Je potrebný zimný fusak?

20. okt 2021

Prosím vás poradili by ste mi či je treba fusak? Dieťatko sa mi ma narodiť na prelome januara/februára s som prvorodička tak vôbec neviem či je treba fusak alebo zavinovacka alebo čo treba do kočíka na zimné prechádzky? Ak fusak tak viete mi aj nejaký odporučiť? Nejaký teplý kvalitný. Pozerala som elodie ale príde mi to hrozne veľa € 😔

karhu
20. okt 2021

samozrejme, ze treba fusak..vari nedas novorodena do kocika len v zavinovacke a deke
nemusi byt znackovy, babatku staci ak bude teply
https://www.mimulo.sk/zimny-fusak-new-baby-clas...

evkamotka
20. okt 2021

Hlavne nekupuj predrazene elodie, ked bude babo aj tak zazipsovane vo vanicke. Naco je to dobre? Fusak odporucam. Ak kupis rastuci, vyuzijes aj 2-3sezony ten isty. Pozri pokojne aj bazar tu na mk, fusaku sa nema velmi co stat. Ja mam po 2 detoch fusak ako novy a to bol rastuci, fakt ho ponosili.
Kuk znacky emitex a pinkie

evaachesa
20. okt 2021

Určite treba 😉 odporúčam od Little Angel termoregulačný. Minulý rok som jeden kúpila v top stave z bazárika. Vyuziješ ho potom aj do športiaka...má pogumované vnútro na nôžky, čiže keď sa zašpiní od topánok, len to pretrieš. Ja uprednostňujem takéto praktické...mala som prvý čisto látkový/flisový vo vnútri, ten bol fajn pre bábätko, no už keď syn chodil, tak vnútro bolo samozrejme mokré a špinavé od topánok.

evaachesa
20. okt 2021

@evkamotka presne tak...Emitex mám softshellový teraz na jeseň a je perfektný 👍 tiež som sa rozhodovala na zimu medzi Emitex a Little Angel 😄

autor
20. okt 2021

Tak ja sa len pýtam 😊 bolo mi povedané že fusak využijem až keď bude babo väčšie

autor
20. okt 2021
enoula
20. okt 2021

Rastuci emitex, super, vyuzitelny viac zim... Mne bolo lahsie obliect dieta menej a supnut ho do fusaku, ako vrstvit a vrstvit take male dieťa..

evkamotka
20. okt 2021

Tento je len pre male babo. Ked bude mat dieta dalsiu zimu rok, budes kupovat dalsi fusak? Ved pozri tie rastuce

evkamotka
20. okt 2021
veronykacs
20. okt 2021

no ja som veru nevyužila :D maleho som obliekla + teply zimny overal, deka a zazipsovala do vaničky

simca06022011
20. okt 2021

emitex... aj vacsi kludne, a on sa potom da dat do sportoveho kocika tiez.. my sme ho pouzivali dlho 🙂

marianarem
20. okt 2021

Aj my mame rastuci, uz sluzil.2 sezony, stal okolo 35€. Presne vyhoda je ze nemusis kadecim obalovat pripadne napchavat do overalu, len sup do fusaku a ide sa. Ale jasne ze da sa to nahradit dekami alebo hocicim, do coho sa da dieta teplo zabalit.

derdia
20. okt 2021

Ahoj samozrejme, ze treba. Dietatko bud espinkat, nebude sa chybat, podchladilo by sa. Hlavne treba vzdy dat este jednu vrstvu pod fusak.a kontrolovat ci ma teply zatylok. Ak ma tak je mu teplucko😁😁😁👍

len_nig
20. okt 2021

Určite treba fusak. Ak chces Elodie, dajú sa nájsť na bazari za super ceny, ja som tak kúpila tu a je ako nový 😊

autor
20. okt 2021

Aký fusak bude lepšie kúpiť? Rovno väčší alebo rastúci?

evaachesa
20. okt 2021

Veď sme ti tu predsa viaceré napísali že rastúci 😏. Ten druhý má aj pogumovanú časť na nohy? Aspoň ja by som nekupovala bez toho. Môžeš ale prípadne dokúpiť potom návleky na topánky keď budú špinavé aby si si nezašpinila fusak.