Mohla som otehotnieť počas menštruácie?

sabilindura
11. máj 2019

Ahojte, s priateľom sme mali nechránený pohlavný styk 3.deň mojej menštruácie (väčšinou trvá 5dní) samozrejme aj ejakuoval..ovuláciu mávam 5 deň od menštruácie... cyklus trvá 28 dní... takže teraz je to 6. deň odvtedy... občas mám bolesti v podbrušku, také pichanie a strašné tlaky, trvá to asi posledné dva dni... myslíte si, že by som mohla byť tehotná? Alebo čím iným by to bolo?

nika3136
11. máj 2019

Môžeš, nemusíš, počkaj do ďalšej MS a urob si test

sabilindura
autor
11. máj 2019

@sabilindura zabudla som doplniť aj bolesti krížov

ja197
11. máj 2019

Skôr máš teraz ovuláciu...na akékoľvek príznaky aj keby si mala ovu počas ms je príliš skoro

diaalex
11. máj 2019

@sabilindura mešká ti MS?

blumie
11. máj 2019

Tiez si myslim, ze mas skor ovulaciu alebo si prechladnuta. Pockaj kym ti bude meskat MS. Ja som nemala ziadne priznaky az kym som nebola v 5t co je uplny zaciatok v podstate kedy ti to ukaze aj test.

sabilindura
autor
11. máj 2019

@diaalex zatiaľ neviem, to sa dozviem až začiatkom júna

sabilindura
autor
11. máj 2019

@blumie až v 5 týždni? Myslíte, že mi to po vyše dvoch týždňoch nezobrazí nič? Koncom mesiaca som pozvaná na svadbu, pred ňou si chcem spraviť test, aby som vedela či môžem alko alebo nie bla bla bla ...

diaalex
12. máj 2019

@sabilindura tak to potom bude skôr podľa mna posunutá ovulácia 😊 ja som to tiež v 5.tt zistila, keď som mala bolesť v podbrušku ako keby mala prist MS a ona nikde už pár dní.

blumie
12. máj 2019

@sabilindura ak ti to nejaky test ukaze tak to bude dost vynimocne. Ked si das na zaciatku trochu alkoholu a nespijes sa pod obraz bozi malo by to byt ok. 😀 Totiz v tych zarodkoch este dieta nie je prepojene tak s tvojim telom, je to len embrio. No 5tt je uplny zaciatok, to je ked ti tyzden meska menstruacia zvycajne, prip. tyzden aj nieco co je asi cas kedy si kazda zena uvedomi, ze treba test alebo vystrenie gynekologom.

shilla23
12. máj 2019

@sabilindura skus na 18ty den .. ja som otehotnela den pred menstruaciou ktora nedosla ale testy vychadzali 18dni negativne ..😊vela bab otehotnelo mimo ovulacnych dni

sabilindura
autor
12. máj 2019

@shilla23 ďakujem krásne, skúsim tak

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre