Centrum recenzií

9470 produktov, služieb a miest

Najnovšie skúsenosti

Máš skúsenosť s produktom, službou alebo miestom?

HALLOHEBAMME Baby krém do nepriaznivého počasia, 75 ml

tinmi  Včera o 15:25 Overená recenzia

Ochranný baby krém

Zaujímavá gélová konzistencia, ľahučko sa rozotiera. Po nanesení zanechá na tvári jemný film, vďaka ktorému mám pocit, že krém naozaj pokožku chráni. Nie je veľmi parfumovaný, má jemnú prírodnú vôňu, čo u detskej kozmetiky ja osobne preferujem.

Telové mliečko

Nezvyčajné telové mlieko, hlavne svojou konzistenciou, Nakoniec ma ale prekvapilo. Je dosť riedke a treba ho lepšie pretrepať, aby sa obe zložky zmiešali, ale nakoniec som ním drobca ponatierala, pomasírovala a mliečko pekne vsiaklo.

HALLOHEBAMME Baby masážny olej na dobrú noc, 200 ml

Príjemný masážny olejček

Výborná konzistencia, krásna jemná vôňa, dobrá vstrebateľnosť. Drobcovi sa masáž Hallohebamme olejčekom veľmi páčila. Určite tomuto produktu ostanem verná aj do budúcna.

elen414  6. feb 2025 Overená recenzia

Výborný masážny olejček na bruško

Olejček má výbornú konzistenciu, ľahko sa natiera a môžem bábätko masírovať naozaj dlho, lebo sa hneď nevstrebe. Vďaka dávkovaču s pumpičkou si nadávkujem koľko treba, je to veľmi pohodlné a nemám mastné všetko naokolo. Jediné čo by som vytkla, je vôňa. Mohol by jemne voňať.

dida2311  6. feb 2025 Overená recenzia

Gél na jazvu po cisárskom reze

Ja som ho testovala na jazve po cisárskom reze, nakoľko strie našťastie nemám. Moja jazva po cisárskom nebola nejak extra neestetická, ale mám pocit, že po dvojtýždňovom testovaní je o čosi jemnejšia.

dida2311  6. feb 2025 Overená recenzia

Spokojná

Našťastie sme masážny olej na bruško nemuseli použiť často. Bolo to iba raz, keď bol malý nepokojný. Pomasírovali sme ho a mám pocit, že zabral dosť rýchlo. Malý sa hneď ukľudnil a zaspal.

tinmi  5. feb 2025 Overená recenzia

Netradičné 2-fázové telové mlieko

Nejedná sa o typické telové mlieko, aké by človek čakal. Je redšie a treba poriadne potriasť, aby sa obe zložky premiešali.
Má zlatistú farbu rakytníka. Stačí naozaj troška do dlane, dobre sa rozotiera. Nie je čisto olejové, cítiť tam aj tú hydratačnú zložku. Podľa mňa sa preto vstrebáva rýchlejšie ako olejček. Ale netreba to prehnať s množstvom.
Priznám sa, že netradičná vôňa ma spočiatku prekvapila, ale časom som si na ňu zvykla. Pripisujem to prírodnému zloženiu bez syntetickej parfumácie.
Prvý dojem sa používaním nakoniec zlepšil 🙂.

HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml

dida2311  5. feb 2025 Overená recenzia

Produkt môžem len odporučiť

Tento krémik ma veľmi prekvapil, nečakala som, že bude taký úžasný. Používame iný krémik od inej značky, ktorý je pomerne drahší,ale môžem povedať, že začnem kupovať tento. Malý nedostal žiadnu alergickú reakciu.

tinmi  5. feb 2025 Overená recenzia

Šikovný pomocník pri starostlivosti o jazvu po sekcii

S jazvou po cisárskom reze treba pracovať a mne tento gél pri starostlivosti rozhodne sadol. Má jemnú vôňu a potešila ma veľmi praktická aplikácia, pri ktorej ruky ostanú suché - stačí trochu stlačiť, gél sa nanesie na masážnu hlavicu a môžete začať.
Aj za pomerne krátku dobu používania mám pocit, že jazva je na dotyk o niečo jemnejšia a poddajnejšia.

enrul  2. feb 2025

Podvodníci

Objednal som tovar a nič :) hlavne že píšu do 24 hodín odošleme !

zussinka  31. jan 2025

NEKUPOVAŤ

Majú reklamy a zdajú sa byť dôveryhodni. Nie sú. Všetky predchádzajúce príspevky ako cez kopir. Ja som prišla o 30€.

BEBA COMFORT 2, 5 HMO

miriam2523  30. jan 2025 Overená recenzia

Skvelé mlieko

Náš malý je od narodenia na umelom mlieku.
Veľa iných značiek nám nesadlo, no Beba 1 a Beba 2 sú absolútne najlepšie.Tento týždeň sme začali testovať túto 2 a malinký je absolútne spokojný. Mliečko krásne vonia a čo je podstatné, naozaj mu chutí. Dokáže vypiť na jeden šup aj 220ml . Za mňa najlepšie mlieko na trhu . 🙏

HALLOHEBAMME Baby krém do nepriaznivého počasia, 75 ml

Krém

Očakávala som krém a nakoniec je to hustejší gél, ktorý sa veľmi dobre nanáša na tvár, pokožka zostala jemná. Gél sa rýchlo vstrebal a tým pádom neostala pokožka mastná. Za mňa veľmi dobrá skúsenosť.

Gél

K tomuto gélu napíšem len krátku recenziu nakoľko nie som po cisárskom reze a nemám ani strie.

Prekvapila ma milo vôňa gélu a aj to dávkovanie. Jeho použitie je jednoduché.

HALLOHEBAMME Baby krém proti zapareninám, 50 ml

Krém

Krém používame na zapareniny a hlavne na začervenanie miesta pod krkom, ktoré má dieťa z dôvodu refluxu. Už po tretom použití bolo vidieť, že krém pomáha a začervenanie v oblasti krku a plienok zmizlo. Za mňa určite odporúčam. Jediná vec, čo mi vadila bola, že po otvorení nevyšiel hneď krém ale olej. Inak spokojnosť.

HALLOHEBAMME Baby čistiaca voda a olej na pokožku, 2 v 1, 50 ml

Voda a olej

S prípravkom som spokojná, pretože aj keď je to miešané olejom, pokožka neostáva mastná. Je jemne hydratovaná a je to taký rýchly spôsob očistenia pokožky a rúk, keď ide napr. dieťa spať a predtým sa hralo. Chýba mi tam trošku sviežej vône. Ale inak odporúčam .

16oriesok  29. jan 2025 Overená recenzia

Recenzia na mlieko

Mlieko, teda pre mňa skôr voda, sa rýchlo vstrebáva, ľahko sa rozotiera a nezanecháva mastný film. Len škoda, že nevonia, mne osobne skôr zapácha. Viem, že je super, keď je bez parfumácie, pretože sa jedná o detskú kozmetiku, no lepšie by asi bolo, ak by nevoňal vôbec
Inak skvelý produkt.

16oriesok  29. jan 2025 Overená recenzia

Recenzia na olejček

Konzistenciou je to skôr masť, ale ľahko sa rozotiera ako masážny olej a po masáži sa dobre vstrebáva. Vôňa je nevýrazná, skoro žiadna.
Dcérka sa budila s krikom kvôli plynatosti, ale vďaka oleju/krému to prestalo. S produktom som spokojná.

didia  28. jan 2025 Overená recenzia

TOVAR NEDODAJU!!!

Dodací lhůta je stanovena na 5-30 pracovních dní, přičemž 95 % zásilek dorazí do 14 pracovních dní od odeslání.
I když se může výjimečně prodloužit až na 180 dní, toto je nejdelší možná lhůta ze zákona na dodání zboží. Avšak i v maximálně 0.3% případů, kdy je dodací lhůta prodejcem prodloužena doposud nikdy nepřesáhla 3 měsíce.

Nič neposlali!!!

Degasin pre bábätká od narodenia

ivka2123  27. jan 2025

Degasin

Naša dcérka mala prvé mesiace pomerne komplikované trávenie a časté bolesti bruška. Degasin nám pri týchto problémoch značne pomohol, malej sa po užití rýchlo uľavilo a nakoniec našťastie z toho vyrástla:)