodou. ozve
Toto, čo cítiš, je nostalgia za niečím, čo bolo. Mali ste jeden sex a absolútne inak ho nepoznáš. Netušíš, aký je aké má chyby, aké problémy by ste mali.
Ale jeden problém si práve tým reálne vyrábas, keď si neprestanes stavať tie vzdušné zámky.

vilma7
31. máj 2022

Ako prepáč, ale tvrdiť že miluješ veľmi svojho muža a denno denne 13 rokov myslieť na niekoho iného, nejako nezapadá do seba. Klameš samu seba. A aj manžela.

svetlonos
31. máj 2022

@nnnuuunnn Ahoj, tepreticky mas pravdu o tej svojpravnosti. Ale takto sa chova (by sa mohli zachovat) len ten/ta, ktory su schopni niest za svoje ciny aj vsetky nasledky - a ze by ich mohli byt neurekom, hlavne ked su tam aj deti.

svetlonos
31. máj 2022

Ahoj autorka, nechcem fesakovi kryvdit, no asi taky super nebude ak uz partnerku nema 😉 Tiez som si tak zidealizovala niekoho z minulosti a vyklul sa z neho teda iny kvet - a to som nebola vydata ani v inom vztahu. Tebe mozno nieco chyba vo vasom vztahu s manzelom a hladas tie city/pocity v zromantizovanim vztahu. Skus to co hladas najst u manzela 🙂 A uz len to ze on takto vyryva - ten fesak z minulosti, neznaci velmi o dobrom charaktere. Vie ze si vydata mas deti a vie mozno ah to, ze po 13 rokoch manzelstva ta te vasne asi nebude na rozdavanie, tak skusa vyuzit situaciu. Aby ti neostali len oci pre plac. Prajem ti pevnu volu a vsetko dobre.

nnnuuunnn
31. máj 2022

@svetlonos Tak áno, následky bude niesť ak sa nejaké vyskytnú, ako výčitky, tehotenstvo alebo že sa to muž dozvie..alebo že sa rozvedie a s idealizovanou láskou to nevyjde. Ale keď to chce už dlhšie ako trvá jej manželstvo, zjavne to potrebuje, aby mohla túto kapitolu v sebe uzavrieť a nevracat sa stále k tomu. Lebo jej duša nemá pokoj. 😀 Takto síce ide do rizika, ale tak aspoň bude žiť a nielen snívať.

ankare
31. máj 2022

Mám to podobne ako Ty. Mám rodinu a super manžela, a predsa často myslím na jedného chlapa, ktorý mi pocaroval a párkrát som s ním spala. Chvalabohu, on ma nechcel, len si niekoľkokrát so mnou užil a mne ostala pomotana hlava dodnes. A je to už pekných 8 rokov. Občas sa náhodne niekde stretneme a obaja sme vysmiati ako lečá a mne sa s ním potom sníva.
Musíme ale rozmýšľat triezvo a nepokazit si svoju rodinu. To,čo sme roky budovali.
Držím palce!

hope87
1. jún 2022

Toto mi pride ako z toho serialu Sex/ Life 😀.
Teba vzrusuje ta predstava toho neznameho, co to mohlo byt atd (ak ten sex bol skvely)...keby bolo keby...ale keby nie je. Mas muza, ktoreho, ako sama tvrdis, milujes a je skvely. Tak si nechaj myslienky pre seba a viac si s nim nepis. Cim viac si s nim budes pisat, on bude viac a viac dobiedzať a tym viac ta to bude lakat, az to moze skoncit tym, ze si dobabres manzelstvo a rodinu.