Snúbenec nechce moje dieťa

2. sep 2022

Som zúfalá.. Mám 2 ročný vzťah z toho som pol roka už zasnúbená.
Moja dcérka z prvého vzťahu ma 6 rokov a je veľmi naviazaná na mňa keďže svojho otca nepozná (z neho
strany nebol záujem)
Snúbenec mi vždy vyčíta ak chcem zobrať na chvíľku von svoju dcérku snami aby aj ona trávila čas trošku sním a on snou.
No on to nechce.. Že vraj tych 5 hodín čo sme spolu 3 dni do týždňa patrí len nám dvom, že s dcérkou môžem byť každý deň..
On ma tiež 2 deti no ak jeho Ex zariadi že budu deti snim každý vikend tak on nemá probl nás čas posunúť a venovať sa svojim deťom.
Cítim sa strašne ked viem že nechce moje dieťa, on chce byť len somnou ak je doma..
Volam ho k nám on nechce, že nebude sedieť v izbe s nami.
Vybavujeme si spoločne bývanie no mam z toho celeho obavy
Čo si o tom myslite?

limetka69
2. sep 2022

Nevzala by som si ho

bessie12
2. sep 2022

tak takeho blbca by som nechcela co by odmietal moje dieta.

manushka
2. sep 2022

Už by nebol môj snúbenec 😬

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tenerifka
2. sep 2022

odporny chlap, fuj

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cocolino234
2. sep 2022

@autorka a ty si inak v poriadku, že sa toto pýtaš? Čo chceš dopadnúť ako jedna z tých, čo si s debilom spraví druhé dieťa a on bude utláčať to tvoje prvé? ja viem, že veľa z vás nemá gule na to hodiť prsteň takémuto smradovi do hlavy, ale veľmi rýchlo by si sa mala zobudiť. Dokonca už aj on ťa budí z toho sna a to vlastnými činmy, tak nečakaj na nič a pošli ho do riti kým neotehotnieš. Ak sa za roky nedopracoval aspoň ku chtíču vybudovať si s ňou vzťah, tak ty s ním ťa už nič lepšie nečaká, to najkrajšie už máte za sebou. Je mi zle ale takých chlapov ako on je veľa, horšie je, že aj matiek ako si ty.

melanta
2. sep 2022

Normálne sa mi dvihol tlak ako toto čítam. Ale nie kvôli tvojmu priateľovi, kvôli tebe. Čo si ty za matku, že vôbec tráviš čas s niekým, kto nemá rád tvoje dieťa. A ešte si ho aj vziať chceš? Chudák dieťa. Môj muž má syna z prvého manželstva a keď má byť malý u nás a je muž pracovne mimo, tak malého si beriem ja, trávim s ním čas, objímem ho, proste je ako môj. 5 minút by som nebola s človekom, ktorý nemá rád moje dieťa. A že on nebude tráviť čas s tebou aj dieťaťom? Dúfam že toto je troll, že ozaj neexistuje žena ktorá chce takéhoto chlapa. Chudák dieťa.

blancheporte
2. sep 2022

Snad na prvom mieste by mala byt tvoja dcera!!Pokial ju chlap nechce,niet o com.Pride dalsi,ktoremu nebude tvoje dieta vadit.

prasiatko30
2. sep 2022

A on co ockava, ze ked sa zoberiete tak dieta odovzdas do domova alebo ako? A tebe to pride normalne, ze tvoj snubenec nechce travit cas aj s tvojim dietatom? A po svadbe bude zrazu s vami oboma normalne fungovat? By mi uz svietila kontrolka, ani nie kontrolka ale taka riadna poziarnicka sirena nad hlavou🤔

lilly16
2. sep 2022

Pozri život je príliš krátky aby si ho strávila s niekým nesprávnym

kittykat22
2. sep 2022

A ked sa spolu nastahujete a budete spolu 24/7 kde das dieta? Pokial s nou nevydrzi ani tych par hodin tak nikdy ju nebude tolerovat ako tvoju sucast v spoluziti. Mozno by si sa ho mohla spytat ako si to predstavuje, ked spolu budete zit a ked dcera s vami nonstop bude. Okrem toho co ti bude hovorit sa aj pozeraj ako sa bude tvarit. Ak pri tej myslienke bude krutit nosom, zdvihat obocie a robit ofuky tak by si mala prehodnotit, ci si ho chces fakt vziat. Ak je na tebe dcera naviazana a on pride k vam domov a zacne ju odstrkovat, aby sa ti dieta nezosypalo a neskor si s nim nemala obrovske problemy.

autor
2. sep 2022

@jabadabadu on sa stále vyhovára nato, že ešte snou bude dosť času tráviť ak budeme spilu žiť :/
A moja dcérka sa ma vždy opýta ked idem von či môže ísť aj ona snami a ja s plačom v očiach ju musim odmietať len preto že on chce čas tráviť len somnou a potim ja už ani nemam chuť sa sním baviť teb čas sme spolu, hnusí sa mi

kika2810
2. sep 2022

Uz by nebol snubenec ale Ex

veronicka88
2. sep 2022

Tvoja dcérka je tvojou súčasťou!ak je to takto jednu tvoju časť odmieta. Nevzala by som si ho ...z úcty a lásky k svojmu dietatu

tahomi
2. sep 2022

Ja ani neviem co povedat, chuda tvoja dcera, zas jedna co jej “parok” mozok vytriasol. Urcite sa to po svadbe zmeni 🤦🏻‍♀️

kittykat22
2. sep 2022

--> dcera sa o teba boji, pretoze ju uz opustil otec a ostala si jej len ty. V sekunde ked bude mat pocit, ze ju opustas aj ty koli inemu muzovi, tak sa zosalie. A pravom. Ved ty si jedine co na tomto svete ma.

liljana
2. sep 2022

Cudzie dieta vo vztahu je casto problem. Je tu dost tem, ze jeho dieta pride len na vikend a otcova priatelka ma z neho nervy. To tvoje by byvalo s vami v byte. Nie kazdy ma nervy na vlastne dieta a co dokonca cudzie. Tudy cesta nevede a asi musis hladat dalej.

melanta
2. sep 2022

Dcéra chce ísť s vami a ty jej povieš nie? No ty si prípad ženy, ktorá nemá mať deti. Keď si ochotná dať takéhoto chlapa pred dieťa.

zirafienka
2. sep 2022

Ty si nie normálna. Ty odmietneš svoje dieťa s plačom kvoli nejakému chmuľovi?

pribinak
2. sep 2022

Dúfam že toto je vymyslená téma, lebo mi je zle 😳😳😳😳 Z toho hnusneho chlapa ale aj z teba.

Vymenis vlastnú dcéru za hentakeho svaba. Dúfam že má aspoň vtáka zo zlata, keď Ti je prednejší ako dcéra

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
2. sep 2022

Ze s takým chlapom by som vo vzťahu nebola a už vôbec by som s nim neplánoval budúcnosť. Bud ma akceptuje aj s dieťaťom a to dieťa akceptuje tiež alebo ma smolu. Aj keby mal zlatého vtáka a na rukách by ma nosil (bez dieťaťa, pretože to je mu na príťaž) poslala by som ho do múky tak rýchlo, že by zákruty nestihol vyberať.

alex49
2. sep 2022

pošli ho tam kde slnko nesvieti a zaujímaj sa o dcéru, kokos, nemám deti ale neviem si predstaviť, že pre chlapa by som dieťa nechala na druhej koľaji

123andy123
2. sep 2022

To si taka zúfalá? Ze odmietnes dieta za nejakého chlapa?

kacena4
2. sep 2022

a to si akoze fakt s nim zasnubena... prepac si blba, nakolko on chce len teba a nie tvoju rodinu, ak budete svoji on tiez bude so svojimi detmi u vas nie? ci ako si to predstavuje? ...

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tomikejt
2. sep 2022

A kto ti je prednejší? Dieťa alebo chlap? Ja mám tiež dieťa z prvého vzťahu ale takéto niečo som nikdy neriešila, môj muž trávil s mojím dieťaťom veľa času, stále nás bral na výlety a chodil s ním aj sám von. Toho tvojho by som poslala do teplých krajín už dávno.

iwesska
2. sep 2022

Hnusi sa ti a vybavujete spolocne byvanie? 😳🤔

marca12
2. sep 2022

Zenska ty si rozum potratila? Z akeho dovodu ho nazyvas snubenec? Cloveka,ktory neberie na vedomie tvoje dieta a este zadries,ze si hladate byvanie???? Taky preplesk potrebujes. A ked najdete to byvanie,tak dceru kam das? Spamataj sa raz mas dieta,tak musis hladat chlapa,ktory bude mat krasny vztah s tvojim dietatom. Na seba nepozeraj v prvom rade pozeraj na dieta. Potom tu budes pisat ako ti muz depta a tyra dieta

pribinak
2. sep 2022

@iwesska hnusi sa jej, ale sex s ním nie