Dokonalý muž, no sukničkár

26. aug 2023

Čo si myslíte o tvrdení, že ja by som bol najlepší muž na svete, keby som nebol taký ku.evnik? To mi povedal jeden muž v pracovnom vztahu. A ja teraz rozmýšľam, že asi naozaj existuje taká sorta mužov, ktorí majú milenky, ale od milenky prídu k žene domov ešte vysmiaty, v dobrej nálade. Máte skúsenosť niekto s takými?

anonymanonym
26. aug 2023

Skusenost nastastie nemam, ale jasne, ze taki muzi su. A co si myslim konkretne o tom vyroku? Ze chlapec ma az slizke sebavedomie...

lula313
26. aug 2023

Byt verný je volba. Dnes sa najde aj kopec mužov, ktorí dokážu byt verní, treba hľadať takých.

marianarem
26. aug 2023

Chcel sa pochvalit, ze ma vela skusenosti so zenami. Asi ma na tom postavene svoje sebavedomie.

aylinn
26. aug 2023

Áno mám skúsenosť, ale bol to iba môj kamarát a vysvetľoval mi , že presne preto ma milenku, aby prišiel domov vysmiaty 😄 aby nebolo doma dusno , on je spokojný - žena spokojná - cela rodina spokojná.
Čo oči nevidia , srdce neboli - tak to bral on.
Už spolu niesu. 🤭

nataly420
26. aug 2023

Veľmi trápny chlap

katkami123
26. aug 2023

Vždy som sa takemu typu mužov vyhýbala, hnusili sa mi, stačilo, že mal takú povesť, nemal viac šancu. Takže nie, osobnú skúsenosť nemám. Ale obdivujem taký typ chlapov v zlom slova zmysle, na koľko už dokazu byt vychcani a bez svedomia, psychicky ničiť aj manželku, aj milenku. Tu máš kopu tém, ako končia také ženy, keď sa to dozvedia. Predposledná téma bola taká, že žena sa zosypala, skončila na psychiatrii. Takze, smej sa, smej. Takí ľudia bez kúska svedomia sa smejú. Normálny by sa nesmial ani nechodil vysmiaty, ono všetko raz praskne a v dnešnej dobe technológii, si milenka dokáže dohľadať manželku za 5s a máš peklo na zemi. Tu máš, ale verím, že s takým svedomím… sa budeš určite usmievať naďalej.

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/cudzi-vlas-v-kupelni/?page=6&scrollto=first

deti95060810
26. aug 2023

však si prečítaj - manžel vedie dvojitý život... autorka celá nešťastná sa dozvie že manžel chodil na služobky , nakoniec po rokoch sa dozvedela že to bolo k milenke s ktorou mal už 6 r. dieťa...tento príspevok nájdeš asi pred 2 dňami...

deti95060810
26. aug 2023

samozrejme že takíto muži existujú... a čím majú vyššiu funkciu - tým si myslia že majú väčšiu nadhodnotu....

kittykat22
27. aug 2023

to je taka fama ako "keby nepil, bol by idealny manzel" alebo "keby nebil zenu, bol by skvely chlap". Ked sa nadtym hlbsie zamyslis, tak to je nezmyselna veta. To iste ako - keby som nejedol maso, bol by som skvely vegetarian. Vysledok tejto manipulativnej techniky je, spravit z teba blbca. Elegantne ukazat svoju zlu vlastnost, usmiat sa ako vlastne o nic nejde a ide sa dalej. A ty si na to skocila.
Muz ktory ti to povedal nielen, ze je podvadzac prvej triedy. Je to manipulator, egoista a dusevny mrzak - ktory to, co povedal tebe, bude tvrdit aj zene ktora s nim raz bude mat deti. Pretoze nikdy nebude zo psa slanina ...

hugger
27. aug 2023

O charaktere muza vypovedaju skutky, nie slova. Uz len to ze sa nazval dokonalym muzom staci na vytvorenie si nazoru.

ivangeline
27. aug 2023

Nik nie je dokonaly. 🙂

sheila121
27. aug 2023

Že si nefandi. V pracovnom vzťahu sa ti asi pchal do zadku a nie hovoril kompliment. Najlepší chlap už nikdy nebudeš. Kurevnici sú strop. V hlave namiesto mozgu majú penis.

maminkadeticiek
27. aug 2023

Ano,presne taki ako pises existuju.A cim lepsia milebka,tym vacsia pohoda doma a zena nema ani tusenia ze zdrojom spokojneho manzela je ina.Nikdy by neverila ze ma milenku ked su taki stastni a vsetko klape.Vedia v tom brutalne chodit.

michaela16
27. aug 2023

Nechutný pokrytec a sebec každý jeden chlap, ktorý toto dokáže bez chrbtovej kosti robit svojej zene a partnerke, ktora o tom ani len netuší a ktorý nemá gule na to, aby opustil svoju komfortnú zónu tým myslím ženu, partnerku, deti a rodinu a kur*íl sa ako nevybúreny, nedozrety pubertiak! Uboziak každý jeden ozaj...

martinka13
27. aug 2023

Tak toto by som nikdy netolerovala. Musí to byť neskutočne zraňujúce .

petka1982
27. aug 2023

Tebe by sa páčilo,keby bola žena dokonalá,ale neverná?

michaela16
27. aug 2023

Takýto ,,Dokonalý muž" by mal byť zavesený na námestí za gule ako výstraha!

moonlight1210
27. aug 2023

Ja mam dojem, ze niektore v rozculeni nepochopili, ze ide o citaciu vyroku nejakeho muza. A diskutuju tu s nim, akoby bol pritomny a pisal sem on.

katkami123
27. aug 2023

@moonlight1210
Teraz si to čítam, zle som to pochopila. Tak keď ma ešte niekto upozorní o sebe, že je kkt a ja nad ním aj napriek tomu uvažujem a založím tému, to musí byť buď veľké zúfalstvo alebo nejaká diagnóza.

Od takých ľudí treba odstup.

kika147
27. aug 2023

@michaela16 jooj to som si predstavila 😂😂😂 ešte by som mu s niečím do tých guli je*la😅