Čistenie po pôrode

18. jan 2024

Mám strach, že sa zle čistím po pôrode. Už je to 7 týždňov od pôrodu a ja sa stále čistím. Už to vyzeralo, že je koniec dokonca 2 dni nič ani špinenie a opäť som začala krvácať tmavú krv. Nie je toho veľa, ale aj tak. Mám strach, že niečo nie je v poriadku a budem musieť podstúpiť nejaký zákrok. Zajtra som objednaná na kontrolu po šestonedelí, kedže som myslela, že už to je ok. Som zvedavá ako to dopadne. Mali ste to niektorá podobne?

timea301196
18. jan 2024

Prvý pôrod 8tyzdnov druhý pôrod 12tyzdnov

autor
18. jan 2024

@timea301196 Ja práveže prvykrát cca 3 týždne a teraz to trvá akosi dlho. Ide o to, že som už bola OK, pár týždňov len špinenie, tak už nič a potom opäť krvácanie.

pe_mi
18. jan 2024

Ahoj,nerob si s tým hlavu,je to naozaj veľmi individuálne.poznam prípady ,ako ty.
Našťastie ideš už čoskoro k Dr., keby náhodou bol nejaký problém.

autor
18. jan 2024

@pe_mi Ďakujem. Snáď mi zajtra povie, že to je OK. Už som aj rozmýšľala, či to nie je hneď menštruácia po pôrode, ale nemá to až takú intenzitu. Liečim sa aj na štitnú žľazu, ale tam idem na krv až 30.1.

denuss
18. jan 2024

Ahoj, ja som to takto mala po tretom porode a bol to prvy menzes, potom dalsi prisiel az po skonceni dojcenia. Mozno sa ti este rozbehne.. podla mna sa uz necistis ked si dlho len spinila a par dni nic..ale keby bolo nieco zle, mala by si bolesti, nestresuj zbytocne

autor
18. jan 2024

@denuss OK, ďakujem. Čím som staršia, tým to je horšie asi. Veľa som si zažila počas toho šestonedelia, tak už to snáď bude ok. Len sa bojím zajtrajšej kontroly.