icon
242 / 539
Obed,večera- grilovaná cvikla zapečená s nivou a Pangasius v peste z medvedieho cesnaku
avatar

mnamky, ako si to robila?

Odpovedz
24. máj 2015
avatar

@zuzulikmichalik neviem čo myslíš teraz?

Odpovedz
24. máj 2015
avatar

tu rybicku som myslela... ako pripravim to pesto?

Odpovedz
25. máj 2015
avatar

@zuzulikmichalik No sezóna medvedieho cesnaku už skončila☹ Ale robí sa z listov medvedieho cesnaku.Rozmixuješ listy s olivový olejom ,môžu sa pridať aj orechy kto má rád.Naložíš do fliaš a skladuješ v chladničke.

Odpovedz
25. máj 2015
avatar

@1bambulka1 ahoj, prosim ta, cviklu si piekla ako? vcelku v alobale? osupanu/neosupanu?predvarenu/surovu? 🙂 dakujeem

Odpovedz
12. jún 2015
avatar

@5esicko ahoj,ošúpanu a trošku predvarenu.Surová sa tak dobre neupečie.Poukladáš na plech a pokvapkáš olivovým olejom 🙂

Odpovedz
12. jún 2015
avatar

@1bambulka1 ďakujem 🙂

Odpovedz
12. jún 2015