horalka1986
13. júl 2019
374 

DoSURFované

Moje prvé testovanie...

Ani som neverila, že by ma mohli vybrať. Milujem pranie, milujem vôňu čerstvo vypratého prádla. Ja viem, zvláštna úchylka. 😀

Kurier dorazil rýchlo a asi bol veľmi šikovný, lebo moje gély boli poriadne zatvorené a nevytiekla z ních ani kvapka. Uf.... Už len keď vyberal krabicu z auta ma ovalila krásna vôňa kokosu. Začala som sa tešiť ešte viac. 🙂

V to ráno sa mi mojou nešikovnosťou podarilo rozliať kávu po celej posteli, takže som mala presne naplánované, ako začne moje testovanie.

                                                              SURF coconut

A už se perou... Škvrny zmizli a ostala vyvoňaná izba. Čo izba, celý byt krásne voňal kokosom.

Potom prišla prvá záťažová skúška.

                                                                Podbradníky

...no, bohužial, s tými si Surf neporadil. Ostali rovnako špinavé ako pred praním.

Ďalšie pranie sa konalo po rybačke. Veci smradlavé, špinavé... no proste hnus. Mala som možnosť vyskúšat aj Surf color. No, so škvrnami si neporadil ani ten. Škoda, lebo vôňa bola naozaj krásna.

Ku koncu testovania som prala už len také tie bežné veci. Hlavne veci detí. Tepláky, ponožky, tričká. Všetko toto Surf zvládol bez problémov. No tie najhoršie škvrny od jedla som už pre istotu predpierala v ruke.

Takže to celé zhrniem...

Myslím, že Surf coconut sa v našej domácnosti bude ešte objavovať. Ale len na posteľné prádlo a záclony, pretože tá vôňa je neskutočná, no pri troch deťoch, mužovi rybárovi a šibnutom psovi proste potrebujeme niečo oveľa silnejšie, aj keď s použitím aviváže. Čo musím podotknúť, pri Surfe žiadnu aviváž nalievať netrebalo. 

Dávkovanie gélu sa mi zdalo úplne v poriadku. Všetko som dávkovala z vrchnáčiku, no aj keď na obale píšu, že Surf coconut je na 18 praní a Surf color na 20, spravila som z každého tak 10 5-kilových práčiek. 

Chcela by som ešte poďakovať za možnosť testovania #konik_testuje. Bola zábava urobiť asi 20 fotiek toho, ako sa točí bubón v pračke. (bez irónie, fakt som sa bavila. 😀)

A aj keď moja recenzia nie je zrovna chválospev, dúfam, že niekomu pomože. 

  #test_surf   #recenzia

Ten kokosovy vyskusam😉. Inak surf iris ten fialovy je tiez fajn, viac sa mi paci ako surf color😉

15. júl 2019

@brendaa ten kokos je fakt super. Teda,jeho vona. Som prala podlozku do kocika 2 tyzdne dozadu a este stale nam voni cela chodba kde ho parkujeme. 😂

15. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli