icon
59 / 539
Zapekaná špargľa
avatar

mňááááááááááááám davaj sem

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

@gabika783 🍜🍝

Odpovedz
14. máj 2015
avatar

Ako robíte???

Odpovedz
16. máj 2015
avatar

@penelopa Šparglu som ošúpala ale nie je potrebné.Predvarila som ju cca 5 min vo vriacej vode a potom som ju tam ešte cca 10 min nechala.Scedila obalila pol so šunkou pol so slaninkou ,dala do zapekacej misy poprášila korením a dala na 180 len na gril na 10 min.Na vrch som dala látky masla.Po 10 min som ju posypala ešte nivou a už len počkala kedy sa rozpustí.K tomu syrová omáčka.(smotana na varenie + bambino necháme povariť a pridáme provensálske korenie)

Odpovedz
16. máj 2015
avatar

Vďakaaaaaaaaaaaaa,vyzerá na zjedenie.O))) ja mám bielu,uvidím,či sa takto podarí:O))).

Odpovedz
16. máj 2015
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

hmmm mnamka...

Odpovedz
5. jún 2015
avatar

vyzera to super.ja som sparglu este tiez nejedla.kde ju kupim?toto vyskusam i ja .a mozem sa este opytat ze to ako sa supe?

Odpovedz
9. jún 2015
avatar

@1bambulka1 a korenie cierne,alebo niejake ine?dik

Odpovedz
9. jún 2015
avatar

@1bambulka1 a toto je prosim ta jedna porcia, ci to je aj na obed aj na veceru? bo ja teda tiez nemam kedy ranajkovat, a toto by som asi "zozrala" na obed na supu 😀 fakt to vyzera bohovsky, to urcite vyskusam 🙂

Odpovedz
9. jún 2015
avatar

@natulik161 Dostať ju kúpiť v každom obchode.)Šúpem ju škrabkou na zeleninu🙂

Odpovedz
11. jún 2015
avatar

@natulik161 čierne

Odpovedz
11. jún 2015
avatar

@elanor To bola porcia pre dve osoby 🙂

Odpovedz
11. jún 2015
avatar

a chuťovo to takto ako chutí? 🙂 Špargľu som ešte nerobila

Odpovedz
11. jún 2015
avatar

@adelleli zelena je mi blizsie ku kalerabu, biela je taka specifickejsia...taka sparglova :oD zelenu mam osobne radsej, je konzistenciou jemnejsia.

Odpovedz
16. jún 2015