Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Centrum recenzií

4829 produktov, služieb a miest

Nové články

Najnovšie skúsenosti

Máš skúsenosť s produktom, službou alebo miestom?
Podeľ sa o ňu a pomôž tak ostatným mamičkám.
Napíš svoju skúsenosť

Tyčový vysávač Sencor 4 v 1 SVC 0725BK

Najlepší priateľ každej ženy

konik_testuje  25. nov 2021
Tyčový vysávač Sencor 4v1 s mopom si naozaj poradil s každým povrchom v našej redakcii, od podlahy až po strop. Povysávali sme, ako podlahy, tak dlažbu (aj umyli), čalúnený nábytok, žalúzie, prach z nedostupných poličiek, či dlhšie nedotknutých kníh v knižnici. Posvietili sme si aj na pavučiny v rohoch miestností, či na svietidlách. Pri prevádzke v režime predĺženého času vysávania sme to zvládli na 2 úplné nabitia.

Povedzme si pravdu, upratovať s deťmi v dome je ako umývať si zuby a jesť pri tom makové buchty. Keď tie vaše zase niečo rozsypú, zašpinia, či natrúsia, je fajn mať v zálohe takéhoto parťáka. Na každý povrch, priestor, akokoľvek nedostupnú škáročku má vhodné príslušenstvo. Je to skutočne veľmi dobrý pomocník pre každodenné upratovanie v domácnosti, ktorý vám ušetrí kopu času aj nervov. Za redakciu Modrého koníka ho rozhodne odporúčame.
Čítaj celé hodnotenie
12
10
1

Homeopatický sirup Stodal

Testovanie Stodal

lujzamisko  25. nov 2021
Sirup sme dostali na testovanie zrovna v čase, kedy syn bol chorý. Kašeľ, soplík. No, čo iného... deti v škôlke.
Sirup nám pomohol po 2 týždňoch sme nemali ani stopu. Bežne prípravky proti kašľu máme tiež cca na 2 týždne, ale kašeľ pretrváva ešte ďalšie minimálne 2 týždne. Preto sme ostali verný Stodalu.
Čítaj celé hodnotenie

MCT olej Powerlogy POWER MCT OIL

Kvalitný olej je vždy nutnosť

orsi_h  24. nov 2021
Ide o studena lisovaný extra panenský olivový olej výraznej arómy a chuti. Vôňa a krásna lesklá farba je neprehladnuťelná. Používam olivové oleje, dokonca poznám aj ten superčistý z lekárne, ale tento prekonal všetky, ktoré som doposiaľ skúšala. Tohto oleja je takmer škoda do varených jedál, využívam ho na poliatie šalátov a pre najmenšieho člena rodiny, ktorý v týchto dňoch začal ochutnávať príkrmy, ktoré varím podľa možností z domácej zeleniny a pridávam do nich kvalitný rastlinný olej. Zdravých olejov a tukov sa netreba báť - je totiž veľa vitamínov rozpustných tuku a pridaním oleja do stravy uľahčíme ich vstrebanie.
Čítaj celé hodnotenie
3

PREMIUM PISTACCHIO KRÉM Powerlogy

Nebíčko v papuľke

orsi_h  24. nov 2021
Tento produkt som vôbec nepoznala a preto som netušila, čo od neho čakať. Ak mám byť úprimná, kvôli farbe a vzhľadu som očakávala slanú chuť a myslela som si, že je to niečo ako pesto. Ale (naštastie) som sa mýlila! Bol to sladký sen. 🙂

Chuť jemného pistáciového krému pripraveného s olivovým olejom, kešu orechmi a štipkou citrónovej kôry bola naozaj výborná a toľkokrát som išla ochutnať "len za jednu lyžičku", až nakoniec boli všetky lyžičky v dreze. A vtedy som si rýchlo povedala: koniec! A so synčekom sme upiekli výborné palacinky. Robievame ich bez cukru a pistáciový krém mi prišiel ako vhodná plnka do nich.
Čítaj celé hodnotenie
3
1

Smotanový jogurt Ňuňu od Malého gazdu

Ňuňu zdravá desiata

ludka140281  24. nov 2021
Ňuňu jogurty vrele odporúčam, moja rodina minuje všetky.. Sú husté, krémové, chutné a zdravé. Po zjedení ešte máte krásny sklenený pohár.👌 Využila som ich do koláča,na mäso,do šalátu.. sú trošku drahšie ako iné, ale kvalita tiež niečo stojí... najviac nám chutia biele. V ovocných sú kúsky ovocia... Skúste a uvidíte krémovú dobrotku... Do školy na desiatu 💙
Čítaj celé hodnotenie
1
5
1

Fisher-Price Prasiatko pokladnička

Šetrím si ja korunky

katarina414  24. nov 2021
Prasiatko - hračka, ktorá sa u nás teší obľúbe už rok. Je to veľmi pekné a kvalitné. Spieva, trasie sa, rozpráva, podporuje jemnú motoriku, koordináciu oko-ruka. Naučí dieťatko farby, počítať, sústrediť sa.
Čítaj celé hodnotenie
1
4
1

Vlhčené obrúsky HiPP Natural

Prebaľovanie nie je len o plienkach

tincek12  24. nov 2021
Testovanie Hipp Natural vlhčených obrúskov bolo u nás kúzelné. Dominik bol ešte malý, začínali sme akurát s prikrmami, takže sme ich otestovali poriadne.
Som nadšená z týchto obrúskov.
Takže veľké plus za to, že:

sú biologicky rozložiteľné,
majú jemnú vôňu bez parfumácie,
sú napustené jemným pleťovým mliekom,
nie sú mastné,
sú vyvinuté s cieľom minimalizovať alergické reakcie,
neobsahujú plasty ani mikroplasty,
sú bez chémie,
a hlavne moja obľúbená vlastnosť - vďaka perforácií sú ľahko oddeliteľné.
Ďakujeme za možnosť testovať HiPP Natural čistiace vlhčené obrúsky a veríme, že nejakej maminke naša recenzia pomôže pri výbere obrúskov
Čítaj celé hodnotenie
1
8
1

Adventný kalendár 24 Days of Rum

Najlepší darček

romco11  24. nov 2021
Keďže rum mám veľmi rád, táto vec bola pre mňa úžasným darčekom. Veľmi ma potešila aj kartička, na ktorú som si mohol zapisovať poznámky a hodnotenie k jednotlivým rumom. Samozrejme, niektoré mi nechutili, ale s tým pri tomto počte treba počítať. Predalen to je na to, aby človek zistil, ktoré sú dobré a ktoré nie.
Čítaj celé hodnotenie
3

Vlhčené obrúsky HiPP Natural

HiPPkám sme ostali verní

zuzkazp  23. nov 2021
Testovanie top! Ako mama atopika som ocenila zlozenie - 99 % vody. Žiadne zbytočné vône, napriek tomu účel plnia na 1*.
Čítaj celé hodnotenie
3
1

Vlhčené obrúsky HiPP Natural

Moja skusenosť

lucia898989  22. nov 2021
Ja som veľká milovníčka vlhčených utierok. Veľmi rada skúšam nové vlhčené utierky. Veľmi ma potešilo, keď ma vybrali na testovanie týchto vlhčených utierok. Hneď na prvé použitie sa mi zapáčili. Nemám rada veľmi suché ani veľmi mokré vlhčené utierky. Tieto sú podľa mňa “také akurát”. Obsahujú vodu a sú rozložiteľné. 👌 Za mňa odporúčam. 👌
Čítaj celé hodnotenie
3
1

Fisher-Price Linkimals

Poď sa hrať s Linkimals

lenka9g  22. nov 2021
Leňochod

Je najväčšia a najatraktívnejšia hračka spomedzi testovaných troch. Vladke, ale zo začiatku nebola pochuti. Leňochod pri speve pohybuje hlavou a rukami a nie vždy mu to je pri hre s Vladkou dovolené. Keď ho Vladka zoberie do rúk a snaží sa ho objímať vydáva hlasný rapkavý zub (kvôli nemožnosti pohybu rúk a hlavy) . Tohto zvuku sa najprv Vladka bála a mala rešpekt, potom si už zvykla a už jej nerobí žiaden problém. Ďalšia zlá prvotná skúsenosť s touto hračkou bola to, že si hneď všimla pohybujúce sa ruky a chcela ich preskúmať. Malý prstík si na chvíľu pricvikla do jeho záhybov, hneď ju ale, leňochod jeden, pustil a poučená touto príhodou už nepchá ruky tam, kde nepatria.

Leňochod krásne spieva rôzne pesničky, učí počítať, farby aj abecedu. Má dve tlačidlá, ktoré dieťa obsluhuje jedno je určené pre pesničky a druhé na učenie rôznych vecí. Obľúbil si ho aj starší syn, ktorý sa rapkavému zvuku veľmi smeje a leňochodovi robí naschvály. Dizajn je pekný, ruky leňochoda sú z látky, ostatné telo je tvrdé. V strede bruška sa nachádza veľký, farby meniaci kruh, ktorý bliká do rytmu piesní. Meria približne 24 cm. Reproduktor je v zadnej časti hračky a tak pekne a hlasno počuť hudbu a zvuky, ktoré vydáva. Má dva stupne hlasitosti. Cena leňochoda sa pohybuje okolo 35€

Los

Milá malá hračka. Pre malú rúčku dieťatka úplne sediaca. Nie je ťažká ani veľká, pre Vladku akurát. Znova krásne spieva, v tomto prípade sa obsluhuje len jedným tlačidlom, ktoré je umiestnené na brušku losa. Tlačidlo aj svieti všetkými farbami a bliká do rytmu. Telíčko sa skladá z tvrdého materiálu a látkové má len uši. Je vysoký 17cm. Reproduktor je opäť v zadnej časti losa a spievanie sa dá regulovať len jedným stupňom hlasitosti. Cena losa sa pohybuje okolo 14€.

Lama

Hlavne kvôli tejto hračke ma testovanie zaujalo a prihlásila som sa. Tyč, kde sa dajú navliekať kruhy sme doma nemali a už som to mala na zozname potrebných hračiek pre Vladku na rozvíjanie schopností. Som rada, že sa nám podarilo získať práve túto lamu. Pri navliekaní hrá pesničky, nabáda dieťa, aby neprestalo a sústredilo sa, pokrikmi: "navliekaj ďalej," alebo "pokračuj." Vladke táto činnost ide od ruky a po troch kruhoch už nemá čo robiť. Privítala by som viac kruhov a sýtejšie farby. Snažím sa, všade kde sa dá, ukazovať a pomenúvavať aj farby, pri tejto hračke to nerobím, kruhy sú priesvitné a farby nevýrazné. Spodok lamy bliká krásnymi farbami, tak ako u jej kamošov. Meria 25cm. Reproduktor je v spodnej časti hračky, má dve úroveň hlasu a je počutelne tichšia ako ostatné testované hračky. Cena lamy sa pohybuje okolo 27€


Veľmi ma prekvapilo a fakt som dovtedy vôbec netušila, že tieto zvieratká navzájom komunikujú a spolupracujú. Aké bolo moje prekvapenie keď sme si ráno pustili lenochoda a pri jeho pozdrave sa z kúta izby sa ozvalo: „Ahoj". Odpovedal a pozdravil sa mu losík, ktorého sme zabudli vypnúť večer predtým. Po tomto zistení, už zvieratká fičia nepretržite spolu. Spolu spievajú, odpovedajú si na svoje otázky a reagujú na seba. Zvieratká nie sú stále zosynchronizované, ak nejaký nereaguje na ostatné hračky, treba hračku vypnúť a zapnúť a už by to malo fičať. Taký je manuál k tomu priložený, prax je trocha iná. Ja som synchronizovala zvieratká aj pol hodinu.

Pre nás je to neoddeliteľná trojka. Hračky sa, samozrejme, dajú kúpiť aj samostatne, spolu však majú väčší šmrnc.

Fisher-Price sa môže chváliť kvalitnými hračkami za rozumné ceny. Hračky Linkimals k tomu rozhodne patria a určite nebudete sklamaní. Choďte smelo do toho.
Čítaj celé hodnotenie

Fisher-Price Linkimals

Láska na dlhé mesiace

katarina414  22. nov 2021
Hračky Linkimals sme získali vrámci testovania tu na MK. Už počas obdobia, keď sme ich testovali, sme zistili, že sú výnimočné. Odporúčam prečítať si moje príspevky, ktoré mám v profile stále zverejnené.
Ale teraz píšem svoj názor s odstupom času a môžem povedať, že je stále veľmi pozitívny. Jednoznačne sú to najobľúbenejšie hračky u nás doma. Naša malá ich prenáša z izby do izby a tancuje s nimi. Leňochod dostal aj meno. Volá sa Abece. Minule mu buchla hlavu o poličku a hovor:
- Joj, môj Abece, pofukame....
A nežné ho pohladkala.
Keď sa vrátime od hocikiaľ domov, už pri vyzúvaní topánok hovorí:
- Teším na Abece.
Čo dodať. 😉
A ja sa teším, že celkom dlho vydržia aj baterky a teším sa aj z toho, že máme tieto tri potvorky doma, lebo toľko radosti a úsmevu, čo vyčarili...
Čítaj celé hodnotenie
6
1

Fisher-Price Linkimals

Linkimals u nás

galganka  22. nov 2021
Po cca roku odkedy sme dostali Linkáčov môžem stále iba súhlasiť s recenziou, ktorú som napísala po testovaní. Všetky tri hračky bavia. Hlavne najmladšiu, ale aj starší dvaja si postláčajú gombíky a ovládajú tanceky a pesničky. Napočudovanie hračky stále frčia, aj napriek xyz pádom, občasnému neľudskému zachádzaniu a pod. Až pred pár dňami sa lame vybili baterky, ostatné idú stále na pôvodný pohon a to sú prakticky nonstop zapnuté. Leňochod ťapká, lame sa už toľko nestrácajú krúžky a sob s nami aj chodí na výlety.
Čítaj celé hodnotenie
1
4
1

Fisher-Price Hovoriaci psík alebo Hovoriaca psíkova sestrička

Super hracka

tani777  18. nov 2021
Máme oboch. Psíka sme zdedili po 2 deťoch, starší, ale v super stave, hrá a rozpráva aj po anglický, je podarený.
Sestričku dostala staršia dcérka od babky v cca 9-10 m., a veru, s ňou sa dllllho veľa hrala, aj mladšej sa teraz veľmi páči. Jedna z top hračiek u nás doma. Na sestričke sa mi viac páčia pesničky, aj to, že sa dlhším stlačením srdiečka pustia všetky za radom.
Čítaj celé hodnotenie

Violeta Double Care

Dávam im 10 ⭐

mam4  17. nov 2021
Prvý balík sme dostali ako darček, a keďže deti sa zvykli z niektorých plienok vyhádzať, mala som obavu skúšať nové, ale nedalo mi to. 😬 A bola som hneď po otvorení milo prekvapená, na dotyk sú jemné, vovnútri majú taký 3D povrch, sú kúsok hrubšie ako napr. Babylove, Pampers, Tesco, ale nie sú tvrdé.
Používame odvtedy už 2 roky, pri 2 deťoch, keď začali pretekať, tak sme prešli na väčšiu veľkosť, vydržia celú noc aj 2-ročnému synovi.
V každom balíku sú vnútri pribalené vlhké utierky, čo tiež poteší. 😊
A cena je tiež super.
Čítaj celé hodnotenie
5
1

BabyBaby Soft Ultra Dry Mini

Nesplnili očakávanie

de_zi  17. nov 2021
Nemôžem povedať, že by boli vyslovene zlé, skrátka nám len nesadli. Zdali sa mi také menšie, otláčali, aj keď malá bola ešte ďaleko od horného váhového limitu.

Na dotyk by som ich opísala ako "papierové", čo vnímam ako pozitívum. Prirovnala by som ich možno k Dada plienkam.

Celkom mi vadilo ťažšie odlepovanie pásky.
Čítaj celé hodnotenie
3
3
3

KOLORKY Day S

Skvelé plienky

de_zi  17. nov 2021
Kolorky by som určite zaradila k mojim favoritom. Ich tvar malej neskutočne sadol, zatiaľ som podobný u iných plienok nenašla. Tie boky sú také fajn široké a tenučké, nikde neotláčajú. Vďaka gumičke na zadku sa dobre prispôsobujú telu.
Dizajn je skrátka nádherný. Keby niet tej vysokej ceny, zrejme by som zostala len pri týchto. :)
Čítaj celé hodnotenie
2
8
1

Fisher-Price Hovoriaci psík alebo Hovoriaca psíkova sestrička

Úžasný psík

shilou  16. nov 2021
Je super. Dieťa sa s ním veľa vyhrá a naučí. Aj keď x-krát spadne, stále funguje. Veľmi vďačná hračka. Farebná. Mamka si dokáže v pokoji navariť, alebo aspoň umyť vlasy. 😁😁
Čítaj celé hodnotenie
4
1

Fisher-Price Hovoriaci psík alebo Hovoriaca psíkova sestrička

Top hračka

shilou  16. nov 2021
Je super. Dieťa sa s ním veľa vyhrá a naučí. Aj keď x-krát spadne, stále funguje. Veľmi vďačná hračka.
Čítaj celé hodnotenie
3
1

Fisher-Price Hovoriaci psík alebo Hovoriaca psíkova sestrička

Super kamarát

lenoca1993  16. nov 2021
Mame tohto psÍka. Prežil si už niekoľko detičiek v rodine, dokonca aj po susedoch, a stále slúži, ako má. A to mu dávajú teda zabrať, takže za mňa sa oplati .
Čítaj celé hodnotenie
3
1