Ľutovali ste niekedy, že ste sa vydali?

25. okt 2022

Ľutoval ste ze ste sa vydali aj napriek tomu ze mate fungujúce manželstvo? Nemyslím rozvratene manželstva,ale proste máte dieťa a fungujete ôk. Napadlo vám ci on je fakt ten pravý?

marca12
25. okt 2022

Pravy alebo lavy,nie je to jedno,ked ti je s nim dobre a vsetko funguje? Ludia by sa nemali nudit,lebo potom maju privela casu premyslat nad kravinami.

hederamonstera
25. okt 2022

Ano

galganka
25. okt 2022

Neľutovala. Ale manžela sa pre kľud doma nebudem pýtať... 🤣

mandzula
25. okt 2022

Nie.

glorikarebeka
25. okt 2022

Nie, neľutujem a to sme spolu 22rokov z toho 15 rokov manželia...a áno zobrala by som si ho znova

derdia
25. okt 2022

Je to jediny clovek, ktory sa ku mne vzdy vrati, ktory ma berie taku aka som je uprimny....lubi ma, ma ma rad. Nie nelutujem, a vzala by som si ho znovu...ale my sme pre neho na prvom mieste..
A ma moralne zasady take ako ja.

mirkaandrej
25. okt 2022

Nie, neľutovala. Ale to neznamená, ze ma občas nenapadlo, aké by to bolo, keby sa rozhodnem pre iného. Sme len ľudia a nieje hriech sa nad tým zamýšľať.

hederamonstera
25. okt 2022

Ja chapem otazku ci by som sa vydala, nie ci by som si vzala ineho. Ja som s mojim spokojna. Ale uz by som sa nevydavala kebyze mozem vratit cas😂 za nikoho

marianarem
25. okt 2022

Ja som presvedcena o tom, ze ak som sa uz mala vydat, tak jedine za mojho muza, pravejsieho si neviem predstavit. Ale niekedy ma napada, ci mi zivot slobodnej bezdetnej nesedel viac. Ale len niekedy, ked sme napriklad mesiac vkuse vsetci chori alebo tak 🙂

mirkaandrej
25. okt 2022

@hederamonstera moja mama sa vždy smeje, ze keby sa druhýkrát narodí, už sa nevydá 😁

karolinakr
25. okt 2022

Poznam xy žien, čo by sa druhy krat nevydali.Mali plne zuby manželov a akosi im v tom negativmom obraze splynuli všetci muźi..takže 2x by to už neskušali

zmrzlinka2021
25. okt 2022

Len take mini prekvapenie - teoria "praveho" je debilina, alebo "osudoveho muza". Vzdy vo svete najdes aj inych muzov, s ktorymi by si si rovnako dobre, a aj podstatne lepsie rozumela ako so svojim manzelom. Ale prave manzeltvo je o tom, ze aj napriek tomu - teba som si vyvolil / vyvolila a budem ti verna az do svojej smrti.

A teraz odpoved: nech to znie ako klise, ale nie - ani na jednu sekundu som neolutovala volbu mojho muza. Druhe najlepsie rozhodnutie v mojom zivote.

joesvk
25. okt 2022

Ľutovala.. Ale čím som staršia,tým viac sa snažím neľutovať sa,ale tešiť sa z toho,čo je dobré.

majkamasar
25. okt 2022

Niekedy rozmyslame nad hocicim. Ale keby si bola sama a slobodna bola by to jedina vec ktoru by si chcela. Asi mas male deti alebo dieta. Neboj ked
podrastu a budete mat opat viac casu a seba bude vsetko OK

euka210
25. okt 2022

No tak ked vsetko ide ok, tak preco by nemal byt ten pravy?!🤔 Za 12r mi take ani vobec nenapadlo. Ja viem, ze je ten pravy.

vroni
25. okt 2022

Nie. Co neznamená, že som občas neuvažovala ako zniesť manžela zo sveta zvlášť brutálnym spôsobom. A potom ma zase niečím dostal do kolien a vraždu som zase odložila na neurčito. 🤣🤣🤣 (pochopiteľne, že to nemyslím doslovne)

mikadooo
25. okt 2022

Ale hej a koľkokrát. Hlavne keď ja neviem kam skočiť, jeden hladný, druhý smädný, tretia nerozumie dú. Volám chlapa HELP! a chlap ležká, lebo je unavený... už mu zvyknem odseknúť, že lebo ja som svieža ako ranná rosa 😂. Našťastie, sú to len momenty (väčšinou potom so strašným vzdychaním vstane a kuká jak týrané zvieratko na mňa (ale pomôže). Myslím si ale, že aj on má také "momenty", zas nebudem sa tváriť, že som dokonalá, stačí jedno fajné PMS a nechcem vedieť, čo sa mu preháňa hlavou.

katka700
25. okt 2022

Bola som raz v takej situácii, psychicky z detí, muža a domácnosti skoro na dne že som pochopila tú časť pesničky "nechala ma žena s 3 malými deťmi doma". Deti som mala 2, peniaze zo stavebného sporenia zhodou okolností na svojom účte a absolútnu chuť všetko hodiť za hlavu a odísť. Ale ostala som. Ako vraví istý kanadský psychiater "život je utrpenie" 🙈

autor
25. okt 2022

Ono je to trochu iný príbeh hlbší. Asi som zle podala myšlienku. Ak niekto ľutuje ako to riešil? Nech to tak a vyparilo sa to alebo mu to stále behalo hlavou...?

tato_kolaborant
25. okt 2022

Hm... tak to by som patril do inej skupiny... v dobrom aj zlom... samozrejme secko ma svoje hranice.. ale s "polovicku" sa ucis zit cely zivot... aj neucis... kto chce kam pomozme mu tam.... cp dasto dostanes... funguje to...

autor
25. okt 2022

@tato_kolaborant nie som si ista výrokom. Co dáš to dostaneš. U mňa sa to teda vôbec nepotvrdilo vo viacerých oblastiach.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pipistrel13
26. okt 2022

@galganka 😂😂😂

vieronika14
27. okt 2022

Áno

marrilyn
27. okt 2022

Nelutovala. Pred svadbou som mala vselijake myslienky, ci by mi samej nebolo lepsie, ci by som nepotrebovala pri sebe niekoho s inou naturou a pod. Vsetko som to v sebe uzavrela, ked som sa rozhodla, ze to manzelstvo s nim chcem. Odvtedy som nic take proste v sebe neriesila. Pred par rokmi sme sa skoro rozviedli, ale ani vtedy som sa na to nepozerala tak, ze by som tu svadbu lutovala.

nikita_tn
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kopcek
27. okt 2022

Nie,skor si niekedy poviem alebo zhodnotim že takeho muža by som nechcela akeho ma napr. suseda alebo kolegyňa, kamaratka, praveže som vďačna za takeho manžela akeho mám... ale keď nahodou stretnem zaujimaveho muža s ktorym si mam čo povedať,tak sa nejako nezamyšlam nadtym či by bol dobry manžel,možno len v tom čo napr. nevie moj manžel,napr.uvariť fajny obedik, hrať na gitare, mať na starosti rodinne fotky a xy veci...zase chapem že dokonaly manžel neexistuje...

hama007
27. okt 2022

Áno.

jana_eyre_2
27. okt 2022

Niekedy mi môj muž lezie na nervy.. občas mám nervy aj na to ako si fúka polievku, ale ešte ani raz za tých čoskoro 18rokov čo sme spolu som neľutovala že som zrovna s ním.. mali sme aj krízy, aj hádky, aj rozchody.. ale vždy sme to nejako zvládli, ak niečo ľutujem tak sú to úplne iné veci ako je moje manželstvo..