Čisto sexuálny vztah

29. máj 2022

Poprosim o príspevky len tie,ktoré taký vzťah mali...koľko vám taký vzťah vydržal a ako často ste sa stretávali? ako ste to nakopon ukončili? Myslím skôr čas (dobu) ako dlho vám ten chlap sexuálne bavil,prípadne kedy vas alebo jeho to už omrzelo.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
fairyprincess
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
queen_mary
29. máj 2022

Ja som mala. Trval par rokov, videli sme sa tak raz do mesiaca.vacsinou sa jeden zalubi. V mojom pripade som to bola bohuzial ja. Druha strana nie :/

majkabambulik
29. máj 2022

Pozri si na nete informacie od Dereka Prince a Francis McNutt. Oni vysvetluju tzv. identifikaciu, ku ktorej dochadza cez pohlavny styk. Teda dochadza nielen k spojeniu dvoch tiel ale aj k duchovnemu prepojeniu, vytvara sa puto, ktore nie je lahke zlomit len rozchodom. Nasledkom tohto puta je,ze vsetkych sexualnych partnerov ktorych mas pred manzelom, manzelstvom si prinesies so sebou do manzelskej spalne a do manzelstva vnasas zmatok a nepokoj, ktory raz niekde sa prejavi. Inteligentny clovek to urcite nechce, no mas slobodnu volu tak mas moznost sa rozhodnut. No pamataj, ze tak, ako ked sofer nerespektuje dopravne znacky, tak ho caka nestastie, tak isto je to aj s tvojim cisto sexualnym vztahom, necakaj v zivote pokoj, radost. V tomto pripade si tvorcom svojho stastia/nestastia/osudu/hodnoty v ociach ludi. A nemysli si, ze sa to o tebe nikto nedozvie.😉

tenerifka
29. máj 2022

@majkabambulik hluposti

autor
29. máj 2022

@queen_mary fíha a to sa ti ako podarilo len n základe sexu? Ale tak chápem,ľudia sme rozni...Či ty si mu city vyjadrila a on povedal nie? Či to ako k tomuto záveru došlo?

maranta_leuconeura
29. máj 2022

@majkabambulik predchadzajuce vztahy si do aktualnych prenasaju len nevyzreti ludia ;)
toboz nosit si byvalych sexualnych partnerov do manzelskej spalne 🤔 cojaviem, ved ked sa chcu pozerat 😂

kornelies
29. máj 2022

To je individualne, od par stretnuti az po roky, dlhe roky. Mozes sa zalubit, nemusis. On sa tak isto moze a nemusi.

ika11123
29. máj 2022

Ja som asi staromódna nedokázala by som mať sex bez lasky obdivujem takých ľudí čo to dokážu

barb0renka
29. máj 2022

@ika11123 myslim, ze nie si staromodna. Na takej schopnosti nie je nic obdivuhodne.

xsuzannex
29. máj 2022

V case vysokej skoly.. najprv sme spolu chvilu chodili, potom sme sa rozisli.. po case sme sa zacali stretavat ako kamarati s vyhodami.. nikto od toho nic viac necakal.. stretli sme sa mozno tak 2x do mesiaca, ale nie cisto len na to jedno, ale travili sme cas spolu ako kmaarati, tura, kava, atd atd.. po roku som si nasla priatela (teraz uz manzela) tak sa to ukoncilo.. bez emocii, ako ludia.. on je teraz tiez zenaty a kazdy si zije svoj zivot.. takze nemusi to byt hned o prenasani si niecoho do aktualnych vztahov..

asia83
29. máj 2022

@tenerifka Hovorí kto? Vaše svedomie?

modryzrebec
29. máj 2022

Najdlhsie dva roky, najkratsie mesiac. Interval 2x tyzdenne, niekedy aj 3-4x to bolo rozne. Buď to omrzelo jednu stranu, alebo sa jedna strana rozhodla mať plný vzťah, niekedy to jedna strana ťahala popri plnom vzťahu a tak sa to ukončilo lebo brozilo vyzradenie.

anjelaa
29. máj 2022

Zo života: cca 2x týždenne, asi rok dokopy, zamilovali sa obe strany…

sunyrose
29. máj 2022

@ika11123 Zdravím, tu o staromódnosti nemôže byť reč a obdivu nie je nič absolútne hodné....

iv007
29. máj 2022

Dostala som taku ponuku od 2 muzov a ranilo a ponizilo ma to ako zenu,hoci vyzerali fajn a pritahovali ma.Prvy bol dokonca zadany tatko s malymi detmi a druhy bol vecny slobodny mladenec ktory sa nechcel viazat.Mna taketo vztahy neuspokojuju a hlavne uz nemam 20 rokov.Viem ze by som sa trapila a chcela viac ako len par minut rozkose.Citila by som sa ako sexualna pracovnicka zadarmo..

ika11123
29. máj 2022

@sunyrose už som si myslela že som čudná...

googwife
29. máj 2022

Trvalo to necelý rok a stretávali sme sa cca 2x za týždeň ako sa mu podarilo prísť bol z iného mesta. Nakoniec sme to ukončili tak nejak vzájomne

nikpa
29. máj 2022

Môžem povedať, že za mňa to boli najzábavnejšie vzťahy. Som prakticky človek a realista. V mladosti som bola pracovne vyťažená plus som si dorabala školu, nemala som moc času na nič iné a už vôbec chuť sa niekomu venovať viac, ako bolo pre mňa v tom čase treba... 🤷 Prvý taký ,,vzťah,, som mala asi 1,5 roka. Stretávali sme sa podľa potreby 😃 asi 3-5x mesačne. Vždy som prišla k nemu večer, pobudla som tam asi 4hod. a išla domov, nič viac, nič menej. Absolútne sme sa nebavili o tom, či má alebo nemá volaku inú alebo ja iného. Skončilo sa to keď som si našla vážny vzťah. A ešte jeden som potom taky mala, ten prebiehal rovnaký ale skončil sa kvôli tomu, že on sa zaľúbil a ja nie. Ani jeden z tých vzťahov neľutujem.

autor
29. máj 2022

@nikpa tak toto je milý príspevok....taky racionálny..trochu som prekvapená,že sa chlap dokázal zalubit a zrejme ti to aj priznať 😁

hilda08
29. máj 2022

S bývalým, obaja sme nikoho nemali, v posteli to klapalo nikde inde nie 😁 tak preco to nevyužiť…samozrejme ked sa jednému z nad črtal vztah sme to bez emócii a zbytočných reci ukončili

nikpa
29. máj 2022

Chlapi sa vždy budú v takýchto vzťahoch tváriť, že su tí čo majú na vrch a že sú nad vecou ale často opak je pravdou 😃 a ak to aj rovno nepovie, žena to zistí z jeho správania

autor
29. máj 2022

@nikpa tak to mi povedz ako?rada sa nechám poučiť 😎

pomarancu
29. máj 2022

Ja som si po rozchode- 11 rocnom vztahu povedala,ze si rok uzijem a potom budem hladat novy pevny vztah..
A tak som si zacala s vlastnym sefom,vecnym starym mladencom, bolo to zaujimave, taka iskra V zivote..ja som nas obdivovala,ako sme to dokazali,V praci byt na uzde a po praci vacsinou cez vikend si uzivat. Ja som mu dokonca stale vykala V praci..
Nikdy som tento vztah nelutovala, uzili sme si, nie len sex, bezne sme chodili na minivylety, firemne akcie, divadla, medzi jeho kamaratov
A presne o rok od zaciatku som to ukoncila..ja sa sama poznam,len by som sa poplietla,zalubila a aj tak by to nikde neviedlo..cize po roku som raz V praci,ked sa ma spytal,ci vecer skocime na jeden vecierok surovo povedala pravdu..ze mne je s nim dobre,ale obaja vieme,ze to laska nie je..ja som tuzila po rodine a cas ma tlacil,povedala som mu ze som si dala limit jeden rok a ten dnes uplynul..necakal to, trochu ho to zaskocilo ci on je nejaky jogurt co prekrocil zaruku spotreby a vyhodim ho..nebolo to lahke,ale ustala som to..
Ja som sa do 2 rokov stala mamou a prestala u neho pracovat ..on sa do 2 rokov ozenil a odisiel zit do zahranicia..za tie dva roky sme mali pekny kamaratsky vztah, nikdy som to neolutovala..

nikpa
29. máj 2022

Napr. chce aby si u neho zostala aj spávať, zavolá ťa na verejné miesta medzi svojich priateľov a hlavne keď chce s tebou stráviť čas aj bez toho keď vie, že sex určite nebude, napr. keď máš svoje dni.

kittykat22
29. máj 2022

co mam v okoli tieto vztahy, tak vzdy jeden z toho paru zahuci na tom, ze sa zamiluje. Vzdy. Nikdy som nevidela, ze by to dopadlo tak, uz chceme spat s niekym inym. Ale neboli to len zeny, boli to aj muzi kto stratil hlavu.

autor
29. máj 2022

Zaujímavé čítanie,ja som asi extrém,trvá nám to 12 rokov

matkahelka
29. máj 2022

pol roka plus minus, stretka zacinali raz tyzdenne, postupne to bolo castejsie, po pol roku mi dotycny nesmelo vyznal lasku, ja som par tyzdnov nevedela kudy kam, kedze ja som sa do neho nezalubila, on vsak bol natolko "otravny", ze coskoro oslavime 14 vyrocie nasho sobasa

luccija
29. máj 2022

On je ženatý?keď ste to za 12 r nikam neposunuli?

somtunovaa
29. máj 2022

Rok, boli sme milenci aj kamaráti. Chodili sme spolu na verejne miesta, aj medzi ľudí a boli sme spolu aj keď nebol sex. Bolo to podobné ako “normálny” vzťah akurát sme neplánovali spolu budúcnosť, neľúbili sme sa, nič sme si nesľúbili. Ja som mala popri ňom aj pár iných mužov, tiež otvorené vzťahy a myslím že aj on. Aj keď sme to spolu neriešili. Veľmi ma priťahoval. Ukončila som to pretože som stretla svojho už teraz manžela. Inak verím že by sme to vedeli ťahať dlho.