Cicatridina sprej na popôrodné poranenia

31. mar 2023

Baby, máte skúsenosti s užívaním tohto spreja na popôrodné poranenia? Ak áno, ako ste ho užívali? Myslím koľkokrát denne a tak. Premýšľam, že si ho kúpim do pôrodnice lebo recenzie má super, len chcem vedieť ako presne pôsobí tam dole 😅
Ďakujem za odpovede

pralinka25
31. mar 2023

ja som ho mala pri tretom. za mna super. rychlejsie sa to hojilo a to som bola rozparana kade tade. a tusim 3x za den alebo dva. uz si presne nepamatam.

ariannazara
31. mar 2023

Ten sprej je super som striekala vkuse veľmi mi pomohll

minesasubu
31. mar 2023

Tiez som si ho striekala ale az ked som prisla domov a 3-5 x za den , pomohol mi 🙂

banalu
31. mar 2023

Mna z neho rana este viac bolela a akokeby tahala, bolo to veeelmi neprijemne.

tamvtme
31. mar 2023

ja som pouzivala na ranu po sekcii, ale az doma

anda_panda
31. mar 2023

Mne velmi pomohol,striekala som 4-5x za den. Zacala som uz v porodnici na druhy den od porodu. Pred prvym pouzitim som sa asi 5 min odhodlavala to tam streknut,bala som sa ze to bude stipat 😁 ale bolo to uplne super,prijemne chladive, pekne mi to skludnilo ranu po siti 😊

dominidi
31. mar 2023

Mne tiez velmi pomohol, nabuduce zoberiem uz do porodnice

patusss
31. mar 2023

Kupila som bohuzial az neskor - ked som bola doma, ale ten pocit chladu, ked si to das.... to bolo nieco uzasne.

jazula
31. mar 2023

Určite ho zober, ja som ľutovala len to, že som ho kúpila asi až po týždni doma, dovtedy som sa trápila…veľmi mi uľavil.

sajmonka_1216
2. apr 2023

ja som chcela používať po sekcii... ale ked som prišla domov, už to ani nebolo potrebné