Frekvencia stretávania sa v sexuálnom vzťahu

18. okt 2021

Baby,prosím vás,napiste mi tie,ktoré ste fungovali v iba čisto sexuálnom vzťahu,ako často ste sa s dotyčným stretávali, určili ste si nejaký "harmonogram" alebo len tak kedy prišla chuť? Alebo ako ste si toto časové hľadisko resp.interval sexu poriesili? Dá sa vôbec nárokovať na nejaký presne stanovený čas,keďže vlastne nič spolu okrem tejto zábavnej aktivity vás nespájalo?

irusa
18. okt 2021

fúha ty píšeš ako anonym a chceš od žien ich sexuálne praktiky...rob ako uznáš za vhodne.....prípadne daj si pripomienku do mobilu , alebo napíšte si rozvrh

autor
18. okt 2021

@irusa čítaj poriadne,žiadne sex.praktiky ma nezaujímajú, akurát sa neviem zosúladiť časovo s dotyčným a neviem ako to vyriešiť,tak ma zaujímali ine názory z praxe

sisa_s
18. okt 2021

Ved to je o dohode medzi vami nie? Ked tu jedna napise, ze sa stretli raz za mesiac a druha kazdy den, tak co? Zavolas tvojmu, ze pod, pisali na konovi, ze kazdy den sa mame stretnut? 😀 a neviem, na co si chces narokovat, mate zmluvu?

zmrzlinka2021
18. okt 2021

narokovat si? uvedom si, ze mas funkciu matraca, veci na pouzitie, nic viac. Ked sa chlapovi zunujes, zrusi ta jak minulorocny sneh.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. okt 2021

@viestta my už takto fungujeme veľmi veľmi dlho,ale pomaly mi dochádza trpezlivosť lebo dohoda s ním je takmer nemožná,ak sa aj dohodneme,tak v daný deň to zruší alebo sa prípadne ozve,keď to mne z rôznych príčin absolútne nevyhovuje a celé to začína byt veľmi také,ani neviem,ako to napísať. Tak ma.zaujima,či.sa niečo takéto dá vôbec nejako seriózne v praxi zo života dohodnúť. Nič viac nic menej

fleur1111
18. okt 2021

Keď ho prestaneš baviť, tak už mat čas nebude a myslím, že sa to blíži čoskoro, keďže sa neviete zosúladiť časovo. Keby ta veľmi “chcel” na sex, tak si to zariadi.

autor
18. okt 2021

@fleur1111 toto máme napr. vydebatovane úplne narovinu...ani on, ani ja nechce nikoho iného (zatiaľ) vyhovujeme si, keby sa na Tom niečo zmenilo nemáme problém si to povedať a nechať to tak,ale čas je problém a vzájomne zosúladenie a už si s tým fakt neviem poradiť

marcellka32
18. okt 2021

Keďže sa on nevie dohodnúť (nechce), nepriamo ti dáva najavo, že už hľadá niečo iné...popri tebe má možno ďalšie, s ktorými to musí časovo zosúladiť (priamo ti to nepovie)

irusa
18. okt 2021

kúp vibrátor a máš po probléme.....

autor
18. okt 2021

@marcellka32 vôbec nie,o tomto sa bavíme úplne otvorene,dokonca mi vyčíta,že chcem iba sex

flimelka
18. okt 2021

to je zaujimave, ze sa este najdu ludia, ktori taketo nieco praktizuju a nemaju vztah 🙂 tak asi by bolo dobre keby ste si to vyjasnili hlavne vy dvaja co kedy kde a ako.

matkahelka
18. okt 2021

to je predsa na dohode a chuti vas dvoch, skusenosti inych su neprenosne... ja a moj muz sme zacinali 2x do tyzdna, mali sme "harmonogram", kedze on pracoval a zil v inom meste, zil u rodicov a chodieval vlastne on ku mne do mojho bytu, ja som po praci chodievala do jazykovky a cvicit, tak sa on plne prispisoboval mne. ale teda on bol k dispozicii vzdy, keby som mu zavolala kedykolvek, sadol by do auta a dofrcal by. a za cele mesiace nasho sexovania sa ani raz nestalo, aby nedosiel, on bol ochotny obratit cely vesmir, len aby ku mne prisiel.a kedze nam bolo spolu dobre, pre mna bol sex s nim uzasny, tak z mojej iniciativy sme to potom posunuli na 3 tyzdenne. takto sme fungovali cca pol roka, kym si moj muz chudak uvedomil, ze ma miluje a chce mat so mnou "normalny" vztah. potom ten sex trochu stagnoval, lebo uz sme zacali randit a fungovat tak "standardne".

rubinka
18. okt 2021

Sorry ale nepomylila si si stránku? 😂😂😂

autor
18. okt 2021

@matkahelka ďakujem,konecne niekto z praxe. Vieš,mne sa často stane,že on keď ozve mne,tak je pomaly polnoc a logicky nikomu by sa už nechcelo nič takéto riešiť,keď treba vstávať do práce. Keď sa ozvem ja,tak občas to vyjde hneď v ten deň,ale veľakrát to aj odmietne,hlavne keď ja plánujem podľa mojich možnosti,tak väčšinou to zlyhá lebo on nevie,či bude práve vtedy bude mať chuť a podľa neho to nema zmysel planovat. Čiže ani tak,ani tak. A vyčíta mi,že by som len sexovala,tak ja už neviem.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
matkahelka
18. okt 2021

fuuha, tak to je tazko radit. my sme mali dni vopred stanovene, nemenili sme ich. a teda, pride mi dost od veci, co ti vycita, ze by si stale len sexovala... mna by to urazilo a ukoncila by som to. mne to evokuje, ze bud ten sex on nepotrebuje, alebo mu nevyhovuje sex s tebou. lebo teda u nas to bolo tak, ze keby som povedala, ze prid ku mne kazdy den, bez zavahania by prisiel.
urcite ti tu vsak napisu aj ine baby, tu na koni viem o styroch babach,ktore dopadli rovnako ako ja a moj muz - ze prvotne len sex, potom vztah a teraz su roky v spokojnych manzelstvach. ale ak si dobre pamatam z inych podobnych diskusii, tiez to mali ako my, ze boli dohodnuti na stretavkach.

autor
18. okt 2021

@viestta veľmi sa mýliš, veľmi. Evidentne sa ťa táto problematika netýka lebo by si bola viac v obraze. Chlapov nie je veľa,s ktorými by som bola.ochotna udržia takýto druh vzťahu. Väčšinou sú to zúfalci alebo ženatí,ktorí nemajú priestor Max. Súložiť v aute alebo ponúkajú prachy. Veľmi sa mýliš v tomto. Jasne,že som skúšala.najst niekoho iného,no neúspešne. O to viac ma to všetko sere lebo henten súčasný je môj jediný sex. zdroj. Resp. V by ešte jeden,ale ten prasi pol mesta úplne verejne a nakaziť a nechcem.

autor
18. okt 2021

@matkahelka podotýkam,že sa stretneme max. 2x za mesiac,niekedy aj dva mesiace nič,ale ja "chcem stále sexovať" je to ťažké až smutné a začína ma to celkom frustrovat

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
18. okt 2021

Sexuálny harmonogram som nikdy nemala. Či som bola slobodná, bezdetná, potom ani v manželstve bez detí a teraz už pri deťoch vôbec nie. 🤷🤔 Ako sa dá niečo také naplánovať? Teba svrbí a jemu sa nepostaví 😄 alebo ....musí obstastnit aj svoju manželku a nevládze toľko. Kedze ste spolu len kvôli tomu, tak dedukujem, že ste zadaní.

autor
18. okt 2021

@tosomja obaja sme nezadani

zuzanka.zuzu
18. okt 2021

sa mi páči, ako sa v každej takejto téme po komenatároch od žien, že autorka je len rohožka, objaví, že muž vyčíta žene "že chce len sen" - ňjeee určite on chce romantické pohľady do očí a ty si chceš proste len zapichať 😉 má chlapec smolu....

autor
18. okt 2021

@zuzanka.zuzu ja by som si veru rada zapichala častejšie,to je fakt

irusa
18. okt 2021

podľa mňa je to nejaký troll, čo sa na Vás pekne baví....

tosomja
18. okt 2021

@irusa tak, presne.

tosomja
18. okt 2021

Kúp si ihly, ihelnicku a pichaj ostošesť 🤷

liusa82
18. okt 2021

Nechápem morálku a sebauctu takýchto žien aj chlapov to je jedno.Mne by sa zdvihal kufor z toho a absolutne by som sa na také matracové stretko netešila

irusa
18. okt 2021

@tosomja môže sa chodiť dať aj očkovať a zadarmo....žiadne nervy a kľudne aj na daný termín

momoqui
18. okt 2021

On ti vycita ze cches stale sex a mate ho tak 1-2x mesacne? 🙈🤷‍♀️