Ľutovali ste niekedy rozvod?

14. nov 2022

Ľutovali ste niekedy rozvod/rozchod keď ste mali rodinu? Vytýkali ste si to niekedy alebo deti vám? Som v situacii kedy sme s otcom dieťaťa po rozchode ale rozmýšľame nad druhou šancou. Ale mam z toho strach. No mam strach aj z toho ak si nedáme druhu šancu že to bude veľmi tazke pre 5 rocneho syna ktorý nás lubi obidvoch.

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sense
14. nov 2022

Neľutovala. Ono zrejme záleží aj co bola príčina rozchodu/rozvodu

autor
14. nov 2022

@zuzpap ale obidvaja mame iný “vzťah” s inými ľuďmi už takze bolo by čo stratiť

rajc1nka
14. nov 2022

Podla mna bude pre syna hlavne tazke, ak si date druhu sancu a znova to nevyjde, takze ak si uz davate druhu sancu, tak si musite byt na isty ze to vyjde a nie ze sa pri prvej prilezitosti znovu rozidete. To dieta to ma aktualne uz spravovane, keby to musi spracovavat znovu, tak ho to viac zrani podla mna.

dadis
14. nov 2022

ja som rozvod nelutovala, ale moze byt..a to chapem spravne, ze mate obaja vztah a bavite sa o navrate? V tom pripade som za navrat, lebo nie je fer voci vasim partnerom, ze to vobec zvazujete. Tak si vycistite vztahy so sucasnymi partnermi a skuste to.

janulka1802
14. nov 2022

Nikdy som neľutovala a to som si zažila veľmi ťažké veci s dieťaťom po rozvode. Bolo to najlepšie rozhodnutie v mojom živote.

rajc1nka
14. nov 2022

@dadis mas pravdu, voci sucasnym partnerom to nie je fer, avsak davat sa dokopy bez ohladu na to,ci to vyjde, nie je fer voci synovi. Nie je to,ze vyber medzi jednym partnerom alebo druhym partnerom. Ak to so sucasnym partnerom neklape, treba sa rozist, nemusi sa hned davat dokopy s byvalym. Moze byt aj sama….a ked si bude ista, dat sa s oteckom dokopy moze aj neskor.

zuzka565
14. nov 2022

Áno ľutujem rozvod . Po roku čo sme sa rozviedli sme to skúsili opäť. Navštevovali sme aj poradňu. Zatiaľ neľutujem už sú to štyri roky a rozumieme si lepšie ako pred svadbou

horty99
14. nov 2022

Máte nové vzťahy a uvažujete o " druhej " šanci ? Veľmi nechápem ľudí čo otvárajú novú knihu ak starú neuzavrú. Najskor sa kniha zatvorí potom sa začína písať tá nová. Len pre dieťa by som to nikdy neurobila . A nikdy by som sa nerozviedla ak by som si nebola istá - že je to definitívny koniec. Ľudia sa nemenia - len okolnosti okolo nich. Ak raz ste neboli kompatibilný - nebudete nikdy.

sense
14. nov 2022

A prečo máte nové vzťahy keď chcete druhu šancu?
Ja zas nepochopím, prečo treba hneď hbed klin klinom vybiť. Ak vám súčasne vzťahy nevyhovujú tak ich treba ukončiť a potom nechať čas. Ak máte byt spolu tak budete.

A pre dieťa je náročnejšie psychicky spracovať neustále nové vzťahy rodičov ako to ze rodičia už spolu nie sú... A nie otec už nie je s mamkou, otec ma novu tetu, mamka ma nového uja a potom ta teta a ujo už nie si zas je len oco a mamka.

1angelika
14. nov 2022

@janulka1802 napíšeš mi viac do súkromnej správy prosím?

dadis
14. nov 2022

@rajc1nka Mas pravdu. Dieta v tom moze mat riadny zmatok, na to som ani nepomyslela.

autor
14. nov 2022

Otec išiel za inou, preto sme sa rozisli. Ja som po pár mesiacoch zacala niekoho spoznávať ale ešte som ho s nikým nezoznamila. Ani v podstate ešte nemame vzťah preto som to dala do úvodzoviek. A muz prisiel že si uvedomil že urobil chybu a že by to chcel vratit ale on je stale zatiaľ s nou

nelly360
14. nov 2022

To nerobíte, pre niečo ste sa rozišli už by som sa nevracala

dadis
14. nov 2022

A ty co citis? Odhliadnuc od vsetkych okolnosti?

rakahaka
14. nov 2022

Ja by som dala sancu.

soldi
14. nov 2022

cize on si nasiel inu. po nejakej dobe zistil, ze to s nou nie je az take super truper. potom prisiel za Tebou, ze to lutuje, ale sucasne je stale s nou?

za mna absolutne nie. nedala by som sancu ani nahodou.
nech sa s nou rozide, nech je sam a nech si uvedomi, co chce.
a Ty mozno zatial zistis, ze on urcite nie je ten, ktoreho este chces 🙂

meggie.sk
14. nov 2022

Píšete že má vzťah... vy zatiaľ nie. A stále je s ňou a vy zvažujete či mu dáte šancu? Ak by tak veľmi chcel byť s Vami tak sa s ňou rozíde. Takto to vyzerá, že si necháva zadné vrátka a nie je to úprimné. Ja mám rozchod/rozvod za sebou už n žiaľ 2x. Prvý bol rozvod, dcérka mala 3 roky. A viem, že by sa nezmenil. Tam to bolo bez šance. Treba dieťaťu vysvetliť a pochopí. Druhý raz to bol iný partner, ďalšia dcérka. Bol to len rozchod, dcéra mala vtedy 5 rokov. Nevrátila by som sa k nemu. A tiež to bolo treba vysvetliť a pochopila.
Ja osobne by som sa veru nevrátila ale ťažko radiť keď ste napísala veľmi stručne. Vy musíte vedieť či Vám to za to stojí, či ste sa aj predtým hádali, aký ste mali vzťah. Ale byť vo vzťahu len kvôli dieťaťu, to nie. V každom prípade mu otca neberiete a môžu sa stretávať. To že Vám to neklaplo.... žiaľ to sa stáva.

dooomca
14. nov 2022

2 roky nie sme spolu a je mi lepšie bez neho, ale tiež na mňa veľakrát doľahne, že som deťom zničila život. Že som chcela pre nich kompletnú rodinu a chudiatka teraz pendluju hore dole, prenasame si ich ako drevo a to ma sere. Bojím sa, že mi to časom raz vykricia. Ja sama som z rozvratenej rodiny a chcela som, aby deti moje nemali. Lenže my sme si už raz dodali druhú šancu a tiež to bolo zle a nechcela som, aby deti vyrastali v rodine, kde sa stále rodičia hádajú a nie je žiadna láska. Mňa tiež vychoval nevlastný otec, len som nemusela pendlovat hore dole.

beata_k
14. nov 2022

No panko okusil inu postel a prisiel na to, ze nie je tak pohodlna ako tvoja? No chudak dieta. Musi riadne trpiet. Ja som za rodinu, ale velmi dobre si to zvazte. Aby dieta netrpelo opatovnym rozchodom.

autor
14. nov 2022

@soldi rozišiel sa s nou nachvilu a tyzden mi plakal a ukazoval ako sa zmenil. Ale ja som stale bola nejaka chladná, vravela som mu že to chce cas a neviem či mu dam to čo ona. A tak sa teda stale pýtal ze či naozaj nie, lebo ak nie, on chce lasku a vrati sa k nej. Keď soˇ povedala ze vráť tak to naozaj urobil. Ale podľa mna len čaká na to, ze mu poviem ze ho prijmem naspäť

lenkakravcova
14. nov 2022

Podľa toho čo píšeš, chce on hlavne mat postarané a sex.. 😀 Nie lásku. Keby chcel lásku, tak mu to určite nie je jedno ku ktorej z vás sa vráti a nemigroval by medzi vami hore-dole (pri predpoklade, že je monogamný).

stanulienkat
14. nov 2022

On sa k nej teda vratil a ty fakt uvazujes nad tym, ze ho zavolas spat? Ani zadarmo by som ho nechcela. To co je za bezcharakterneho chlapa? Keby sa chcel vratit, tak by sa mal plazit po zemi a nie davat ultimata.

eeffka
14. nov 2022

V principe ano, ale u vas nie. Ved on len hlada gazdinu, nie ze mu doslo z paty do hlavy. On nariekal nad sebou chudacik kam sa podeje, samucicky sam.

majaa81
14. nov 2022

Nikdy som to neoľutovala. Bolo to to najlepšie rozhodnutie v živote. Ale u každého je situácia iná. A ja by som 2x do tej istej rieky nevstúpila

huxy
14. nov 2022

Ľutovať rozvod, keď chlap si našiel inú ženu a odišiel za ňou? To nieeee. Možno čokoľvek iné, ale toto nie. Neverím, že chlap to myslí úprimne. A keby aj, on si vybral.

marca12
14. nov 2022

V tomto pripade by som nedala druhu sancu. Smutne,ze si pri inej uvedomil,co stratil. A ak by bol seriozny muz,tak sa najskor rozide a potom ti zacne nadbiehat. Toto si ako predstavuje?

gerrwie_girl
14. nov 2022

Boze koľko moralistiek. Čomu nerozumiete? Rozviedli sa, majú nové vzťahy, ale zjavne si chýbajú a uvažujú nad druhou šancou. Koniec, bodka. Normálna životná situacia. Neviem načo tie kecy okolo toho. A byt tebou autorka, tak by som ukončila vzťah co mam teraz (ale az ked ho ukonci on) a skúsila to s nim, ale možno by ste nemuseli synovi ešte oznamovať že ste opäť spolu. Aj keď neviem ako by ste to "uhrali na kamarátov" pred ním 🙂.

slovakboy
14. nov 2022

On chce lásku ale nevie ju dávať. Povedz mu že chceš aby sa vrátil ale že musí vydržať budovanie vzťahu a dôvery. Že nech nečaká že ho hneď prijmeš. Ale že chceš aby to medzi vami klapalo a mali ste sa radi. Len aby pri prvom ďalšom problém to znovu nevzdal. Uteká pred problémom.

sense
14. nov 2022

Tomu ta snaha dlho nevydržala keď sa hneď skoro vrátil k tej žene.... Ja by som mu šancu nedala.... Ak to myslí vážne tak môžte začať spolu pomaly ale nie ze keď ty nechceš tak sa on otočí na Pata a ide do postele z ktorej prišiel.
Keby mu aj šancu das tak to urobí opäť. Niečo mu nebude vyhovovať a pôjde za inou. Toto chceš?