diabambulka
    16. okt 2017    Čítané 293x

    Skúsenosti s BUPI MAMI

    Hneď na úvod môjho článku alebo recenzie by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za to, že som sa mohla stať súčasťou tohto úžasneho a voňavého testovania s BUPI MAMI, ktoré mňa aj moju rodinku veľmi milo prekvapilo.

    Som mamička dvoch krásnych chlapcov a mám 37 rokov. K testovaniu som sa snažila pristupovať zodpovedne a pozriať sa na výrobky z viacerých uhlov. Snažila som sa zachytiť svoje úplne prvé dojmy, cez fotenie, skúšanie produktov, hodnotenie produktov, až po dostupnosť v obchodných sieťach a cenách.

    Hneď na úvod som bola veľmi  milo prekvapená, že aj keď sa jedná o testovanie, firma zaslala veľký balíček plný rôznych výrobkov dokonca aj s milým prekvapením. Krásnym malým maskotom "žabkou BUPI".

    Myslela som si , že pôjde o malé vzorky takého typu ako sa používajú na cestovanie.

    Výrobky Bupi som kupovala, ale len pre deti a naozaj som netušila, že majú takú širokú škálu aj pre mamičky a budúce mamičky.

    Počas môjho testovania som si zapisovala poznámky a výrobky hodnotila hviezdičkami, tak ako sme na to zvyknutý pri rôznych recenziách ohľadom spokojnosti zákazníkov.

    Maximálny počet hviezdičiek bol v mojom prípade 5 a minimálny 1. Takže čím vyšie číslo, tým lepšie odporúčania z  mojej strany.

    A teraz už prejdime ku samotnému testovaniu výrobkov BUPI MAMI.

    Bupi mami Intímny umývací gél

    S olejom z čajovníka a kyselinou mliečnou, je naozaj vhodný na každodennú intímnu hygienu. Prekvapila ma mentolová vôňa, čo bol vlastne čajovník, ktorý má protizápalové účinky. 

    - príjemný

    - nedráždivý

    - neštípajúci

    - šetrný intámny gel

    - nevysušuje a neobsahuje parfém

    Chválim presne rozpísané celé zloženie výrobku pre prípad alergie, kde v porovnaní s inou nemenovanou značkou sú okrajovo spomenuté len tri zložky z intímného gélu. 

    V porovnaní s inou zanočkou konkurenčnej spoločnosti tento produkt vyhráva.

    Za mňa *****  (5 hviezdičiek)

    Bupi mami Sprchový balzam s vôňou exotických kvetov

    - príjemná vôňa

    - bez zbytočných farbív

    - šetrný ku pokožke

    - dobre pení

    - a najväčšie plus... Testovala som aj priamy kontakt s očami, pretože sa to neuvádza na výrobku a tento môj test vyšiel pozitívne. To znamená sprchový balzam s vôňou exotických kvetov naozaj neštípe ani pri kontakte s očami 😀

    - zanecháva pocit čistej pokožky

    !!!  Ale...  Pokožka zostáva príliš vysušená aj napriek tomu, že výrobok obsahuje prírodný mandľový olej. Je potrebné následné ošetrenie a to nejakým olejčekom, alebo telovým mliekom.

    Za mňa ...****

    (4 hviezdičky )

    Bupi mami Spevňujúce telové mlieko

    - výborná hustota, mlieko nieje príliš husté ani príliš riedke

    - príjemná vôňa

    - dobre a RÝCHLO vsiaka do pokožky

    - pokožku zanecháva pružnú a dobre hydratovanú

    - ľahko sa rozotiera

    Môj test... Skúšala som ho natrieť aj na tvár, kde sa ale horšie vsiakal, na tvár preto nedoporučujem, ale je to telové mlieko, tak prečo som si ho dávala na tvár???

    Typická ľudská zvedavosť, prečo cestovať alebo na chatu nosiť milión krémikov, možno raz vymyslia jeden s ktorým sa natriem celá a možno aj odmaľujem až nemám milión dózičiek... 😀

    Test 2... Skúška či by zvládol odlíčenie... Zvládol, v prípade núdze môžeme použiť. Ľahko sa rozotiera, vstrebáva a pokožka nezostáva mastná a presne toto je dôvod, ktorý ma presvedčil a toto je výrobok, ktorý vám DOPORUČUJEM.

    Za mňa ***** (5 hviezdičiek)

    Bupi mami Sprchový balzam s vôňou jarných kvetov

    - veľmi dobre pení

    - pre mňa príjemnejšia vôňa ako pri hydratačnom sprchovom balzame s vôňou exotických kvetov, nieje príliš silná a výrazná

    - dobre čistí

    - pri kontakte s očami neštípu a neslzia

    - bez zbytočných farbív

    !!! Pokožka zostáva naozaj super čistá, ale ako jediné mínus je, že opäť treba použiť niečo na hydratovanie pokožky, či už olej alebo telové mlieko, aj napriek tomu, že na výrobku sa uvádza - hydratačný sprchový gél.

    Za mňa **** (4 hviezdičky)

    Ako posledný z testovania zostal 

    Bupi mami Jemný olej proti striám

    Naozaj milujem olejčeky a používam ich takmer stále a na celé telo. A ako to býva, očakávania boli príliš veľké z mojej strany. Možno sa vám to bude zdať smiešne, že aj v mojom veku používa niekto detský olej... Ale je to z dôvodu, že super telo premastí, hydratuje a pokožka nezostáva suchá a dobre sa aplikuje a čo si budeme  rozprávať detské olejčeky krásne voňajú.

    Poďme k mojej recenzii na jemný olej proti striám od značky BUPI

    - pre mňa príliš silná a aromatická vôňa

    - príliš riedka konzistencia (pre lepšie nanášanie by bolo super, keby bol trošilinka hustejší , lepsie by sa aplikoval)

    - plus je, že pokožka naozaj zostáva príjemne a dostatočne hydratovaná a premastená

    !!! Ako veľké mínus musím poukázať na to, že v porovnaní s inou značkou od konkurenčnej spoločnosti po vsiaknutí  do pokožky skoro vôbec nevonia. Silnú vôňu má len pri otvorení a nanášaní. Olejček bol pre mňa naozaj veľkým sklamaním celého testu o čom svädčí aj počet hviezdičiek pri hodnotení.

    Za mňa ** (2 hviezdičky)

                       Záver a celkové hodnotenie výrobkou spoločnosti BUPI

    Dovolím si tvrdiť že spoločnosť BUPI ponúka naozaj kvalitu za rozumnú cenu o čom som sa presvedčila aj v obchodných reťazcoch a v drogériách ako sú napríklad dm drogerie a 101 drogeria. Keďže pri poslednom mojom teste som sa  zamerala na dostupnosť výrobkov a noviniek od BUPI.

    Ako vidíte naozaj naše drogérie sú bohato zásobené...

    - kvalita za rozumnú cenu

    - označenie slovenský výrobok ( podporujme slovenský trh a slovenské výrobky )

    - na každom výrobku uvedená stránka pre komunikáciu so zákazníkmi

    www.bupi.sk

    - chcem vyzdvihnúť praktické uzávery

    - veľmi dobré dávkovanie

    - oceňujem vemi dobre vymyslené uzávery s ktorými nemá človek problém, ľahko sa odmontujú a naozaj miniete daný výrobok do poslednej kvapky, čo sa o konkurenčných spoločnostiach povedať nedá ( veľké plus)

    - je to kozmetika bez zbytočných farbív a alkoholu

    - bez parabénov

    - bez parafínu

    - s  obsahom prírodných látok a vitamínov

     Ja vám veľmi pekne ďakujem , že som sa mohla zúčastniť takého úžasného projektu a testovania. Bol pre mňa veľkou výzvou a prínosom. Milé mamičky kozmetika BUPI mňa naozaj presvedčila, ža aj na slovenskom trhu máme kvalitné výrobky, ktoré môžu a aj konkurujú drahým značkám. Ak ste sa dostali až na koniec môjho článku, ďakujem za pozornosť, dúfam že som vás nenudila a čítanie bolo pre vás prínosom.

                                        Za seba Vám ODPORÚČAM vyskúšať určite 

    Bupi mami Intímny umývací gél Bupi mami Spevňujúce telové mlieko,

    ktoré u mňa v bodovaní dostali 5 hviezdičiek z 5. Sú to pre mňa jasný víťazi a moji najnovší kamoši, pri ktorých zostanem 😀

    S prianím pekného dňa zostáva vaša Tinka alias diabambulka 😀

    zeytin
    16. okt 2017    Čítané 343x

    "Bupi si vás kúpi"

    Bolo to už možno aj pred 30 rokmi, keď sme si ako deti pospevovali chytľavú znelku z reklamy "BUPI SI VÁS KÚPI". Vtedy som ani netušila, že raz budem túto značku používať aj ja. Najstaršia dcérka mala od troch mesiacov problém s atopickou dermatitídou. Vyskúšali sme rôzne pracie prostriedky a nič nepomáhalo, až kým sme na odporúčanie kožnej lekárky nevyskúšali mydlové vločky Bupi. Jediné, ktoré jej citlivá koža dokázala tolerovať. Po dobrej skúsenosti som vyskúšala a začala používať aj ďalšie prípravky z radov detskej kozmetiky.

    Pred dvomi týždňami som dostala možnosť testovať aj novinku na trhu – kozmetiku pre mamičky Bupi mami. Veľmi som sa potešila, pretože moje tretie tehotenstvo bolo pre pokožku ťažká skúška. Deväť mesiacov hormonálnych výkyvov a napínania v dôsledku prírastku na hmotnosti sa odráža aj na kvalite mojej kože. Tak som sa s pomocou prípravkou Bupi mami pustila ozdraviť moju pokožku.

    V testovacom balíčku mi boli doručené tieto prípravky: Bupi mami Intímny umývací gél, Bupi mami Jemný olej proti striám, Bupi mami Spevňujúce telové mlieko a dva druhy hydratačných sprchových balzamov – jeden s vôňou jarných kvetov a druhý s vôňou exotických kvetov.

    Prípravky som testovala po dobu dvoch týždňov a tu sú moje postrehy:

    Ako vyzerajú? Všetky kozmetické prípravky majú jednotný vizuál – biela, nepriehľadná fľaša s vrchnáčikom a obrázok mamy s dieťaťom v rôznych polohách na prednej strane. Vzhľadovo ma výrobok upútal svojím jednoduchým a čistým dizajnom. Na zadnej strane výrobku sa nachádza etiketa, ktorá spĺňa zákonom stanovené náležitosti.

    Spôsob otvárania jednotlivých vrchnáčikov, ako je vyobrazený na fotografii, je veľmi praktický s výnimkou oleja. Takmer vždy sa mi podarilo uliať viac ako som chcela a tiež zvyšok oleja stekal po vrchnáčiku a po fľaši. Vzhľadom na riedku konzistenciu oleja by som uprednostnila iný spôsob otvárania a dávkovania oleja.

    Vôňa takmer všetkých výrobkov je veľmi príjemná a nie veľmi silná či prenikavá. Túto kozmetiku určite odporúčam zbaliť aj mamičkám do pôrodnice. Keď som si pred pár týždňami balila tašku ja, tiež som zvažovala, akú kozmetiku si so sebou vziať. Hľadala som takú, ktorá mi navodí pocit pohody a zároveň intenzita vône nebude prekážať bábätku. Mamička má predsa voňať ako mamička.

    Bupi mami Intímny umývací gél

    Gél nedráždi a nevysušuje pokožku – tak, ako sľubuje výrobca. Oceňujem aj prírodné účinné látky – čajovník a kyselinu mliečna, avšak na môj vkus je vôňa čajovníka príliš prenikavá, výrazná a mne nevyhovuje.

    Bupi mami Jemný olej proti striám

    Olej proti striám sľubuje nielen predchádzanie vzniku strií, ale by ich mal aj účinne redukovať. Používala som ho na existujúce strie v oblasti stehien každý večer. Olej má príjemnú vôňu, pri masírovaní príjemne zohrieva pokožku. Dva týždne je však príliš krátka doba na to, aby bolo možné vidieť relevantný výsledok. Každopádne je pokožka vyživená a ostala veľmi jemná na dotyk aj na druhý deň. Po aplikácii sa vstrebá tak do 4 minút, podľa množstva naneseného oleja.

    Bupi mami Spevňujúce telové mlieko

    Spevňujúce telové mlieko bolo pre mňa zo všetkých výrobkov číslo jeden. Parádne vo všetkých smeroch, prvé pozitívne výsledky som zaznamenala už po pár dňoch používania. Konzistencia, vôňa a hlavne účinky. Nanášala som si ho na celé telo. Milujem ten pocit po večernej sprche sa ponatierať telovým mliečkom. Obsahuje makadamiový a kokosový olej. Makadamiové orechy sú jedny z mojich najobľúbenejších, preto možno aj toto mliečko patrí k mojim top. Stačilo naniesť iba máličko, takže toto 225 ml balenie vydrží dosť dlho.

    Bupi mami Hydratačný sprchový balzam s vôňou exotických kvetov a Bupi mami Hydratačný sprchový balzam s vôňou jarných kvetov

    Veľmi príjemné sprchové balzamy, ktoré obsahujú prírodné oleje a vďaka nim ostala moja pokožka po sprchovaní jemná a vláčna. Ak máte suchšiu pokožku, určite vyskúšajte tieto sprchové balzamy. Rovnako ako pri ostatných výrobkoch z produktového radu Bupi mami oceňujem, že neobsahuje parafíny, parabény, éterické oleje, alkohol, či  farbivá.

    Na trhu je v súčasnosti dostupných veľa rôznych sprchových gélov porovnateľnej kvality. Spotrebiteľky sa často rozhodujú na základe vône. Ak by som si mala vybrať, tak si vyberiem vôňu jarných kvetov, ktorá mi vyhovuje viac.

    Z tohoto produktového radu ma najviac zaujalo telové mliečko a sprchový balzam s vôňou jarných kvetov.  

    Do testovania sa zapojili aj moje dievčatá, ktoré počas chvíľky nepozornosti okúpali svoje bábiky.  Zdá sa, že im tiež Bupi mami vyhovuje 🙂

    zabka1611
    15. okt 2017    Čítané 152x

    Bupi Mami - Môj čas na relax

    Bupi - naša obľúbená značka už od narodenia prvej dcérky, ktorej som ostala verná aj po narodení druhej. Keď som sa dozvedela o testovaní nových produktov výhradne pre maminky, neváhala som ani chvíľku a zapojila som sa. 

    Onedlho som z "koníka" nečakanú správu dostala, firma PALMA si ma na testovanie vybrala 🙂

    V deň, keď k nám zavítal kuriér s balíkom, u nás vládla neskutočna pohoda. Myšlienkami som už dávno bola niekde inde.... ÁNO, len ja a mojich 5 produktov.

    Mala som za úlohu tú najkrajšiu činnosť,ktorú môže maminka popri svojich deťoch mať: RELAXOVAŤ. Tak hor sa do toho...

    Po dobu niekoľkých dní mali moji traja okupanti prísny zákaz otravovať maminku v čase testovania. Veď netreba to na ľahkú váhu brať, každý produkt si treba dobre vychutnať!

    Časť 1:  testovanie sprchových balzámov a intímneho gélu

    Moji traja kamaráti prešli testom na výbornú. Majú dobrú hustotu, penivosť a nádhernú vôňu. Len blázon by tej vôni mohol odolať,  ja vždy som si s nimi musela aj kúpeľ dať.

    Časť 2: spevňovacie telové mlieko a olej proti striám

    Prešli si so mnou veru cestu nevídanú, nádherná vôňa, rýchla vstrebateľnosť - u mňa jasnú výhru majú. 

    Týmto sa končí môj dvojtýždňový flám, svojich 5P dokúpim a do skrinky si dám.  

    A tak lúčim sa s vami spokojne, snáď sa pre Bupi novinku viac mamičiek rozhodne 🙂

    popelka5000
    15. okt 2017    Čítané 137x

    Voňavé dobrodružstvo

    AAAno dnes je deň pred uzávierkou, som si konečne sadla k pc a napíšem vám niečo o mojom skvelom zážitku z testovania výrobkov BUPI MAMI.

    Ako každý deň si otvorím koníka a pozerám čo nového, proste moja chvílka oddychu pri troch chlapcoch (Dominik 14 ,Adrian 7 a Matej 2 roky). Nezapájam sa do súťaží, ale Bupi ma svojou výzvou oslovilo, asi preto, že žabka nám dosť pomáhala pri uspávaní stredného syna, bol veľmi hyperaktívne dieťa a keď mal ísť večer spať, kákali sme ho práve sprchovou penou Bupi, na ktorej je žabka. Hovorím si, skúsim šťastie. Bupi sme pri ňom používali, keďže ako jediné vyhovovalo jeho atopickej pokožke. Nedráždilo, nevysušovalo.

    V jeden krásny deň zazvonil kuriér a priniesol mi balíček. Vykukla na mňa žabka a päť voňavých prípravkov.

    Ako prvý som vyskúšala sprchový balzam s vôňou jarných kvetov. Doteraz je môj najoblúbenejší a obsahuje jojobový olej, zvláčňuje moju veľmi suchú pokožku a zanecháva ju krásne voňavú.

    Hydratačný balzam s vôňou exotických kvetov -  aaach na to si ulietava môj muž. Obsahuje prírodný olej mandlový a minimalizuje stratu vlhkosti pokožky.

    Intímny umývací gél s olejom z čajovníka a kyselinou mliečnou upokojí a a udržuje mikroflóru v optimálnom stave. Neštípe, sviežo vonia za mňa číslo jedna.

    Spevňujúcemu telovému mlieku som nedávala veľke šance, pretože moja pokožka je fakt citlivá a suchá. Na prekvapenie som mužovi oznámila, že som skončila s kúpou drahej lekárenskej kozmetiky a presedlala som na Bupi Mami mlieko. No ktorý chlap by sa nepotešil, hlavne kvôli cene. Obsahuje makadámiový olej, kokosový olej a vitamín E.

    Jemný olej proti striám je jeden úžasný olejček, natieram ním aj najmladšieho syna vždy večer po kúpaní. Predsa ako sa začalo kúriť aj pokožka trpí. Slnečnica, mandľa a nechtik  - number 1. 

    Ako mamičky si pri sprchovaní (aj tom 5 minútovom) užívame taký malý wellnes, že áno? Garantujem, že s prípravkami Bupi mami si ho užijete zaručene.

    micheline
    15. okt 2017    Čítané 163x

    Moje testovanie Bupi mami

    Bolo veľkým prekvapením, keď som zistila, že som jedna z mamičiek, ktoré boli vybrané na testovanie Bupi mami výrobkov! Šťastie sa na mňa usmialo v ten pravý čas, kedže som 4 mesiace po pôrode a moje telo a pokožka potrebovalo poriadny wellness.

    Som z tých mamičiek, ktoré preferujú skôr BIO výrobky, kozmetiku a celkový životný štýl, preto som sa do tejto súťaže zapojila.Teraz by som vám rada napísala o mojich dojmoch o každom výrobku.

    Intímny umývací gél

    Pre mňa je tento gél úplná topka z týchto výrobkov. Obsahuje tea tree olej, ktorý je v mojej domácnosti pomocníkom skoro na všetko a je to hotový zázrak. Ani v tomto géliku nesklamal, pre mňa je to skvelá prevencia na každý deň a pre každú ženu. Vonia čistotou, presne ako tea tree olej. 

    Hydratačný sprchový balzam

    Testovací balíček obsahoval aj tieto 2 sprchové balzamy. Jeden s vôňou exotických kvetov s obsaho mandľového oleja, druhý s vôňou jarných kvetov s jojobovým olejom - práve tento mi učaroval svojou prekrásnou vôňou. Po sprchovaní je pokožka vyživená a voňavá. 

    Jenmý olej proti striám

    Škoda, že som ho nevyskúšala ešte počas tehotenstva, strie neobišli ani mňa. Osobne telové oleje som veľmi nepoužívala práve kvôli pocitu mastnej pokožky po použití, no tento olej sa mi celkom zapáčil.Strie si ním natieram každý deň. Viditeľnú zmenu zatiaľ nieje vidieť, predsa je to ešte skoro pár mesiacov po pôrode.

    Olej sa pekne vpíja do pokožky a vôbec nezanecháva mastný pocit ako som predpokladala. V tomto chladnom počasí ho používam aj na suchú pokožku rúk. 

    Spevňujúce telové mlieko

    Od narodenia mojej dcérky používam telové mliečko pre bábatka aj ja. Práve vďaka jemnému zoženiu ktoré nedráždi ani tú najjemnejšiu pokožku. Presne takéto zloženie a vôňu má aj toto mliečko pre maminky. Teraz už máme každá to svoje. 

    Na záver sa chcem poďakovať firme Palma za tieto skvelé výrobky a možnosť vyskúšať ich a samozrejme aj tímu Modrý koník za vyžrebovanie. 

    S pozdravom, Michaela.

    nikoleta2210
    15. okt 2017    Čítané 303x

    Bupi - priateľ detičiek aj mamičiek

    Moje prvé zoznámenie s Bupi

    Neviem ako vy, ale ja si slovo "Bupi" pamätám ešte z čias môjho detstva, čo pre mňa značí, že v našej zemepisnej šírke ide naozaj o nejaký pojem 😉 Televízna zvučka ako "Bupi si vás kúpi", si kto ešte pamätá? V tých časoch a časoch nie tak dávnych však šlo len o detskú kozmetiku, ktorú charakterizovala milá zelená žabka. Dnes som však podstená predstaviť vám dalšiu radu  tejto značky, ktorá je určená pre nás, nie len mamičky, ale všetky ženy, ktoré sa rady starajú o svoje telo, no zároveň im nie je ľahostajné zloženie toho, čo si aplikujú na svoje telo.

    Prostredníctvom Modrého koníka som bola vybraná na testovanie telovej kozmetiky BUPI MAMI, za čo sa chcem touto cestou poďakovať.

    Testovanie výrobkov

    Ak by som mala v krátkosti popísať tento rad, zhrnula by som to asi takto. Rada Bupi mami je určená pre spotrebiteľky, ktoré si potrpia na samotné zloženie výrobkov, tzn. samozrejmosťou sú jemné receptúry bez alkoholu, farbív, parabénov, alergénov a konzervačných látok. Myslím si, že tak ako nám nie je ľahostajná detská pokožka, takto by sme mali pristupovať aj k tej svojej. Predsa, koža je najväčší ľudský orgán a mali by sme k nej pristupovať s láskou a o to presne značke Bupi ide. Dovoľte mi, aby som vám predstavila jednotlivé produkty 🙂

    Hydratačný sprchový balzam

    Značka Bupi prišla s dvoma variantami. Tá prvá je s vôňou exotických kvetov, čistí a vyživuje. Obsahuje vzácny mandľový olej. Druhá varianta je s vôňou jarných kvetov, taktiež čistí a zvláčňuje. Obsahuje jeden z najvzácnejších olejov- jojobový.

    Momentálne mám veľmi citlivý, tehotenský nos, takže čokoľvek prehnané, veľmi výrazné jednoducho nemusím a veľmi veľa výrobkov telovej kozmetiky som musela na nejaký čas odložiť. Tieto sprchové gély som však mohla spokojne používať. Mne osobne viac sedí balzam s vôňou jarných kvetov, ide skutočne o krásnu, jemnučkú vôňu, ktorá pohladí a uvoľní vaše zmysly. Balzamy primerane penia, majú priesvitné zloženie a balenie, z ktorého sa balzam veľmi dobre aplikuje. 

    Spevňujúce telové mlieko

    Mliečko obsahuje skutočne bohaté zloženie, ktoré ma naozaj potešilo.  Kokosový a makadámiový olej rozmaznáva vašu pokožku naozaj luxusne. Vitamín E tiež poteší. Telové mlieko by malo pokožku spevňovať, a však to neviem posúdiť, ja pri týchto spevňujúcich radách necítim žiadnu zmenu, možno tým, že moja pokožka je sama o sebe ešte pevná a stratu elasticity nepociťujem ani po prvom pôrode. Otázkou je, čo bude po tom druhom pôrode, snáď nepocítim nejaké negatívne zmeny. Konzistencia je hustejšia, čo mi pri tomto výrobku prekážalo, pretože mlieko sa mi tažko vstrebávalo a trvalo, kým ho pokožka vpila. Takže z mojej strany žiadne ranné natieranie pred odchodom z domu, skôr uprednostňujem večerné natretie, keď si môžem pobehat aj s uterákom. Mliečko ma práve tou hustotou odrádza od dalšej kúpy. Plusom je však príjemná, nevtieravá vôňa, ktorú ocenila nie len moja dcérka, ale aj partner 🙂

    Jemný olej proti striám

    Tento olejček jednoducho zbožňujem! Od vône, zloženia, konzistencie. Vôňa je jemná, kvetinová, nevtierává, presne to, čo môj nos momentálne potrebuje. Zloženie je veľmi fajn, mandľový, nechtíkový a slnečnicový olej sú pre namáhanú, naťahujúcu sa tehotenskú pokožku priam pohladením. Samozrejmosťou je vitamín E a tiež bisabol. Olejček sa nanáša na vlhkú pokožku, netreba na to zabúdať, keďže vlhká pokožka na seba lepšie viaže oleje tzn. oveľa lepšie príjma výživné látky. Jediné čo by som vytkla, je nepraktické balenie a dávkovanie, obal je taký istý ako napr. pri telovom mlieku či sprchovom balzame. Tzn., že po aplikácií olej steká po balení, ktoré je večne zapatlané. No ak si zhrniem všetky plusy tohto oleja a toto jedno mínus, som presvedčená, ze k olečeku sa ešte vrátim. Čo sa týka strií a jeho predchádzaniu použitím práve tohto oleja, nemôžem posúdiť, keďže som ešte len v prvom trimestri a nápor na pokožku ešte nie je tak veľký. Môj názor je však taký, že tvorba strií je skôr problematika genetiky a určitých preddispozícií, no nie je nikdy na škodu, ak svojej pokožke poskytneme akúsi pomyselnú pomocnú barličku v podobe tohto naozaj zložením bohatého olejčeka.

    Intímný umývací gél

    A na záver som si nechala, pre mňa najlepší výrobok tejto rady, intímný gél. Je to produkt, ktorý som si obľúbila naozaj najviac a budem sa k nemu pravidelne vracať. Nedráždi, nesuší, ja ho dokonca používam aj na holenie intímnych partií. Obsahuje kyselinu mliečnu, ktorá sa stará o pošvovú mikroflóru, zabezpečuje jej optimálny stav a jej prirodzené PH. Ďalšou zložkou je olej z čajovníka, ktorý pôsobí proti rôznym infekciam a zápalom. Gél je bez obsahu parfumov, no paradoxne vás najviac zaujme jeho vôňa, ako inak po čajovníku. Niekomu tá vôňa nemusí byť príjemná, no vo mne evokuje pocit čistoty a starostlivosti o asi najcitlivejšie ženské partie. Za mňa najnovšie MUST HAVE mojej kúpeľne, tento produkt sa ozaj vydaril.

    Zhrnutie

    Z môjho pohľadu ide naozaj o milé prekvapenie od značky Bupi. Celý rad svojím balením, zložením a dizajnom vo mne evokuje pocit čistoty a  dokonalej starostlivosti. Ide o veľmi príjemný pomer ceny a kvality, navyše ide o slovenské výrobky s menom, ktoré poznáme už roky a je synonymom osvedčenej kvality za rozumnú cenu. Som rada, že som sa mohla "zoznámiť" s touto radou a bola by som rada, ak by sa portfólio rady Bupi mami v budúcnosti rozšírilo, čo tak nejaký šampón či šetrný balzam na vlasy? 🙂 Každopádne, táto rada ma pozitívne prekvapila. 

    kesis
    15. okt 2017    Čítané 230x

    BUPI kozmetika si našla miesto nie len v našej kúpeľni

    Ahojte mile maminky ❤️

    S radosťou sa s vami podelím o skúsenosti s kozmetikou BUPI. 

    Ani sa mi nechcelo veriť ze práve ja som bola vybraná na testovanie, keďže moje šťastie v hre je na bode mrazu. 😂  Ale ono to tak naozaj bolo, po zhliadnutí kuriéra pri mojich dverách ktorý mi predal balíček 🛒🎁

    Taká netrpezliva som bola, že som začala ,,šklbať" balíček už po ceste k stolu 😂

    A po otvorení na mna čakalo:

    Testovať som začala v ten istý večer 🍾 

    Horela som nedočkavosťou 😌

    21:00 -  Áno deti spia, môzem ísť na to 🤗

    Svoj test som začala 

    Hydratačným sprchovým balzamom (s vôňou exotických kvetov)

    Jednoducho waaaw 👏

    Už po otvorení ma očarila nádherná vôňa kvetov 🌸 Po použití bola naozaj moja pokožka hladká a jemná, normálne som sa nemohla nabažiť toho pocitu.  Uvoľnená a oddýchnutá som sa pobrala do postele. Nedá mi nespomenúť, že som balzam počas testovania celý minula a musela som letieť kúpiť nový. 😀

    V prvý den testovania som začala aj s 

    Intímnym umývacim gélom 

    Nádherní vôňa, ktorú by som naozaj prirovnala k nejakej bylinnej masti.  Nie nepríjemná skôr prekvapivá, keďže gél je bez parfumu. Príjemný pocit sviežosti po umytí a u mňa musím spomenúť, žee žiadna negatívna reakcia, keďže si na intímnu hygienu vyberám len to najlepšie.  Zhodnotenie - ostávam verná BUPI intímnemu gelu 🛀🛁🚿🚰

    Spevňujúce telové mlieko 

    Veľmi ľahko sa rozotiera, keďže obsahuje makadamiový a kokosový olej,  ktorý používam často, a preto ma to veľmi potešilo. Tento krém splnil to, čo je na ňom napísané. Pokoška bola naozaj hydratovaná a mierne som cítila že pevnejšia. Verím, že výsledok bude lepší, keď budem mleičko používať dlhodobo. Tlieskam ďalšiemu výrobku 👏👏👏

    No a sme pri 

    Jemný olej proti striam 

    Pri tomto olejčeku nečakajte žiadnu výraznú vôňu, ale skôr jemne decentnú. Budem stručná  - použila som ho na existujuce strie ktorých mám požehnane 😀 Existujuce ostali, ani som nečakala zázraky lebo jazvičky od našich lások nam ostanú už navždy ❤️

    Ale verím, že budúcim mamičkám určite pomôže pri rastúcom brušku. Páčilo sa mi, žee nie je taký hutný ako ostatné oleje, krásne sa rozotiera 😌

    Na koniec som si nechala 

    Hydratačný sprchový balzam s vôňou JARNÝCH kvetov 

    Milujem jar a tak isto tento sprchový balzam. Balzam je parfumovaný len jemne. Pokožka bola jemná, úplne oddýchnutá bez akejkoľvek negatívnej reakcie. Spomeniem, že aj v tomto balzame je pridaný olej čo je veľmi citeľné.  Ešte ráno po zobudení som cítila krásu vôňu kvetín na pokožke 🛁🤗😍

    V neposlednom rade mi nedá nespomenúť nášho nového kamaráta 

    Bupikáča 🐸

    Stal sa našim kamarátom na dlhé prechádzky v kočíku 🐸 Za nášho Viktorka ďakujem. 

    Ďakujem, že som mohla svoje telo rozmaznávať vďaka testu s BUPI. A naďalej budem v tom pokračovať 🤗

    S pozdravom, Kika 

    oriesok
    14. okt 2017    Čítané 136x

    Keď ti mami bupi do srdiečka vstúpi

    Prišiel ku nám balík veľký, 

    tešili sa malí, veľkí. 

    Najmä však ja mamina, 

    testovanie začína. 

    Nedočkavá, s napätím, 

    so škatuľou si poradím. 

    Je to pre mňa veľká česť, 

    testovať vecí celkom päť. 

    Rýchlo hrabem popod guľky, 

    nech vytiahnem to zo škatuľky. 

    Deti pri tom pomáhajú, 

    aj odmenu za to majú. 

    Zo škatule skočí žabka, 

    na tie moje dve kuriatka. 

    Zrazu im to nie je ľúto,

    že zásielku si nechám túto. 

    Kým sa deti so žabkou hrajú, 

    ja skúšam, ako darčeky voňajú.

    Obzerám ich prava, z ľava, 

    veru sa mi to pozdáva. 

    Rozmýšľam už na môj veru,

    ako rýchlo do kúpelu. 🙂

    Dám ich skorej do postieľky,

    a ja bežím do kúpelky.

    Dnes vyhrala exotika,

    keď tu zrazu malý kvíka.

    Vybehnem jak atletička,

    teplý kúpeľ chvíľku počká.

    Konečne je na poriadku,

    a ja si dám vaňu sladkú.

    Počujete ten šum mora?

    Exotika na mňa volá.

    Priamo z mojej kúpeľne,

    konečne skočím do vane.

    Otvorím si sprcháč Bupi,

    jemná vôňa z neho vystúpi.

    Nečakajte veľkú penu,

    ale za to veľkú zmenu.

    Pokožku mám jemnú, hladkú

    skoro ako na bábatku.

    Vydrží mi do rána,

    pocit z toho kúpania.

    Ráno deti do školy,

    a ja si doma plním úlohy.

    Prepadne ma pocit sladký,

    že umyjem telo matky. 🙂 

    Skočím teda do vane,

    skúsim mydlo kvety jarné.

    Poviem vám to celkom presne,

    toto je to, čo mne sekne.

    Vôňa veľmi príjemná,

    aj pokožka je s ňou spokojná.

    Táto vôňa ma dostala,

    až do večera som ňou voňala.

    Pri kúpeli ako vždy,

    vyskúšam gélik intímny.

    Veľmi jemná vôňa ženy,

    a aj veľmi dobre pení.

    Počas môjho skúšania,

    zistila som, že mi pomáha.

    Liečila som mykózu,

    a zmizla kdesi odrazu.

    Nerobím si žiadnu srandu,

    snažím sa tu vravieť pravdu.

    Večer skúšam spevniť telo,

    pomôže mi Bupi mlieko?

    Vôňa vôbec nesklamala,

    úžasný pocit som z neho mala.

    Výborne sa rozotiera,

    a pokožku premastnieva.

    Kým sa vpije, trošku trvá,

    ale za to vláčna pokožka pretrvá.

    Vôňa nie je otravná,

    naopak veľmi príjemná.

    A posledný si na skúšku nechám,

    jemný olej proti striám.

    Keďže som už po pôrode,

    aj muž bude teraz na rade.

    Olejček som mu do ruky strčila,

    masáž chrbta nariadila.

    Nalial mi ho na chrbát,

    bolo ho tak akurát.

    Masíroval pol hodinu,

    a oleja moc neminul.

    Tak a ak vás neunudili básničky, tak teraz vážne 🙂

    Hydratačný sprchový balzám, s vôňou exotických kvetov

    Pri prvom oňuchávaní výrobkov som z neho mala veľmi dobrý pocit. Veľmi príjemná vôňa. Preto to bola moja prvá voľba pri testovaní. Po použítí pri sprchovaní som z neho mala veľmi dobrý pocit. Vôňa je veľmi jemná, aj keď je z exotických kvetov, nečakajte niečo veľmi výrazné, je taká tipicky Bupiovská. Prvý pocit po použití som mala chvíľkovo akoby suchú pokožku, ale po cca  min. po sprchovaní sa ten pocit zmenil na sviežosť a pokožka ostala veľmi jemná. Tá jemná vôňa mi ostala až do rána.

    Hydratačný sprchový balzám, s vôňou jarných kvetov

    Hoci pri ovoňiavaní to vyzeralo tak, že to bude číslo dva, po použití v sprche je to určite No. 1 . Už teraz viem, že sprcháče, čo som používala doteraz skončili a ostávam pri tomto. Je to neskutočná vôňa. Veľmi príjemná, jemná, dlhotrvajúca a okamžite po umytí bola pokožka jemná, vláčna a nádherne neagresívne voňavá. Táto sa dokonca veľmi páčila aj deťom a manželovi. Keď sa drobec ku mne po sprchovaní pritúlil, tak hneď zhodnotil, že krásne voniam. Pri týchto sprchových balzamoch netreba očakávať nejakú extra veľkú penu, ale za to 100% účinok zjemnenej pokožky.

    Spevňujúce telové mlieko

    Konzistencia mlieka je taká akurát. Ani veľmi hustá, ani veľmi riedka. Vôňa príjemná, neagresívna. Trošku ťažšie sa vpíja do pokožky, ale za to pocit jemnej a hladkej pokožky je dlhotrvajúci. Viem, že sa zasa budem opakovať, ale vôňa je tiež veľmi príjemná. Viem si predstaviť, používať ho aj keď by som mala malé bábo. Určite by mu táto vôňa nevadila.

    Intímny umývací gél

    Intímnych gélov som už vyskúšala veľmi veľa. Takže som si myslela, že bude ako jeden z mnohých. Konzistencia gélu je primeraná. Dostatočne pení, má veľmi jemnú vôňu a zanecháva veľmi dlhý pocit čistoty. Tento gél mi prišiel veľmi vhod. V čase testovania som sa akurát mordovala s mykózou. A teraz naozaj nebudem preháňať, ale som si na 100% istá, že mi pomohol k rýchlemu preliečeniu. Takže pri tomto géle určite ostávam.

    Jemný olej proti striám

    Keďže niesom tehuľka, tak som si poradila inak a vyskúšala som ho na pokožke formou masáže 🙂 Olej je dostatočne mastný, dlho vydrží na pokožke, tým pádom ju aj dostatočne zvláčňuje a môže mať vplyv aj pri tehotenstve, keďže pokožka po ňom ostáva elastickejšia. Takžiež je vynikajúci na premastenie veľmi suchej pokožky. Vyskúšala som ho na pokožke lakťov, kolien a na chodidlách 🙂 Pokožka po aplikácie pekne zmäkla.

    Záver

    Veľké plus pri všetkých výrobkoch je praktické balenie, ktoré je spratné. Oceňujem uzáver, vďaka ktorému je aj prenos napr. pri cestovaní alebo prenášaní bezpečný. Viem, že sa niekde náhodou nezachytí a neotvorí. Taktiež nálepky sú veľmi nápadité. Určite by som odcenila ešte do budúcna o rozšírenie radu Bupi mami minimálne o dezodorant, krém na ruky  - na ktorých som závislá a krém na tvár. Každý, kto vyskúša túto značku určite nebude sklamaný. Je to veľmi jemná a prirodzená kozmetika, ktorá sa veľmi  približuje detskej kozmetike tejto istej značky. 

    Veľmi pekne ďakujem za možnosť testovania. 

    kvadrinkaaa
    14. okt 2017    Čítané 235x

    Bupi mami - vôňa ženy a matky

    Keď mi prišiel balík, ktorý mi kuriér priniesol až k dverám, nevedela som sa dočkať, kedy ho rozbalím. Však to poznáte všetci, keď si niečo objednáte alebo vyhráte - nedočkavo čakáte, kedy sa vám tie skvosty ocitnú v rukách. 😊😀 Ja mám veľmi rada kozmetiku a drogériu, takže možnosť testovať Bupi produkty ma nadchla...


    Produkty Bupi Mami som testovala 2 týždne. 

    Hydratačný sprchový balzam s vôňou jarných kvetov


    Tak tento balzam sa stal pre mňa číslom jeden, lebo ma zaujala jeho vôňa. Jemná, ženská, kvetinová, výnimočná... Jednoducho nádherná vôňa. Kúpeľ vďaka tomuto balzamu bol pre mňa aromaterapiou. Balzam obsahuje jojobový olej, ktorý je veľmi vzácny, zjemňuje, hydratuje, vyhladzuje a regeneruje pokožku. Pokožka po kúpeli či sprche je hladká a hydratovaná.  Tento produkt od teraz budem mať stále po ruke, takže určite ho odporúčam aj iným maminky. Dávam mu 100%.

    Hydratačný sprchový balzam s vôňou exotickým kvetov


    Tak tento balzam obsahuje mandľový olej, vďaka čomu bola pokožka po kúpeli hladká, výživená, jemná a svieža. Tiež vonia žensky, jemne, krásne. Dávam mu 80%.

    Balzamy penia tak akurát, ani veľa, ani málo. Vyhovujúca konzistencia. Škoda, že tie vône na tele nevydržia dlho. 

    Intímny umývací gél

    Gél obsahuje olej z čajovníka, ktorý má čistiace účinky, hojí-lieči a upokojuje podráždenú pokožku. Gél obsahuje aj kyselinu mliečnu, ktorá vytvára v ženských intímnych miestach kyslé prostredie, čo je veľmi dôležité, pretože sa tým bráni možným infekciám.

    Gél ma výraznú vôňu, zrejme z čajovníka. Mne osobne ten gél vonia ako nejaký liečivý produkt, liek. Moc mi nevonia, ale na druhej strane to nie je ani nejaká nechutná vôňa. Každý má iný "čuchový" vkus 😁 Priznám sa, nikdy som nepoužívala nič špeciálne na intímnu hygienu, ale nemala som problém vyskúšať niečo takéto. Po použití som sa cítila čisto a sviežo. Gél ma neštípal, nedráždi, ani nič podobné - takže nesklamal. Dávam mu 70%, že po ňom niekedy siahnem. 

    Spevňujúce telové mlieko

    Mlieko obsahuje makadamiový a kokosový olej, plus vitamín E. Tieto oleje pokožku hydratujú, zvláčňujú, regenerujú a spevňujú. Hneď po prvom použití som mala pokožku hladkú a vláčnu. Či je po tomto telovom mlieku aj spevnená neviem posúdiť za tak krátky čas, ale s určitosťou môžem povedať, že pokožka po ňom bola naozaj hladná a jemná na dotyk, no ako "bábätkovská" 😊 Pri krémovaní nôh po oholení - telové mlieko neštípalo, čo je u mňa veľké plus, lebo niektoré telové mlieka ma štípali. Mlieko sa dobre rozotiera, rýchlo vstrebáva a pokožka nezostáva mastná, čo nemám rada. Nerada na sebe cítim mastný krém.


    Zasa sa budem opakovať, ale tento produkt krásne vonia, jemne a žensky, aj vydrží voňať na tele... Zamilovala som sa do týchto výnimočných vôní, lebo ja nemám rada ťažké sladké, kvetinové alebo korenisté vône. Nerobí mi to dobre. Nepoužívam ani voňavky!!! Dávam mu 90%.

    Jemný olej proti striám

    Olej obsahuje hodnotné prírodné oleje a to: mandľový, nechtikový, slnečnicový; vitamín E a bisabolol. V tejto kombinácii olej pokožku hydratuje, spevňuje, regeneruje, upokojuje a podporuje elasticitu pokožky.

    Zas musím napísať, že vonia nádherne, výraznejšie ako telové mlieko. Tento olej vonia zo všetkých produktov najdlhšie na tele. Aj táto vôňa mi sadla, pretože produkty od Bupi mami voňajú žensky. Mne tieto vône lahodia, pre mňa sú to typické vône ženy a matky.

    Pokožka je hladká, zvláčnená, zjemnená. Olej sa rýchlo vstrebe, pokožka nie je mastná, dobre sa rozotiera, i keď je konzistencia dosť tekutá.  Používala a používam ho iba na zadok a boky, lebo tam mám strie. Nie sú veľmi výrazne, ale prečo nepoužiť a nevyskúšať niečo, čo mi môže pomôcť v tom, že časom vyblednú. Pri oleji zostávam aj naďalej, pretože som sama zvedavá... A verím, že pomôže. V tehotenstve sa mi na brušku strie neurobili, čo ma veľmi teší. Dávam mu 100%, že keď sa minie, idem si po ďalší. 


    ❤️ Vďaka tomuto testovaniu som mala 2 týždne wellnessu. Každá maminka si zaslúži každý deň pár chvíľ pre seba. Maminky sú stále v jednom kolotoči. Starostlivosť o deti, upratovanie, varenie, učenie sa s deťmi, vypĺňanie voľného času detí, venovanie sa mužovi... A my zostávame skoro vždy na poslednom mieste.

    Preto neváhajte a ukradnite si denne aspoň kúsok času pre seba. Urobte si kávu, vyložte nôžky, prečítajte si knihu, dajte si horúci kúpeľ, choďte si zabehať, nakupovať, navštívte kaderníčku, urobte si beauty deň doma... atď. - budete sa cítiť skvelo, ale ja verím, že väčšina z vás to ak robí.

    Tak to je všetko, čo som chcela napísať a dúfam, že touto recenziou pomôžem niekomu v rozhodovaní sa, či siahnuť po Bupi mami. Ja môžem s určitosťou povedať, že balzamu s vôňou jarných kvetov a oleja proti striám sa nevzdám. ❤️

    ADRIANA 

    kittyjuliette
    13. okt 2017    Čítané 327x

    Ako ma (ne)milo prekvapil balíček BUPI mami

    Ani neviem, ako začať☺

    Snáď veľkým ďakujem ako Modrému koníku, tak aj firme Bupi za skvelú príležitosť otestovať novinku od BUPI, vyvinutú špeciálne pre nás mamičky.

    Veľmi som sa tešila z balíčka a hneď som všetko vyvoňala a poskúšala☺

    Hneď ako prvý ma zaujal Jemný olej proti striám.

    Aj som sa tak vduchu pousmiala, lebo je mi úplne jasné, že na tie moje strie nepomôže už naozaj nič. V tehotenstve som pribrala 28 kíl, brucho som mala mega obrovské a napriek krémovaniu rozpraskalo až do červenofialova. A čo ma prekvapilo najviac, po pôrode nielen že ďaľšie strie pribudli, ale boleli viac, ako rana po sekcii. Nasledovalo ďaľšie striedanie drahých krémov a strie síce zbledli, ale stále zvyknú nepríjemne svrbieť a do bikín by som sa nenavliekla ani za nič. A viete čo? Samozrejme, že ani olej od Bupi mi ich zázračne nevyzmizikoval-ako som už písala, nikdy úplne nezmiznú☺ Ale vďaka pravidelnému natieraniu toľko nesvrbia a čo je obrovským plusom tohto oleja, pre ktorý som si ho okamžite zamilovala je jednoznačne jeho vôňa😍Vonia naozaj prekrásne a určite ho odporúčam všetkými desiatimi.

    Ďaľšie boli sprchovacie gély,

    Hydratačný sprchový balzám s vôňou jarných kvetov

    - a s vôňou exotických kvetov

    Sprcháče voňajú oba veľmi pekne, jemne,žensky a vďaka olejom nedráždia pokožku a tá zostáva po sprche jemná. Mňa zvykne po niektorých sprchových géloch príšerne svrbieť pokožka, hlavne na ramenách a rukách. Po použití Bupi sa mi to nestalo ani raz, avšak ako malé mínus musím uviezť, že na môj vkus dosť slabo penia a teda je treba použiť väčšie množstvo gélu. Neviem, možno práve kvôli tým olejom.

    - Spevňujúce telové mlieko

    Obsahuje taktiež prírodné oleje a vitamín E a teda hneď na úvod chcem veľmi pochváliť konzistenciu. Rýchlo sa vstrebáva a pokožka neostáva mastná, čo ja osobne naozaj neznášam. Taktiež vôňa fajn, jemná, nevtieravá... Ale spevnená sa necítim 😅 Neviem no...Pokožka je po použití jemnučká a hladká, ale žeby pokožka bola pružnejšia posúdiť vážne neviem.

    Ako posledný bol

    - Intímny umývací gél

    No, žial tento produkt sa mne veru neosvedčil. Hneď ako som ho prvýkrát ovoňala mi akosi nesadol. Výrobca uvádza, že neobsahuje parfémy. Ale mne jednoducho smrdí. Viem, píše sa, že obsahuje olej z čajovníku a teda zrejme to tam "vonia" on, ale ja si nemôžem pomôcť. Dlho som váhala s jeho použitím, lebo som náchylná na zápaly a používam prípravok úplne bez vône, ale potom si hovorím, že keď som sa na to dala, tak mu dám šancu... Už pri umývaní som cítila jemné štípanie a ako som predpokladala ,na druhý ma svrbelo a štípalo tam dole úplne všetko. Takže za mňa určite nie.

    Veľmi ma to mrzí a naozaj nerada píšem takéto veci, ale tak testovanie je aj o tom.

    Snáď som nebola príliš prísna a ktovie, možno práve moja recenzia niekomu pomôže pri rozhodovaní sa. 😉

    miskamiky
    13. okt 2017    Čítané 184x

    BUPI mami - ako sa dobre cítiť vo svojom tele

    Ahojte BUPI-žienky, 

    mala som tú možnosť vyskúšať si kozmetiku pre miminky a som veľmi príjemne prekvapená, najmä tým že značka Bupi sa rozhodla myslieť aj na nás mamy.

    Ja ako mama, veľmi času pre seba nemám, ale keď prišla táto možnosť, neváhala som a zapojila som sa do testovania. Počas testovania bola moja dcérka chorá, takže mi naozaj padlo vhod, keď som sa večer zavrela do kúpelne, a ponorila sa do sveta relaxu. Môžem povedať, že Bupi ma naštartoval k zamysleniu sa nad sebou, že sa mám venovať nie len svojim blízkym ale aj sebe.  

    Zapojila som do testovania aj moju malú žabku, (prezývku dostala práve vďaka Bupi žabke, pretože túto kozmetiku používam pre ňu už od narodenia) Každý večer zoberie olej proti striám, a natiera mi bruško. Aj keď ja už strie mám a viem, že už sa ich nikdy nezbavím, je to krásny moment medzi nami a vidím že ju to veľmi spája s jej budúcim bráškom či sestričkou 🙂

    Olej má nádhernú vôňu a veľmi dobre sa sním pracuje. Koža zostane príjemne hebká, vôbec nie mastná a čo je hlavné, nezanecháva stopy na tričku. Ešte by som chcela zoznámiť tento olej s rukami môjho manžela na mojom chrbáte, ale vidím to skôr na moje ruky a jeho chrbát  😀 

    🐸  Viac info tu: 

    http://www.bupi.sk/produkty/bupi-mami-starostlivost/bupi-mami-jemny-olej-proti-striam

    Každé ráno pre zmenu zase používam spevňujúce telové mlieko, perfektne sa rozotiera, dodá mi pocit takej sviežosti, že ma to ráno hneď nakopne a cítim sa super - plná energie. Či spevňuje, za taký krátky čas neviem posúdiť, ale určite ho miniem do poslednej kvapky a verím, že účel splní 🙂. Toto telové mlieko mi voňia najmenej zo všetkých produktov, ktoré som testovala. (Tým nechcem povedať že mi nevonia, ale že tam cítim  vôňu najmenej.)

    🐸  Viac info tu: 

    http://www.bupi.sk/produkty/bupi-mami-starostlivost/bupi-mami-spevnujuce-telove-mlieko

    Teraz sa dostávame do kúpelne, kde sa odohráva záverečná fáza testovania. 

    Na rad prišiel intímny umývací gél.

    Imtímny gél som začala používať asi tak cca 2 roky dozadu. Skúšala som nie jednu značku, takže viem s istotou povedať, že tento mne vyhovuje. Mám rada ten pocit keď sa cítim taká svieža, taká fresh 🙂 Gél má úplne vyhovujúcu konzistenciu, príjemnú vôňu a stačí ozaj málo na to, aby splnil svoj účel, takže aj dlho vydrží. Určite s ním počítam do budúcnosti 🙂

    🐸  Viac info tu:

    http://www.bupi.sk/produkty/bupi-mami-starostlivost/bupi-mami-intimny-umyvaci-gel

    A na záver si nechávam to najlepšie :

    Sprchový balzam s vôňou jarných kvetov

    🐸  Viac info tu:

    http://www.bupi.sk/produkty/mami-sprchovanie/bupi-mami-sprchovy-balzam-s-vonou-jarnych-kvetov

    a

    Sprchový balzam s vôňou exotických kvetov

    🐸 Viac info tu:

    http://www.bupi.sk/produkty/mami-sprchovanie/bupi-mami-sprchovy-balzam-s-vonou-exotickych-kvetov

    Viac som si zamilovala vôňu jarné kvety, ale oba budem isto používať aj ďalej. Pokožka mi zostáva taká hladká, hebká, že to som ešte nezažila. A vôňa so mnou zostane aj po sprche. Samozrejme, že nezaostáva ani moja dcérka pri testovaní, a nejedenkrát mi ho ukradla 🙂 Takže veselo ho môžem používať ďalej 😀. Priznám sa, že ho používam namiesto mydla (Stačí malá kvapka). Pretože tá hebkosť a tá vôňa ma dostáva do nenormálne dobrej nálady, nie jedenkrát som sa pristihla ako si hladkám ruky a ovoňiavam ich 😀 

    Privítala by som určite ešte šampón, balzám na vlasy, mydlo a vlhčené obrúsky na intímnu hygienu pre nás ženy. Nejaký šikovný malý krém na ruky do kabelky a od veci by nebol ani dezodorant alebo antiperspirant. 

    Na záver teda musím jednoznačne povedať, že som spokojná a Bupi mami určite odporúčam ďalej. 

    Ďakujem za príležitosť testovať 🙂

    tatianasevcikova
    12. okt 2017    Čítané 186x

    Hebká, svieža a prirodzená pokožka s BUPI mami

    Ahojte!!!

    Chcela by som sa s vami podeliť o moje dojmy z testovania kozmetiky pre mamičky BUPI mami, ku ktorej som sa dostala vďaka portálu a firme Bupi.

    Veľmi ma potešilo, že som sa mohla stať súčasťou tohto testovania a našla si opäť niečo kvalitné a prírodné pre seba. Veď predsa každá z nás chce používať len to najkvalitnejšie, príjemne parfumované, prírodné a cenovo dostupné.

    V každej z nás značka BUPI evokuje skôr detskú kozmetiku, ktorá je známa najmä malou zelenou žabkou kvak-kvak. Žabkou, ktorá aj nám dorazila v balíku a ktorá veľmi potešila moju dcérku Alžbetku a za ktorú veľmi pekne ďakujeme💓💚

    Avšak značka Bupi priniesla aj niečo pre mamičky i nemamičky, ktoré chcú svoju pokožku hýčkať, rozmaznávať a starať sa o ňu. Rad BUPI Mami, ktorý využíva 7 vzácnych prírodných olejov, a to

    • mandľový olej
    • jojobový olej
    • makadamiový olej
    • kokosový olej
    • slnečnicový olej
    • nechtíkový olej a
    • olej z čajovníka

     Prírodné oleje sú darom prírody. Pokožka vďaka nim začne fungovať prirodzene, a jej vzhľad sa výrazne zlepší.  Oleje dokážu pleť osviežiť, vyhladiť, hydratovať, napnúť aj ochrániť pred nepriaznivým počasím. Sú preto nazývané aj „tekutým zlatom“. 


    A presne Bupi mami týmto zlatom je. Každý jeden blahodárny účinok olejov som vyskúšala na svojom tele a som nesmierne spokojná, prekvapená, nadšená a ostávam verná kozmetike Bupi!

    💚 SPEVŇUJÚCE TELOVÉ MLIEKO💚

    Telové mliečko má podobnú vôňu ako jemný olej. Príjemnú konzistenciu, ľahko sa na pokožke rozotiera a veľkou výhodou  je, že nezanecháva na pokožke mastný film. Práve kvôli tomuto som si ho obľúbila, pretože veľa telových mliek zanechá pokožku mastnú.

    Telové mlieko hĺbkovo hydratuje pokožku vďaka kokosovému oleju, obsahuje antioxidanty a vitamíny zabraňuje starnutiu pokožky a vďaka makadamiovému oleju pokožku zjemní a zvláčni.

    Telové mliečko jednoznačne odporúčam. Jeho spevňujúce účinky ešte nemôžem zhodnotiť, ale každodenným používaním je určite pokožka jemnejšia a hydratovaná.

    💚JEMNÝ OLEJ PROTI STRIÁM💚 

    Väčšina maminiek sa trápi so striami. Niektoré vzniknú počas tehotenstva ako dôsledok rýchleho naťahovania pokožky či vplyvom hormónov, niektoré pri zvýšení hmotnosti tela. Každá z nás preto hľadá nejaký zázrak, ktorým by sa strií zbavila alebo aspoň predišla ich vzniku.

    Jemný olej proti striám obsahuje mandľový, slnečnicový a nechtíkový olej, ktoré bojujú proti starnutiu pokožky, zvyšujú jej elasticitu, podporujú regeneráciu a zvyšujú produkciu kolagénu a elastínu. 

    Olej má príjemnú vôňu, dobre sa nanáša. Ja som ho používala najmä večer po kúpeli na vlhkú pokožku. Po dvoch týždňoch pravidelného používania môžem tvrdiť, že strie na brušku sú bledšie a koža je pevnejšia.

    💚💚KÚPEĽŇOVÉ💚💚TRIO💚💚

    Tieto tri výrobky som si snáď obľúbila najviac. Sprchové balzamy a intímny gél vám prinesú relax, vôňu exotiky a jari alebo vôňu pohodlia, čistoty a sviežosti. 

    💚HYDRATAČNÝ SPRCHOVÝ BALZAM - EXOTICKÉ KVETY💚

    Sprchovací balzam popri vôni exotických kvetov, ktorá je veľmi jemná a príjemná využíva pri čistení pokožky mandľový olej, ktorý je bohatý na vitamíny a stará sa o pokožku hĺbkovo. Regeneruje ju a upokojí preto je vhodný pre všetky typy pleti.

    Mne sprchový balzam vyhovuje jeho hydratačným účinkom avšak chýba mi výraznejšia vôňa, ktorú som si našla v druhom sprchovom balzame. Mamičky, ktoré majú radi jemnú, nevtieravú, príjemnú vôňu je ako stvorený.

    💚HYDRATAČNÝ SPRCHOVÝ BALZAM - JARNÉ KVETY 💚

    Sprchový balzam s touto vôňou, s vôňou jarných kvetov, si ma úplne získal a stal sa mojím obľúbeným výrobkom, po ktorom určite siahnem znovu. Prenikavejšia, silnejšia, tuhšia a svieža vôňa, ktorá prevonia celú kúpeľňu  a pokožku je pre mňa ako stvorená.

    Sprchový balzam so sviežou a harmonickou vôňou využíva vzácny jojobový olej, ktorý obsahuje množstvo vitamínov, minerálov a výživných látok, vyživuje pokožku až k spodným vrstvám a tým ju regeneruje a vyhladzuje. Pre mňa kúpeľ s týmto balzamom je rajom v kúpeľni.

    💚INTÍMNY UMÝVACÍ GÉL💚

    Poviem vám pravdu, tohto výrobku som sa asi najviac bála. Keďže som "tam dole" dosť citlivá, nenašla som ešte vhodný intímny gél na umývanie a preto vždy u mňa vyhrala len teplá čistá voda.

    Intímny gél som použila asi v strede testovania a poviem vám, je skvelý!  Žiadne nepríjemné štípanie ani ďalšie problémy s tým spojené sa nepridružili a ja som šťastná, že som konečne našla niečo čo môžem pri intímnej hygiene využívať.

    Intímny gél obsahuje olej z čajovníka, ktorý pôsobí antisepticky, fungicídne, prináša úľavu pri podráždení pokožky a spolu s kyselinou mliečnou napomáha pri udržaní prirodzenej pošvovej mikroflóry. Intímny gél ostáva v našej kúpeľni ako môj verný kamarát... Nedám naň dopustiť !

    Ešte by som vám na záver zhrnula svoje postrehy.

    VÝHODY: 

    💚 rad kozmetiky pre celé ženské telo

    💚 príjemné, nevtieravé a svieže vône, ktoré pôsobia žensky

    💚 využitie prírodných olejov

    💚 cenovo prístupné....kvalita a cena sú si rovné

    💚 pekný a lákavý dizajn fľašiek 

    💚 praktický uzáver na fľaškách, s ktorým sa ľahko manipuluje aj s jednou rukou

    💚 bez parabénov, konzervačných látok, farbív a alkoholu

    NEVÝHODY:

    💚 nenašla som žiadne... Predsa každému vyhovuje niečo iné

    Moje testovanie skončilo ale 💚 BUPI MAMI💚 výrobky zostali a dostali u nás doma čestné miesto. S výrobkami som nadmieru spokojná a určite ich odporúčam aj ostatným maminkám, ktoré majú radi jemnosť, sviežosť a chcú sa cítiť oddýchnuté, zregenerované a voňavé. Páči sa mi, že firma Bupi sa stará o mamičky a chce aby si počas materstva spravili chvíľu pre seba.

    I💚BUPI MAMI

    Pekný deň prajem s Bupi,

    Tatiana

    bobovalenka
    11. okt 2017    Čítané 200x

    Bupi mami - keď som na chvíľu ženou...

    Každá mama vždy myslí najskôr na svoje deti, potom na manžela, na domácnosť, na neumyté riady, koláč na ktorý má kúpené ingrediencie a mala by ho upiecť, na neopraté prádlo, na to, že o mesiac má babka narodeniny, svokra meniny, že zabudla poliať kvety a tak ďalej... Ako vraví slávny citát:

    „V momente, keď sa narodí dieťa, narodí sa aj mama. Nikdy predtým neexistovala. Bola ženou, ale mamou nikdy. Mama je niečo úplne nové.“ (Rajneesh)

    Každá svoje deti milujeme nadovšetko a vytrhli by sme si hoc aj bijúce srdce z hrude, aby to ich bilo, no aby sa doma šírila láska a pohoda, musí byť maminka "v pohode". Musí si nájsť na seba chvíľu času, v pokoji sa venovať len sebe a dožičiť si, čo zanedbáva. Testovanie Bupi mami bolo pre mňa presne o tom.

    Cŕn-cŕn, kuriér zdola zvoní,

    balík poslal Modrý koník.

    Už sa teším, nôžkou dupkám,

    šikovno ho beriem dnuka (balík, nie kuriéra 🙂 )

    Pásku dravo trhám, driapem,

    po darčekoch lačne chniapem,

    a tu zrazu, nečakane, 

    žabka na mňa hľadí z tade 😀

    Potešil sa, kvak-kvak-kvak, 

    aj môj synček Mišuliak...

    ...A potešila sa aj maminka, veď povedzme si, žienky, ako často chodí domov balíček pre nás a nie pre detváky /maminu/ manžela/ susedu? Hneď po rozbalení som sa dala do ovoniavania a Mišulko zatiaľ oboznamoval žabušku s jej novým domovom. A potom ju zoznamoval so všetkým a všetkými ešte ďalšie 2 dni, keďže ju nechcel pustiť z rúk  

    Prvý dojem pri ovoniavaní bol fantastický, žiadne presladené lacné vône, naopak, všetko jemnučké a ženské. Na prvý "čuch" ma hneď zaujala vôňa gélu na intímnu hygyenu a vôňa oleja proti striám. Žiadny z výrobkov na mňa však nezapôsobil zle, presladene, či "násilne", alebo naopak, príliš sterilne. Poďme teda pekne po poradí.

    • INTÍMNY UMÝVACÍ GEL

    Intímny umývací gel BUPI mami obahuje olej z čajovníka a kyselinu mliečnu, ktorá pôsobí protizápalovo. Mne tento výrobok popravde prirástol k srdcu. Konečne gél, ktorého vôňa presne vyjadruje, ako sa chcem "tam dole" cítiť - sviežo a čisto. Je priesvitný a presne akurát konzistenčne medzi tekutým a hustým. Ľutujem iba jediné, a to, že som ho nemala poruke v uplynulých dvoch tehotenstvách, keď som bojovala s kvasinkovými infekciami ako na bežiacom páse  Pohybuje sa cenovo okolo 3,50eur/225ml, čo nie je málo, no myslím, že rada ušetrím na iných miestach a tento gelik si veru ponechám v kúpeľni medzi stálicami. Sprevádzal ma aj do Bešeňovej, kam som si ho zbalila ako prvý, a bol až tak dôležitý, že peniaze sme nechali doma   Chvalabohu, všetko sme po ceste tam vyriešili, zabudnutý gél by ma mrzel viac 

    Zvedavá som, srším stresom,

    ktorý balzam prvý skúsim za závesom?

    • HYDRATAČNÝ SPRCHOVÝ BALZAM S VôŇOU EXOTICKÝCH KVETOV

    Nakoniec, prvú sprchu vyhrali exotické kvietky.  Vôňa sa šírila po kúpeľni, ale predsa nietaká vtieravá, akú by ste pri exotických vôňach čakali, jemnejšia. Balzam krásne pení, pokožku nevysúša. Okrem dlaní, tie som mala veru po sprche suché, ale to mám vždy, takže to neprikladám účinkom Bupi mami. Použila som ho aj ako penu do kúpeľa - odporúčam, je to nenásilne voňajúca kopa bublinôčiek, presne taká, akú potrebujete na chvíľu relaxu. A ešte dobrá kniha/pohár vína/príjemná hudba/sviečky... Alebo ako ja, rodinný ruch v pozadí a ukradnutých 15 minút  Stáli za to  

    Už sa teším ako malá,

    už by som sa krémovala,

    avšak olej na mňa kuká,

    a už po ňom siaha ruka...

    • JEMNÝ OLEJ PROTI STRIÁM

    Priznám sa, na tento výrobok z edície Bupi mami som bola zvedavá asi najviac. Po troch tehotenstvách môžem s kľudným svedomím prehlásiť, že ani tiger, ani zebra sa k môjmu pásikavému bruchu rovnať nemôžu! Dobre, viem, že žiadny zázračný olejček ani nič iné vzniknuté strie neodstráni, ale aj tak, každá z nás "pásikavých" niekde v kútiku duše tajne dúfa... Olejček som používala raz denne, vždy večer po sprche. Zavoňal mi najviac zo všetkých výrobkov a natieranie sa ním bol pre mňa skutočne relax. Pokožka aj na druhý deň ostala po ňom vláčna a pružnejšia, takže nepochybujem, že keby sme sa s týmto krásavcom boli stretli pred mojim druhým tehotenstvom, bola by som pásikavá tak maximálne ako plch  (foto zdroj internet)

    Mlieko, čo mi spevní telo?

    To by veru skúsiť chcelo 🙂

    • SPEVŇUJÚCE TELOVÉ MLIEKO

    Po tom, čo som si naolejovala brucho, vrhla som sa na telové mlieko. Vôňa príjemná, svieža, jemná, čistá. Krémujem, krémujem, podľa mňa sa vtiera trošku ťažšie. Nie je hustý, ani riedky, konzistenčne akurát. Najlepšie sa mi však vpíjal po naozaj teplej vani, po tých mojich mini-sprchách sa ešte zrejme páni póry pozabudli ovoriť. Nuž ale o to dlhšie som sa mohla rozmaznávať krémovaním  Efekt jemnejšej pokožky, vláčnejšej, povedala by som, trval do nasledujúceho rána. A teda, tie šťastné maminy, ktoré sa do sprchy dostanú 2x denne by mali "vykrytých" celých 24 hodín vláčneho pocitu. Mastný film nezanecháva - môžete sa hneďky obliekať  Pre mňa osobne toto mliečko nie je úplne na vrchole obľúbencov, avšak nevylučujem, že sa k nemu ešte vrátim - možno práve keď dietky trošičku podrastú a ja budem mať viac času na "Bupillness", tak , ako posledný večer testovania...

    Druhá sprcha, druhý deň,

    jarné kvietky, sem sa, sem!

    • HYDRATAČNÝ SPRCHOVÝ BALZAM S VôŇOU JARNÝCH KVETOV

    Na druhý deň som, samozrejme, ako každá iná zvedavá stvora chcela otestovať druhý sprchový balzam  A TO bolo ono! Aj keď pri prvom ovoniavaní mi viac učarovala exotika, v sprche u mňa jednoznačne vahráva práve jarná záplava  Nádherná ženská vôňa, pení rovnako ako exotikuš, no mne osobne proste niečím nepomenovateľným sadol viac. Zrejme záležitosť "osobného ču-su (čuchového vkusu).

    Testovanie a celkovo výrobky Bupi mami by som zhrnula do pár bodov:

    • konečne som sa prinútila vymedziť si aspoň polhodinku denne na starostlivosť o seba
    • konečne som sa dokopala upratať kúpeľňu (zistíš ako na tom je, až keď chceš fotiť)
    • konečne som našla kozmetiku s vôňami, pri ktorých sa cítim žensky, ktoré nevadia drobčekovi pri kojení, ani manželovi, keď mu deti dovolia pritúliť sa trošku bližšie

    Výrobky, s ktorými sa nehodlám lúčiť sú Intímny gél a Olej proti striám. K ostatným sa pravdepodobne ešte v budúcnosti vrátim, no ja som v sprche vtáčik prelietavý a rada mením vône, takže aj pri Bupi mami by som bola vďačná za ďalšie vône - rozšírenie radu. Rovnako by som si určite priala, aby sa vyvinuli aj ďalšie produkty, napr. deodorant, krém na ruky, krém na tvár...

    Bupi mami vrelo odporúčam všetkým maminkám, ktoré hľadajú jemnú kozmetiku bez vulgárnych vôní, budúcim maminkám, ktoré trápi napnutá pokožka na brušku, ži zlé Ph v intímnych partiách aj ostatným žienkam, ktoré skrátka hľadajú TO pravé orechové  Aj keď Mišiak sa v istú chvíľu rozhodol, že to balíme a posielame späť,

    Mamka nedá svoje Bupi!

    Ešte si aj ďalšie kúpi!

    #test_bupi3
    Posledné chvíle testovania
    Bupi, lebo aj mama porebuje pauzu ♥

    (3 fotky)

    #test_bupi3
    Jééjda, testovanie takmer na konci ☹ Ale zato ho poriadne zavŕšim, nakoľko si môj právoplatne okrúžkovaný spolubývajúci (rozumej manžel milovaný) berie naše staršie ratolesti so sebou k starej mame 😀 Ostanem tu teda len ja a najmenší člen, takže držte palce 🙏 nech moje krpčiatko nejde spať o nejakej nekresťanskej hodine (pol)nočnej, aby si maminka mohla naordinovať BUPIllness (rozumej bupi wellness) v plnej paráde 😇 Už sa teším na voňavučkú vaňu plnú bubli-bubli a na riadnu krémovačku-olejovačku 😂 Ja už svoje obľúbené produkty od Bupi mám....a čo vy? Ak ešte nie, počkajte si na článoček 😉

    #test_bupi3
    Tak na tejto vôni sa stávam závislá.. moja doteraz používaná kozmetika už ide bokom

    #test_bupi3 Keď sa láska podarí....😉❤

    #test_bupi3
    Mimi sa rozhodol, že to balíme a posielame späť 😂 Maminka ale nedá a nedá!!! ba čo viac, ešte si aj ďalšie kúpi! Mamka nedá svoje BUPI! 😝 myslím, že za povestné "to sa zíde, to si odložím" by som si momentálne jednu flizla keby existoval stroj času 🙏😂 som poučená, ten pokoj, ktorý si užívam pri povestných 2 minútych ticha za to upratovanie občas nestojí 😂 a to deň ešte nekončí :D Už nech je večer, dneska uzurpujem vaňu a sprcháč - jarné kvietky a nikto ma neuvidí....aspoň 10 minút 😂😂😂

    Tak žienky, včera opäť ťažký deň, vzhľadom na počasie ešte ťažší 🌧 Prostredný čirkáš niekde vychytal soplíky 🙏 najmenší pokračuje v odkladaní nočného spánku na najnemožnejšiu hodinu, kde už ja si podopieram viečka zápalkami, aby som ho nepredbehla 🙈 ALE na môj kúsok raja som si čas veru našla (síce len blesko-sprcha, ale bolo 😀 ) A veru si začínam na tieto radostné chvíle zvykať. Tie vône!!! A predsa viem, že nijako nevadia drobuliatku keď ho kojím, či manželovi, keď sa NEBODAJ stihne ku mne priblížiť na bližšie ako pol metra bez toho, aby niektoré z detí zasiahlo 😂 Cítim sa žensky 💃 aj keď len na tú moju večernú chvíľku 😉
    #test_bupi3

    oriesok
    Správa bola zmenená    4. okt 2017    

    #test_bupi3
    Taaak deti v škole a v škôlke a môžem si dať rande 🙂 ktorý dnes vyberiem? 😀 to je dilema 🙂

    bobovalenka
    Správa bola zmenená    3. okt 2017    

    Nuž, ako som sa pomyselne potľapkala po pleci, že pomaly každý deň stíham príspevok 👏, tak za včera dve zauchá 🙉 - nestihla som.
    Takže posielam aspoň foto, včera to vyhrali exotické kvietky 🌴
    A čo dnes? Jarné kvietky, či exotika? Pomôžte mi s rozhodnutím a ja pošlem ♥ ❤😍
    #test_bupi3

    #test_bupi3
    Včera sme sa vybrali bez najmenšieho člena na kúpačku do Bešeňovej. Zabudli sme síce peniaze (vyriešili sme potom za pochodu) ale Intim-gel som zabudúť nemohla! Pre istotu a môj pocit spokojnosti ♥

    #test_bupi3 Recept na DOKONALÝ RELAX 😉❤

    Ahoj ženušky 🙂 Včera som sa už k blogu nedostala, ale zato som sa dostala do vane! 🙏 🌷🌹 jarné kvietky som tentokrát použila ako penu (peníííííííí 😀 ) Prostredný čertík spal, najstarší si niečo kukal v izbe, najmladšieho som nakojeného, okupkaného a prebaleného nemilosrdne strčila do rúk tatinkovi 😂 a mala som svojich ukradnutých 15-20 minút 👍 vrátila som sa, zobrala opäť hladné bábo (skôr unavené, ako hladné, ale no vysvetli 3-mesačnému, že nie na všetko treba mliečko 🙈 ) uspala ho a už aj som lapala protistriový olejček a telové mliečko a wellnessovala 😎
    #test_bupi3

    #test_bupi3 keď len sprcha nestačí 😉 tá krásna 🌹🌷🌹🌷 vôňa Vás proste donúti zresetovať vo vani 👍😉