Bábätku nebije srdiečko ako by malo

17. okt 2023

Ahojte, som v 10tt tehotenstva, priateľ ma v jednom kuse stresoval, robil mi nervy aj keď vedel, že som sem tam dosť špinila a dokonca 3x aj krvácala...včera som bola u Dr a povedal mi, že bábätku nebije srdiečko tak ako by malo a jemu to bolo viac menej jedno... dostala som infúzku a bola na pozorovaní..je to momentálne všetko na osude s bábom s priateľom myslím, že už bývalim som prerušila kontakt nedvíham mu, neodpisujem, pretože nás má úplne na háku...aj po tom čo som mu povedala, že bábätku nebije srdiečko tak ako by malo sa správal ako dement, znova si niečo našiel a začal sa hádať...😔 najviac ma zabolelo keď mi raz od hnevu napísal keď sme sa pohádali, že to dieťa nechce, nech si ho zoberiem a na súde sa vzda otcovstva, potom to v zápätí veľmi oľutoval...no ale čo som sa chcela spýtať STALO SA NIEKTOREJ, ŽE BÁBÄTKU NEBILO SRDIEČKO AKO BY MALO A POTOM SA DALO VŠETKO DO NORMÁLU?

januska12323
17. okt 2023

Čo znamená "nebilo ako malo"?

autor
17. okt 2023

@januska12323 Bilo mu pomalšie ako by malo a Dr povedal, že to nieje na dobrej ceste..

maminkadeticiek
17. okt 2023

Drzim ti palce aby si mala vela materinskej sily zvladnut situaciu s dietatko a verim,silno verim ze to neostane len o ognoracii a vytrestani "priatela" ale ze skutocne pochopis,ze toro je muz,s ktorym by si sa mala ihned rozist.

jaskolka
17. okt 2023

Autorka, momentálne sa nič viac nedá urobiť. Uvidíš, ako sa bude tehotenstvo vyvíjať ďalej, ci to bábätko "dobehne" alebo rozhodne príroda inak.
Na začiatku je to vždy bud alebo, aj keď je to asi kruté, co píšem, ale proste 3 mesiace sú vždy také kritické, kedy sa všetko môže rychlo zmeniť.
Držím palce, aby bolo všetko ok, a zároveň veľa sily, ak nie.
K "partnerovi" sa nevyjadrujem, takého by som už za partnera ani nepovažovala

lelelienka
17. okt 2023

Ano stalo, ale skor, uplne na zaciatku v asi 5-6 tyzdni, srdiecko bilo pomaly, krvacala som, vyzeralo to velmi velmi zle, uz mi pomaly chystali termin na cistenie a teraz tu moj niekolko tyzdnovy pokladik spinka v postielke 😊

autor
17. okt 2023

@lelelienka ❤️❤️❤️

anjelicek26
17. okt 2023

Predpokladam, ze bije pomalsie. Viem len to, co povedali kamoske - preventivne aspirin...ze bude lepsie prekrvenie... skus zavolat lekarovi, ci to ma/nema zmysel v tvojom pripade. Ona malicke donosila. Ale ci vdaka tomu? Priroda sa obabrat neda v tomto case tehu.

sense
17. okt 2023

Prvý trimester je vždy na prírode. Držím palce nech to dopadne ako si želáš. Správanie partnera nie je aptavanie muža ktorý by si zaslúžil byt otcom

lamonita
17. okt 2023

Môžeš Zbehnúť aj za iným Dr, nech sa na to pozrie aj iné oko🤷‍♀️ mooc držím palce, vieme co prežívaš ❤️❤️❤️

autor
17. okt 2023

@lamonita ďakujem všetkým 😫❤️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre