alencica
    2. sep 2018    Čítané 212x

    Týždeň plný DM produktov

    Ahojte,

    veľmi ma potešila správa, ktorú som dostala, že som bola vybraná do testovania DM. Za to ďakujem Modrému koníku a DM-ku. 

    Väčšinu prázdnin sme strávili v Indii, vrátili sme sa domov v polke augusta, takže sme si ostatok prázdnin chceli užiť čo najviac. Síce nám počasie prialo len polku prvého (testovacieho) týždňa, aj tak sme prázdniny strávili skvele. 

    • SUN DANCE detský sprchový gél a šampón po opalovaní

    Tento sprcháč a šampón 2 v 1 som v obchodoch DM nejak nepostrehla. V tomto balíčku ho považujem za najlepší výrobok a určite ho budeme kupovať aj naďalej, aj keď je vlastne po opaľovaní, my ho budeme využívať celoročne. Mojim chlapcom sa strašne páčil, super penil na vláskoch, robili si na vlasoch kadejaké účesy a potom sa aj s ním napenili od vlasov až po palce na nohách. Má veselý obal so zvieratkami, ktorý veľmi zaujal.

    • Babylove osuška s kapucňou

    Krásny uteráčik, nielen pre bábätká. Keďže mám doma dvoch krpcov, tak jeden uterák bol málo a museli sa on podeliť. A to boli riadne hádky. Je úžasne mäkký a vyšívaný delfín na kapuci zaujal  

    • Balea gél na holenie "Peach Love"

      Balea gély na holenie používam pravidelne a tento s broskyňovou vôňou som vyskúšala prvýkrát určite ho odporúčam, aj keď ja som viac na cukríkové vône. Po stlačení vyjde vonka gel a pri nanašaní na telo sa mení na penu. Inak cena je úplne skvelá.

    • Balea suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"

      Toto je daľší výrobok, ktorý kupujem pravidelne. Vyskúšala som už aj iné značky, ale kvalitou sa vyrovnajú tomuto Balea, akurát Balea má omnoho lepšiu cenu. Po nastriekaní mi na vlasoch ostal biely povlak, ktorý po prečesaní zmizol.  Ja si vlasy umývam každé 3 dni, po nastriekaní som ich nemusela umývať ďalšie 2 dni (ja ich nosím v cope). Vôňa je super, krásne letná, ale aj v zime určite pripomenie leto. Odporúčam!

    • SUN DANCE 15 , krém v spreji na opaľovanie

      Tento krém v spreji  som mala možnosť otestovať v Indii, síce faktor je nižší, ale ja som ho používala každodenne. Na pláž sme chodili sporadicky, tam bol samozrejme potrebný vyšší faktor, ale na bežné prechádzky po ulici určite ochránil a ľahko sa aplikoval. Čo sa týka použitia na Slovensku, tak určite je vhodný k vode. Baby, a tá vôňa je neodolateľná.

    • Balea deodorant 24 h "Paradies bluten"

      Ja už roky používam gelový deodorant, lebo len na ten jediný sa dokážem spoľahnúť. Tento deodorant krásne vonia, avšak je vhodnejší skôr na chladnejšie počasie, keď sa človek až tak nepotí alebo aspoň pre ženy, ktoré sa menej potia. Ja som sa už poobede musela ísť osprchovať, nakoľko som sa "cítila".


    • Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

      Ktorá žena by sa nerada krémovala? Ja to zbožňujem, keď si na čistú pokožku môžem naniesť krém, ktorý potom krásne vonia celú noc.  Toto telové mlieko pokožku príjemne premastilo a nádherne voňalo až do ďalšieho dňa.
    • Balea osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu

      Sprej som vyskúšala najprv na tvár, príjemne osviežil, avšak mi tvár po použití ostala viditeľne mastná, preto som ho používala potom už len na dekolt. V horúčavách krásne osvieži, bolo by určite dobré, aby bol obohatený o vitamíny. 

    • Balea balzam na nohy Feel Well

      Náš Aryan je zavislak na krémoch. Keď sa kremujem, a on sa musí 🤣 testujeme tento balzam na nohy. Najprv vyzeral byť veľmi riedky a malo mastný, ale po vsiaknuti zanechal mastný efekt na nohách a pocit premastenia. Inak ja mám strašne suché nohy, kremujem si ich pravidelne po každom umytí a na pedikerku navštevujem raz mesačne.
    • Balea krém na ruky Perfect Pink

      Keď som si tento krém vytlačila na ruky, veľa som od neho neočakávala, nakoľko sa mi zdal veľmi ľahký, avšak ma príjemne prekvapil. Na rukách zanechal jemný film, sviežo vonia po ružovom pomele a ruky určite dostatočne premastí. Ja ho používam viackrát denne a ruky mám krásne jemné.


    • Balea Men sprchovací gél Surfers Paradise 3 v 1

      Keďže je môj manžel na lodi, tento sprcháč 3 v 1 som dala na testovanie nášmu dedkovi (môjmu ocovi). On má inak problém rozoznať, čo je šampón, sprcháč atď, tak mu mama vždy naliepa na flaštičky označenia. Tento sprcháč celú vec zjednodušil a chlapom aj tak stačí len jedna flaštička na celé telo. 

    • Babylove plienky na plávanie 

      Moji chlapci sú už odplienkovaní na deň, takže sme tieto plienočky nevyužili, ale otestované ich máme z predchádzajúcich rokov. Kupovali sme len Babylove značku plienok na plávanie, keďže nám cenou a kvalitou vyhovovali. 

    A ani  krabica nevyšla nazmar a použili sme ju ako domček pre morčatá

    Ešte raz veľké ĎAKUJEM

    nikki2201
    28. aug 2018    Čítané 233x

    Povinné čítanie pre dm-kové maniačky. Moje letné testovanie 🙂

    Musím napísať, že tomuto testovaniu som sa neuveriteľne potešil a zároveň som neverila, že som mohla práve ja mať také šťastie a byť vybraná spomedzi mnohých mamičiek na  - Veľké letné testovanie značky dm drogerie markt🙂

    Priznávam, som dm -maniačka, dokážem v tomto obchode stráviť hodiny a hodiny a hlavne som maniačka na vôňe týchto ich výrobkov. Milujem ich značku, či už ide o "dekorativku", vecičky na pleť, telo či čistiace prostriedky🙂 A myslím, že je to hlavne slušne kvalitná značka za rozumnú cenu🙂 V balíčku čo som obdržala bolo asi všetko čo v lete potrebujeme, a teda všetko som nadšene vyskúšala🙂

    Takže pekne po poriadku...

    ... Ide sa skúšať..

    1. Sundance opaľovací krém s faktorom 15

    Ja a opaľovanie?... Kto ma pozná vie, že milujem sa leto, slnko opaľovanie a to hoc aj celý deň (v rámci možnosti🙂) Takže tento krém som využila úplne na 100%. A kedže som sa už poučila a opaľujem sa opatrnejšie a chránim si svoju pokožku - tento krém so stredne vysokým ochranným  faktorom(podľa mňa) mi veľmi vyhovoval.

    Moje pocity z neho:

     - má krásnu vôňu

     - na pokožke celkom dlho vydrží (aj po vyjdení z bazéna som krém na sebe stále cítila)

     - je vhodný aj na citlivú pokožku (keďže ja mám citlivú pokožku a bola som v pohode)

     - naozaj chráni pred slnko (teda som sa "nespiekla")

     - má riedšiu krémovú konzistenciu

     - obsahuje betakarotén(čo ja osobne oceňujem)

     - rozotiera sa troška tažšie - trošku lepí (ja som si preto musela stále po natretí utrieť ruky,ale ja som troška taký malý "Monk",tak aj preto🙂)

    Ale myslím, že je to dobrá kúpa za vcelku sympatickú cenu🙂

    2. Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

    Musím hned na začiatku "recenzie" napísať WAAAAU. Toto je neskutočná vôňa. Hneď ako som uvidela toto pleťové, vedela som, že budeme kamaráti. Mne to totiž pripomína MOJE DETSTVO🙂 Konkrétne rebarborový koláč posypaný vanilkovým cukrom od babičky. Presne takto toto telové mlieko vonia.

    Čo sa týka konzistencie :

     - nie je ani husté ani riedke (teda niečo medzi tým) skôr mi príde ako na vodnej báze.

     - rozotiera sa celkom ľahko (ja som zvyknutá skôr na telové fluid ako na telové mlieko,ale pre túto jeho vôňu si ho teda budem kupovať na 100%

      - výdrž vône je celkom slušná,je cítiť ešte dosť dlho po nanesení (a keď sa s ním natriem vonia mi z neho nielen kúpelňa, ale celý dom)

    Som z neho nadšená, NAOZAJ. U mňa má 10 bodov z 10tich🙂

    3. Balea wasser sprej - osviežujúci sprej s melónovou vôňou

    Tak tento sprej bol so mnou aj na dovolenke (na foto v pražskej ZOO🙂) A vlastne tento sprej je somnou stále, má svoje čestné miesto v mojej kabelke. Aj ked priznám, že "moje kamošky" - osy za mnou chodia akosi často, nečudujem sa, ale kedže tá vôňa je úžasne sladká, kto miluje vôňu melónu, bude to jeho "šialok kávy". Poviem pravdu, že takýto druh spreja som ešte neskúšala (používam teda klasický deodorant).

    Tak to zhrniem:

     - sprej má tú výhodu,že sa dá aplikovať ako na telo tak aj na tvár (vyskúšala som ho teda aj na tvár..aj ked som sa bála, že budem priveľmi lepkavá,nestalo sa..sprej pekne vsiakne)

     - nezanecháva pocit lepkavosti

     - má úžasnú vôňu (aj keď pre niekoho môže byť príliš sladká)

     - ideálny "kamarát" na leto

    Odporúčala by som ho určite každej kamoške, ktorá je "melónová maniačka" ako ja.

    4. Balea MEN sprchovací gél Surfers Paradise 3v1

    Tak tento gél samozrejme skúšal môj manžel. Napíšem pravdu, keď ho ovoňal, tak povedal, že mu nejako nevonia. Ale keďže ho "musel" otestovať, či chcel alebo nie, vyskúšal a "div sa svetu" ako vyšiel zo sprchy vraví mi: "Vieš čo, on nie je taký zlý ako vonia!" A ozaj aj môj nos to potvrdil, ako som vošla do kúpeľne.

     - príjemná "mužská" vôňa

     - 3v1,teda je na telo,tvár a vlasy

    (Čo je pozitívum pre mnohých mužov, lebo povedzme si úprimne, je veľmi málo mužov, ktorí majú v kúpelni viac ako jeden či dva prípravky do sprchy. Aspoň u nás to je tak, že v  3/4 kúpeľňi sú moje veci a zbytok je našej dcéry. Aa manžel? Ten má úplne niekde v rožku jeden svoj prípravok🙂))

    5. Balea balzam na nohy Feel Well

    S vôňou marockej mäty? Tak toto je presne niečo pre mňa. Hned ako som si ho prvykrát aplikovala a zacítila tú vôňu, pripomenulo mi to leto s mojim obľúbeným drinkom Mojito v ruke🙂 Samozrejme myslím nealko drink🙂 Takže, čo sa týka vône, za mňa 10 bodov z 10tich.

     - úžasná vôňa

     - vstrebáva sa celkom ľahko

     - má krémovité zloženie

     - chodidlá sú po aplikácii krému hebké na dotyk

    A kedže u nás v rodine sa o naše nôžky staráme trošku pedantnejšie, tento krém si ešte určite zadovážim🙂

    6. Balea gél na holenie "Peach Love"

    Priznám sa, že nepoužívam "takéto srandičky" na holenie. Ale tiež  musím priznať, že nohy po oholení s pomocou gélu sú hebkejšie. Len keby som nebola taká lenivá si ho aplikovať. Áno viem, že to trvá iba chvíľku🙂 Snáď sa už konečne poučím.

     - vôňa je veľmi príjemná, nevtieravá (príjemná vôňa marhúľ a citrónu)

     - nohy sú po oholení hebké/hydratované (nemusela som si na nohy aplikovať už telové mlieko - zaujímavé🙂)

     - konzistencia je gélová, ktorá sa pri natieraní zmení na penovú (a stačí "malý hrášok" gélu na natretie jednej celej nohy)

    Neviem čo ešte viac napísať k tomuto gélu, už len asi, že u mňa zanechal príjemný no neutrálny pocit 🙂

    7. Balea krém na ruky Perfect Pink

    Ružové pomelo? Ja proste musím zase vynachváliť vôňe výrobkov značky Balea. Aj tu sa mi to potvrdilo - úžasná vôňa, ideálna na leto. A zároveň musím vyzdvihnúť viacero pozitív u tohto krému:

     - úžasná vôňa

     - má ľahkú krémovú konzistenciu

     - krém sa veľmi ľahko vstrebáva a nezanecháva "zlý" pocit na rukách

     - nieje mastný

     - zanecháva príjemný hodvábny "film" na rukách po celkom dlhší čas

    Za mňa určite "dobrá voľba" a do budúcna dobrá kúpa. Ja mám totiž suché ruky aj v lete, v zime nehovoriac:( Takže krémy na ruky sú u mňa dennou rutinou, no nemám rada ten "zlý pocit" na rukách, keď  je krém mastný. Čo je výhoda u tohto krému.

    Takže určite odporúčam babám čo majú suchšie ruky a nemajú radi mastné krémy.

    8. Balea deodorant Paradies-bluten

    Asi každý používa z vás deodorant. Bez tohto si ja osobne neviem predstaviť deň🙂 Teda okrem klasického deodorantu vo forme "spreju" užívam aj takéto roll-on deodoranty.

    Toto je teda jeden z nich, značky Balea.

     - je to roll-on deodorant tzv. gulôčkový

     - nádherná a veeeéľmi príjemná vôňa kvetín

     - deodorant má  priehľadnú gélovú konzistenciu, teda nezanecháva stopy na oblečení

     - má dosť dlhú výdrž čo sa týka vôňe

     - bez obsahu hliníkových solí

    Tento deodorant odteraz patrí medzi moje obľúbené výrobky, ktoré budú mať u mňa doma či v kabelke svoje čestné miesto🙂

    9. Balea suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"

    Suchý šampón? Áno, počula som o ňom, ale nie, nepoužila som ho nikdy. Takže pre mňa bola toto novinka🙂 A v celku príjemná. Samozrejme musím opäť vyzdvihnúť vôňu aj u tohto šampónu. Ja som totiž "coconut maniac", teda všetko čo sa iba mihne okolo kokosu, má u mňa "wau efekt"🙂 Šampón som aplikovala podľa návodu uvedeného vzadu na šampóne. Nie je to nič náročné, takže to zvládne úplne každý/každá. A ono to naozaj funguje, vlasy sú akokeby umyté, teda nepôsobia mastne, teda skôr pôsobia sucho - hlavne konce.

     - príjemná a dosť intezívna vôňa kokosu

     - rýchla a ľahká aplikácia

     - vlasy sú po aplikovaní naozaj menej mastné a vyzerajú ako umyté

     - u mňa jedine mínus je,že mne prídu vlasy až príliš suché:(teda hlavne konce vlasov(aj ked teda ide o suchý šampón)

    Zhodnotím to tak, že ako "rýchla záchrana" keď mám naozaj veľmi málo času na úpravu vlasov (umytie a následne fénovanie a žehlenie) je to fajn. Ale na bežne užívanie "iba tak" za mňa nie🙂

    10. Sundance detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2v1

    Tak z tohto testovania mala najväčšiu radosť samozrejme naša princezná🙂 Už len kvôli obalu (kedže doma chováme korytnačku). Musím povedať, že keď som si prečítala čo to vlastne je,t eda gél a šampón v jednom? Ok - to chápem. Ale po opaľovaní?Hmm, zaujímavé.V lete určite využiteľné.  A ako mamička na ňom oceňujem tieto veci:

     - vhodný pre citlivú pokožku

     - vhodný od jedného roka

     - je vhodný ako na telo tak aj na vlasy

     - odstraňuje zvyšky chlóru,slanej vody,zvyšky krému na opaľovanie

     - ľahko sa s ním rozčesávajú vlásky (čo ocenia hlavne mamičky dlhovlasých princezien, akú mám aj ja🙂)

    A samozrejme nechcem a nemôžem zabudnúť na znova úžasnú a naozaj sviežu vôňu mandarínky a litschi - na leto ideálna🙂 Na obale je napísané, že je to limitovaná edícia.

    Tak šup-šup bežte si to kúpiť a vyskúšajte!🙂

    11. Babylove osuška s kapucňou + Babylove plienkové nohavičky na plávanie

    Tak toto testovanie som si nechala na koniec. Keďže ja mám doma už veľkú slečnu a tieto vecičky sme nevyužili. No využívame ich inak, po svojom, na rôznych bábikách🙂

    No pokúsim sa to zhodnotiť aspoň takto "na oko".

    Osuška:

     -  je veľmi mäkká a príjemná na dotyk

     - dobre saje vodu

     - 100% froté materiál

     - rozmer 70 x80cm

    Keby že mám doma menšie dieťa či bábätko určite ju denno-denne užívam:)

    A čo sa týka plienok na plávanie?

    Tak tieto plienky sme kedysi užívali aj my (teda bolo to už dávnejšie, ale pre mňa je to stále akokeby včera🙂) A musím zhodnotiť, že som bola spokojná ako ja tak aj malá.

     - krásne obrázky a vzory na plienke (čo sa deťom - bábätkám páči)

     - mäkký a pružný materiál

     - jemný materiál okolo nožičiek,bruška a chrbta

     - plienky vo vode nenasiaknu

     - ľahké obliekanie - ako klasické "gaťky"

     - vyzliekajú sa jednoducho roztrhnutím na bočnom šve

    Takže za mňa opäť dobrá voľba pre mamičky, ktoré majú babätká či menšie deti. A aj cenovo sú tieto výrobky pre mamičky príjemnejšie🙂

    Tak a sme na konci, ďakujem za pozornosť🙂 A chcem podakovať každému jedného čitateľovi, ktorý to dočítal až do konca - viem, že toho nebolo málo🙂 Verím, že som niekomu z vás aj pomohla objaviť niečo nové, čo by sa vám mohlo hodiť či sa vám mohlo páčiť🙂 A v neposlednom rade chcem podakovať @konik_testuje za dalšiu možnosť testovať dalšie skvelé výrobky🙂 Mňa to teda neskutočne baví - robiť takéto "srandičky".

    Prajem vám ešte krásny zvyšok leta milé mamičky/ženy/dievčatá/slečny

    "vaša", mamička Nika

    tita1107
    27. aug 2018    Čítané 271x

    Naše letné prázdniny v spoločnosti voňavej dm drogérie

    Ahojte, volám sa Martina a budem sa opakovať, ale aj ja som, spomedzi mnohých zapojených mamičiek do testovania číslo 17 v spolupráci Modrého koníka a dm drogérie, dostala tú možnosť, ohodnotiť a posunúť  vám svoj subjektívny názor na prvý pohľad úžasný letný box plný dm výrobkov zn. BALEA a BabyLove a SUNDANCE. Čakalo na mňa 12 známych, ale aj doteraz nevyskúšaných prípravkov. Balík dorazil a keďže bolo toto leto úžasné, prialo nám aj pri skúšaní, ovoniavaní, používaní a hodnotení... Budem rada ak si nádete pár minút a možno práve moja skúsenosť vám pomôže pri rozhodovaní, či vyskúšať a kúpiť niektorý výrobok po ktorom už dlho "pokukujete", ale nenabrali ste odvahu vyskúšať ho.

    Zoznam produktov testovania dm č.17:

    1. Balea gél na holenie "Peach Love"
    2. Balea deodorant 24 h "Paradies- bluten"
    3. Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky
    4. SUN DANCE 15 , krém v speji na opalovanie
    5. Balea suchý šamón na vlasy "Tropical Coconut"
    6. Balea osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu
    7. SUN DANCE detský sprchový gél a šampón po opalovaní
    8. Balea balzam na nohy Feel Well
    9. Balea krém na ruky Perfect Pink
    10. Balea Men sprchovací gél Surfers Paradise 3 v 1
    11. Babylove osuška s kapucňou
    12. Babylove plienky na plávanie 

    BALEA gél na holenie "Peach Love"

    Tak, už prišiel čas na moje pichľavé nohy. Použila som gél na holenie "Peach Love" pre citlivú pokožku. Ide o limitovanú edíciu. Ja osobne tieto dámske gély poznám, tento má úžasnú sviežu vôňu broskyne a citrónu vhodnú práve na osvieženie v lete. Výhodou je zložka Aloe Vera, ktorá je šetrná k slnkom podráždenej koži. Rozotretím docielime super hustú krémovú penu a holenie ide ako " po masle". Z tohto balíčka pre mňa TOP výrobok prekrásna vôňa a aj po oholení ostrou žiletkou koža nie je podráždená a mala som pocit ako by som sa práve natrela mliekom, či telovým maslom. Nakoľko som jediná holiaca sa žena v našej rodine som rada, že sa o ňu nemusím deliť.

    BALEA Roll- on 24h "Paradies- bluten"

    Tak dievčatá, moje testovanie pokračovalo, aj keď sme trávili jeden z posledných slnečných víkendov v prekrásnych Kúpeľoch Luhačovice. Roll-on s vôňou kvetín nebude moja "šálka kávy". Veľmi výrazná vôňa, lepivá konzistencia, zanecháva biele stopy a výdrž určite nie 24 hodín...  Jedinú výhodu vidím v tom, že neobsahuje hliníkové soli... aj keď ma jedna mamička tu na MK upozornila, že tieto "guličkové deo" hliníkové soli neobsahujú. Nie som odborník, ale ako používateľ som tejto informácií rada. Na deň pre mňa nie moc vhodný, ale na noc po ľahkej sprche super voňavé, svieže potešenie.

    Balea telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

    Musím pridať jednu skôr negatívna ako pozitívnu skúsenosť. Telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky. Za mňa vôňa nie veľmi identifikovateľná, že ani, ani. Veľmi sladká, až ťažka vôňa na leto, až na rozbolenie hlavy. Na to, že konzistencia je skôr gélovitá, ťažko sa rozotiera a nie je pekne výživná a mastná, ale skôr lepivá. Je dosť možné, že toto zloženie nevyhovje mne vzhľadom na môj vek (41) a potrebujem už mastnejšie zloženie vzhľadom na suchú kožu. Ale určite na tieto mlieka nezanevriem a  ešte niektorú z edícií vyskúšam.

    SUN DANCE krém v rozprašovači na opalovanie faktor 15

    Ešte minulý týždeň nám počasie prialo a stihli sme otestovať a vyskúšať opaľovacie mlieko s rozprašovačom a opaľovacím faktorom číslo 15. Keďže leto je pre našu rodinu NAJ ročné obdobie, krémov nikdy nie je dosť. Za nás výborná aplikácia, krásna vôňa, výhoda obsah beta karoténu pre rýchlejšie hnedé opálenie a myslím, že faktor 15 je dostačujúci pre dospeláka, ale aj dieťa v našom klimatickom pásme. Perfektne sa rozotiera, nezanecháva mastný film a určite odporúčam. Keď privriete oči, jeho vôňa Vás zavedie na slnkom rozohriatu pláž.

    BALEA suchý šampón na vlasy "Tropical Coconut"

    Nebojte sa dievčatá, nie, nie som bláznivá Viktorka na splave. Iba moje vlasy už nutne potrebovali vodu a šampón, ale keďže bolo opäť naše ráno hektické, použitie suchého šampónu "Tropical Coconut" bolo super voľbou a tá vôňa. Mňaaaaaam, voniam úžasne a po rozčesaní vlasov po stopách šampónu ani ťuk. Dobrý a praktický výrobok pre každú uponáhľanú ženu. Vlasy ostanú svieže, voňavé a aj vy sa budete ešte zo pár hodín cítiť konfortne aj s "mastnými vlasmi". 

    BALEA osviežujúci sprej na tvár a telo s vôňou melónu

    Osvieženie v týchto krásnych, horúcich, letných dňoch padne vhod nielen veľkým, ale aj malým princeznám. Nápad hodný medaile nosiť si voňavé osvieženie v kabelke. Nie som veľkým zástancom toho, aby za každú cenu musel sprej, či krém voňať, pri tomto spreji ma to neruší, aj keď za mňa vždy siahnem po klasickej verzií čistej vody. A určite odporúčam držať v chladničke, osvieženie a hydratácia pokožky je o 100 % účinnejšia a príjemnejšia.

    SUNDANCE detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2 v 1

    Špinavé dieťa, šťastné dieťa, alebo keď stráži na ihrisku ocko. SUNDANCE sprchový gél a šampón po opaľovaní 2 v 1 má super sviežu vôňu po mandarinkách a litchi , čo oceňujem po všetkých sladkých jahodách, žuvačkách, či melónoch. Naozaj pekná vôňa. Hustá konzistencia zabezpečuje príjemnú krémovú penu. Pokožku príjemne schladí, odstráni všetky nečistoty z celého tela vrátane vlasov, osvieži. Je pH neutrálny, čo je super pre hlavne deti s citlivou pokožkou, ale pozor, vhodný je pre deti od jedného roka. Opäť TOP produkt!

    BALEA balzam na nohy Feel Well

    Prísť domov, vyložiť nohy a dopriať im malý relax. Na to je dobrý balzam na nohy Feel Will. Obsahuje zelený íl a ryžové mlieko a má super sviežu vôňu marockej mäty a nožičky si po dlhom dni oddýchnu a zrelaxujú. Oceňujem dobrý aplikátor, vo forme pumpičky, pekne si viem naniesť potrebné množsvo. Vôňa na 1*, svieža, príjemná, chladivá, nožičky príjemne ochladí, konzistencia nie je mastná a lepkavá a hneď sa vsiakne do pokožky. Odporúčam použiť aj v priebehu dňa, na večer by som skôr použila niečo mastnejšie. 

    BALEA krém na ruky Perfect Pink

    Umyť zuby, vycikať, pomodliť a nakrémovať ruky. Krém Perfekt Pink s vôňou ružového pomela, ochladzuje naše ruky počas teplých letných dní. Výborná starostlivosť o suché ruky aj v lete. Extrakt z ružového pomela z Korziky dodá pokožke vláčnosť a jemnosť. Konzistencia skôr gélovitá, ľahšia, vôňa svieža a príjemná, ale prošku lepkavá. Píše sa, že ruky udrží svieže a vláčne 24h, ale myslím, že ich treba prekrémovať viac krát za deň, jeden krát určite nestačí. Príjemná ľahšia forma krému na ruky. 

    BALEA MEN sprchovací gel Surfers Paradice 3 v 1

    Keďže mám doma troch dospelých chlapov, po tomto sprcháči sa u nás len " zaprášilo".

    V dm- ke často siaham po sprcháčoch Balea nakoľko okrem manžela ho používajú aj moji dvaja synovia ( 20r, 16r) a v tomto veku sú ako medvedíky čistotné, tak aby sme neskrachovali ... hahaha. Sú husté, majú super krémovitú penu, výraznú vôňu a keďže chlapci jeden sprcháč používajú od vlasov až po prsty na nohách je tento gél 3 v 1 správna voľba. Limentková vôňa s brezovým extraktom osvieži, pokožku chráni a nevysúša. Je PH neutrálny , aby chlapcov neštípal v očkách. Paráda, chválim, odporúčam.

    BABYLOVE osuška s kapucňou

    Napriek tomu, že máme dievča, prišla stuhou previazaná osuška tmavo modrá, ale vôbec nám to nevadí, lebo na funkčnosti jej to neubralo. Veľkosť je 80 x 80 cm a aj napriek tomu, že dcérka má už 5 rokov určite využijeme, nakoľko je 100 % frotá a výborne saje vodu. Je super hrubá, ale napriek tomu nie je tvrdá a nedráždi a neškriabe detskú pokožku. Musím tiež priznať, že som si tento tovar nikdy v predajniach nevšimla, tak dávam do povedomia, že aj v dm drogérií sa dá kúpiť takýto sortiment v super kvalite a netreba siahať po čínskych verziach nevhodných pre deti. Tiež by som možno ustúpila od výšivky na kapucni, ostane po opraní tvrdá a deťom tam asi chýbať nebude. Výborný produkt!

    BABYLOVE plienky na plávanie

    Tento produkt sme nevyskúšali na vlastne koži, keďže dcéra má 5 rokov a už plienky nepoužíva. V minulosti sme tiež plienky kupovali, boli super v porovnaní cena a kvalita. Nikdy nepustili, čo mali udržať, boli príjemné na pokožku, netlačili, pokiaľ sme použili správnu veľkosť. Vyrábané sú v 3 veľkostiach pre všetky vekové kategórie a musím ich iba pochváliť. Toto testovacie balenie sme posunuli susedovcom pre ročného chlapca a boli spokojní, aj oni, aj syn. Komfortné plienky na plávanie, príjemné a dieťa nič neruší pri užívaní vody a plávania. 

    A je tu koniec. Dostali sme sa až na záver. A čo dodať?  Milé dámy, vážení páni, tím MK a dm drogéria. Ďakujem, bolo mi cťou! Ak čítate tieto riadky, som rada, že som vás neskromne zaujala ja a moje pocity, alebo niekoľko úžasných výrobkov, ktoré nájdete v sieťach dm drogérie. Testovanie u nás prebehlo vo veselej nálade, oživilo nám letné dni, veľa sme sa nasmiali, stále sme voňali. A aké sú letné produkty drogérie dm? V prvom rade svieže, schladia nám telo aj zmysly, majú ľahšiu gélovitú konzistenciu a v porovnaní cena a kvalita opäť dokazujú, že dm- ka si už roky drží svoj vysoký štandard na našom trhu. Mňa ani moju rodinu nesklamali, aj keď nie všetky výrobky sadli môjmu nosu, alebo môjmu telu. Ak ste zvedavé/ví ako ja a nie na všetky Vaše otázky bolo v recenzií odpovedané, alebo sa Vám zdá, že vy to cítite inak ako ja, píšte, pýtajte sa.

    Prajem vám ešte pekný neskorý nedeľný večer.

    Martina s rodinou. 

    dragulka
    27. aug 2018    Čítané 325x

    Dm výrobky na "férovku"

    Bez omáčok, bez rozprávkového úvodu, na rovinu, stručne a hlavne pravdivo. Takú vám ponúkam recenziu na výrobky z rady Balea od dm drogerie markt. 

    Balea telové mlieko s vôňou rebarory a vanilky

    Ako prvé vnímate tú vôňu. Buď ju milujete alebo nenávidíte. Za mňa vôňa sladká, sladšia ako na Vianoce, keď pečiem vanilkové rožky. Pre fanúšikov sviežich a citrusových vôni neodporúčam. Avšak nadšenci vanilky smelo do toho. Budete v raji. Odhliadnúc od vône, konzistencia je ideálna. Ani mastné ani vodové. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastné fľaky. Všetkými desiatimi odporúčam na masáž chrbta od partnera. Netrebalo ani vonnú sviečku a z tej vône som zasplala ako na vanilkovom obláčiku.

    Balea "vodný sprej" - osviežujúci sprej na telo a tvár s vôňou melóna

    Inými slovami - výborná zábavka pre celú rodinu v letných horúčavach. Čo ma najviac prekvapilo bola chuť. Áno chuť. Dobre čítate. Ako prvú skúšku som si ho chcela nastriekať na tvár. Lenže zatlačila som nádobku viac ako som chcela a so zatvorenými očami som nemierila na čelo a tvár ale pery a bradu 😀  No čo už. Ako sa hovorí šikovným patrí svet, a tak som ho ochutnala. Musím povedať, že to nebolo nepríjemné, horké ani "chemické" a tak nebolo nutné si opláchnuť tvár či zapiť chuť. Tento sprej sme používali celá rodina. Ochladil nielen nás ale hlavne dcérku, ktorú najviac bavilo pobehovať so sprejom a striekať ho na všetkých prítomných. Pokožka po zaschnutí nebola lepkavá, "sivá" a ani nesvrbela aj napriek používaniu v tých najväčších teplách. A tá vôňa ! Hmmmmmm tá vôňa!

    Balea - balzam na nohy

    Môžem povedať, že veľa cestujem. Skutočne veľa. A pred narodením dcérky to bolo ešte viac. Bol rok kedy som každý mesiac bola v inej krajine. A tak sa mi stáva, že pri počutí mena krajiny si vybavím vône a chute. A funguje to aj opačne. Hneď ako prvé som si pri tomto balzame spomenula na Maroko. Mäta kam sa pohnete. Čaj, koláčiky, tabak, cukríky.... Šumenie oceánu, upokojujúca hudba, vôňa dreva a mäty. To je marocký wellnes. A vďaka tomuto balzámu som tento zážitok mohla mať opäť doma. Konzistencia je hustá, avšak nie mastná. Dlho, predlho vydrží jedna "dávka" na masírovanie. Veľmi oceňujem dávkovač. Osobne neznášam chytať "krémovými" rukami nádobky a nebodaj bojovať s uzáverom.

    Balea "Peach Love" gél na holenie

    Broskyňa, citrón, satén, broskyňa, citrón... Toto mi dokola behalo v hlave pri holení nôh. Vôňa je neskutočná. Teda za mňa všetkými desiatimi. Svieža, ľahká, nevtieravá. Pokožka po opláchnutí ostala jemná ako satén. Na použitie stačí malá dávka. Po spojení s vodou sa zmení na penu, ktorá znásobí svoj objem a dlho vydrží. To čo by som ale vytkla je, že po streknutí sa z trysky pomalým tempom tlačí von gél. A tak aj napriek otreniu, sa pod vrchnáčikom pomaly tlačí gél, ktorý tam schne a zalepí vrchnák o fľašku.

    Balea krém na ruky "Perfect Pink"

    Krém na ruky je moje "must have". Mám ho v každej kabelke, taške, v aute, na pracovnom stole, v kúpelni, v spálni pri posteli, v obývačke, fakt všade. Pre mňa krém musí byť nevtieravý vôňou, ľahko rozotierateľný, rýchlo vstrebaný a nesmie zanechávať mastný film na rukách. A všetky tieto moje nároky spĺňa aj tento krém. A keď k tomu pripočítam vôňu pomela, ľahkú, sviežu, citrusovú tak sa nedá inak ako odporúčať a zaradiť si ho do aktuálnej výchádzkovej kabelky.

    Balea deodorant roll-on

    Guličkový deodorant. Hmmm. Pri pohľade na tento výrobok som si spomenula na 90.-te roky kedy boli na vrchole svojej slávy. Lenže. Tie vtedy často zaschínali, kryštalizovali a tak sa zasekávali a často potrebovali "pomôcť" prstami. Samozrejme sa to následne nezaobišlo bez ulepených prstov a "drobenia sa" zaschnutých zvyškov. A tak som každý deň otvárala tento deodorant s malou dušičkou čo ma čaká. Od prvého použitia ubehli už dva týždne a ani raz nebol zaschnutý či "zaseknutý". To určite hodnotím ako veľké pozitívum rovnako ako vôňu kvetov. Ľahká, jemne sladká a nevtieravá. Účinok však je sklamaním. Určite nechráni sľubovaných 24 hodín.

    Balea suchý šampón s kokosovou vôňou

    Ďalšia milá retro spomienka z mladosti. Vtedy bol suchý šampón púder v malej nádobke. Oceňujem tento moderný dizajn a hlavne použitie. Ľahko a rýchlo aplikovaný do vlasov pomocou jdného zatlačenia. Stačí už len vyčesať a môžete ísť. Áno, nie je to lepšie ako umyť si vlasy a áno nie je to na denne použitie. Ale ak máte dlhé a husté vlasy, ktoré sa sušia pol dňa tak je tento šampón dobrá voľba ako sa "skulturniť" rýchlo alebo v prostredí kde nie sú ideálne podmienky. 

    Balea pánsky sprchoví gél/šampón 3v1

    Vlasy, tvár, telo. Kompletná starostlivosť v jednej nádobke. Za mňa ako partnerku testera musím pochváliť vôňu. Svieža, ľahká a sexy 😉 Slová manžela : "stačí malé množstvo, dobre pení, pokožka ostáva jemná a nesvrbí" Manžela väčšinou doterajšie pánske sprchové gély po použití svrbeli na pokožke. Ošíval sa ako vrece bĺch a tak prešiel na výrobky na báze mliečnej bielkoviny. No a od tohto testovania ostáva pri tomto sviežom spolčníkovi z "raja".

    Balea detský sprchoví gél/šampón

    Výrobok ktorý ma najviac prekvapil z testovacieho balíka. A prekvapil v dobrom. Opäť svieža vôňa mandaríniek a citróna. Napriek tomu neštípe v očkách, dobre a rýchlo sa oplachuje, nevysušuje pokožku a skutočne poctivo zmyje zvyšok opaľovacieho krému. Dcérka si ho zamilovala a dokonca sa naučila sama sa ním natierať a pohárikom oplachovať. Po takto sviežom kúpaní sa už len zamotať do osušky s kapucňou zo 100% bavlny a sme ako v bavlnke. Na osuške ma príjemne prekvapil stav po prvom praní. Ostala mäkká, príjemná na dotyk a nepelychá. Prijala by som väčší rozmer, nakoľko aktuálny rozmer 70x80 je už "natesno"

    Opaľovací sprej s karoténom OF15

    Ja, bledá a ešte bledšia tvár som bola veľmi zvedavá na tento výrobok. Zaujal ma hlavne popis, že je na neopálenú pokožku. To čo oceňujem je pevný uzáver(v taške sa mi nie raz krém otvoril a vytiekol), pumpička/sprej ktorý dávkuje v malom rozptyle, tak zbytočne nestrieka všade naokolo a rýchle vstrebávanie. Možno by nebolo na škodu keby vôňa bola jemnejšia. Pri nakrémovaní celého tela bola dosť prenikavá a výrazna.

    Babylove plienky na kúpanie

    Máme 17 mesačnú dcérku v znamení ryby. A rybka je to doslova a do písmena. Vo vode sa blázni, člapká, vystrája a hlavne chce sa zabávať bez obmedzenia. Na týchto plienkach oceňujem že sú naťahovacie. Predsa len je už vo veku kedy odlepiť pásik na plienke jej nerobí žiadny problém. Plienka nie je zbytočne hrubá, po namočení do vody ostáva tenká, voda z nej odteká veľmi rýchlo takže nie je ako špongia. Dostali sme na skúšku veľkosť L a aj napriek tomu,že dcérka je už za váhovým limitom uvedeným na obale, tak jej pekne sadli a držali ako mali.

    Keď tak pozerám na tieto výrobky, tento testovací balík je útok na zmysly. Hlavne na ten čuchový. Preto odporúčam tieto výrobky pre tých, ktorí majú radi intenzívne vôňe. Výrobky ma prekvapili svojou dobrou kvalitou a príjemým pocitom, ktorý znechali na pokožke. Aj napriek niektorým nedostatkom, môžem zhodnotiť, že tieto výrobky sú dobrou voľbou. 

    micinka1981
    27. aug 2018    Čítané 291x

    Voňavé leto s dm 🦀🌴🐚

    Volám sa Andrea a som mamina 3,8 r Tomáška a 10,5 m Dianky. Do dm-drogerie markt chodíme často nakupovať, hlavne detské potreby od Babylove. Máme obľúbené výrobky, s ktorými sme spokojní. Zopár výrobkov som mala aj od Balea ale bola som skôr sklamaná ako nadšená a od Sundance som zatiaľ nemala nič.  Rada skúšam nové veci, preto som neváhala a prihlásila sa na testovanie tohto letného, voňavého balíka od dm. 🌸

    Hneď ako kuriér priniesol balíček, s Tomáškom sme ho otvorili a nevedela som sa dočkať, kedy to všetko vyskúšame. Najradšej by som všetko skúsila hneď prvý deň ale pri 2 deťoch sa to nedá 😊

    Balík obsahoval výrobky od Babylove, Balea a Sundance, hlavne pre mňa, niečo pre deti a sprchový gél pre tatina. Tak sme pomaly začali testovať. 

    Krém na ruky Balea Perfect Pink

    Ruky si cez deň málokedy krémujem, pretože často po deťoch čosi umývam, chystám jedlo, upratujem, preto si zvyknem ruky natrieť pred spaním. Mám rada jemné, ľahké, svieže vône a tento krémik to spĺňa. Obsahuje extrakt z ružového pomela z Korziky a má dodať rukám vláčnosť 24h denne. Po nanesení bol krém dosť mazľavý a trocha lepkavý ale rýchlo sa vstrebal a ruky ostali nemastné. Ale do 10 minút som mala pocit suchých rúk, akoby som si ich ani nenatrela. Keď som si ho natrela znova, začali sa mi robit žmolky na dlaniach.Krémik som vyskúšala 4x ale zakaždým rovnaký výsledok, takže mne krémik nesadol.

    Neodporúčam.

    Telové mlieko s vôňou rebarbory a vanilky

    Nemám rada ťažké, sladké vôňe a vanilku v kozmetike nevyhľadávam. Takže toto telové mlieko ma vôňou neočarilo. Otestovala som ho 3x a jediné čo mi na ňom vadilo je vôňa.

    Mlieko sa ľahko rozotiera, rýchlo sa vstreba a pokožka ostane hladká a vláčna...a dosť dlho prevoňaná 😃 Ak ste milovníčkou vanilky, tak pri tomto telovom mlieku si prídete na svoje 🙂

    Odporúčam vyskúšať ale s inou vôňou, ak vám vadí vanilka.

    Balea gél na holenie Peach love

    Priznám sa, že pri holení som nikdy nepoužívala penu na holenie a považovala som to za zbytočné. Tento gél je vhodný pre citlivú pokožku, je s obsahom Aloe Vera a jemnou vôňou broskyne a citrónu. Po nanesení na pokožku sa gél zmení na hustú, krémovú penu a holenie ide ako po masle. Nohy ostali pekne hladké.  A čo mňa potešilo, že som nemala podráždenú pokožku a nerobili sa mi po holení červené pupáčiky. 

    Odporúčam.

    Balea suchý šampón Tropical Coconut

    Do testovania suchého šampónu sa mi veľmi nechcelo lebo som ho nikdy nepoužívala a ani ma nelákalo ho vyskúšať, aj keď mi ho ospevovala kaderníčka. Vlasy si umývam každé 2-3 dni. Otestovala som ho prvý a žiaľ posledný krát 😕. Mne táto umelá kokosová vôňa veľmi smrdí a rozbolela ma z nej hlava. Je určený pre všetky typy vlasov. Nádobku treba pretrepať a rovnomerne nastriekať na jednotlivé pramienky. Už pri prvom streknutí som mala chuť ho vyraziť do koša 🙄. Dosť silno strieka a tá kokosová vôňa mi prekážala ale chcela som ho otestovať, čo je zač 🙂 Nastriekala som ho na vrch hlavy a na boky. Vlasy sa majú po chvíľke vytrieť uterákom a vyčesať. Na pohľad nejaký efekt bol vidieť, ale pocit neumytých vlasov bol horší ako pred použitím. 

    Neodporúčam. Neviem ho porovnať s inými suchými šampónmi ale za mňa NIE.

    Krémové mlieko na nohy Feel Well

    Toto mlieko na nohy používam každý deň odkedy prišiel balík 🙂 Zázrak som od neho nečakala, kedže mám suchšie päty hlavne v lete a na ne treba pemzu alebo brúsku.  Krémik je ľahký, s príjemnou vôňou marockej mäty. Dobre sa nanáša, rozotiera a nôžky ostali hladké a vláčne. Taký malý wellness. 🙂 Mohol by byť trocha chladivý.

    Určite odporúčam.

    Plienky na plávanie a osuška Babylove

    Keď som otvorila Babylove plienky na plávanie, milo ma prekvapili. Doma som mala zopár starších plienko-plaviek Babylove, ktoré sú tvrdé, ťažko sa naťahujú a po vyzlečení sa z nich vyleje voda. Tieto nové plienko-plavky sú úpne iné a pripomínajú mi Pants plienky. Sú mäkučké, pružné a aj keď nám došli vo veľkosti L, čo je od 12kil a Dianka má len necelých 9kíl, v pohode jej sedeli na riťke 🙂

    Odporúčam.

    Osuška tiež milo prekvapila.  Je mäkučká, savá zo 100% bavlny. Z jednej strany je z froté a z druhej je hladká, takže je príjemná na dotyk a Dianke sa v nej páčilo 🙂 Výhodou je kapucňa a keď sa trocha podvečer ochladilo, nebola Dianke zima na hlávku.

    Odporúčam.

    Sundance krém na opaľovanie s karoténom OF 15


    Opaľovací krém si vždy kupujem v lekárni, kvoli slnečnej alergii. Pokožka sa mi dosť rýchlo opáli, preto používam krémy s SPF 15 a 25.  Tento rok sme začali chodiť na kúpaliská až koncom júla, tak som nebola veľmi opálená. Chodili sme na kúpalisko až neskôr okolo 17h kvoli deťom a aj tak som sa s ním jemne opálila. Krém sa dobre rozotiera, má príjemnú vôňu a je vodeodolný. Po cca 30min vo vode som ho na pokožke stále cítila, takže sa nezmýva tak rýchlo. Po 2h som sa z neho nevyhádzala ale slnko už nebolo také silné.

    Chcela som ho vyskúšať aj na silnejšom slnku, tak sme s kamarátkou vybehli na jazero od rána. Počas 7h na slnku som sa s ním natrela 3x. Chrbát som mala natretý len raz a tam som sa jemne spálila. Objavila sa aj alergia na rukách a dekolte, tak radšej ostanem pri mojom overenom kréme na opaľovanie. Treba si dať pozor pri nanášaní, pretože ostávajú fľaky na oblečení.


    Odporúčam, pokiaľ netrpíte alergiou na slnko. 

    Guličkový dezodorant 


    Každá mamička sa pri svojich malých deťoch zapotí, nielen v takomto horúcom lete ale aj počas celého roka. Preto sa vždy spolieham na antiperspiranty. Používam buď tuhé, gélové ale najčastejšie sprejové. 


    Od tohto deodorantu som  nečakala žiadny zázrak, keďže je to deodorant. Je bez hliníkových solí, má krásnu kvetinovú vôňu, ľahko sa nanáša a rýchlo zaschne ale... Na horúce leto je ozaj slabý. Vôňa vydržala ani nie hodinu a po pár hodinách som cítila pot a musela som si dať antiperspirant. Biele fľaky som si nevšimla na tmavom oblečení. Vhodnejší bude skôr na jeseň, zimu a jar.

    Odporúčam aj nie.

    Pleťový sprej Melón a Aqua


    Tieto dva pleťové spreje som si kúpila pred testom, keď som ešte nebola vybratá na testovanie, tak napíšem recenziu na obidva. Je osviežujúce sa trocha ochladiť v horúčavách, keď ste v práci, v aute, na výlete, či doma a nemáte možnosť vybehnúť si zaplávať do bazéna, jazera alebo ak nieste práve pri mori. Môžte ich nechať vychladiť v chladničke a osvieženie bude o to príjemnejšie ☃❄ Melónový má jemnú vôňu a stačí zatriasť a osviežiť si tvár alebo celé telo.  Čo sa mi na ňom nepáči je to, že keď si ho nastriekate viac krát, pokožka sa trocha lepí a aj ostane voňavá. Mne po čase tá vôňa trocha prekážala hlavne na pleti a aj lepkavý pocit na pokožke.  Radšej používam Aqua.
    Je bez vône, nelepí a nemá pachuť, keď si oblížete pery, ako pri Melónovom. Tomáško sa s ním rád osviežuje a dokonca aj náš tatino, ktorý takéto vychytávky nemusí.

    Odporúčam a za mňa skôr Aqua 

    Sprchový gél po opaľovaní 2v1

     
    Týmto sprchovým gélom som umyla obe deti a vyskúšala som ho aj na sebe.  Na Dianku som použila len malé množstvo, kedže gél je určený od 1 roka. Má neutrálne pH a mal by odstraňovať zvyšky chlóru, slanej vody a opaľovacieho krému. Pekný obal zaujal oboch 🦀🐢🐟 a Tomáško sa tešil do vane, že sa s ním umyje. Samozrejme, musel ho ovoňať, ako každý sprchový gél. Mandarínková voňa s liči uňho testom prešla 😊. Je určený na telo aj vlasy. Jemne pení a nevysúša pokožku, ktorá ostala jemne prevoňaná. 


    Odporúčam, ak vaše deti nemajú alergiu na bežné sprchové gély.

    Sprchový gél Balea Surfers Paradise 3v1

    Niečo aj pre nášho tatina 🙂, tak sme mu ho dali otestovať. Je určený na telo, tvár a vlasy s limetkovou vôňou, s brezovým extraktom a má neutrálne pH. Predtým, ako šiel tatino do sprchy, som gél ovoňala. Voňal príjemne korenisto a bolo ho cítiť aj po sprche na pokožke. Nesťažoval sa, že by ho dačo svrbelo alebo že by bol zlý.

    Odporúčam.

    Som rada, že som sa mohla zúčastniť tohto testu a vyskúšať pre mňa nové výrobky od dm. Niektoré si rada kúpim, keď sa minú a iné mi stačilo vyskúšať raz a ozaj stačilo 😊 

    Ďakujem ❤

    malalienka85
    27. aug 2018    Čítané 634x

    Test dm, veľa muziky za málo peňazí?

    Pri ponuke testovať produkty z dm drogérie som neváhala ani chvíľku a hneď som sa zapojila. Na moje prekvapenie som bola vybraná a za pár dní ma doma čakal velikánsky balík s 12-timi výrobkami značiek Balea, Babylove a Sundance. Všetky tieto dm značky veľmi dobre poznám (v dm-ku som schopná stráviť hodiny 🙈) a bola som zvedavá na nové letné produkty. Všeobecne zastávam názor, že kozmetiku týchto značiek buď milujete alebo neznášate. Nič “medzi” neexistuje. 

    Inak tomu nebolo ani tentoraz. 

    Poďme sa teda zamerať na minirecenzie k jednotlivým produktom. 

    Balea Men Surfers Paradise 3 v 1  Sprchový gél pre mužov 3 v 1, čiže určený na telo, vlasy a tvár (?). Tento sprcháč som hodila manželovi do kufra, keď odchádzal na služobku. Na cesty je ideálny, keďže sa dá použiť aj ako šampón a teda ušetrí trochu miesta v kufri. Po návrate som sa muža spýtala na názor 🙄. Nuž nič viac ako to, že je dobrý som sa nedozvedela 🙈. Preto som ho v ten večer použila ja sama. Vôňa je príjemná, mužská, nič ťažké ani korenisté, ale svieže a jemné. Takto má voňať chlap! Tento sprcháč urobí rovnakú službu ako jeho drahší kolegovia a za cenu 0,99 € je to super kúpa a môžem ho odporučiť. Btw, voňala som ako muž ešte aj na druhý deň 🤭.

    Babylove osuška s kapucňou                            

    Neviem, či je táto osuška dostať kúpiť v predajniach dm, ale dúfam že áno. Je skvelá 👍🏽. Materiál je hrubý a savý, ozaj kvalitná 100 % bavlna. Pri praní som použila detskú aviváž a osuška je krásne mäkkučká, som s ňou veľmi spokojná. Ten delfín na kapucke mohol byť krajší, ale to už ozaj vychytávam. 

    Balea Fuss Milchcreme Feel Weel                  

    Balzam na nohy s vôňou mäty, používam denne vždy po sprche. Vonia nádherne, kto má rád mätu, príde si na svoje. Typickým problémom “baleáckych” krémových produktov je, že je takmer nemožné ich normálne rozotrieť 🤨. Inak celkom slušne hydratuje a udržal mi nohy medzi dvoma pedikúrami v dobrom stave. Výhodou je dávkovač v podobe pumpičky. Cena 2,69 € a za vyskúšanie stojí. 

    Balea Handsorbet Perfect Pink     

    Na obale výrobca uvádza, že ide o krém na ruky (to teda v žiadnom prípade) skôr ide o nepodarený sorbet. Vôňa exotického ružového pomela ma neohúrila a v podstate mi pripomína čistiaci prostriedok. Konzistencia je skôr gélová, vsiakne sa rýchlo, zostane lepivý pocit a vôbec nehydratuje. Podľa mňa toto nie je produkt určený na suché ruky. Cena je 0,99 €, obal lákavý, ale v tomto prípade sa oplatí prihodiť eurko, dve a kúpiť poriadny krém na ruky. 

    Balea Body Lotion Rhabarber Vanille              

    Ako to napísať.....? Toto je asi najhoršie telové mlieko aké som kedy mala. Kombinácia vanilky a rebarbory je pre mňa vražedná. Mlieko sa ťažko rozotiera, ak ho chcete dostať do pokožky, tak veľa šťastia, naozaj sa narobíte. Hydratácia takmer žiadna a mne osobne chýba pocit mastnejšej pokožky po natretí. Obal má krásny, ale to je asi všetko. Vlastne ešte cenu 1,49€. 

    Balea Deodorant Paradies Blüten                  

    Guličkový deodorant s chutnou lízatkovou vôňou odporúčam. Vonia príjemne, neobsahuje hliníkové soli, má krásny obal, výbornú cenu (1,19€), funguje a BODKA.

    Balea Rasiergel Peach Love                            

    PECKA! Gél na holenie, to je záležitosť, ktorú som si sama nikdy nekúpila. Jednoducho som vždy používala manželovu penu na holenie alebo sprchový gél. Tieto časy sa však skončili a tento gél si plánujem kupovať dokolečka. Broskyňová vôňa mi pripomína cukrík, alebo žuvačku z detstva, je to nádherná letná vôňa. Z gélu sa po rozotretí vytvorí hustá pena, a stačí vytlačiť naozaj malé množstvo. Nohy zostanú jemné a bez reakcie. Škoda, že vôňa je limitka 😤.

    Sundance Carotin Sonnenspray Faktor 15    

    Produkty na opaľovanie od Sundance poznám veľmi dobre a kupujem ich pravidelne. Každé leto začínam s vyššou ochranou a som verná jednej lekárenskej značke. Keď už som dostatočne opálená prejdem na nižší faktor a lacnejšiu značku. Sundance je dobrá voľba, opaľovák vonia pekne, dobre sa rozotiera, má rozprašovač a fajn cenu. 

    Sundance Kids Aprés 2 v 1                               

    Sprcháčik a šampón v jednom s mandarínkovo-liči vôňou je super voľba na dovolenku. Je vhodný po opaľovaní, vytvorí hustú penu, v očkách neštípe a voní veľmi pekne, decentne🍊.

    Babylove plienky na plávanie

    Keďže náš krpec je ešte malý na kúpanie sa po bazénoch, tieto plienky sme dali otestovať našej staršej sestranici Dianke. Bola s nimi spokojná, to čo malo zostať v plienke zostalo, dokonca na jej citlivej pokožke nenastala žiadna reakcia. (to už je čo povedať!) Dizajn plienok sa mi páči všade samé rybičky 🐠🐟🐬🐳🐋. 

    Balea Wasser Spray Melone

    Tak toto je typ produktu, ktorý mi príde absolútne zbytočný. Načo sa vlastne používa? Keď chcem voňať, dám si parfém. Keď sa chcem osviežiť, osviežim sa vodou. Striekať si lepkavú melónovú vodičku do tváre, alebo na telo mi príde v týchto teplách šialené. Áno, vonia to pekne presne ako tá tvrdá melónová žuvačka z 90-tych rokov. Pre mňa zbytočnosť, ale kamoškina 13 ročná dcéra sa tomu potešila. 

    Balea Trocken Shampoo Tropical Coconut

    Na suché šampóny som ja expert. Vyskúšala som hádam všetky u nás dostupné značky. Moje vlasy sú mastné a pekné vydržia iba v deň ich umytia. Ďalšie dni ma zachraňuje práve suchý šampón. Bohužiaľ nie tento od Baley. A takú nádej som doň vkladala! Vôňa pre mňa úžasná, čo je kokosové, to zbožňujem a tento šampón mi pripomína Piňa Coládu 🍹. To, že zanecháva biely “povlak” na vlasoch by mi nevadilo, je to normálna vlastnosť suchých šampónov. Mne vadí, že nefunguje. Tých 5 minút nepočítam 😬.

    Milé dámy, pokiaľ ste sa dostali až sem, tak ďakujem za prečítanie. Pokiaľ máte otázky ohľadom testovaných produktov rada odpoviem. Alebo kľudne do komentárov napíšte Vaše názory na Baleu, Sundance a Babylove, rada si prečítam. Ďakujem dm drogérii a tímu MK za túto možnosť, veľmi rada som sa zúčastnila testovania a našla zopár super produktov, ktoré budú mať miesto u mňa v kúpeľni. 

    Majte krásny deň 🌸 Lenka 

    gab1sol
    27. aug 2018    Čítané 271x

    Testovanie dm vol.2 - náš druhý letný balíček.

    Tak ako minulý rok, aj tento rok sa nám pošťastilo otestovať letný balík produktov Balea z dm Drogerie Markt. (pozn. recenziu na prvý balíček zameraný skôr na produkty BabyLove nájdete v mojom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/gab1sol/article/dm-testovanie-ako-sme-skusali-neskusal-6e05m1/)

    A ako som si našla aj minulý rok pár kúskov, ktoré kupujem doteraz, aj tentokrát ma niektoré produkty naozaj oslovili. Takže pekne odzačiatku.

    Balea osviežujúci sprej.

    Vodu v spreji doma poznáme, najviac využívame čistú, bez vône, ale občas kúpim aj nejaký ten voňavý. Skvelo osviežia počas horúcich letných dní… A malé deti (aspoň naša dvojročná) má z toho náramnú zábavu. 🙂

    Verdikt - odporúčam - sprej vodu rozpraší na mikrokvapky, takže pokožka po aplikovaní nie je mokrá, len príjemne schladená.

    Balea guľôčkový dezodorant s vôňou kvetov

    Je to dezodorant, takže žiadne zázraky nečakajte (ako pri antiperspirantoch). Krásne vonia, ale práve kvôli tomu, že to je deo, tak velmi dlho nevydrží. A čo bolo pre mňa veľkým mínusom, že nechával škvrny na tmavom oblečení

    Verdikt - neodporúčam - radšej ostanem verná sprche a antiperspirantu.

    Balea telové mlieko

    Telové mlieko s vanilkou a rebarborou sľubuje sladkú vôňu a sviežosť. Sladkosť spĺňa, tá je naozaj intenzívna, ťažká, na leto až veľmi. Preto je podľa mňa ťažké dosiahnuť sviežosť.

    Verdikt - neodporúčam - vôňa bola pre mňa ťažká, až nepríjemná. A navyše mlieko sa nie najlepšie rozotieralo.

    Balea Fuss balzam na nohy

    Svojou vôňou mi pripomenul saunový svet z kúpeľov, kde sa miešali vône z parných saun a vonných olejov. Balzam sa dobre zorotiera a na pokožke zanecháva jemný film. Ak sa prinútim (keďže som si nohy predtým nenatierala), tak ho začnem používať pravidelne.

    Verdikt - odporúčam - najmä pre tých, ktorí majú suché nohy.

    Balea krém na ruky

    Z tohto krému mám zmeišané pocity. Je dosť mastný a veľmi dlho sa vstrebáva, ale je určený pre suché ruky, tak asi to tak má byť. Vôňa exotického ružového pomela je celkom príjemná a osvieži počas letných dní.

    Verdikt - (ne)odporúčam - ak máte ruky suché, je to správna voľba.

    SUNDANCE sprej na opaľovanie s karoténom, OF 15

    Verdikt - odporúčam - aj keď škoda, že nie je na výber viac OF.

    Balea gel na holenie

    Aj keď v lete preferujem skôr epiláciu, gel na holenie mám doma vždy. A poslednú domu kupujem len značku Balea. Viem, že každá pokožka reaguje inak, ale mne sa na ňom páči, že tú moju nedráždi. A vôňa broskyne a citrónu je príjemná.

    Verdikt - odporúčam - vhodný aj pre citlivú pokožku.

    Balea suchý šampón na vlasy

    Verdikt - neodporúčam - na trhu sú aj lepšie suché šampóny.

    Balea MEN sprchovací gél 3v1

    Keďže ide o mužský produkt, tak citujem: “Neohúril, ale ani neurazil.” Čo však manželovi vyhovovalo, že je to 3v1, keďže uprednostňuje minimum produktov.

    Verdikt - neutrálny.

    Babylove plienky na plávanie

    Asi sa budem opakovať, ale babylove plienky na plávanie poznáme, už dávno kupujeme. Oproti tým starším, sú mäkšie a pružnejšie, vďaka čomu sa lepšie naťahujú.

    Verdikt - odporúčam - veď aj preto som im ostala verná aj pri druhej dcére.

    Babylove osuška s kapucňou

    Doma ich máme viac a určite aj túto zaradíme do pravidelného uživania, keďže je hebká a dobre saje vodu.

    Verdikt - odporúčam.

    SUNDANCE detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2v1

    Voči tomuto produktu mám len jedinu výhradu - keďže malá je bublinkový maniak, trošku mi vadilo, že nerobí v kúpeli viac peny, ale inak super a krásne vonia. 🙂

    Verdikt - odporúčam - nielen pre drobcov.

    A moje/naše testovanie je opäť na konci. @konik_testuje, opäť ďakujem, že som sa mohla zúčastniť testovania produktov spoločnosti dm. Opäť som objavila nové veci. Tentokrát ma nie všetky oslovili, ale našla som si aj nových favoritov. Tak teda, ja aj naďalej ostávam verná dm drogerie markt. 🙂

    Gabika

    ludka140281
    27. aug 2018    Čítané 406x

    Veľký letný balík z dm drogerie markt

    V krajine, nekrajine, na ďalekom východe prebieha naše testovanie s DM výrobkami. Aj u nás ako všade balík prišiel kuriérom. Poštový holub by ho nezaniesol... Náš krásny, veľký, letný, balík. Celkom 12 produktov + darčeková taška. Týždeň bol dosť málo, ale pomáhala celá rodina, každý chcel testovať a tu sú naše výsledky.

    Začíname

    Detská osuška s kapucňou BABY LOVE

    Krásne jemná, hebká, froté, s rozmermi 70 x80 zo 100%bavlny. Bola som prekvapená,  že ponúkajú aj osušku. Je fantastická, aj po vypraní drží tvar a hebkosť, veľmi dobre saje vodu. Bude nám slúžiť veľmi dlho.

    Plienky na plávanie BABY LOVE – L 12 kg

    Tu sme si užili kopec zábavy. Ako prvé dievčatá otestovali ich pružnosť. Natiahnuté na hlavách vyzerali zábavne.Veľmi dobre a ľahko sa naťahujú, aj okolo nôžky držia pekne tvar, majú pekné obrázky. Po použití len roztrhneme v bokoch a gaťuše sú dole. Testované na 4 mesačnej, 7kg dcérke. Sme spokojní.

    Detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2v1 SUNDANCE

    Pre deti od 1 roka. Krásne vonia po mandarínke a litschi, skvele pení, čo prinesie veľa zábavy, odstráňuje zvyšky krému po opaľovaní a neštípe očká. Vlásky sa po ňom ľahko rozčesávajú a dlho krásne voňajú.

    Melónový spray na tvár a telo BALEA

    To vám bola zábava, že sa smiali aj deti od susedov. Úžasná vôňa, ktorú tak milujem a okamžité osvieženie. Testovala babka, dedko, ocko, mamka, deti a samozrejme všetci čo boli na blízku. Ak  hľadáte okamžité osvieženie v horúci letný deň, či po športe, je toto to pravé. Zábavu máte zaručenú. Nelepí, osviežuje, krásne vonia, prináša okamžité osvieženie. U nás sme si ho obľúbili.

    Sprej na opaľovanie s karoténom OF 15 SUNDANCE

    Veľkou výhodou je balenie s rozprašovačom, jednoduché použitie, ktoré hravo zvládnu aj deti. Rýchlo a dobre sa vstrebáva, pokožka po ňom nelepí a je pekne hnedastá. Nám takáto ochrana postačuje. Poskytuje sviežosť, lesk a hydratáciu. Jedinou nevýhodou je, ako všetky opaľovacie krémy a mlieka, farbí oblečenie.

    Balzám na nohy a nožulienky  BALEA

    Toto je jeden s našich topov. Úžasná vôňa, veľmi dobre sa rozotiera, nelepí a zanecháva hebké nohy. Dokonalý relax. Natrela som si celé nohy nie len chodidlá a aj nožienky  mojej palculienky. U nás už vieme, kto taký dostane pod vianočný stromček. Je naozaj úžasný a odporúčam, ak máte aj suché unavené nohy, dať si večer do postele masáž pred spaním.

    Gél na holenie BALEA

    Krásna vôňa broskyne a citrónu. Priznám sa, nepatrím k ženám, ktoré majú chlpaté nohy, ale pochvalujem si ho. Dostatočne rýchlo napení a postačí len malý oriešok gélu, ktorý dokonale rozotriete na celé nohy. Pre mňa až dosť hustý, riedila som ho vodou, ale odstránil všetko čo som chcela. Jemný a šetrný, zanechal pokožku hladkú, sviežu a voňavú. Nedráždi.

    Sprchovací gél 3v1pre tvár telo a vlasy BALEA MEN

    Prevoňal nám celý byt aj ocina. Okrem krásnej vône aj bohato pení, testovací model bol aj je spokojný.

    Suchý šampón na vlasy BALEA

    Opäť úžasná vôňa –kokosová. Môj prvý suchý šampón v živote. Po nanesení zanechal sexi šediny a skutočne som mala pocit práve umytých vlasov. Žiadne mastné časti na pokožke. Som spokojná a budem si ho aj naďalej kupovať pre prípad, že nestíham umyť. Trošku tá vôňa bola dosť silná, ale zvykla som si.

    Deodorant BALEA

    Testovala som ju ja aj 11 ročná dcéra a obe sme boli spokojné. Je bez obsahu hliníkových solí s krásnou vôňou kvetov. Nechráni až 24 hodín, ale nemám problém mať ho v kabelke a po 3 či 4 hodinách natrieť opäť. Natriem, nechám uschnúť a obliekam. Prekvapilo ma, že na čiernom oblečení nezanecháva stopy. Nám takáto ochrana postačuje a obľúbili sme si ju obe. Lúka kvetov v guličke.

    Krém na ruky BALEA

    Skôr gélová konzistencia, skvelá vôňa pomela. Dobre sa rozotiera, rýchlo vsiaka, zanecháva ruky hebké, hydratované a voňavé. Nelepí.

    Telové mlieko BALEA

    Naše obľúbené. Dostane vás vôňa rebarbory a vanilky. Ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva. Pokožka ešte dlho krásne vonia, nepotrebujete ani parfém. Vyvoláva vo mne pocit spokojnosti a uvolnenosti, dokonalej relaxácie. Môj zelený zázrak.

    Veľké ĎAKUJEM, že sme mohli testovať tieto produkty a podeliť sa s vami onáš názor. Ja a moja RODINKA sme spokojní. 

    ...tak a opat raz sa mi podarilo "vyhrat"..a bola som vybrana spomedzi zien/mamiciek na testovanie vyrobkov ..tentoraz znacky DM....
    A tu je "mini recenzia" na jeden z nich...
    Opaľovací krém znacky SUN DANCE(vsetko ostatne je na obrazku na foto)
    Velmi prijemna vona...taka kvetinova...krem sa davkuje ako sprej...nie je ani husty ani riedky...na pokozku sa dost "prilepi"...tak z ruk si ho potom musim umyt..mne to osobne vadi...
    Faktor je 15...co je pre mna "vela"...ale musim priznat,ze cim som starsia tym chapem..ze pokozku treba chranit😉preto ho poctivo natieram na u mna rizikove "partie"-dekolt,brucho a tvar😉
    Pokozka prijemne stmavne...kedze je obohateny o Betakaroten😉👍
    Viac potom vo" velkej recenzii"😉😘
    dakujem @konik_testuje

    #test_dm17

    #test_dm17
    Ahojte, volám sa Martina a dostala som tú možnosť, testovať a ohodnotiť úžasný letný box plný DM výrobkov zn. BALEA.
    Balík dorazil a ešte mi praje aj nádherné počasie, takže ak Vás výrobky zaujali, sledujte môj blog, možno Vám pomôžem v rozhodovaní.
    Pekný zvyšok dňa.

    konik_testuje
    3. aug 2018    Čítané 8653x

    Osviežte sa s dm drogerie markt

    Aktualizácia: leto skončilo, ale dm produkty sú na pultoch našej obľúbenej drogérie stále. Preto si prečítajte recenzie žien, ktoré testovali voňavý a svieži balíček, aby ste vedeli, po čom najbližšie siahnuť. 

    ---

    Ovocné šťavy, ľahké koktaily, leňošenie na slnku a pri vode, jemné šaty a kvalitná hydratácia... Ách, toto leto by nemalo nikdy skončiť. Nie je vám nejako lepšie a ľahšie?

    Testujte s nami letný balíček dm drogerie markt aj vy a nalaďte sa na „summer vibes“.

    Čo sme pre vás pripravili

    Testovať budete veľký letný balík plný užitočných a voňavých produktov, bez ktorých leto nemôže byť letom. Tak si ich poďme predstaviť.

    Pre dlhotravajúci pocit sviežosti:

    Balea osviežujúci sprej – sprej s melónovou vôňou pokožku osvieži a zabezpečí jej hydratáciu. Ideálny v lete – pri práci, športe a vo voľnom čase. Jeho bonusom je chutná vôňa, po ktorej dostanete okamžite chuť na svieže ovocie.

    Balea guľôčkový dezodorant s vôňou kvetov - vďaka jemnej štruktúre a vôni bude vaše podpazušie bezpečne suché pri akejkoľvek činnosti.

    Pre vláčnu a hydratovanú pokožku:

    Balea telové mlieko – telové mlieko s letnou sladkou vôňou vás obklopí intenzívnou sviežosťou. Jemná receptúra dodá pokožke hydratáciu a zanechá ju vláčnu. Ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva.

    Balea Fuss balzam na nohy – vitalizujúca starostlivosť pre zamatovo jemné nohy s obsahom zeleného ílu a extraktom z ryžového mlieka vám poskytne moment relaxácie.

    Balea krém na ruky – krém na ruky so sviežou vôňou exotického ružového pomela. Počas letných teplých dní príjemne ochladzuje. Extrakt z ružového pomela z Korziky dodá vašej pokožke vláčnosť až po dobu 24 hodín.

    SUNDANCE sprej na opaľovanie s karoténom, OF 15 - poskytuje vysoko účinnú a okamžitú ochranu pred slnečným žiarením pre normálnu, neopálenú pokožku. Obsahuje karoténový extrakt, ktorý pokožke dodá krásne hnedé, letné opálenie s dlhotrvajúcim efektom a zároveň ju intenzívne hydratuje a chráni.

    Pre dokonalosť detailov:

    Balea gél na holenie – gél s vôňou broskyne a citróna pre neodolateľný pocit jemnej a hladkej pokožky. Gél na holenie so zložkou z aloe vera rozmazná vašu pokožku už počas holenia a vaše telo a zmysly zahalí do očarujúcej ovocno-sviežej vône.

    Balea suchý šampón na vlasy – šampón s kokosovou vôňou pre svieže vlasy bez umývania, vhodný pre všetky typy vlasov.

    Malé potešenie pre mužov:

    Balea MEN sprchovací gél 3 v 1 – sprchovací gél s limetkovou vôňou a s brezovým extraktom sa postará o jemné a osviežujúce čistenie tváre, tela aj vlasov.

    Pre najmenšie zlatíčka:

    babylove plienky na plávanie – pohodlné nosenie vďaka extra jemnému a pružnému materiálu a telu prispôsobivému pohodlnému tvaru.

    babylove osuška s kapucňou – v tejto hebkej a mäkkej osuške sa bude vaše dieťatko cítiť príjemne ako v bavlnke aj vďaka tomu, že dobre saje vodu.

    SUNDANCE detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2 v 1 – vhodný pre citlivú detskú pokožku detí od 1 roka. Gél s vôňou mandarínky a litschi jemne a dôkladne čistí pokožku aj vlasy a pomáha odstrániť zvyšky chlóru, slanej vody ako aj zvyšky krému na opaľovanie.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 milovníčok leta, slnka a pohody, ktoré si vychutnávajú každý deň naplno. Sú pozitívne a optimisticky naladené a milujú vietor vo svojich vlasoch. Rady trávia čas pri vode so svojou rodinkou, ale ešte radšej si ukradnú chvíle iba pre seba.

    Ako sa zapojiť

    Chceli by ste testovať tento balíček? Tak nám smelo napíšte komentár, v ktorom uvediete svoj nápad na ideálny letný deň. Nebojte sa byť kreatívne a odviazané.

    Čas na napísanie komentára máte do nedele 5.8. a hneď v pondelok 6.8. vyberieme ženy na testovanie. Tie oslovíme internou poštou a odovzdáme im všetky pokyny.

    Držíme palce a zdravíme vás z koníka (s drinečkom v ruke)!

    konik_testuje

    konik_testuje
    Správa bola zmenená    2. aug 2018    

    Hlasujeme za top produkt z dm drogerie markt!

    Povedzte nám, aký je váš top produkt z dm, a my vám pošleme krabicu dm produktov ako darček!

    Podmienky sú jednoduché - stačí, ak vložíte svoj top produkt spolu s fotografiou sem do komentára a vložíte ho aj do skupiny Ambasádorky dm @acernas 🙂
    (https://www.modrykonik.sk/group/8547/) Produkt musí byť privátnej značky dm a musí byť dostupný na Slovensku.

    Dňa 6.8. vyberieme jednu ženu, ktorá dostane bonusový testovací balík plný kozmetiky a zapojí sa tak do oficiálneho testovania s ostatnými testerkami.

    #test_dm17

    Leto je v plnom prúde. Ako si ho užívate?

    Napíšte nám do komentára, ako si užívate leto 2018 a keď nám aj pripíšete niekoľko tipov na letné produkty z dm drogerie markt, tak vás potešíme 5 srdiečkami.

    A áno... Je tu ďalšia testovačka s déemkou. ☺ Tešíte sa?

    #test_dm17