Vie chlap milovať?

zuzuzuzka
28. aug 2015

Mozno ma odsudite uz hned na zaciatku, ale ja sa pytam (skor muzov) "Vie chlap ozaj milovat?" a "Co to pre neho znamena laska?"
Viete dajme tomu, ze moja znama ma chlapa, ktory tvrdi, ze ju miluje, ale pri tom vyhladava ine zeny. Sexu maju vraj dostatok, aj je vraj spokojny. Tak preco to sakra robi? Dokonca si za sex plati? Nemame pocit z neho, zeby bol nejak naruseny. Ani uchylku sme ziadnu nepostrehli. Preco to robi? Preco svojej zene ublizuje? Verim tomu, ze kazdy chlap si je vedomy toho, ze ked podvedie zamilovanu zenu, tak jej to ublizi...velmi ju to rani.
Tak preco to robi? Klame, ze ju miluje? Ked chcel mat sex s inymi zenami naco si ju vzal?
Mam si najst chlapa a vziat si ho a cakat, kedy ma zacne podvadzat? Nerozumiem ich zmyslaniu. A to poznam viac takych, nie len toho jedneho, preto tak pisem.

bonaqa2013
28. aug 2015

ak sa pýtaš chlapov - tak to si mala dať otázku na iné fórum. Tu ich je podstatne menej ako žien....

zuzuzuzka
autor
28. aug 2015

@bonaqa2013 som napisala skor muzov 🙂 mozes sa opytat napr.toho svojho. Co povie.
A poznas nejake panske forum? Som hladala a nenasla.

bajana
28. aug 2015

A myslíš že ženy sú naopak vždy len nevinné obete mužov? Že my sa tak nesprávame? Nemám rada takéto paušalizovanie, ja mám naopak vo svojom okolí mužov normálnych, verných (okrem jedného blba) aspoň teda nepoznám takého, ktorý by svoju ženu podvádzal. Takže za mužov smelo odpovedám - áno, vedia byť verní a milovať. Rovnako ako ženy.

bonaqa2013
28. aug 2015

@zuzuzuzka efilip. sk Ostavbe.sk , Kúpimauto.sk .....môj najradšej rozpráva o pive.... 😀 😀 😀

zuzuzuzka
autor
28. aug 2015

@bajana 🙂 ok, tak ja zase take zeny nepoznam, preto som o tom nenapisala. A vies aj preco to robia? Ja by som to napr. na zeny nepovedala. Si myslim, ze zeny su emotivnejsie,ze miluju srdcom. Ale tak vynimk su.
Asi som sa mala spytat, ze preco to ludia svojim polovickam robia.

zuzuzuzka
autor
28. aug 2015

@bonaqa2013 :D :D to je tema :D
Dakujem, skusim im to tam niekde napisat, co mi odpisu 🙂

sissy27
28. aug 2015

@zuzuzuzka to, že ťa niekto nemiluje tak, ako si predstavuješ, ešte neznamená, že ťa nemiluje najviac ako vie...
ono ani pre všetky ženy neznamená "milovať niekoho" úplne to isté... a takisto nie všetci chlapi sú rovnakí... čo sa nevery týka - myslím, že väčšina chlapov vie sex a lásku oddeliť... resp. môže mať sex so ženou ktorú miluje rovnako dobre ako s tou, ktorá sa mu páči len fyzicky... a ver mi, je aj veľa takých žien, len to nevykrikujú nahlas, lebo potom ich majú za k.rvy, zatiaľ čo chlap bude v očiach tých istých ľudí nadsamec...
na mieste tvojej kamošky neriešim otázku "prečo on robí čo robí" - lebo to aj tak nevyrieši... aj keby sa ho na rovinu spýtala, tak jej nebude vedieť odpovedať, pretože ani sám asi nevie... ale na jej mieste riešim "čo urobím ja" - pretože nemá moc zmeniť jeho správanie, ale má moc zmeniť svoj postoj...nech dá na prvé miesto seba, svoj komfort, svoje túžby a nech ich napĺňa... a hlavne nech svoj život nestavia na jednom chlapovi..
ešte taká otázka - on vie, že ona o jeho neverách vie? lebo sú dve možnosti - buď vie a tým ju postavil do pozície, kedy sa ona musí rozhodnúť či tak chce žiť alebo nie - on nemá dôvod niečo meniť, pokiaľ mu to ona toleruje, alebo nevie - ale potom ani nevie, že jej ubližuje, ešte si aj myslí aký je šikovný a opäť nemá dôvod niečo meniť, lebo veď sa nič nedeje...

bajana
29. aug 2015

@zuzuzuzka ani ja také nepoznám, ale nerobím si ilúzie...nie sme všetci rovnakí...otázka by sa skôr ako "prečo sú muži takí" mala týkať konkrétneho prípadu, o ktorom zase vieme veľmi málo a môžeme akurát hádať...

janickacrazy
29. aug 2015

@zuzuzuzka Ja som presvedčená o tom, že existujú dva typy mužov, jedni sú takí, že aj keby mali doma miss Slovensko, tak ju budú po čase podvádzať, lebo proste potrebujú si niečo dokazovať, potrebujú dobrodružstvo a jedna žena im nikdy stačiť nebude, možno tak v 80tke, ked už nebudú vládať. Potom je druhá skupina mužov, ktorí sú "normálni", túžia po peknom vzťahu so svojou ženou, po rodine, po deťoch a nepodvádzajú svoje ženy. Vačšinou už pri zoznámení človek vidí, aký typ muža má pred sebou. Samozrejme, nie vždy sa to dá odhadnúť.

claudisse
29. aug 2015

Povedala by som, že je taká väčšina mužov. Resp. ak sa mužovi ponúkne sama nejaká atraktívna žena, ľahko dostupná, dobre vyzerajúca, tak tú príležitosť skrátka využije. Muži podvádzajú, lebo môžu. Na mnoho ich nevier sa nikdy nepríde, z tých, na ktoré sa príde, sa často vykecajú, pol roka hrajú pokorného smutného a poučeného. Podvádza skoro každý muž, ak má príležitosť.
Našťastie je tu aj menšina (malá menšina) mužov, ktorí si buď vedia zrátať, že im to za to nestojí, alebo ešte menšia menšinka mužov, ktorí sú aj skutočne empatickí a neurobia to z lásky a preto, že svojmu partnerovi skutočne nechcú ublížiť.

Ináč, toto som napísala o mužoch, ktorí sú dlhodobo vo vzťahu/v manželstve. Lebo kým je človek vo vzťahu čerstvý, zamilovaný, vtedy sa ľahko nepodvádza. Horšie je , keď prídu prvé problémy, stereotyp, nedajbože choroba partnera a pod. Keď niečo naruší komfortnú zónu.

lilimoni
29. aug 2015

Tak ja som sa svojho spytala. Odpoved, ze je to chory dement. Ze chlap milujem mozno inak ako zena ale nikto kto miluje by svoju zenu nezranil. Pokial ten sex za prachy nie je jeho uchylka. Tak ako gembler potrebuje hodit mincu do automatu, tak on si potrebuje do slapiek investovat.
Tot nazor mojho muza

ematko29
29. aug 2015

@lilimoni to sa mi paci a myslim ,ze ma pravdu .muzi kef nechcu tak nepodvedu ani s tou co sa im sama ponuka.

tiwyna
29. aug 2015

Podla mna to zalezi od duchovnej vyzretosti. Nevera, rovnako ako vernost je len vecou volby a presvedcenia, charakteru a celkovej dusevnej zrelosti. Kazdy rozumny , empaticky clovek vie, ze nevera boli, preto nikto umyselne nechce sposobit milovanej osobe bolest. Myslim, ze neveru praktizuju len nezreli jedinci s istou formou poruchy istej casti mozgu, ktora zodpoveda za citovu oblast. tito ludia su celkovo menej citovo a emocne zreli, skor egoisticky zamerani. Zena je od prirody ovela viac obetava, empatickejsia a citlivejsia, preto vie byt ovela viac verna a spolahliva, ako muz, ktory od prirody tuto vlastnost nema vyvinutu, kedze musel byt lovec, ochranca..Ale neda sa ospravedlnovat u muza nevera tym, ze on ma inac usporiadane hodnoty a centrum mozgu, sme inteligentne bytosti, ktore sa dokazu ovladat a svoe spravanie korigovat, pokial mame inteligenciu, teda.

paskolinka
29. aug 2015

jasne ze vedia milovat a byt verni. rovnako ako aj zeny. a poniektori nevedia, rovnako ako poniektore zeny. suvisi to s charakterom.

jani_uk
29. aug 2015

@paskolinka Casto to nesuvisi len s charakterom, ale aj s tym s akou osobou si.

mala_hobitka
29. aug 2015

@zuzuzuzka Muzi vedia milovat. Len nie vsetci si "lasku" predstavuju rovnako. Pre niekoho je to milovat, byt verny a pomahat a pre niekoho je to mat rad a vzdy sa vratit za tou jednou hoci ten den pretiahol 4 cudzie. Ak muz podvadza zenu, bud ju nemiluje alebo jeho laska je chora. A kazda co veri ze sa chlap na 2., 5. 38. sancu zmeni je naivna a hlupa. Milujuca ale stale hlupa.

PS: Moj chlap raz povedal k tejto teme "Ak chlap nedokaze udrzat svojho vtaka v nohaviciach tak to nie je chlap ale debil."

jana_eyre
29. aug 2015

ludia sa nerozdeluju na muzov a zeny, ale na jednotlivcov.. cize to, co jeden vie, druhy nemusi a je uplne jedno o com pisem.. zivot nie je ciernobiely..

modreklbko
29. aug 2015

A mňa by zaujímalo koľkokrát môže mať človek tak naozaj rád Z lásky? Kedy sa už človek vyčerpe vnutorne?

tiwyna
29. aug 2015

@jana_eyre urcite sa delime na muzov a zeny, aj vedecky je dokazane, ze nase mozgy pracuju trosku odlisne, ze muzi maju viac dominantne ine sfery v mozgu ako zeny, cize aj nas pohlad a precitenie lasky je rozdielne, za mnohe veci mozu hormony, testosteron hlavne, su muzi, co ho maju viac, su muzi, co ho maju menej...no a potom do toho ta inteligencia, empatia a podobne, ale urcite maju muzi vacsie sklony k nevere a k zasuvaniu vtaka kade tade, ako zeny, aj ked aj zenam uz zacina prepinat v dnesnej dobe, cim dalej tym viac, zaco samozrejme zas mlozu hormony, ktore uz zerieme aj v kurcatach :D

tiwyna
29. aug 2015

@modreklbko moze mat rad neobmedzene velakrat, len vekom a skusenostami sa uz na lasku pozera trosku triezvejsie, podla mna laskamedzi muzom a zenou je vzdy z 80 percent zalozena na vasni a tuzbe, nez na skutocnom cite, obetavosti a naklonnosti. Ked vasen vyprcha, akosi vyprchava aj tuzba byt s partnerom a zdielat s nim spolocne veci, myslim, ze medzi muzom a zenou je bud vasen, alebo silne priatelstvo, ktore ich spolu udrzi, ale laska ako taka si myslim, ze sa v cistej forme medzi muzom a zenou nevyskytuje, tak medzi matkou a dietatom jedine.

modreklbko
29. aug 2015

@tiwyna
Tak to by bolo veľmi smutne

zuzuzuzka
autor
30. aug 2015

@tiwyna Ty asi priatela alebo muza nemas, pravda? Nic v zlom, ale ak by som verila tomu co Ty, tak asi neriesim nikdy ziaden vztah, lebo ako napisala
@modreklbko je to dost smutne.
Takto si to ozaj neviem ani predstavit. Ale nikdy nehovor nikdy.

zuzuzuzka
autor
30. aug 2015

@sissy27 ako to myslis, ze nech nestavia zivot na jednom chlapovi? Ma ho zacat podvadzat aj ona? Mozno ho nechce podvadzat, mozno ho len chce pochopit, co ho k tomu vedie.
O jeho neverach vie a dala mu ultimatum, bud prestane alebo je koniec-rovod. LENZE ak v tom bude pokracovat a ona na to u nepride? Da sa tak zit? Chlapov na koniku je asi malo, aby sa vyjadrili k tomuto pripadu.

zuzuzuzka
autor
30. aug 2015

@lilimoni takze podla tvojho muza ide o uchylku?

zuzuzuzka
autor
30. aug 2015

@ematko29 ja som si to doteraz tiez myslela, az prisla za mnou kamoska s touto story a som z toho hotova, pretoze baby na toho chlapa by ste to v zivote nepovedali, keby ste ho poznali

zuzuzuzka
autor
30. aug 2015

@bajana no mzono mi nejake detaily zatajila, ale hovorime si vsetko
@janickacrazy a podla coho to vies odhadnut? Na tohto by som to teda nepovedala. Ale mozno nemam dobry odhad.
@mala_hobitka tiez mam podobny nazor ako tvoj muz. Ale co ked... chapes, co ked sa len jeden pred druhym vytahuju ako vedia byt verni? Ako vedia o tom svoju partnerku presvedcit?
Tymto samozrejme nenaznacujem, ze Ta muz podvadza, len konstatujem...

zuzuzuzka
autor
30. aug 2015

@jana_eyre myslis tym, ze nie kazdy vie o co v mazelstve ide?
@tiwyna 🙂 to som tiez citala, ze aj zeny podvadzaju...ja tomu celemu nerozumiem. Naco potom riesia svadbu?

charlie1980
30. aug 2015

Dobra tema 😀 Chlapi sa musia bavit na tom, ked citaju, Co si o nich asi tak Myslime 😀 Ja si myslim, ze aj chlapi dokazu milovat ako aj zeny a aj nemilovat ako aj zeny. Rozdiel je v tom, ze chlap ak vystrieda 100 zien, vysluzi si minimalne Status Cassanova a je to tolerovane, mozno Este o to viac sa o neho budu zeny trhat, zena ak by mala spat so 100 chlapmi, je automaticky lahka, slapka. Niekto podvadza nie preto lebo nemiluje, Ale preto, lebo ma vyssiu hladinu testosteronu ako ini...niekto podvadza preto, lebo si stale nieco musi dokazovat, niektori su v prechode (okolo 50.r a proste im len zahrabe), niekto podvadza preto, lebo mu neda zena. Niekto len preto, lebo si robi ciarky v notese a tym si kompenzuje svoje sebavedomie. Co Este stale neznamena, ze nemozu milovat len jednu zenu...chlapi su od prirody "lovci"
A na zaver : zo zasady vzdy cele okolie vie, ze chlap podvadza a manzelka je spravidla vzdy ta posledna, ktora sa to dozvie 🙂

lilimoni
30. aug 2015

Isto, ze ak by mu tk doma neklapalo, mal by milenku. Ale ak potrebuje sex za peniaze aj ked ma toho doma dost, uchylka.

horana
30. aug 2015

Co je to za otazku, jasne ze vedia. To ze je aj pomerne dost vadnych jedincov, ci uz preto lebo si v rodine kde vyrastali nazazili funkcny model vztahu, chybami vo vychove, slabostou charakteru a inymi pricinami najdu taki co si myslia ze vsetko mozu, su si sami na prvom mieste a druhu stranu len vyuzivaju, neznamena ze taketo nieco neexistuje aj u zien, mozno co do formy sa to inak rpejavuje ale ide o to iste, vyuzit chlapa ako darcu genetickeho materialu a zarabaca a totalne s nim manipulovat (plus samozrejme jemnejsie odtiene). Nemame si veru pohlavia navzajom co vycitat.