lenkavalova
    1. máj 2021    Čítané 84x

    Giorgia a jej BEBA

    Ahojte mamičky

    V úvode našej recenzie sa vám trochu predstavíme. 

    Volám sa Lenka a som mamou špagetky menom Emma Giorgia. ❤️

    Moje vymodlené dievčatko prišlo na svet 3.6.2020.

    Ešte v tehotenstve som si sľúbila, že urobím maximum, aby som mohla dojčiť a že to nevzdám tak rýchlo ako pri synovi. 

    Vďakabohu sa mi to splnilo a z nemocnice sme odchádzali plne dojčené (klobúčik verný priateľ😂) .

    Giorgiu som v tomto nijako neobmedzovala a dojčila na požiadanie (aj každú 1,5 hod). Popravde, inak sa ani nedalo, lebo špagetka bola od narodenia veľký jedák a už aj pri párminútovom meškaní dosť hlasným spôsobom ukazovala svoj taliansky temperament. 🙉 Za jej apetít by sa ani Joey Tribbiani nemusel hanbiť. 

    Všetko bolo super, malá krásne priberala. 

    Až prišiel 4. mesiac. Vtedy nám pediatrička povedala, že je potrebné prejsť na náhradné mlieko. S tým som nesúhlasila. Mliečka som mala veľa a mala som pocit, že ako matka by som zlyhala. Tak sme sa dohodli, že po každom dojčení ju ešte dokŕmim. 

    A tu začal náš boj. Vybrať mliečko= hotové umenie. Jedno Giorgii nechutilo, jedno nezasýtilo, z ďalších sme grckali alebo mali bolesti bruška. 

    Už keď sme si mysleli, že máme to pravé, BUM! 💥 A zas odznova. 

    Keď mala Giorgia 8 mesiacov, už bola tak zvyknutá na fľašu, že odmietla moje mliečko. Aj keď papala tuhú stravu, mliečko chcela každé 2 hodiny.

    Preto sme sa veľmi potešili, keď sme dostali možnosť testovať mliečko BEBA SUPREMEpro 2. 

    Hneď, ako došiel balík, sme ho museli vyskúšať. Mliečko bolo veľmi chutné, jemné, super sa rozpúšťalo, žiadne hrudky, čo by upchávali cumeľ. Žiadna zbytočná pena. 

    Giorgia vypila vždy všetko do poslednej kvapky. Ďalšou výhodou pre mňa bolo, že krásne zasýtilo. Už som nemusela na noc pridávať do mliečka kašu, aby prespala celú noc. 🙏😴

    Asi po týždni testovania u nás nastali menšie problémy s bruškom a kakaním (už sme chceli prestať s testovaním), ale všetko sa nakoniec upravilo a my sme mohli pokračovať. 

    Mliečko sme si brali so sebou, aj keď sme išli na výlet k rodičom. Krabica sa v pohode zmestí do tašky na Giorgiine veci. Keďže mám v taške vždy aj náhradnú odmerku, nevadilo nám, keď sa odmerka v mliečku „stratila", keďže v krabici nie je žiadna úchytka na zavesenie odmerky. 

    Posledný týždeň sa začali Giorgii prerezávať ďalšie zúbky, tak nám odmietala tuhú stravu. Ale opäť pomohla BEBA SUPREMEpro 2, vďaka ktorej sme to zvládli bez plaču z hladu. 

    Za nás rozhodne najlepšie mliečko. Sme vďační za možnosť zúčastniť sa testovania. Ďakuejeme #konik_testuje. Naša voľba je jasná. Rozhodne pri ňom zostaneme. Náš favorit. 

    #test_bebasupreme  #recenzia #skusenosti_beba_supremepro2

    VÝHODY :

    1. Zloženie 

    2. Chuť, rozpustnost (vrelo odporúčam do kávy 😂) 

    3. Zasýtenie 

    4. V neposlednom rade sú to plechovky a odmerky. U nás najlepšie hračky. Nikdy by mi nenapadlo, že ešte aj pre ne je možné sa pobiť (Samuel 8 rokov). Ale ten kľud potom, na nezaplatenie.

    NEVÝHODY :

    1. cena (naozaj chápem, že pre niekoho to je „pálka", ale ja neľutujem. Presvedčili sme sa o kvalite.) 

    lienkaam16
    27. sep 2020    Čítané 98x

    Vyskúšali sme pre Vás

    ,,Kto neskúša nové veci, nenapreduje."

    Pred dvoma týždňami sme aj my dostali možnosť vyskúšať produkty Baby Dove Dermacare aj vďaka #konik_testuje.

    Naša Lujza trpela suchou pokožkou od narodenia, pretože je počas pandémie bolo v brušku asi lepšie 🤷‍♀️a tak sa narodila 12 dní po termíne úplne šupinatá.

    Vyskúšali sme už ,,xy" olejčekov, krémov, že som tomuto testovaniu nedávala veľké šance. Ale ako vravievala moja stará mama, keď neskúsiš, nevieš. A tak vám píšem našu skúsenosť a foto pred a po.

    V balíčku nám prišli dva výrobky:

    • umývací gél ,
    • hydratačný krém z rady Dermacare.

    Značka DOVE je na trhu už takmer 64 rokov a tento rok prišli s novinkou pre deti, ktoré trápi suchá pokožka za priaznivú cenu dostupnú každému.

    Oba produkty neobsahujú farbivá, parabény a sú dermatologicky testované. Ja nepatrím medzi prehnané bio,eko a raw, som obyčajná mama a tiež chcem pre svoje deti len to najlepšie 😄.

    Na začiatku testovania som skúsila len na malej časti ruky, ako Lujza zareaguje, či sa neprejaví nejaká alergická reakcia. Až potom sme začali naplno testovať.

    UMÝVACÍ GÉL

    Má veľmi dobrý a praktický dávkovač, ktorý sa dá opätovne uzatvárať. Pre mňa výhoda hlavne na baby plávaní.

    Jeho konzistencia je gélová, vôňa na prvý moment nevýrazná, no aj napriek tomu zmyl všetky nečistoty a intenzívne hydratoval. Veľa penil a ľahko sa zmýval. A neštípali z neho očká, čo ocenil náš starší synátor.

    Po kúpeli vždy deti natieram hydratačným krémom alebo telovým mliekom.

    HYDRATAČNÝ KRÉM

    Na tento produkt som bola veľmi zvedavá. Prvý moment, za mňa nič moc... Odrázdala ma tá ,,iná" vôňa. Jemná, s nádychom ovsených vločiek, na ktorú som si však nejako zvykla. 😉

    Krém je trocha tuhší, no zároveň krémový a ľahko sa rozotiera. Potešilo ma, že sa rýchlo vstrebe a nezanecháva pocitovo mastnú pokožku. Pre mňa je to veľké plus, lebo malá sa mi lepšie oblieka.

    Krém nám poskytol rýchlu a dlhodobú úľavu od suchej pokožky. Ja osobne mám pocit, že Lujze pomáha obnovovať hydratáciu pokožky.

                   PRED                                   PO

    Je to praktický pomocník nie len po kúpeli, ale aj na premastenie tváričky pred jesennou prechádzkou.

    Jediné MÍNUS je obal. Za nás tvrdý, ostré hrany a obal nám po piatich dňoch používania kúsok praskol. 

    Ocenili by sme teda iný typ obalu.

    To je z našej strany všetko.  My ostávame verní, lebo zatiaľ je to jediný krém, ktorý Lujze pomáha na suchú pokožku dlhodobo a nemusím ju natierať 3-4x denne.

    Používali sme 2x denne a výsledok sa u nás dostavil. Konečne má malá čisté líčka a už žiadne praskajúce suché ušká. 🙏

    tahivka
    14. júl 2019    Čítané 1452x

    Pitva ukončená... 3 dôvody, prečo SURFovať a 3 dôvody k neSURFovaniu

    SURFík a VEĽKÉ POROVNANIE S INÝMI PRACÍMI GÉLMI

    Bez dlhých rečí vás rovno stopnem. Ak ste vyznávačkou eko, bio, organic či natur, toto nie je ten správny článok pre vás. Určite by ste sa tu dozvedeli mnoho prínosných informácií, ale v konečnom dôsledku som si istá, že SURFovanie nebude pre vás vhodné.

    Ale ak ste čo len trošilinku schopné privrieť oči, vitajte v mojom záverečnom  - a veľmi prísnom – hodnotení skúšaného produktu s názvom SURF COCONUT SPLASH a jeho súrodenca SURF TROPICAL LILY

    Sme na konci testovania. Vyrátané presne – mne nezostala ani len kvapka, oba produkty som minula do dna. A čo som zisťovala?

    • zloženie výrobku – ako obalu, tak i samotného obsahu
    • pravdivosť údajov zapísaných na obale produktu
    • praciu silu a schopnosť odstrániť silnejšie znečistenia textilu
    • vôňu, konzistenciu gélu, spôsob dávkovania
    • možnosť eliminácie (úplného odstránenia) ďalších výrobkov potrebných k praniu

    3 dôvody PRE SURFOVANIE:

    1) VÝHODNÁ CENA  (ak natrafíte na správneho predajcu)

    V príspevku „DEŇ TRETÍ“ som poctivo vyrátala moje náklady na pranie. Keďže v dnešnej dobe už neplatí „rovnoprávnosť cien“, výpočet bol len približný. Len pre sumárum – dávam 6 kg prádla do jednej várky, máme tvrdú vodu a prádlo stredne znečistené. Poväčšine periem na 40tke a 45-minútovom programe na syntetike. Pre porovnanie a lepšiu orientáciu v produktoch (vybrala som pre porovnanie len pár, ktoré som "mala po ruke" ) prikladám tabuľku:

    (Do tabuľky boli vložené informácie z produktu SURF COCONUT SPLASH)

    2) PRÍJEMNÁ  A DLHOTRVAJÚCA VÔŇA

    Hoci od začiatku sa zdalo, že SURF COCONUT  má v tomto boji jasné prvenstvo, za cieľovou páskou to tak nie je. Vonia nádherne, skutočne dovolenkovo a čisto, dokonca aj po vypraní sa z prádla šíri jemná vôňa kokosu, nevydrží však tak dlho, ako jeho brat TROPICAL LILY. PRISAHÁM – AJ PO 4 DŇOCH OD PRANIA VONIA STÁLE  A NESKUTOČNE ÚŽASNE!!! Pritom som prádlo sušila aj v sušičke, po rokoch bez pridania vonných utierok a aj v porovnaní s nimi má proste TROPICAL JASNÉ PRVENSTVO.

    NIKDY MI ŽIADEN PRACÍ PROSTRIEDOK NEVOŇAL TAK DLHO A PRÍJEMNE AKO TENTO. 

    (SURF COCONUT  SPLASH je fajn na jemné prádlo, kde nie je potreba mať výraznú vôňu, ale chcete mať zmysly len jemne pošteklené.)

    3) UŠETRÍTE PENIAŽKY ZA VÔNE DO SUŠIČKY ČI DO SKRÍŇ

    A sú to nemalé peniažky. Za mesiac miniem do sušičky 2 lacnejšie balenia z DM drogérie – tj. 3 €/mesiac. Za rok 36 €. Ak použijete tie drahšie, tak za mesiac ste ľahšie o 6 € a ročne o 72 €. PRI TOMTO PRACOM PROSTRIEDKU SÚ ÚPLNE ZBYTOČNÉ a verím, že už teraz viete, ako a kam tie ušetrené prašule investujete.

    BONUSOVÝ DÔVOD pre veľké ÁNO

    • ľahko dostupný v hociktorom obchode, či už v internetovom alebo v hypermarketoch, dokonca aj v malých dedinských potravinách.  

    A POZOR!!! ŠPECIÁLNA AKCIA V TESCU na tento produkt v rôznych obmenách, len do 16.7.2019! (a v MALL.sk)

    3 dôvody PRE NESURFOVANIE:

    1) ZLOŽENIE PRODUKTU

    K tejto problematike som sa už čiastočne vyjadrila vo svojom príspevku "DEŇ ŠTVRTÝ" https://www.modrykonik.sk/blog/tahivka/message/test-surf-den-stvrty-hodina-chemie-983xtk/. Skutočne som sa až teraz, počas testovania pracích gélov SURF, pozrela aj na zloženie a prečítala si, čo gél v sebe skrýva. Ako asi väčšina z nás – pri výbere pracieho prostriedku som sa riadila len cenou a vôňou. Na základe komentov som sa to však rozhodla preskúmať detailnejšie. Nechcem SURFíku krivdiť, tak s cieľom čo najobjektívnejšieho hodnotenia prikladám svoje „objavy“. Preto sem vkladám tabuľku s údajmi tých asi najzávažnejších látok, ktoré môžu mať veľmi negatívny dôsledok na zdravie človeka alebo na životné prostredie. Účinky niektorých z nich nájdete opäť v príspevku s názvom DEŇ ŠTVRTÝ.

    Priznávam, mám trošku zmiešané pocity z tohto výsledku, lebo... „Skutočne všetci výrobcovia udali do zloženia to, čo udať mali?“ Každopádne... SURFík v tomto teste neobstál :( 

     2) NEVHODNÝ PRE MALÉ DETI A TEHOTNÉ

    Vychádzam práve z vyššie opísaného bodu – prací gél SURF obsahuje totiž aj látky, ktoré podľa súčasných výskumov majú negatívny vplyv na plod v tele matky a aj na deti po narodení. Samozrejme, neobsahuje ich v takom rozsahu, dúfam,  (aj keď – o množstve tých látok tam údaj absentuje), no naše telo si pamätá...

    3) NEVHODNÝ NA VLNU A HODBÁB  

    Okrem SURFíku mal ešte jeden prací gél stopku k týmto dvom materiálom. Ale možno som len zle hľadala. Možno na ostatných to výrobcovia zabudli napísať.  Každopádne – je to mínus, hoci z môjho pohľadu a pre moje potreby úplne malilinké.

    BONUSOVÝ DÔVOD PRE VEĽKÉ NIE 

    • nezvláda škvrny

    Nech sa akokoľvek snaží, sám ich nezlikviduje. Mám na mysli tie protivnejšie typu tráva, kečup, ovocie, mastné škvrny... To všetko zostávalo aj po opraní. Síce slabšie, ale boli tam.

    Na obranu však zároveň dodávam, že s týmito škvrnami si neporadil sám ani žiaden iný prací gél, ktorý sme doteraz doma používali. Iba v kombinácii s úžasným produktom z DM drogérky to zvládol aj SURF COCONUT SPLASH i SURF TROPICAL LILY.

    Ľahké znečistenie od potu, prachu, jemného piesku – to bolo pre SURFíka malinou. Rovnako neskutočne a milo šokoval SURF COCONUT SPLASH pri škvrne po zmrzline - bez použitia akéhokoľvek iného prostriedku či predpierania - aha: 

    -----------

    Stále si na vážkach a nevieš, či ho chceš skúsiť alebo nie?

    TAK SA OTESTUJ :D 

    1) Miluješ výrazné vône?     ÁNO / NIE

    2) Nechceš investovať veľa peniažkov do prania?     ÁNO / NIE

    3) Nebojíš sa chémie a jej dopadu na tvoje zdravie či životné prostredie?   ÁNO / NIE

    4) Nemáš silne znečistené prádlo škvrnami a fľakmi?   ÁNO / NIE  

    VYHODNOTENIE:

    4-3 ÁNO

    • UTEKAJ DO OBCHODU A KÚP SI TO NAJVÄČŠIE BALENIE – SURF je pre teba ten PRAVÝ!

    2    ÁNO   

    • UTEKAJ DO OBCHODU A KÚP SI MENŠIE BALENIE, ZA SKÚŠKU TO STOJÍ

    1 – 0 ÁNO 

    • TAK NIČ, ASPOŇ PRAJEM PEKNÝ DEŇ!

    Čo dodať na záver? Som úprimne vďačná za možnosť testovať – veľké ĎAKUJEM #konik_testuje. Občas to síce bola makačka, občas zábava a občas i pátračka 🙂 Mne to však dalo veľa – rozšírilo mi to pohľad na oblasť, ktorú som doteraz brala tak akosi automaticky a nikdy sa ňou dôkladnejšie nezaoberala.

    Veľké ďakujem aj všetkým z koníka, ktorí si našli čas a moje príspevky o SURFíkovi si prečítali.

    Ešte väčšie tým, ktorí si našli čas a prispeli k nim svojim komentom. Vážim si to.

    Aby to bolo fér a ĎAKUJEM bolo reálnejšie, každému, kto sa dostane až sem, posielam 3 srdiečka... až pokým sa mi neminú 🙂

    PS 1 Ak som v článku urobila niekde chybičku – gramatickú či obsahovú, ospravedlňujem sa. Určite je neúmyselná, snažila som sa byť čo najobjektívnejšia a najúprimnejšia.

    PS 2 Moja budúcnosť určite bude ešte so SURFíkom spojená – TROPICAL LILY  ma proste dostal, ale ani COCONUT SPLASH nezostane v zabudnutí...

    horalka1986
    13. júl 2019    Čítané 374x

    DoSURFované

    Moje prvé testovanie...

    Ani som neverila, že by ma mohli vybrať. Milujem pranie, milujem vôňu čerstvo vypratého prádla. Ja viem, zvláštna úchylka. 😀

    Kurier dorazil rýchlo a asi bol veľmi šikovný, lebo moje gély boli poriadne zatvorené a nevytiekla z ních ani kvapka. Uf.... Už len keď vyberal krabicu z auta ma ovalila krásna vôňa kokosu. Začala som sa tešiť ešte viac. 🙂

    V to ráno sa mi mojou nešikovnosťou podarilo rozliať kávu po celej posteli, takže som mala presne naplánované, ako začne moje testovanie.

                                                                  SURF coconut

    A už se perou... Škvrny zmizli a ostala vyvoňaná izba. Čo izba, celý byt krásne voňal kokosom.

    Potom prišla prvá záťažová skúška.

                                                                    Podbradníky

    ...no, bohužial, s tými si Surf neporadil. Ostali rovnako špinavé ako pred praním.

    Ďalšie pranie sa konalo po rybačke. Veci smradlavé, špinavé... no proste hnus. Mala som možnosť vyskúšat aj Surf color. No, so škvrnami si neporadil ani ten. Škoda, lebo vôňa bola naozaj krásna.

    Ku koncu testovania som prala už len také tie bežné veci. Hlavne veci detí. Tepláky, ponožky, tričká. Všetko toto Surf zvládol bez problémov. No tie najhoršie škvrny od jedla som už pre istotu predpierala v ruke.

    Takže to celé zhrniem...

    Myslím, že Surf coconut sa v našej domácnosti bude ešte objavovať. Ale len na posteľné prádlo a záclony, pretože tá vôňa je neskutočná, no pri troch deťoch, mužovi rybárovi a šibnutom psovi proste potrebujeme niečo oveľa silnejšie, aj keď s použitím aviváže. Čo musím podotknúť, pri Surfe žiadnu aviváž nalievať netrebalo. 

    Dávkovanie gélu sa mi zdalo úplne v poriadku. Všetko som dávkovala z vrchnáčiku, no aj keď na obale píšu, že Surf coconut je na 18 praní a Surf color na 20, spravila som z každého tak 10 5-kilových práčiek. 

    Chcela by som ešte poďakovať za možnosť testovania #konik_testuje. Bola zábava urobiť asi 20 fotiek toho, ako sa točí bubón v pračke. (bez irónie, fakt som sa bavila. 😀)

    A aj keď moja recenzia nie je zrovna chválospev, dúfam, že niekomu pomože. 

    slunce3
    28. apr 2019    Čítané 237x

    HAMI - papi testovacia akcia 🤣

    Sewaaas žienky,

    áno, áno, zase ja. Zase som sa navtierala do testovania, veď čo budem?

    Tentoraz sa to trafilo najviac môjmu najmladšiemu potomkovi. Testovali sme produkty Hami Viaggio d'Italia, úprimne neviem to slovo ani vysloviť, nie ešte napísať 🤣 Musela som si to skopírovať.

    Balíček došiel ako vždy na čas, ako písal #konik_testuje. Za toto majú u mňa veľké plus, vždy dodrží slovo.

    Moje pojasené mláďa, samozrejme musí robiť všetko v štýle: "Ja sám!"

    Tak aj balíček musel pan velkomožný vytrepať po schodoch do bytu. Ozaj, spomínala som, že bývame v bytovke na 2.p. Bez výťahu... Trvalo to 17 minút. Kým sme sa dostali k bytu... 🤣🤣🤣

    Po otvorení som pochopila váhu a veľkosť balíka, a obdivujem mláďa, že to po tých schodoch vytrepal.

    Balík obsahoval:

    - HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA RYŽOVÁ KAŠA pre detičky od ukončeného 4. mesiaca

    - HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA KRUPICOVÁ KAŠA od ukončeného 4. mesiaca

    - HAMI DETSKÉ ŠPALDOVÉ SUŠIENKY

    - HAMI BIO DETSKÉ CESTOVINY KAČIČKY

    - HAMI BIO DETSKÉ CESTOVINY PÍSMENKÁ

    + krásna drevená vareska so srdiečkom otvorom v strede, červená zástera s čiapkou pre vašu mladšiu pracovnú silu do kuchyne.

    A veľký drevený box. Ten má veľmi silno potešil. Hneď som do neho nahádzala veci na kuchynskom stole a už tam zakotvil nadobro.

    Manžel hneď jak ho zbadal, už mi ho chcel kradnúť 🤣 Dostal vareškou po paprči.

    Mladý hneď vedel, že varecha aj zástera sú jeho 🤣 Jeeees, ešte chvíľku a bude potomstvo variť jedlo miesto mňa 🤣

    Ako prvé sme sme hodili do polievky písmenká, takže jedenie polievky bolo na dlho, všetky už totiž pozná, tak mal z toho montessori aktív tu. Lovil, skladal, vyberal, trénoval pinzetový úchop 🤣🤣🤣 A moje nervy.

    #polievka #recept hraskova

    Na masle trosku orestovať 250-300 g mrazeného hrášku, 2 čerstvé na kocky nasekané mrkvy, zaliať vodou. Ochutiť - dala som vegetu bez glutamanu, nejakú bio - drahá bola jak šľak, ale už sa mi nechcelo vracať od pokladne. 🤣 Nasekanú zelerovú vňať. Uvariť. A potom hodiť písmenká. Mam rada husté polievky, keďže aj ja sama zjem aj polku hrnca 🤣

    Priznám sa, u nás sa moc cestoviny do polievky nepoužívajú ani do vývaru, ale zmena je život. Ako vždy padla za deň. 👍Cestoviny sa nerozvaria Kacicky som odfotiť nestihla, ale skončili rovnako ako písmenká. Najskôr v polievke a neskôr v žalúdku. 🤣

    KAŠA

    Kaše som brala na dofču na Oravu, ako prvú pomoc na rýchlu večeru alebo raňajky. Vôbec som nevyužila, moje deti totiž zjedia všetko, čo nezje ich, takže obed v restike ci večerná grilovacka... Raz darmo, mäso je u nás mäso 🤣

    Takže som sa rozhodla ich používať do klasického varenia.

    HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA RYŽOVÁ KAŠA

    Použila som ju do #privarok zemiakový. #recept


    Očistené, nakrájané zemiaky zaliať vodou trochu nad tak cca 1,5 cm, pridať bobkáč, osoliť (alebo vegetu a pod.). ÚDENÚ mletú červenú papriku a uvaríme. Dala som aj kyslú smotanu - nemusí byť. Pridala som kôpor z mrazaku, tročku. A pomaly pridávala HAMI BIO DETSKÚ NEMLIEČNU RYŽOVÚ KAŠU. Super to zhustlo. A trošku octu.

    Na parádu, lepšie než s múkou. Samoška, volské oko k tomu a pečený párok nesmel chýbať. Jeme bez chleba.

    👍Super rozpustnost

    👍Žiadne hrudky

    👍Výborne zahustovadlo

    HAMI BIO DETSKÁ NEMLIEČNA KRUPICOVÁ KAŠA

    Táto kaša zase poslúžila ako zásmažka do polievky zo zelených luskov. Milujem lusky, už sa teším na sezónu žltých... Och..

    No nič, do hrnca si dáte olej, keď sa zohreje, nasypte kašu, podobne ako by ste dávali múku, trosku poraziť, zaliať studenou vodou, tu som dala papriku červenú mletú klasickú. Zeleninu som tma hodila až teraz. Lusky: čím viac, tým lepšie. Trochu mrkvy. Popr. čo chcete k tomu ešte. Soľ alebo vegeta... Uvariť ale na malom ohni a sem tam stihnúť, aby vám neutekala po sporáku 🤣 Pred do varením bylinky. Ja moc zeleninu k ľudskom nedávam, milujem ich chuť aj chuť vývaru z nich. Kaša polievku krásne zahustí.

    👍Chutná

    👍Zdravšia zásmažka

    A keksíky? Co vám povím? CHUTIA MI 🤣🙈 Jasne aj deckám.

    lucka127
    26. jún 2016    Čítané 296x

    Testovačka s našou ❤️ Dm

    Tak na tento balíček sme sa nesmierne tešili úplne všetci, pretože presne viem komu čo podelím a každá jedna vec z balíčka bude 100% využiteľná🙂 čím teda predovšetkým ďakujem Dm tímu za zloženie balíčka (skvelý výber, veľmi praktický balíček z každej oblasti 😉) a taktiež #konik_testuje za ďalšiu príležitosť (myslela som si že už keď som raz mala možnosť testovať iné výrobky, že je ďalšia šanca na vybratie úplne vylúčená a som vďačná že to tak nie je, tak žienky smelo; čo ste už testovali; máte novú šancu že vyberú práve vás).

    Najväčšiu radosť mala Bella z tašky ako svet a objavovania obsahu.

    Samozrejme baby sa nezaprú a vybrali si to najdoležitejšie😀  

    Pre svoju korunu krásy Selenka šampón s Mangom a Bella Balea sampon na jemné vlásky.

    Oba voňajú vynikajúco a sú prakticky používateľné denne.

    Šampón s Mangom Balea na každodenné použitie nádherne vonia a je jemný k vlasom,ja používam výlučne drahú kozmetiku na vlasy a tento šapmón ma veľmi milo prekvapil,aj keď ho treba dať trošku viac kôli tomu že menej pení.Vonia výborne a nepoužila som k nemu žiadnu masku ani kondicionér a vlásky som mala pekné.Dcérka je s ním tiež spokojná.

    Šampón na jemné vlásky testovali traja moji drobci a ten sa im tiež veľmi páčil,pekne vonia a výborne pení, aj sa s ním veru namydlili 🙂 Je taký typicky bábätkovský😉

    Ja osobne som sa najviac tešila na suchý šampón Balea na tmavé vlásky a jednoznačne nesklamal.Maminy všetkým vám ho veľmi odporúčam! Je aromatický-vôňa super a jednoduchá aplikácia,vlasy naberú na objeme.Pre mňa úžasná prvá pomoc na to aby vlásky vydržali do večerného umytia a nepôsobili mastne, posúďte napokon sami..

    Cca 4 roky dozadu som ho používala v blonďatej verzi kým bol Benjamínko v perinke, je ideálny pre príliš vyťažené maminy ;najmä pre tie viac detné😉. Je super aj ako darček pre novopečené maminky-nemusí predsa len bábätko dostať darček pri narodení😉 Maminy si ho tiež zaslúžia😉a určite aj ocenia😉😉

    A ideme na maškrtky🙂

    Chcete vedieť ako trávi večer jedna mama 4 detičiek, keď deň bol naozaj ťažký a ja nevládzem už ani oddychovat?? 🙂

    Väčšinou ma prepadne chvíľa maškrtiť;  tak som siahla po zdravšej verzii mojich milovaných kešu orechov s brusnicami.Všetkým milovníčkam orechov vrelo odporúčam túto Bio DM verziu kešu. Sú že mňamky a brusnice ani nevravííím; spolu je to sladkokyslá chuť, je to presne ten tip maškrty,ktorý keď začnete jesť je ťažké prestať😀 Jednoznačne všetkymi desiatimi odporúčam😉 a už viem kam vyrazím na nákup😀 

    PS: vyzdvihujem znovuzavretie balíčka, ktoré zachová tvrdosť a čerstvosť😉

    Testovali sme aj túto mlsku pre krpčekov od jedného rôčka. Teda baby sú vynikajúce, bio kvalitka bez cukru za mňa veľké+; staršej nechutili kôli kyselkastej chuti a žiadnemu cukru 😀, ale mne aj malej veľmi. Obsahujú aj vlákninu a padol celý balík hneď🙂.

    Za nás odporúčam, ako zdravú náhradu olovrantu, alebo u detí čo veľmi nezjedia ovocie, prip.chcú len pomaškrtiť😉 

    Dnes sme si dali prací deň, tak ma čaká holda prádla a testujeme prací prášok sensitive a odstraňovač škvŕn.

    Prášok Denk mit Sensitive je pre mňa veľmi príjemnou zmenou,nakoľko je neparfumovaný a jemný,určite by som ho odporučila pre novorodencov. Ja bežne používam dosť aromatické aviváže aj prášky,ale tento mi úplne vyhovel, opral dobre a prádlo voňalo len avivážou,je to fajn zmena.

    Denk mit Oxi Power je jeden perfektný odstraňovač škvŕn.U Dm som zvyknutá že majú prvotriedne produkty na škvrny napr. staré známe vedierko😉 a tento sprej zatial spĺňa očakavánia. Skúšala som ho na zapotené vankúše. Aplikáciu hodnotím ako veľmi jednoduchú: zatrepať, nastriekať a nehať 10 minút pôsobiť, dať prať..vytiahla som snehovobiele vankúšiky.

    Skúšala som aj na manželove veci z dielne,ale veľmi zažratú špinu, motorový olej žiaľ nepustil hneď na prvý x,aj tak ho ale hodnotím na dobrý sprej na škvrny,verím že po viacerých praniach,možno aj dlhšom pôsobení či prepratí v rukách by to zvládol.

    Keďže nám konečne vykuklo dnes riadne slniečko zapojili sme do testovania opaľovací krémik Sun Dance s faktorom 50.

    Boli sme na jarmoku celý deň. Drobci nie sú spálený aj napriek tomu že boli natretý len ráno keďsme odchádzali, už len z tohto dôvodu ho hodnotím ako vynikajúci produkt s dobrou ochranou, podotýkam našich chytá do červena. Aplikácia je ľahká, zvládla ju aj Bella🙂

    Vonia príjemne, takže odporúčame a ďakujem za možnosť testovania, ako DM tak aj #konik_testuje. 

    Poďme k papaniu. Ghee maslo som nikdy nedržala v rukách, teda bola som dosť naň zvedavá. Milo prekvapilo. Robila som palacinky pre tie moje kobylky malé a manželíka.🙂

    Najskôr som si dala na panvicu trošku, neskôr do samotného cesta a nemusela som pražiť už na ničom, čo je skvelé lebo palacinky neboli tak mastné.

    Mali sme parádny obedík, celkom Bio; starká chová sliepočky, preto tá farba palaciniek🙂

    Antibakteriálne obrúsky na hračky a inú dezifekciu som tiež veľmi ocenila. Napr.na dosku na wc v nemocnici,či len na utretie kľučiek po chorobách,alebo rýchlu dezinfekciu rúk. Je to malé kabelkové balenie aj preto ich hodnotím na 1.

    Gél na holenie z limitovanej edície sa konzistenciou vyrovná aj drahším konkurenčným značkám,ma príjemnú jemnú vôňu a ja som s ním spokojná, je dosť možné že nahrádí v našej domácnosti drahšie značky.

    A posledné na rad prišlo bio kokosové mlieko DM, ja osobne kokosovy olej dávam do power coffe, káva s príchuťou kokosu je proste moja🙂 toto mliečko je do nej ideál,zvyšok beriem k mamine,cestujeme k nej na dovču🙂 a urobíme si exotický kokteil

    Srdečne ďakujem DM tímu že vybrali našu rodinku na tento test a zároveň aj za zloženie balíčka,všetky veci sú veľmi praktické a bežne použiváteľné,ani jedna nesklamala,DM je proste kvalita, určite niektoré ostanú bežnou súčasťou našej domácnosti.

    Ďakujem a verím že aj vám ostatným mamičkám naša rodinná testovačka pomôže zorientovať sa v produktoch a vybrať ten správny pre vašu domácnosť.

                                                                                                                               s pozdravom lucy..