Vaše skúsenosti s Hydra Végétal od Yves Rocher

konik_testuje13.1.2020

10 žien pozorovalo na svojej pleti známky dehydratácie, preto sa pustilo do testovania radu Hydra Végétal od Yves Rocher.

Svieža, krásna a hydratovaná pleť je základom pre dokonalý výzor každej ženy. Je dôležité dbať nielen na dostatočný pitný režim, ale pleti dopriať potrebnú hydratáciu aj vo forme kozmetických produktov. Starajte sa o seba, myslite na svoje potreby a doprajte svojej pleti zaslúženú starostlivosť. S naším testovaním to bude hračka.

Modrý rad Hydra Végétal sa postará o vašu pokožku a prebudí ju k životu. Obidva produkty sú určené pre normálnu a zmiešanú pleť, ktorú hydratujú, osviežia a rozžiaria. Výťažok z kosmatcovníka aktivuje hydratáciu pokožky a napomáha dlhodobo uchovávať vodu vo všetkých vrstvách pokožky a zaisťuje stálu hydratáciu.

Vo voňavom, rastlinnom balíčku sa nachádzali tieto produkty:

• Hydratačnú starostlivosť s OF20 - novinku z radu Hydra Végétal, ktorá pleť v okamihu hydratuje, vyživí a rozžiari a zároveň ju chráni pred UV žiarením. Krém je vhodný na normálnu a zmiešanú pleť.

• Intenzívna hydratačná starostlivosť – tekuté sérum zaručuje nepretržitú hydratáciu pleti po dobu 48 hodín. Vďaka vysokej koncentrácii hydratačných účinných zložiek sérum okamžite oživuje a intenzívne hydratuje pleť. Nanáša sa pred aplikáciou denného krému.

• Brožúru k 60. výročiu, ktorá vám priblíži históriu, cieľ a smerovanie značky Yves Rocher.

• Ako prekvapenie je pre vás pripravená darčeková sada, ktorá obsahuje ďalšie úžasné produkty. To, čo v nej nájdete, vám však neprezradíme. Nechajte sa prekvapiť ;)

Produkty Yves Rocher sú vyrábané v súlade s rešpektom nielen k človeku, ale aj k prírode a živým organizmom. Navyše sa produkty nachádzajú v ekologických obaloch a uprednostňované sú recyklovateľné materiály.

---

Viac info nájdete tu: https://yves-rocher.sk/

---

Rad Hydra Végétal sme už raz testovali. Prečítajte si recenzie na ďalšie výrobky z tohto radu: https://i.modrykonik.sk/2VtAUKC

Ste zvedavé, ako dopadlo aj ďalšie testovanie s Yves Rocher, konkrétne koncentrovaných sprchovacích gélov? Prečítajte si recenzie našich mamičiek tu:

https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-yves-rocher/

Zelený rad starostlivosti o pleť, Elixir Jeunesse, sme testovali na dvakrát. Prvú časť recenzií zeleného detoxu nájdete tu:

https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-yves-rocher-elixir-jeunesse/

Recenzie napovedajú jedno, zelený elixír stojí za vyskúšanie. Prečítajte si druhú časť tu:

https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-yves-rocher-novinky-elixir-jeunesse/

Yves Rocher to vie aj s limitovanými a vianočnými edíciami. Ako zhodnotili ženy vianočnú edíciu 2017? Prečítajte si ich recenzie tu:

https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-yves-rocher-vianocna-edicia/

Dávam zbohom suchej pleti!

Po dlhej dobe sa aj na mňa usmialo šťastie a mala som možnosť otestovať produkty na pleť a ruky od obľúbenej značky Yves Rocher. Zmenila sa moja pleť na nespoznanie?



Keď moja pleť kričala "pomóc"

Kým sa dostanem k tým najhlavnejším "hviezdam" tejto testovačky, rada by som vám napísala niečo o svojej pleti. Momentálne mám zmiešanú pleť s mastnou T-zónou (čelo+nos), ale pred tehotenstvom som mala pleť normálnu. Často po odlíčení alebo skúšaní nových pleťových masiek zvyknem mať pleť suchú hlavne, ak mi niečo nové nesadne. Keďže stále skúšam novinky, musím mať vždy po ruke niečo, čo mi zabezpečí zhydratovanie. Pred pár rokmi som na svoju pleť kašľala. Vôbec som neriešila nejakú hydratáciu, séra, masky, peelingy a podobne. Natrela som sa na noc poriadnou vrstvou mastného krému a brala som to za vybavenú vec. Preto mi nešlo do hlavy, prečo mám na pleti šupinky, prečo na mne žiaden makeup nevýdrží, prečo mám pleť ako sušienku, keď sa toľko "patlám" s tým krémom. Dnes už viem, že vrstva mastného krému nestačí. Začala som používať niekoľko druho produktov, ktoré ma zachránili. Ak by ste chceli môžem vám o tom napísať článok. 



Hydratačný krém Hydra Végétal s OF20

K používaniu pleťového krému som sa vrátila po dlhej dobe. Denný krém od Yves Rocher ma zaujal pri prvom kontakte - obzrite si krabičky a obalu. Asi nepodstatná vec, ale ja mám rada, keď kozmetika, ktorú používam, dobre vyzerá. Krém je v sklenenom, pevnom obale a pôsobí celkom luxusné.


Je vhodný pre normálnu až zmiešanú pleť. Krém Hydra Végétal som si nanášala každé ráno po umytí pleti čistou vodou. Má veľmi jemnú, ľahkú a dobre rozotierateľnú štruktúru. Stačí tenká vrstva a pleť je na dotyk hebká, pružná a príjemné voňavá. Celkom mi prirástol k srdcu a budem ho rada používať aj po skončení testovania. Inak som si všimla, že je teraz v akcii za 12,50 €.


Hydratačné sérum Hydra Végétal

V beauty svete asi neexistuje blogerka, ktorá nepoužíva pleťové sérum. Vždy, keď sa zamýšľam nad týmto druhom produktu, si kladiem otázku, či to nie je len nejaký trend alebo sérum používali ženy už dávnejšie? Pre mňa je to stále novinka. Sérum od Yves Rocher som si nanášala večer po vyčistení/odlíčení pleti, alebo som ho používala ako podklad pod makeup namiesto bázy. Ráno som sa zobudila vždy so super hebkou a mierne rozžiarenou pleťou.


Toto sérum mi úplne nahradilo moje obľúbené látkové masky, ktoré na hydratáciu používam aspoň 3x do týždňa. Ako podklad pod makeup mi poslúžil tiež veľmi vďačne. Nikdy sa mi nestalo, že by ma niektorý z produktov (makeup, korektor, púder) , ktoré používam na bežné, denné líčenie počas dňa vysušil. Takže aj takto sa dá zabiť dve muchy jednou ranou. Čo ma potešilo najviac je to, že mi úplne odmastí čelo, čo sa ešte žiadnemu séru nepodarilo. Sérum budem určite používať aj naďalej, pretože sa mi paci nielen jeho obsah, ale aj obal. 




Z eshopu Yves Rocher som sa dozvedela, že táto rada Hydra Végétal obsahuje ešte veľa zaujímavých produktov. Rada by som ešte skúsila čistiaci gél či tonikum, ale láka ma aj micelárna voda. Je niečo, čo vás z tejto edície oslovilo? 


Set La Gacilly

Súčasťou balíku bol aj menší balíček - Set La Gacilly, ktorý obsahoval tri miniatúry - odličovaciu vodu a dva krémy na ruky. Inak toto je podľa la mňa fakt super inšpirácia na darček pre niekoho, keďže je to bežné predajný set za 7,50 €.


Od Yves Rocher som skúsila minimálne tri odličovače už dávnejšie, takže expresný odličovač na oči s nevädzou nebol pre mňa novinkou. Ja nosím kontaktné šošovky a nie každá odličovacia voda mi sadne. Napriek tomu, že je odličovač vhodný aj pre citlivé oči, tak mne vôbec nesadol. Myslím si, že to bude tou olejovou časťou, pretože moje telo má všeobecne problém s olejmi a pre oči to platí dvojnásobne. Oči som mala po odlíčení vždy podráždené a slzavé. Takže tento produkt u mňa nepochodil už dávnejšie. Ale ak by zaujal vás jeho cena je okolo 6 €.


Čo ma v mini balíčku potešilo bol krém na ruky s bio arnikou Pure Arnica, pretože dávnejšie som skúsila balzam a peeling na ruky s touto bylinkou a boli skvelé! Výnimkou nie je ani tento krém, ktorý som počas testovania celý spotrebovala. Ruky mi vždy zostali hydratované, hladké na dotyk a jemne voňavučké. Inak momentálne mám na rukách atopický ekzém, takže si vždy rozmyslím, čo si na ruky dám, aby som si ho ešte viac nepodráždila. Krém na ruky s bio arnikou nemal žiadnu zlú reakciu a mojim ekzémom zmiernil štípanie aj svrbenie.


Tak isto sa správal aj krém na ruky a na telo Pure Camille, a jeho vôňa sa mi páči ešte o čosi viac. Takže ak hľadáte kremík na ruky vhodný aj na atopickú či citlivú pokožku, myslím si, že jeden z týchto dvoch splní vaše očakávania. 


Aké sú vaše skúsenosti s týmto alebo inými produktmi značky Yves Rocher? Máte z ich produktového portfólia nejakého svojho obľúbenca? 


#test_yvesrocher6  #recenzia

Vitajte vo svete rastlinnej kozmetiky

Na testovanie som sa prihlásila s cieľom skúsiť niečo nové. S kozmetikou YVES ROCHER som zatiaľ mala len minimálne skúsenosti, kedže najbližšia predajňa je niekoľko desiatok kilometrov od nás a najradšej mám, keď vidím, čo kupujem, a keď to môžem ovoňať a obkukať.


Práve preto som sa veľmi potešila, keď mi @konik_testuje poslal správu so super správou, že som bola vybratá na testovanie.



STAROSTLIVOSŤ O MOJU TVÁRIČKU


Tak trochu lepšie som sa o ňu začala starať približne pred rokom. Začalo to čítaním, čítala som strašne veľa blogov, článkov, odporúčaní, čo a ako je najlepšie, čo kedy zaradiť do starostlivosti. No poviem Vám na rovinu, maturita nebola nič oproti tomu.


Každý večer si poctivo odlíčim pleť. Po odlíčení si na pleť nastriekam ružovú vodu, ktorú nechám vstrebať. Po nej sa snažím dodať mojej pleti všetky vitamíny, kyseliny, peptidy, oleje a latky, ktoré moja pokožka nevie vyprodukovať sama a potrebuje ich.


Nie som v tom profík, no snažím sa, veľa čítam, sledujem svoju pleť a snažím sa všímať si, ktoré produkty jej vyhovujú a ktoré naopak nie.


TESTOVANIE PRODUKTOV YVES ROCHER


Niečo málo o tejto značke:


VITAJTE VO SVETE RASTLINNEJ KOZMETIKY


Rastlinný svet bol vždy v centre našej pozornosti. Preto bolo hneď od počiatku cieľom značky Yves Rocher konať v súlade s prírodou, tak ako je to prirodzené pre rastliny a stromy. Táto vízia, ktorá sa zrodila v malej bretónskej dedinke La Gacilly vo Francúzsku, je poctou ženskej kráse a je obsahom rastlinnej kozmetiky Yves Rocher.



UMENIE RASTLINNÉHO SVETA


Rastliny sú výnimočné. Každá rastlina má iné vlastnosti, schopnosti a účinky. V tom spočíva ich jedinečnosť.


Odolávať, prežiť, žiť. Tajomstvo rastlín spočíva v ich schopnosti prispôsobiť sa. Vedci výskumu rastlinnej kozmetiky práve z tohto dôvodu skúmajú každú rastlinu zvlášť, aby odhalili jej skryté vlastnosti a dosiahli tak maximálneho súznenia rastlín s pleťou.


Objavte aj vy príbeh rastlinnej kozmetiky, kľúč života a krásy.


SÚZNENIE RASTLÍN S PLEŤOU


Schopnosť prispôsobiť sa je jedna vlastností kože, ktorá umožňuje vstrebávanie aktívnych látok a maximálne využitie ich blahodarných účinkov. Koža je živý orgán, ktorý dokáže rozpoznať rastlinné aktívne látky. Pleť rozpozná rastlinu.


Rastliny majú výnimočné vlastnosti. Aktívne rastlinné látky majú za úlohu umožniť pleťovej bunke, aby maximálne využila ich účinky: musia jej odovzdať všetku svoju silu, vydať zo seba to najlepšie. Iba tak z nich bude mať naša pleť prospech. Jedine v tomto prípade môžeme povedať, že došlo k vzájomnému súzneniu.


Súznenie rastlín s pleťou patrí k nášmu know-how, a práve toto umenie nájdete v našej rastlinnej kozmetike.


AKÉ VYROBKY SOM DOSTALA NA TESTOVANIE:


Expresný odličovač s nevädzou na oči: 


Zloženie:


- voda z ekologicky pestovanej nevädze s upokojujúcim účinkom

- výťažok z ručne zbieraných čučoriedok



Testovanie som začala týmto odličovačom. Musím povedať, že mi super odlíči make-up, oči, no má trochu problém s dlhotvajucimi rúžmi. Čo je u mňa dosť podstatné, keďže ich používam skoro denno denne. 


Velké plus je, že mi nedráždi oči ani ma neštípe, oči neslzia. Po odlíčení zostáva na pleti mastný povlak a pleť ešte dočistím pleťovou vodou. 


Odličovač si perfektne poradil aj s vodoodolnou špirálou, takže som s nim spokojná a určite by som vám ho odporučila.


Hydratačný krém na ruky s arnikou:


Vďaka jedinečným účinkom arniky zanecháva ruky hydratované, jemné a dlhodobo krásne na pohľad a dotyk. Navyše, chráni pokožku rúk a účinne bojuje proti agresívnym vonkajším vplyvom, ktorým sú naše ruky každý deň vystavené.



Začalo to krásnou kvetinovou vôňou a skončilo to jemným hydratovanými rukami. Krém má 30 ml čiže je to ideálne kabelkové balenie. Krém je bielej farby, jemný a po roztretí sa veľmi rýchlo vstrebe do pokožky, čo mi vyhovuje, pretože nemám ruky mastné alebo lepkavé. Ruky hydratuje a mám ich dlho jemné. Vôňa krému je veľmi príjemná, povedala by som, že také prírodná, cítim tam kvetinky a bylinky.


Krém by som vám isto odporučila, za tú krátku dobu som som si ho oblúbila.


Jemný hydratačný krém na pleť a telo s bio harmančekom:


Jemný hydratačný krém na tvár a telo Pure Calmille je obohatený o výťažky z bio harmančeka a kvetinovú vodu z harmančeka rímskeho, vďaka ktorým:


- hydratuje pokožku, zjemňuje ju a poskytuje jej pohodlie,
- chráni pokožku


Zloženie:


HARMANČEK


Harmanček je známy svojimi upokojujúcimi vlastnosťami. Je pestovaný v La Gacilly podľa zásad ekologického poľnohospodárstva, vďaka čomu pomáhame chrániť nie len vašu pleť, ale i životné prostredie.


Neobsahuje farbivá, parabény, minerálne oleje a silikóny. Obsahuje viac než 93 % zložiek prírodného pôvodu.



Pre niekoho bude veľké plus hlavne to, že je to krém 2v1, takže ho môžete používať na tvár aj telo. Myslím, že super vychytávka na cestovanie s dovolenky.


Konečné hodnotenie, rýchle vstrebávanie, ale vôňa jena moj vkus dosť výrazná.


Hydratačný krém na deň a noc:


Hydratácia, ktorá vydrží až 48 hodín. Pleť je okamžite zavodnená, žiari zdravím a jej štruktúra je jemná na dotyk. Pleť vyzerá zdravo a sviežo. Dlhodobú hydratáciu zaisťuje bunková voda z kosmatcovníka, ktorá pomáha vodu ukladať do všetkých vrstiev pleti a napomáha ju tam udržať čo najdlhšie. Fluidná textúra je vhodná aj ako podklad pod make-up.



Krémik HYDRA VEGETAL má veľmi jemnú konzistenciu a príjemnú vôňu. Krém sa rýchlo vstrebáva a nenecháva lepkavú vrstvu. Pleť mám hydratovanú, nemám pocit pnutia a nedráždi moju pokožku, takže som si ním veľmi spokojná a môžem povedať, že vyhovuje mojej pleti. Po vstrebaní mam pleť jemnú, pružnú a hydratovanú.


Používam ho ako posledný krok vrstvenej rutiny a je skvelý aj ako podklad pod make-up.


Hydratačné sérum:


Pridaním prírodnej bunkovej vody do ultra-hydratačného séra. Bol vytvorený prípravok na starostlivosť s dlhotrvajúcim hydratačným účinkom.



Sérum má vodnatú konzistenciu a veľmi príjemnú vôňu, ako keby jemné aloe, citrusy a uhorky. Vďaka ľahkej, vodnatej konzistencii sa sérum okamžite po aplikácii vstrebáva do pokožky, pokožka je jemne lepkavá, až kým sa úplne nevstrebe. Týmto spôsobom môže sérum rýchlo pracovať a preniknúť do všetkých vrstiev kože. Stačí niekoľko minút a tvár je hydratovaná, svieža a vyživená.


Myslím, že toto sérum je vhodné pre všetky typy pleti, a odporúčam ho všetkým žienkam, ktoré potrebujú hydratovať pokožku tváre. Sérum má 30 ml a za 2 týždne testovania som minula cca polovicu. Sérum som používala ráno aj večer.


NA ZÁVER


Vďaka brožúre, ktorá bola súčasťou testovacieho balíka, som sa o tejto kozmetike dozvedela niečo viac, a chcela by som Vám povedať čo ma najviac zaujalo:

  • Prírodné zloženie produktov
  • Stop utrpeniu zvierat
  • Ekokoncepcia všetkých obalov, recyklovať donekonečna
  • Chrániť a podporovať biodiverzitu
  • Rozmaznávať včely
  • Hovoríme áno zelenej ekológii
  • 1 výrobok = 1 vysadený strom
  • Podporiť ženy, ktoré menia svet k lepšiemu

Toto je len pár zo 60 záväzkov, ktoré riadia každodenné konanie spoločnosti YVES ROCHER.


Na koniec mojej recenzie by som sa chcela poďakovať @konik_testuje za možnosť testovať tieto produkty. 


ĎAKUJEM.


S pozdravom


Martina


#recenzia #test_yvesrocher6

Akcia hydratuj sa s Hydra végétal 🙂

Vo väčšine sa do takých akcií nestihnem zapojiť. Ako sa hovorí, všetko je raz prvýkrát, tak aj mne sa podarilo zapojiť, a dostať sa medzi žienky "testovateľky". Yves Rocher poznám, ale používam skôr telovú kozmetiku, pleťovú som doposiaľ neskúsila.


Vyhľadávala som iné značky a preto som bola zvedavá, články a popis sľuboval sviežu a hydratovanú pleť 🙂 


Patrím k tej skupinke žien, ktoré majú suchú pleť a teda hydratovanie je pre mňa veľmi dôležité. Používam krémy na suchú pleť, rôzne masky a návštevy kozmetičiek. Sem-tam k jari, k letu zariskujem aj s krémom na pleť normálnu. Tak všetko hrá v správnom čase. 


Balíček dorazil a okrem sľubovaneho krému a séra obsahoval aj darčeky a knižku k 60. výročiu.

  • Hydratačné sérum Hydra végétal
  • Hydratačný pleťový krém na zmiešanú pleť
  • Darček v podobe krému na ruky s arnikou, nevädzový expres očný odličovača a krém na tvár a telo s kamilkou


Hlavné testovanie patrilo k výrobkom Hydra végétal krém a sérum.


Hydratačný krém na deň a noc:


Hydratácia, ktorá vydrží až 48 hodín. Pleť je okamžite zavodnená, vyzerá zdravo a sviežo a okamžite plež zjemní. Dlhodobú hydratáciu zaisťuje bunková voda z kosmatcovníka, ktorá pomáha vodu ukladať do všetkých vrstiev pleti a napomáha ju tam udržať čo najdlhšie. Krém naozaj nádherne vonia, hydratuje, vyživuje a rozžiari - asi tak by som zhrnula svoj názor. Pocit po nanášaní plní to, čo sľubuje opis, veľmi rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty na pleti. Preto je vhodný pod make-up. Dokonca aj teda už vyššie spomína suchšia pleť sa s touto textúro veľmi dobre vysporiadava a nie je potreba tuhšej konzistencie. A naviac obsahuje SPF20, čo napríklad mne stači, keďže používam aj make-up, otestované aj pri Atlantiku  🙂


Sérum


Sérum je aj svojou konzistenciu skoro ako voda. Človek má dojem, že sa tvár rovno kúpe  a má veľmi príjemnú vôňu, ako celá táto rada. Vďaka vodnatej konzistencii sa sérum po aplikácii vstrebáva do pokožky a môžete rovno naniesť krém. Sérum nie je lepkavé. 


Myslím, že toto sérum je vhodné pre všetky typy pleti. Spolu s krémom tvoria neodeliteľné kombo pre ženy, ktoré potrebujú hydratovať svoju pleť.


No a na záver 🙂 


Testujem ďalej aj bez písania recenzii, lebo Yves Rocher a rad Hydra végétal mojej pleti prospieva .Je jemnejšia, žiarivejšia a o to nám všetkým ženám predsa ide. Vyzerať a cítiť sa dobre 🙂 


Maj krásny deň a neváhaj túto prírodnú a naviac dostupnú kozmetiku vyskúšať sama na sebe :*


Monika 


#test_yvesrocher6 #recenzia

Kúsok prírody s Yves Rocher

Od pravej beauty blogerky mám síce možno na míle, ale pokúsim sa Vám priblížiť svoje dojmy z testovania francúzskej kozmetiky Yves Rocher. Od firmy som obdržala tento pestrofarebný balíček s piatimi produktami ich prírodnej kozmetiky. Našla som si v ňom dva kusy z radu Hydra Vegétal-hydratačný denný krém a hydratačné sérum z rovnomenného radu. V balíčku sa okrem nich nachádzali ešte tri miniatúry produktov pre každodenné využitie-dvojfázový odličovač očného make-upu, krém na ruky a univerzálny krém na telo a tvár.



Prípravky som testovala v období dvoch týždňov a snažila som sa ich používať poctivo, aby som ich vedela ako tak zhodnotiť, aj keď viete, ako to je s kozmetikou: to, čo sedí mne, to niekomu druhému nemusí sedieť (voňať) vôbec.


Moja pleť je prirodzene citlivá, miestami so sklonmi k začervenaniu. V práci mám na tvári celý deň make-up, som v relatívne prašnom prostredí a keď si náhodou pochytám počas dňa tvár, nie raz to skončí vyrážkami. Preto si vždy, keď je to možné okrem klasického odlíčenia sa, robím pleťové masky a rada používam peelingy. Mám na krku čerstvú tridsiatku a bola by som rada, keby som ešte nejaký ten piatok nemusela riešiť žiadne kozmetické zásahy, ktoré sú v dnešnej dobe také bežné. Pleť sa snažím čo najviac hydratovať.


Začnem s mojou najzákladnejšou rannou rutinou a teda klasicky ráno po zobudení si umyjem tvár a nanesiem hydratačný krém, ktorým si pleť pripravím na použitie make-upu. Presne za týmto účelom som použila hydratačný krém Hydra Vegétal s ochranným faktorom OF 20.



Krém hustejšej avšak nie hutnej konzistencie sľubuje okamžité vypnutie a zjemnenie pleti. Je určený pre normálnu až zmiešanú pleť. Pod make-upom poslúžil celkom v poriadku, avšak mala som s jeho znášanlivosťou problém. Na nose sa mi vytvorili suché miesta, šupinky, aké sa mi robievajú v zimnom období.



Zhrnutie pre tento výrobok je preto nasledovné

+ ochranný faktor OF 20

+ jemná nevtieravá vôňa

+ rýchlo sa vstrebáva, zanechal pocit hydratácie 

- spôsobil mi podráždenie pleti a asi mi tak celkom nesadol...


Druhým z tohto radu je hydratačné sérum Hydra Vegétal.



Najväčším rozdielom medzi týmito dvoma je nepochybne konzistencia. Sérum je čírej, gélovitej konzistencie, doslova na dotyk pôsobí "vodovito" a kĺže sa po pleti. Aplikuje sa pomocou praktického pumpičkového aplikátora a je v sklenenom modrom flakóne. Je ľahučké, do pleti sa vstrebe okamžite. Tento detail mi na ňom trochu udrel do očí, nemala som dlho po použití pocit čerstvo nakrémovanej tváre.


Pre porovnanie na snímke je vľavo hydratačný krém s OF 20, vedľa neho hydratačné sérum.



+ zaujímavá konzistencia

+ aplikátor s uzamykateľnou pumpičkou

+ rovnaká jemná parfumácia ako pri hydratačnom kréme

+ možnosť ihneď nanášať make-up bez čakania na vstrebanie prípravku 


- menší objem balenia oproti krému- sérum má len 30 ml a je potrebné ho aplikovať viac 

-nemala som pocit hydratovanej pleti



V samostatnej krabičke sa v balíčku nachádzala sada týchto troch mini verzií produktov.

Začnem zľava jemným hydratačným krémom na tvár a telo s kamilkou. Okrem krásnej vône zanechal pocit jemnosti a veľmi pekne poslúžil na nakrémovanie tváre tak, ako aj na ostatné časti tela. V takomto malom balení si ho viem predstaviť ako prípravok do kabelky, pre prípad nutnosti, keď si potrebujete v rýchlosti natrieť ruky, suché lakte alebo pokojne tvár, jednoducho podľa vašej aktuálnej potreby.


+ multifunkčný

+praktické balenie do kabelky na cesty

+vôňa

+hydratácia

-nenašla som


Expresný odličovač na oči s nevädzou je jedným z dvojfázových odličovačov, ktoré sú na olejovej báze a už klasicky ich treba pred použitím pretrepať, aby sa obe zložky-vodová a druhá ťažšia olejová spojili. Odličovač mi dorazil, presne keď sa mi doma minul predošlí, inej značky, takže tento prišiel viac než vhod. Tento výrobok bol pre mňa najväčším prekvapením celého testovania a odporučila by som ho všetkými desiatimi. Oči odlíčil expresne rýchlo, nezanechal ich podráždené, mastné a nebolo nutné ani dočisťovanie. Jednoducho to s ním išlo po masle, za čo mu dávam veľké plus.


+ odličuje aj trvácny make-up

+ jednoduché použitie 

+ nezanechal oči podráždené

+ nezanecháva mastný film

- nenašla som žiaden, snáď len, že budem nutne potrebovať ďalšie balenie 😀


Hydratačný krém na ruky s bio arnikou bolo pozitívne prekvapenie na druhú. Zo zvedavosti som si ním natrela prvý raz ruky večer v posteli, pred spaním a potom som si k nim ešte hodnú chvíľu privoniavala. Krém naozaj poteší vôňou, ruky zanechal hebké, no napriek tomu neostali mastné. Už len prekonať svoju lenivosť, čo sa týka krémovania rúk a bude to tip-top.


+ vôňa

+ rýchle vstrebávanie sa

+ nezanecháva pocit mastnoty na rukách

- nenašla som negatíva



S Yves Rocher som pred týmto testovaním nemala veľa skúseností. Značku som samozrejme registrovala, mala som od nej doma niekoľko pekne voňajúcich sprchových gélov, ktoré som dostala darom. V našom meste predtým značka nemala predajňu, čo sa nedávno zmenilo a tým sa pre mňa stala dostupnejšou. Pleťový rad Hydra Vegétal mi očividne príliš nesadol, minimálne ak ju porovnám s lekárenskou kozmetikou, ktorú aktuálne na tvár používam. Pri kréme som mala problém so šúpaním sa pleti a pri sére zase nie úpný pocit hydratácie. To však nič nemení na tom, že si do predajne YR zbehnem po klasické-veľké balenie odličovača očí a krému na ruky. Celkovo som s dolu spomenutou trojicou výrobkov bola veľmi spokojná a uvítala by som ich doma v kúpelni.

A čo hovoríte na Hydro Vegétal vy? Spokojnosť/nespokojnosť? Kúpili by ste si niečo od Yves Rocher len na základe internetových recenzií?


Tamara


#test_yvesrocher6  #recenzia

Už nikdy viac mdlá pleť

Keď som zbadala príspevok o tom, že sa bude testovať hydratačná starostlivosť Hydra Végétal od Yves rocher, len som si povzdychla, že to by mi momentálne bodlo. Skúsila som šťastie a zapojila som sa. Aká veľká radosť to bola, keď som si po pár dňoch našla správu s informáciou, že som jedna z desiatich šťastných. 



Po niekoľkých dňoch mi zazvonil pri dverách kuriér a ja som mohla začať svoje testovanie. Veľmi som sa tešila na tento hydratačný rad kozmetiky Yves Rocher.


Keďže mám zmiešanú pleť, nikdy nebola úplne bezchybná a porcelánová pleť bez rozšírených pórov bola len mojím snom. Preto potrebuje zvýšenú starostlivosť, aby som aj v dospelosti nechodila s puberťáckou tvárou 😁 Každodenné čistenie pleti, 2-3-krát do týždňa hĺbková exofilácia, čistiaca maska dávajú mojej pleti zabrať a v poslednej dobe po hydratácii už doslova volala... 


V balíčku na testovanie sa ukrývalo:

  • Hydratačné sérum Hydra végétal
  • Hydratačný pleťový krém na zmiešanú pleť
  • Darček v podobe krému na ruky s arnikou, nevädzového expres očného odličovača a krému na tvár a telo s kamilkou


Testovať som začala okamžite. Sérum sa aplikuje pumpičkou, čo mi vyhovuje, keďže doposiaľ som zatiaľ používala také, ktoré sa aplikovali pipetou a tie som naozaj rýchlo minula. Toto sérum používam takmer 3 týždne pravidelne každý deň ráno aj večer, a mám ešte polovicu, čo je pri mojej spotrebe naozaj veľké plus 😊 Sérum má krásnu sviežu vôňu, je trošičku mazľavé, no veľmi rýchlo sa vstrebáva. Pleť je po ňom krásne vypnutá a póry stiahnuté. 



Hydratačný krém ma najskôr trochu zmiatol, kedže je mastnejší a ja mám zmiešanú pleť. Stačí ho fakt málinko. Prvotné pochybnosti sa ale rýchlo vytratili, pretože krémik sa naozaj rýchlo vstrebal a ostala po ňom len jemná a vyhladená pleť. Má jemnú príjemnú vôňu. Navyše má ochranný faktor 20, čo s nadšením vítam, keďže mám pleť veľmi náchylnú na slniečko. Na jarné lúče OK, ale pri silnejšom slnku potrebujem silnejšiu ochranu. 



V konečnom dôsledku musím priznať, že hydratačná starostlivosť Hydra végétal u mňa dopadla na 1*. Po takmer troch týždňoch používania je moja pleť jemnučká na dotyk, póry sú stiahnuté, pleť je viditelnejšie vypnutá a ja som šťastná prešťastná, lebo som našla čo moja pleť dlho potrebovala - jemnú starostlivosť, rozmaznávanie a nehu vďaka Hydra Végétal.


P. S. síce darčekové balenie (odličovač, krém na ruky a krém na tvár a telo) nebol predmetom testovania, no bol by hriech nespomenúť úžasný nevädzový expres odličovač na očný make up. Tak rýchlo a najmä šetrne ešte žiaden odličovač moje oči ešte neodlíčil. Krém na ruky ma božskú vôňu a stal sa mojím celodenným kamošom do kabelky. Krém na telo a tvár som používala len na telo a krásne mi ho prevoňal. Takže musím len potvrdiť vyššie uvedené - testovanie na 1* 😉


#test_yvesrocher6 #recenzia

Nekompromisná ohľadne účinnosti

Tak teda... budem nekompromisná...


Keďže sa kozmetike a jej predaji venujem už niekoľko rokov, skúsiť čosi iné, bola pre mňa nielen výzva, ale možno aj satisfakcia. Veď predsa to, čo používam a ponúkam ďalej, musí byť najlepšie! ;o) No napriek tomu, nie som typ, ktorý to tvrdí, a rada spoznám výrobky aj iných značiek, v tomto prípade Yves Rocher a čo to z radu Hydra Végétal. Málokedy sa mi stalo, že som niečo vyhrala, no tu sa na mňa usmialo šťastie a mala som tú česť vyskúšať krém a sérum.



Štvorkrokovú starostlivosť neustále predstavujem svojim zákazníčkam, no sama som tá, čo "vodu káže, víno pije". Nie, nepoužívala som sérum... aspoň do istého času nie.


Sérum Hydra Végétal ma presvedčilo, že to, na čo je určené, má aj svoj dôvod. Aplikuje sa po vyčistení pleti pred nanesením krému. Zabezpečí hĺbkovú hydratáciu a silnejší účinok krému. Po prvej aplikácii séra som čakala, čo sa bude diať, a bola som možno aj trošku skeptická. Potešila ma jemná vôňa a zaujímavá, naozaj priam vodová konzistencia s jemnými hrudkami. Po nanesení na pleť sa sérum pekne a rýchlo vstrebalo, nebolo potrebné čakať, aby som mohla nanášať krém. Po dvoch týždňoch používania môžem povedať, že sérum už bude zaradené k mojej starostlivosti o pleť. Predsa len, nemladnem ;o)



Druhým produktom bol krém z rovnakého radu Hydra Végétal SPF 20. Podobne ako sérum, aj on ma hneď oslovil svojou vôňou kosmatcovníka. Pri prvej skúške som mala pocit, že je trošku mastnejší než hydratačný. Bola som prekvapená, keďže je určený na normálnu a zmiešanú pleť. Netreba rozmýšľať, treba skúšať. Po nanesení pleť vôbec neostala mastná, ani zaťažená, krém sa pekne vstrebal.



Ostalo mi už len čakať na zázraky. Keďže som matka na materskej, moja pleť si odvykla od make-upu a aj preto je potrebné, aby som jej venovala naozaj dostatočnú starostlivosť pred vplyvmi vonkajšieho prostredia. Opäť sa priznám, že som možno bola aj trochu skeptická, veď čo sa môže udiať za dva týždne? Ale, zázraky prišli už po pár dňoch. Krém som používala na deň, na noc svoj hydratačný nočný a vždy som pod ním aplikovala sérum. Nedovolím si tvrdiť, že to spôsobilo sérum, alebo krém, veď potrebné je používať ich spolu. Moja pleť už po pár dňoch bola hladšia, jemnejšia, póry boli menej viditeľné, jednoducho, videla som zmenu.


Nedovolím si nespomenúť aj malý darček, v podobe minisady v milej krabičke. Obsahovala Krém na ruky s arnikou, Krém na tvár a telo s kamilkami a Odličovač na oči s nevädzou. Ja sa zaraďujem medzi krémikových maniakov, a teda táto sada bola ako stvorená pre mňa. Odličovač tiež chválim, jednoducho zotrel aspoň špirálu, ktorú si ešte občas zvyknem aplikovať, oči ma neštípali ani nesčervenali.




Beztrestne môžem vyhlásiť, že značka Yves Rocher sa týmto testovaním zaraďuje medzi moje obľúbené a nevylučujem, že ostanem verná minimálne týmto dvom produktom. Plusom tejto značky je ich šetrnosť k našej planéte, čo sa odzrkadľuje nie len na obaloch, no aj na zložení výrobkov a rešpektovaní prírody. Jediným mínusom je, že tento balíček mi nepríde o dva mesiace opäť :o)


#test_yvesrocher6  #recenzia

Testovačka kozmetiky Yves Rocher

Ahojte dievčatá,


musím sa priznať, že už 100 rokov som nepísala s diakritikou a kvôli tomu som zapla počítač, a chviľu mi trvalo, kým som sa na stránke zorientovala.


Dnes je posledný deň na celkovú recenziu na krém Yves Rocher, ktorý som mala možnosť testovať. Nebudem klamať, bola som fakt lenivá, ale dnes už mi horí za zadkom, tak som si k tomu konečne sadla a napísala článok.


Začnem tým, čo som si zamilovala a úprimne si to kúpim, keď miniem toto balenie a potom všetky hydratačné séra, ktoré mam nakúpené. Sérum liquide ultra-hydratant. Toto sérum mi padlo ako riť na šerbel. Vďaka korejskej kozmetike som objavila čaro hydratácie a patlať si na tvár samé lakocinky, ktoré pleť hýčkajú. Toto sérum sa im naozaj vyrovná.


Image title


Sérum som používala na navlhčenú tvár ružovou vodou, keď chcete pleť naozaj hydratovať, mali by ste ho dávať na vlhkú tvár. Pleť bola po použití rýchlosťou blesku hydratovaná a taká pekná. Podľa fotky je naozaj vidno, že som ho používala intenzívne a už mam polku preč. Tento výrobok naozaj odporúčam všetkými prstami na rukách aj nohách 🙂


Ak ste čítali moje priebežné recenzie na výrobky, tak ste si prečítali, že sa so mnou  kuriér hral na skovku, kedže už mi písali z koníka, či žijem a či som dala správne číslo, našťastie sa všetko vyriešilo a ja som sa balíčku dočkala, ale s oneskorením. Trošku som už špiclovala baby, ktoré mali balíček doma a prezradili čo sa v ňom nachádza.


Odličovaču s nevädzou som sa fakt potešila, lebo som na neho čítala u viacerých blogerkách, že je fakt super. On je naozaj super, stačí málinko na tampón a oči sú odlíčené. Vôbec neštípu, ani nemáte chvíľu zastretý zrak, ja to mávam pri niektorých odličovačoch. Takže tiež tento výrobok odporúčam. Ja teda používam iný odličovací olej na celú pleť a oči, ale toto milé cestovné balenie som už využila na teambuldingu minulý týždeň na Liptove 🙂


Vzorka krému na ruky má svoje miesto na parapete na okne, hneď vedľa mojho žltého kresla, kde si každý večer sadnem, vyložím nohy a po odmaľovaní si tam patlám všetky séra, emulzie a krémiky. Ruky sú po ňom hebké a príjemné, ale myslím, že toto dokáže každý druhý krém z drogérie. Krém neurazí, takže bez problémov ho tiež možem odporučiť.


Pure calmille krém som neotvorila, kedže už mám otvorených toľko krémov, že by som ho otvorila a netuším kedy by na neho prišiel rad. Ako som čítala, ostatné dievčata sú s ním spokojné.


Tak a teraz ten krém Hydra Vegetal creme hydratante


Sama neviem ako ho popísať. Prvé nanesenie krému bolo super, pleť naozaj zostala po vsiaknutí príjemná a hladká. Prvý týždeň bol super, pleti sadol, používala som ho ráno aj večer, nič iné len to sérum a krém. Keď som si nedala make up, tak všetko super, ale keď som si dala make up, tak buď sa veľmi dlho vpíjal, alebo sa ani nevsiakol a zostal na pleti tak zvláštne, že to vyzeralo ako maska. Ak som si ten make up nedala, tak pleť super, nespozorovala som žiadne vypnutie, ako niekto spomínal, ale pleť bola naozaj hebká na dotyk. Vravím, že s make upom  u mňa kamarát nebol. Možno len s tým mojím, neviem. Čo sa týka FPS20, na leto určite málo, treba ešte dať na pleť ďalší krém s ochranou, inak by Vás pripieklo slniečko. Ja som naozaj bledula a už cez slnečný deň som mala problém, večer som bola trošku červenšia. Takže z krému som taká nesvoja, ak nepoužívate make up, krém odporúčam, ak používate, tak asi ho treba skúsiť, ako sa budete kamarátiť.


Image title


Ak to mám celé zhrnúť, chcem sa poďakovať koníkovi a spoločnosti Yves Rocher, že som dostala túto príležitosť. Nebudem klamať, testovanie bolo príjemné, ale netušila som, čo ešte môžem o tom napísať, však nemôžte písať super recenzie po prvom dni.


Krém ani sérum mi neupchávali póry a s tým mávam dosť často problém. Nespôsobovali mi krupicu na lícach, to sa mi robí tiež často. Vďaka tejto možnosti som sa dozvedela, že značka koná dobro, za každý šampón vysadia strom, hneď som si šla jeden kúpiť a som spokojná.


Včera som zistila, že stránka yvesrocher má akciu 40 % zľavu na výrobky, takže ak by ste mali záujem, určite Vám odporúčam vyskúsať Hydratačné sérum a moja topka je stále špirála sexy pulp.


Želám Vám krásny večer dievčatá.


PS: ak niekde chýbajú znamienka, pardón, fakt po dlhom čase píšem aj s diakritikou.


#test_yvesrocher6 #recenzia

Yves Rocher Hydra Végétal - záchrana pre moju pleť


Keď mi tu zasvietila správa a v nej stálo, že ma vybrali na testovanie mojej obľúbenej kozmetiky, ktorú už dlhšie používam veľmi som sa potešila. Balíček síce pár dní meškal, ale čakanie stálo za to a hneď ako zazvonil kuriér, pustili sme sa aj s mojou Sabi do rozbaľovania.


Balíček obsahoval: 

  • Brožúru k 60. výročiu, ktorá mi priblížila viac značku Yves Rocher
  • Hydratačný krém Hydra Végétal s OF20
  • Tekuté sérum Hydra Végétal
  • Darčekový sadu s tromi vzorkami (odličovač očí, krém na telo a tvár, krém na ruky)

                                              HYDRA VÉGÉTAL


Túto radu produktov poznám a používam už dlhšie, pretože moja pokožka je veľmi suchá, najmä na tvári a rukách. V zime sa mi na tvári robia suché fľaky, na ktoré mi vždy zaručene pomôže koniec zimy a príchod tepla. Tento rok som si to trochu urýchlila a strávila dva februárové týždne pri mori, čo mi neskutočne na pleť pomohlo. Na dovolenku som si nebrala nejak extra veľa kozmetiky, ozaj len nevyhnutné vzorky a po pravde som ju tam ani veľmi nepotrebovala. Ale po návrate zase tá istá suchá pokožka, takže som poctivo pokračovala v používaní mojej obľúbenej Hydra Vegétél, ktorá mi naozaj sadla.


Táto rada produktov sľubuje nepretržitú hydratáciu až na 48 hodín! Pleti dodá potrebné živiny, navráti jas a udrží ju žiarivú. Hydra Végétal bola vyvinutá špeciálne pre normálnu a zmiešanú pleť. Hlavná zložka tejto rady je výťažok zo sukulentu Kosmatcovníka jedlého, ktorý má schopnosť zadržiavať vodu a tým aktivuje prirodzenú hydratáciu. Kosmatcovník je pestovaný na pozemkoch Yves Rocher v La Gacilly.


Všetky produkty Vyes Rocher sú ohľaduplné nie len k našej pleti, ale aj k prírode.  Výhoda je nie len to že neobsahujú parabény, silikóny, farbivá a minerélne oleje, ale hlavne 89 % všetkých zložiek je prírodného pôvodu. Všetky produkty z balíčka som otestovala a nižšie Vám napíšem ku každému niečo viac.


Najviac z celého balíčka som sa tešila na Hydratačné sérum Hydra Végétal, ktoré som predtým nepoznala.  


Vďaka vysokej koncentrácii hydratačných účinných zložiek sérum okamžite oživuje a intenzívne hydratuje pleť. A ja som dúfala, že to bude tak aj v mojom prípade. Sérum som predtým nikdy nepoužívala, takže som nevedela, čo mám očakávať. Na tomto 30 ml zázraku ma v prvom rade zaujal obal, príjemná konzistencia a neskutočne úžasná vôňa, ktorú majú všetky produkty z tohto radu. Sérum som si nanášala každé ráno a večer po vyčistení pleti micerálnou vodou tiež z tejto rady a pred aplikáciou denného krému a BB krému. Stačilo mi jedno stlačenie dávkovača a pekne pokryl celú tvár, ktorú okamžite rozžiaril a pokožka bola na dotyk jemná. V kombinácii s krémom z tohto radu veľmi mojej pleti vyhovuje a suché fliačky sú minulosť. Teda za mňa je tento produkt veľké prekvapenie a určite ho budem používať aj nadaľej.



Ďalši produkt, ktorý som testovala, bol Hydratačný krém na deň a noc Hydra Végétal s OF 20. Z tohto radu už mám odskúšaný krém aj gél. Táto novinka pleť v okamihu hydratuje, vyživí a rozžiari a je obohatená o UV faktor, ktorý krémy predtým neobsahovali. Krém je vhodný na normálnu a zmiešanú pleť. Zo spomínaných mojej suchej pleti práve tento najviac vyhovuje svojou konzistenciou, ktorá je hustejšia ako v dvoch predchádzajúcich, ale napriek tomu sa ľahko rozotiera a ihneď vsiakne do pokožky. Používala som ho ráno aj večer po nanesení séra a moja pleť bola vždy po nich rozžiarená, napnutá a jemná na dotyk. Krémik samozrejme úžasne vonia a sklenený obal s objemom 50 ml pôsobí luxusne. Určite zostávam verná tomuto radu krémov, teda nie len im, ale aj ostatným produktom, ktoré používam z tohto radu a to peelingu, micerálnej vode, odličovaciemu mlieku a po tomto testovaní už aj hydratačnému séru.    


Ako prekvapenie k týmto dvom produktom sme dostali cestovnú sadu troch výrobkov. Táto sada je bežne predajná za cenu 7,50 eur a obsahuje základ, ktorý na cestách nesmie chýbať. Veľmi ma potešil Expresný odličovač očí s nevädzou, pretože aj keď odlíčenie očí pred spaním je u mňa základ, nikdy som nepoužíval špeciálny prípravok na odličovanie očí a vždy len pleťové mlieko prípadne micerálnu vodu, po ktorých som mala oči väčšinou červené a podráždené. A teraz som uvidela ten rozdiel, prečo je dobré používať odličovač očí . Purbleuet Express eye make up remover ma jemnú olejovu konzistenciu, stačí ho naniesť máličko na tampón, jemne priložiť na oči a rýchlo make-up odlíči bez nejakého potrebného trenia a následného podráždenia.



Druhý produkt z tejto sady bol Hydratačný krém s výťažkom z bio harmančeka na telo a tvár, určený na každodenné použitie. Má hustejšiu konzistenciu, na tvári sa mi ťažšie roztieral, takže na každodenné použitie by mi veľmi nevyhovoval. Ale určite skvelé poslúži do príručnej batožiny na dovolenku.


A posledný testovaný produkt bol Hydratačný krém na ruky s obsahom Arniky. Mám veľmi suché ruky, niekedy sa mi tvoria až bolestivé praskliny pri nechtoch a zdá sa mi, že krém mi pokožku zjemnil a zregeneroval.


Tento krém je biely hustý, nemastný a nezanecháva ani lepkavý pocit. Pomerne krátko po nanesení sa vsiakne do pokožky a veľmi pekne vonia. Ale predsa len zostanem verná krému na ruky, ktorý používam, pretože mi viac vyhovuje vazelínový typ krému. 


Toto bolo moje prvé testovanie kozmetických produktov a rovnako aj recenzia a som veľmi vďačná za takú možnosť. Presvedčila som sa, že kozmetika Yves Rocher je úžasná a postará sa o kvalitnú starostlivosť pleti. Najviac mi učarovalo sérum a aj krém Hydra Végétal, ktoré moju pleť dokonale vyživili a účinne aktivovali hydratačné procesy v pokožke. Ak máte suchšiu pleť, ako ja určite radu vyskúšajte. Odporúčam. 


Pekný deň 😉


Natália 


#test_yvesrocher6 #recenzia

Dni s Hydra Végétal

Ahojte 😉


Ako som spomenula v poslednom príspevku, prinášam Vám svoju recenziu na výrobky Yves Rocher, konkrétne z radu Hydra Végétal. 


Som rada, že sa mi naskytla takáto možnosť. ĎAKUJEM #konik_testuje a moja pleť to veľmi ocenila ❤️



Balíček ma nesmierne potešil, zloženie produktov je viac ako 93 % prírodného pôvodu čo oceňujem 👉Chráňme si našu Zem 🙏


Celý tento rad je určený na hydratáciu pre normálnu až zmiešanú pleť.


Hydratácia pleti je veľmi potrebná. U mňa sadol tento rad mojej pleti na výbornú. Mám zmiešanú pleť a aj keď som sa snažila hydratovať pleť aj krémami, aj pitným režimom, stále jej čosi chýbalo a tvorili sa mi často šupinky hlavne na nose. 


Hlavnými dvoma produktami na testovanie bol Krém Hydra Végétal a Sérum. Rada by som Vám o svojich dojmoch a pocitoch z nich teraz napísala.


Hydratačný krém


Krémik krásne vonia, hydratuje, vyživuje a rozžiari - asi tak by som zhrnula svoj názor. Pocity po nanášaní sú veľmi príjemné, síce sa môže zdať, že je jeho konzistencia mastnejšia, ale veľmi rýchlo sa vstrebe a nezanecháva pocit mastnoty na pleti. Tiež vhodný pod make-up. Mne sa síce začala poobede lesknúť pleť T-zóny, ale trošku púdru to hravo zvladlo až do večera. Krém mi nespôsobuje upchávanie pórov a následne tvorenie vyrážok (čo sa mi niekedy stavalo) a ani žiadne začervenanie po nanesení som nepostrehla. 


Sérum


Aj napriek nie veľmi oku lichotivej konzistencii má sérum veľmi milo prekvapilo. Prakticky hneď ako sa dostane na pleť sa krásne prispôsobí a dokonale vstrebe, ja som osobne ani nemala pocit nejakého následného "lepenia" pleti. Rozdiel pred a po používaní séra je neskutočný, moje nadšenie je isto spôsobené aj tým, že som séra do teraz nepoužívala, ale teraz naň nedám dopustiť.


Moja dehydrovaná pleť sa po dvoch týždňoch zmenila na nepoznanie. Zmizli náznaky únavy, pleť je rozžiarená, vyzerá zdravo a žiadne suché miesta a šupinky, s ktorými som už dlhšiu dobu bojovala. Pocit hydratácie je perfektný, samozrejme nezabúdam telu dodávať vodu aj správnym pitným režimom.


Ale rada by som podotkla, že aj ostatná starostlivosť o pleť je dôležitá, najmä odličovanie a čistenie, lebo bez nich by ďalšie kroky ku krásnej pleti nemali 100 % účinok.


Ja si pleť odličujem olejom a dvojfázovým odličovačom očí, potom nasleduje čistiaci gél a následne nanášam sérum a krém. Mala som možnosť vymeniť svoj starý odličovač očí za tento expresný od Yves Rocher s nevädzou.


Veľmi šikovný, nemastí, rýchlo odlíči (vraj aj vodeodolný make-up, no to som žiaľ neskúšala lebo taký nepoužívam) a ušetril mi kopu tamponov na odličovanie, žiadne trenie nebolo potrebné, krásne rozpustí maskaru a tiene. Za mňa palec hore 👍


V balíčku prišli okrem tohto všetkého aj krém na ruky a kremik s harmančekom na tvár -ten som posunula svojmu manželovi na suchú pleť a zatiaľ sa nesťažoval na nič 😁 Ale viete- ako dostať z chlapa nejaké komentovanie kozmetiky 😂


Na záver by som zhrnula svoje testovanie ako veľmi prínosné, mne osobne tento rad Hydra Végétal veľmi sadla a moja pleť mi to odzrkadľuje. Budem aj naďalej používať tieto produkty a rozšírim starostlivosť o ďalšie, veľmi rada sa potom podelím o svoje ďalšie postrehy.


Ešte raz veľká vďaka, že ste ma vybrali na testovanie ♥️ 


Budem rada, ak sa v komentároch podelíte o svoje skúsenosti s produktami Hydra Végetal, ale aj inými produktmi od spoločnosti Yves Rocher. 


Majte krásny deň. 


Táňa


PS: toto je moja úplne prvá recenzia, ďakujem za spätnú väzbu a že ste dočítali do konca 😘😘😘


#test_yvesrocher6 #recenzia