005
4. sep 2025

Po prečítaní recenzií na dr. Kozolkovú som čakala Xantipu s bradavicou na nose. OMYL. Jedna príjemná, empatická pani doktorka, vysvetlila mi podstatu problému, ponúkla alternatívy a spolu sme našli riešenie. Baví sa na rovinu, neprikrášľuje, ale je odborník na úrovni. Ďakujem

Recenzie su velakrat na skodu a podla nich by som ani nesla k dr
Z niektorych recenzii mam pocit ze ludia si hladaju kamarata a nie odbornika na riesenie problemov

4. sep 2025

Ak myslíš pôrodníčku z Ružinova, tak presne zdieľam tvoj názor. Kamoška tak isto, rodila pri nej 2x a bez váhania by šla aj ďalší krát k nej.

@nekonecna_katastrofa

@petrao2
@nekonecna_katastrofa tak ja som ju zažila pred 31r. a veru, počula som o nej, že pri vyšetrovaní horšia ako chlap a veru bola aj ako Xantipa ale na vlastných kolegov, pretože mi operovali prsník a vykašlali sa že som v ňom mala silný zápal, až mi celá rana vyhnisala a potom sa dohadovali, kto mi vlastne mal predpísať atb, až ona to vyriešila, inak si ma prehadzovali ako horúci zemiak.

ja som u nej rodila 2x a bola som mega spokojná

5. sep 2025