Zapareniny v oblasti bikín a tehotenstvo

27. feb 2022

Ahojte baby.. Prosím vás, v oblasti bikin na oboch stranách sa mi urobili dosť také škaredé zapareniny, asi je to zaparenina. Umývam sa v studenej vode, dala som si nato aj sudocren, imazol, infadol.. Snažím sa vetrať ale akosi nezabralo.... Zistila som aj ze som tehu začiatok, u Dr som ešte nebola lebo by nič nevidela, tak vás prosím zatiaľ tu radu ze co by mi pomohlo.. Cez týždeň určite zájdem za dr.. . Ďakujem

tosomja
27. feb 2022

Tak asi len dr keď si toho vyskúšala dosť a nezaberá

kiki68
27. feb 2022

Za mna nenosit spodne pradlo a iba volne veci. Mozno si tu par zien pomysli, ale mne to pomohlo. Mne pomohlo to hlavne vetrat a nepatlat nicim. Nesmiem nosit ani vlozky, cize po porode to bola dost improvizacia.

autor
28. feb 2022

@kiki68 a myslíš keby som si dala tie po pôrodné nohavičky co sa mi toho nebude dotýkať ze tie môžem ci radšej na ostro? Som doma na rd tak by to aj šlo 😅 a mam to nechať tak alebo si to ešte niečím potierat? Imazol napr..

kiki68
28. feb 2022

No mne robi zle vsetko, co sa tej oblasti stale nejako dotyka, je jedno ci bavlna, ci syntetika. Jedine co sa dalo boli sietovane nohavicky v nemocnici, ale ta vlozka uz nie. Ked mozes a si doma tak daj dlhu suknu alebo tak a vetraj to. Tak to najlepsie prejde podla mna. Mne tie kremy robia zle, ze sa mi to este rozlezie.

marcelik88
28. feb 2022

Ak ti nic z toho co si napisala nezabralo, tak si myslim, ze najlepsie by bolo navstivit lekara, kedze to budu uz asi poriadne zapareniny a treba asi poriadnu masticku na ne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre